New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Spigo New England Patriots 1 215 — Patriots GM
TE Fred Davis egy évre patrióta. Vagy kevesebbre, vagy többre...
több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Szerintem a csoportot Garoppoloval is behúzzuk, az AFC elég gyenge, a 16 alapszakasz meccs, és a most elég erős csapat (OL, futás, védelem, ST) ad elég löketet a 2/3 sikeres PO meccshez, és máris meg van idén is a SB.
Egy meccsen meg akármi megtörténhet.
Szóval aggodalomra sok ok nincs.Sobri Jóska
Para nincs,de azért ezzel vitatkoznék. Gearappaval van egy uolyan irányítónk kb mint a csoportellenfeleknek (nem feltétlen képességben,hanem inkább felkészültségben),a Bills és főleg a Jets védelme sztem viszont sokkal jobb ,mint a miénk. A Jetsnél ott van most egy még brutálabb DL Williamsszel + egy top secondary. Ha TB-t elmeszelik mondjuk 6 meccsre,akkor meleg lehet a pite. Én arra lennék kíváncsi,hogy akkor muszáj lesz hoznunk még egy QB-t,mert csak Jimmy G.-vel nem indulhatunk neki a szezonnak.kolok1972
Én Gearappa nevű irányítót nem ismerek.
Garoppoloval is ez a Patriots, stábostul, edzőstül, rendszerestül, csapatostul.
A Bills pedig csak a Bills, a Jets csak a Jets, a Miami pedig csak a Miami.
Ha holnap lesérülne, és kiesne az egész szezonra Brady, a csoportgyőzelemre akkor is mi vagyunk 90%-ban a favoritok, és a másik három csapat osztozik a maradék 10%-on. Maximum.Sobri Jóska
Megragadtad a lényeget!Az érveid is kikezdhetetlenek,meghajlok érveid súlya alatt! Megérdemelten Tiéd a zöld hangszóró...

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
 index.hu/sport/amerikaifutball/2015/05/10/new_england_patriots_tom_brady_helyettese/

Ezt a cikket nem tudom ki írta, de legfeljebb azért írhatta, mert muszáj írnia valamit.................. sok köze nincs a valósághoz.
JG legjobb alternatívája JG... nem is értem.

S akkor is így gondolom ha közületek írta valaki, de az kétlem, mert komoly Pats drukker vagy NFL-hez értő ilyet nem írhatott.dande
Néha szemmel láthatóan csak azért jelennek meg ott cikkek, hogy legyen valami. A téma pedig aszerint változik, hogy mire lehet a legtöbb kattintást behúzni.
Abban az értelemben lehet gondolkodni a témán, hogy ha bármi történne a 12-essel, akkor kell egy QB-t igazolni. Annak idején a rendszert már ismerő Matt Gutierez lett a tartalék QB. Most nincs Jimmy mögött olyan QB, aki tartalék lehetne, ha kell. Viszont nincs is olyan freeagent, akinek lenne tapasztalata nálunk. A kérdés azért akadémikus, mivel három olyan irányító van, aki első körben szóba jöhetne: Brian Hoyer, Ryan Mallett és Tim Tebow. Jelenleg mindhárman szerződéssel rendelkeznek, de azt nem gondolnám, hogy az első forduló után mind a hárman rosteren legyenek.

Illetve itt van még Vinny Testaverde is, aki bármikor elvállalja 😊

Ezeken lehet gondolkodni, de hát itt egyelőre Tom Brady a QB és ez így is marad. JimmyG pedig Super Bowl győztes, rá bármikor számíthatunk 😉

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Edelman a top100-ban 😊 91.
 www.nfl.com/videos/nfl-top100-2015/0ap3000000491485/Top-100-Players-of-2015-No-91-Julian-Edelmanwinston
#underrated

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 100 — #NoStress
Szerintem a csoportot Garoppoloval is behúzzuk, az AFC elég gyenge, a 16 alapszakasz meccs, és a most elég erős csapat (OL, futás, védelem, ST) ad elég löketet a 2/3 sikeres PO meccshez, és máris meg van idén is a SB.
Para nincs,de azért ezzel vitatkoznék. Gearappaval van egy uolyan irányítónk kb mint a csoportellenfeleknek (nem feltétlen képességben,hanem inkább felkészültségben),a Bills és főleg a Jets védelme sztem viszont sokkal jobb ,mint a miénk. A Jetsnél ott van most egy még brutálabb DL Williamsszel + egy top secondary. Ha TB-t elmeszelik mondjuk 6 meccsre,akkor meleg lehet a pite. Én arra lennék kíváncsi,hogy akkor muszáj lesz hoznunk még egy QB-t,mert csak Jimmy G.-vel nem indulhatunk neki a szezonnak.kolok1972
Én Gearappa nevű irányítót nem ismerek.
Garoppoloval is ez a Patriots, stábostul, edzőstül, rendszerestül, csapatostul.
A Bills pedig csak a Bills, a Jets csak a Jets, a Miami pedig csak a Miami.
Ha holnap lesérülne, és kiesne az egész szezonra Brady, a csoportgyőzelemre akkor is mi vagyunk 90%-ban a favoritok, és a másik három csapat osztozik a maradék 10%-on. Maximum.

