New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
... mindkettőnél életszerűbb (ámde továbbra is abszolúte valószerűtlen) az a verzió, miszerint Tom azt mondja, hogy mentek-ti-mind-a-picsába, visszavonul vagy azt mondja, h addig nem lép pályára, amíg Goodell a főfasz.akkor egy gúdell elleni merénylet így jobb 😛dandeHa ez igaz akkor irány az új liga alapítása....................jaj.Amadeus91
dande
Másrészt, nem lesz gond a motivációval. Az izzó düh garantált 😀
több mint 10 éve
Visszaesőként számolt a liga a csapattal, ezért a durvább büntetésbaggioAzzal számol, amivel akart számolni, ahogyan szokott 😊 ha kell, meg is kreálják az ügyet 😊

több mint 10 éve
akkor egy gúdell elleni merénylet így jobb 😛Ha ez igaz akkor irány az új liga alapítása....................jaj.Amadeus91
dande
több mint 10 éve
ez az a döntés ami után már nem szabad hagyni Goodellt tovább működni, tisztán látszik hogy elvesztette a józan ítélőképességét. Ha ezt szó nélkül hagyja a játékosok szakszervezete (meg a közvélemény) akkor komoly gond van ebben a ligában és idővel belülről fog elrohadni.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Érdekes egy ítélet...A 4 meccs még okés is lehetne - mert ha nem is az állítólagos smsek miatt,de Tom-nak illet éreznie, hogy puha a labda, ha már ezt egy D játékos is észrevette,aki úgy 100x kevesebbszer kapja kézbe a labdát...(aztán lehet hogy tök sz@rul forditottam le az eseményeket, és vontam le belőlük téves következtetést - akkor sry)
A 2 pick elvétel is okésnak látszik - legalábbis a 4. köré, na de hogy 1. kör elvesznek, az pöttyet azért erős túlzásnak érzem...max. 2., de nem első...esetleg egy 2. és egy 3.
mindenesetre ami igazán aggasztó, hogy az ítéletek egyáltalán nem konzekvensek...
spygate, bountygate, noisegate, deflategate...(ami csapat szintű, most hirtelen eszembe jutott) aztán meg az egyéni botrányos ítéletek...nc
több mint 10 éve
Csak egy rövid viszonyítás az elmúlt évek hasonló ügyeiből by Reiss (az idei Falcons és Browns büntiket még csak nem is említi:Why do I think this has been made to be a bigger deal than it is? I go back to the Vikings-Panthers game from November, with teams illegally heating footballs on the sideline and simply getting a warning from the NFL, and wonder how we got to this point with the Patriots and underinflated footballs. I go back to the Chargers using an illegal sticky substance on towels in 2012 and getting fined $25,000, and likewise wonder how we got to this point with the Patriots and underinflated footballs. Put the three situations together and only one requires a full-fledged investigation that will cost owners millions of dollars? In the interest of fairness, what am I missing? Add in comments from Packers quarterback Aaron Rodgers about his preference for overinflated footballs, and this New York Times story on Eli Manning and his football preparation, and it just seems we've gone off the rails here.
több mint 10 éve
Ha ez igaz akkor irány az új liga alapítása....................jaj.
dande
több mint 10 éve
ez valóban egy rossz vicc, kedves Tombrédi, tetszettél volna asszonyt verni vagy doppingolni, könnyebben megúsztad volna..
több mint 10 éve
Visszaesőként számolt a liga a csapattal, ezért a durvább büntetésbaggioDe miért a csapattal, ha még ki is mondták, hogy semmi közük hozzá??????????? Ez kb olyan mintha Rice vagy a többi idióta miatt akik valószínű tényleg csináltak is volna vmit szintén elvettek volna pickeket. Ez a durván szánalmas..............
több mint 10 éve
Remélem az NFLPA sem hagyja annyiban.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Egyébként a 4 meccses eltiltás hosszú távon még jól is jöhet nektek, mert meg lehet majd nézni Garoppolot élesben is, hogy alkalmas-e Brady utódnak. A pickek megvonása szerintem még nem lefutott dolog.
több mint 10 éve
Visszaesőként számolt a liga a csapattal, ezért a durvább büntetés

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Na nem aludtam egy jó ideje, asszem még alszom, remélem reggelre ez az egész eltünik.WyattIlyesmi csak a Dallasban szokott megtörténni.
több mint 10 éve
Mehetnek a picsába. Ha a bountygate-ért nem járt első körös pickmegvonás...Remélem Kraft meggondolja azon korábbi kijelentését, miszerint elfogadjuk azt a büntit, amit kapunk.
Tom fellebbezés plusz defamation per vs. NFL?
több mint 10 éve
Na. Akkor asszem meg is van a következő adag #miavilagellen dózis, remélem, ez újabb SB-t jelent, aztán jóvan 😀

több mint 10 éve
Amikor a liga jelentése megállapítja, hogy a csapat vezetői nem tudtak semmiről, hogyan lehet így megbüntetni a csapatot. A Saints jóformán nem kapott ilyen kemény büntetést, ahol az edzőktől a játékosokig mindenki benne volt a bounty ügyben.Mindemellett az egész elfogadhatatlan úgy ahogy van!
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Én mint Eagles drukker mondom Gúdell takarodjdandePersze, mert a Cowboys játszik velük, míg Brady kényszerpihen(Eastern Illinois-os szuperrangadó lesz az a meccs - Romo vs Garoppolo!!!), ti meg megkapjátok Bradyt. 😛
több mint 10 éve
"Quarterback Tom Brady will be suspended without pay for the first four games of the 2015 regular season for conduct detrimental to the integrity of the NFL. Brady may participate in all off-season, training camp and pre-season activities, including pre-season games."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Kíváncsi vagyok mely csapatok/tulajok vannak emögött (sajnos kénytelen vagyok ezt feltételezni, mert másképp nem ment volna), nagyon remélem mi nem.............
több mint 10 éve
Na nem aludtam egy jó ideje, asszem még alszom, remélem reggelre ez az egész eltünik.Wyattnincs akkora szerencsénk...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Na nem aludtam egy jó ideje, asszem még alszom, remélem reggelre ez az egész eltünik.

több mint 10 éve
Jól van Goodel és Company szarjatok tarajos sünt!!!!
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Én mint Eagles drukker mondom Gúdell takarodj
több mint 10 éve
az eltiltás is nevetséges, de oké, statuáljanak példát a semmire. de az első kör?? menjenek a faszba.