New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
Favre eset x éve volt, a közelmúltban pedig eléggé új irányt vettek a dolgok.

A Falcons eset azért más, mert Blank bőnyállal nyalt Goodellnek, már amikor a pletyka kiderült, Kraft pedig ahogy Te is írtad, azt mondta elfogadják a büntetést. De pl Brady és az ügynöke is erősködött a jelentés ellen, nem működött együtt stb...

Én ebben látom a különbséget a két eset között. Sztem ha a dolog napvilágra kerülését követően Kraft sajtótájékoztatót tart, hogy igen ez volt elbasztuk, itt van vizsgáljatok ki mindent, töredéke lett volna a bünti.gabokocka
Illetve még annyi, hogy így jó nagy port lehetett verni az sb és a mostani kick offnak is majd. Viszont az atlanta nem érdekelt senkit akkor. Playoffba sem voltak. Így érdektelen mindenki számára mit kaptak.

több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 231 — Keep pounding
Favre eset x éve volt, a közelmúltban pedig eléggé új irányt vettek a dolgok.

A Falcons eset azért más, mert Blank bőnyállal nyalt Goodellnek, már amikor a pletyka kiderült, Kraft pedig ahogy Te is írtad, azt mondta elfogadják a büntetést. De pl Brady és az ügynöke is erősködött a jelentés ellen, nem működött együtt stb...

Én ebben látom a különbséget a két eset között. Sztem ha a dolog napvilágra kerülését követően Kraft sajtótájékoztatót tart, hogy igen ez volt elbasztuk, itt van vizsgáljatok ki mindent, töredéke lett volna a bünti.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Amúgy ami nekem lejött, hogy ha egy csapat hőzöng a vizsgálat ellen/ítélet ellen, akkor jobban megbüntetik. Blank sűrű bocsánatkéések közepette esedezett Goodellnél, megúszták egy ötödik körös pick elvételével, a Pats tagadott és ellenállt, jól meg is büntették, de ugyanez volt anno a Saintsnél.
Szóval Goodellt sztem nem az érdekli, hogy bebizonyosodott-e a csalás/machinálás/bűntény/akármi, hanem hogy a csapat hogyan viselkedik utána.
És ezt vágták le okosan Blankék Atlantában és ezt hitték rosszul itt Bradyék, mondván nincs bizonyíték, nem lesz eltiltás, súlyos büntetés.gabokocka
Egyrészt valóban lehet ilyen szándék, motiváció Goodell büntetései mögött. Másrészt szerintem két dolog gyengíti ezt az elképzelést.

Együttműködés hiánya miatt büntették meg Favre-t, amikor a farkáról készített képet küldözgette. Ő sem adta át a telefonját. Mennyi volt a büntetés? (Rákeresés nélkül! 😊 )

Kraft a jelentés nyilvánosságra hozása után egyértelművé tette, hogy a Pats - a jelentés nyilvánvaló hibái ellenére - el fogja fogadni a büntetést. Magyarra lefordítva: nincs semmi a kezetekben, adjatok valami büntetést, hogy megőrizzétek az arcotokat és felejtsük el az egészet.

A Falcons eset alapjában más: egyértelműen bebizonyosodott a csalás. (Hívjuk most csalásnak azt a dolgot, ami a játék integritását veszélyezteti.)

Sztem nyilvánvaló, hogy hogy manipuláltak a labdákkal, maguktól nem eresztettek le.gabokocka
Hát, olvasd el a jelentést. Egyáltalán nem nyilvánvaló a leeresztés mértéke, ebből következően a manipulálás sem.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Sztem nyilvánvaló, hogy hogy manipuláltak a labdákkal, maguktól nem eresztettek le.
Az is nyilvánvaló, hogy nem lehetett bizonyítani az egészet, azt meg pláne nem, hogy ki tudott róla. Viszont az már többször is kiderült, hogy Goodellt ez nem érdekli, ha valaminek felmerül a gyanúja ott büntetés lesz.

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 299 — Így remélem megfelelek nektek.....
De Gabo, most komolyan, szerinted ez működési metódus így normális, ha nem csináltam semmit, akkor is tegyek úgy mintha nem, csak azért, hogy kisebb legyen a bünti................ ráadásul Blankéknál kiderült valóban csináltak is valamit, azért az nem ugyan az.
több mint 10 éve
Amúgy ami nekem lejött, hogy ha egy csapat hőzöng a vizsgálat ellen/ítélet ellen, akkor jobban megbüntetik. Blank sűrű bocsánatkéések közepette esedezett Goodellnél, megúszták egy ötödik körös pick elvételével, a Pats tagadott és ellenállt, jól meg is büntették, de ugyanez volt anno a Saintsnél.
Szóval Goodellt sztem nem az érdekli, hogy bebizonyosodott-e a csalás/machinálás/bűntény/akármi, hanem hogy a csapat hogyan viselkedik utána.
És ezt vágták le okosan Blankék Atlantában és ezt hitték rosszul itt Bradyék, mondván nincs bizonyíték, nem lesz eltiltás, súlyos büntetés.

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Ne etessük már a trollt...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Tudjátok gimiben miért nem eresztjük le a lasztit olyan szinten, hogy kicsit könyebb legyen elkapni, és vinni a kevésbé finom motoros mozgással rendelkező játékosoknak?
1. mert soha nem fejlődnének- de ez itt nem érdekes
2. mert már a mi szintünkön is megváltoznak a laszti ballisztikus tulajdonságai, pedig nálunk viszonylag ritkák a 20+ Yardos passzok...
Nagyon kétélű fegyver!
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Mondjuk azt nem tudom mit vártatok, miután kiderült a csalás, hogy nem lesz semmi vagy csak ejnye-bejnye? Én még erősnek sem érzem a büntetést. Itt meg egyesek majdnem falnak mennek, 4 meccsért meg 2 pickért, szerintem elég enyhe egy PO meccs befolyásolásáért...Voice
semmi sem lett bebizonyítva, a meccset meg főleg nem befolyásolta. az igaz, hogy etikátlan a dolog, amennyiben szándékos volt, még ha nem is befolyásolta a meccset, akkor jogos valamilyen büntetés. de pl a vikings a szándékos és szabályellenes labdamelegítésért 30.000 dollár büntetést kapott öszevissz, ott voltak konkrét bizonyítékok stb. de erre pl rá kellett google-znom tegnap, mert nem nagyon volt benne a hírekben egyfolytában.. van még számtalan példa. jogos a büntetés, de szerintem nagyon nagyon fölélőttek, tekintve a szabálytalanság mértékét. igen, én ejnyebejnyre számítottam, meg egy kisebb pénzbüntetésre, ez lett volna következetes döntés.

+: ennyi erővel a Ravens is kaphatna büntetést, mert nem nagyon hiszem, hogy nem tudtak Rice ügyben semmit, és nem tettek azért, hogy el legyen tussolva a dolog. De ha nem is tudtak, az előző pár komment alapján a nem tudás nem kifogás. A félreértések elkerülése végett leszögezném, hogy szerintem jogosan nem kaptak büntit, de ha következetesek akarunk lenni, akkor járt volna.
több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Mondjuk azt nem tudom mit vártatok, miután kiderült a csalás, hogy nem lesz semmi vagy csak ejnye-bejnye? Én még erősnek sem érzem a büntetést. Itt meg egyesek majdnem falnak mennek, 4 meccsért meg 2 pickért, szerintem elég enyhe egy PO meccs befolyásolásáért...Voice
Azért megnézném, mit szólnál, ha a Ravens első körösét nyúlná le Roger Nyúl... -1 premiernek igérkező játékos, akit azért a 22 kezdőpozíció egyikébe szánsz.

Az előbbiekben már belinkeltem, mekkora büntetést kaptak mások a labdával történő szórakozásért. Vagy épp a Falcons a mesterséges közönségzajért, ami azért minden hazai meccsen nehezítette a snap countot.
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Hol találtad ezt leírva? Milyen csalás derült ki?

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
Mondjuk azt nem tudom mit vártatok, miután kiderült a csalás, hogy nem lesz semmi vagy csak ejnye-bejnye? Én még erősnek sem érzem a büntetést. Itt meg egyesek majdnem falnak mennek, 4 meccsért meg 2 pickért, szerintem elég enyhe egy PO meccs befolyásolásáért...

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
Amikor a liga jelentése megállapítja, hogy a csapat vezetői nem tudtak semmiről, hogyan lehet így megbüntetni a csapatot. A Saints jóformán nem kapott ilyen kemény büntetést, ahol az edzőktől a játékosokig mindenki benne volt a bounty ügyben.Kollega
Pont a csapatra rótt bünti az értelmezhető, mert a 2 alkalmazott legalább bizonyítottan szabálytalanul kezelte a labdákat. A franchise ugyanazon az alapon felelős az alkalmazottakért, ahogy pl. fociban a szurkolók magatartása miatt. A büntetés mértéke az más kérdés.

Brady 4 meccse viszont wtf...peterk2005
Nagyjából én is így látom. A klub büntetését túlzottnak érzem, de ok, visszaesők vagyunk, a mi alkalmazottaink buheráltak.
Viszont Bradyt mi alapján? Nem adta oda a telefonját, 4 meccs. A következő mi lesz? A pénztárca?
több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Megint rányomott a random gombra, de mindegy mert Godell egy báb, ezt magasabb szinten rendezték.

több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
Ilyenkor mi az eltiltas? Palya szelerol segithet vagy otthonrol kell neznie?

több mint 10 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 383 — #neverpunt
Ha csak a a büntetőpolitikát nézem, engem is BB nemeltiltása zavar.
Azt nem igazán sikerült nálunk a ligának bizonyítani, hogy Payton tudott a Bountyról, kapott ugyanannyi büntetést, mint Williams, mert a "nem tudás nem mentesít".
BB még Paytonnál is nagyobb úr a házban, ha a franchise-t is büntetik, akkor a főnököt miért nem?

És most nyugi, most is úgy vélem, hogy ez vihar a biliben, történt bármi is, abszolút eltúlzott a büntetés, főleg a pickek. Csak a következetességet kérném számon, mert kezd úgy tűnni, hogy RG teljesen ötletszerűen osztogatja a büntiket.

több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 366 — E/1
Hehhe.
Tenyleg Gyalogpolo kezd! 😀
több mint 10 éve
nfl_lover 912
Mehetnek a picsába. Ha a bountygate-ért nem járt első körös pickmegvonás...
Gyulus
Teljesen igazad van. Se. Megnézném, mi lenne a véleményed, ha egy első pick megvonás helyett Belichicket tiltanák el 1 évre, hogy a staff többi tagját ne is említsem. Szó nem érhetné a ház elejét, ha az edzőket vették volna elő, mert ugye az NFL-ben semmi nem történhet az (vezető)edzők tudta nélkül.
több mint 10 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 851 — Patriots és Kaposvári KK fan
Még egy szó, szánalmas!
Goodell takarodj!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Egy szó, nevetséges.

Mondjuk, ha az elvett pick az 1/32 lesz, akkor azt hiszem túléljük. 😊

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 554 — The only discipline that lasts, is self discipline
Amikor a liga jelentése megállapítja, hogy a csapat vezetői nem tudtak semmiről, hogyan lehet így megbüntetni a csapatot. A Saints jóformán nem kapott ilyen kemény büntetést, ahol az edzőktől a játékosokig mindenki benne volt a bounty ügyben.Kollega
Pont a csapatra rótt bünti az értelmezhető, mert a 2 alkalmazott legalább bizonyítottan szabálytalanul kezelte a labdákat. A franchise ugyanazon az alapon felelős az alkalmazottakért, ahogy pl. fociban a szurkolók magatartása miatt. A büntetés mértéke az más kérdés.

Brady 4 meccse viszont wtf...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
Amikor a liga jelentése megállapítja, hogy a csapat vezetői nem tudtak semmiről, hogyan lehet így megbüntetni a csapatot. A Saints jóformán nem kapott ilyen kemény büntetést, ahol az edzőktől a játékosokig mindenki benne volt a bounty ügyben.

Mindemellett az egész elfogadhatatlan úgy ahogy van!Kollega

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 10 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 663
van még hátra 4 hónap a szezonig, úgyis fogják még ezt enyhíteni, nem kell beszarni

A Saints jóformán nem kapott ilyen kemény büntetést, ahol az edzőktől a játékosokig mindenki benne volt a bounty ügybenKollega
Csak az edzőjüket tiltották egész évre 😀

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 299 — Így remélem megfelelek nektek.....
kétszer is le kellett ellenőriznem, hogy ez tényleg nem a Vicc topic...ZERO_L
Igen, én is épp azon gondolkodtam az előbb, hogy javaslom, a hírt tegyük be oda is 😛
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
kétszer is le kellett ellenőriznem, hogy ez tényleg nem a Vicc topic...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/