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 299 — Így remélem megfelelek nektek.....
 index.hu/sport/amerikaifutball/2015/05/10/new_england_patriots_tom_brady_helyettese/

Ezt a cikket nem tudom ki írta, de legfeljebb azért írhatta, mert muszáj írnia valamit.................. sok köze nincs a valósághoz.
JG legjobb alternatívája JG... nem is értem.

S akkor is így gondolom ha közületek írta valaki, de az kétlem, mert komoly Pats drukker vagy NFL-hez értő ilyet nem írhatott.
több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Az nesn.com szerint hülyeség ez az egész eltiltásdi. Greg Aiello az NFL szóvivője szerint az ügy kapcsán fel sem merült Brady eltiltása, csak Gary Meyers a The New York Daily News szerkesztője értett félre alaposan egy e- mailt. Aiello szerint ez az egész csak egy Meyers féle jóslat. 😀 A New Yorki columnisták szítják a tüzet..Enji... 😕

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Edelman a top100-ban 😊 91.
 www.nfl.com/videos/nfl-top100-2015/0ap3000000491485/Top-100-Players-of-2015-No-91-Julian-Edelman
több mint 10 éve
Ezt a 6 meccset ugye New Yorkban találták ki? Ezért nem 5. Miamiban inkább 7-et szeretnének, nem?
Akkor már legyen inkább az egész szezon! Te jószagú...Kollega
Már megszületett a döntés?

Na jó, én innentől kezdve nem nézek többet nfl-t. Kibaszott retek banda.polonic
Nincs még döntés.
több mint 10 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Ezt a 6 meccset ugye New Yorkban találták ki? Ezért nem 5. Miamiban inkább 7-et szeretnének, nem?
Akkor már legyen inkább az egész szezon! Te jószagú...Kollega
Már megszületett a döntés?

Na jó, én innentől kezdve nem nézek többet nfl-t. Kibaszott retek banda.

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 10 éve
Akkor már legyen inkább az egész szezon! Te jószagú...

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Indexen volt erről egy cikk, ott említették Jake Lockert, ami szerintem nem lenne rossz ötlet, már ha belemenne persze. Vagy JE11 😀
több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Para nincs,de azért ezzel vitatkoznék. Gearappaval van egy uolyan irányítónk kb mint a csoportellenfeleknek (nem feltétlen képességben,hanem inkább felkészültségben),a Bills és főleg a Jets védelme sztem viszont sokkal jobb ,mint a miénk. A Jetsnél ott van most egy még brutálabb DL Williamsszel + egy top secondary. Ha TB-t elmeszelik mondjuk 6 meccsre,akkor meleg lehet a pite. Én arra lennék kíváncsi,hogy akkor muszáj lesz hoznunk még egy QB-t,mert csak Jimmy G.-vel nem indulhatunk neki a szezonnak.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 100 — #NoStress
Szóval aggodalomra sok ok nincs.

több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
deflateGate-es dolgokat ezentúl ide
 bowl.hu/forum/nflncaa_-_divizioforumok/vege_a_manning_eranak_brady_kiegett_az_elet_fontos_kerdeseibaggio
Brady esetleges eltiltása annyira azért nem off ebben a topicban szerintem.winston
a nem Patriots fanoktól való megmondósdira gondoltam (ha nem szeparáljuk el a két tábort, bele se merek gondolni, hogy mi lesz itt, mikor Brady-t tényleg eltiltják...)baggio
Akkor lesz totál armageddon! 😀 Tebow, Brady kiégett,Hernandez féle eszme futtatások sehol nem lesznek szerintem ha kimondják az eltiltást az tuti

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 554 — The only discipline that lasts, is self discipline
A lehetséges büntetéssel kapcsolatban azért is nehéz tippelni (szvsz egy pénzbüntetés lenne kb. a reális a dolog "súlyosságára" tekintettel), mert emögött az ügy mögött szerintem az NFL hátterében folyó "politikai csatározás" is lehet. Az NFL nem egy titkosszolgálat v. rendőrségi kábszerorszály, hogy az legyen a cél, hogy rajtakapják a cheatelőket, hanem az, megelőzzék. Mivel nem törvénybe ütköző szabálysértésekről van a sportban általában szó, ezért normális esetben mindenkinek az az érdeke, hogy ne is legyen ügy.

Ebben a deflategate ügyben is - a liga imázsára nézve is, és az érintettek imázsára nézve is - az lett volna a leginkább kézenfekvő megoldás, ha meg sem történik. És ezt marha egyszerű lett volna elérni, csak annyit kellett volna tenni, hogy miután a Ravens majd a Colts szólt az NFL-nek, ők - akár hivatalosan, akár félhivatalosan - odaszólnak Bostonba, hogy a labdára figyeljenek oda, mert ellenőrizve lesz. Ennyi. És nem lett volna semmilyen "ügy", senkit nem ért volna semmilyen veszteség. Ezzel szemben így ahogy történt, valószínűleg anyagi és presztízsveszteség fog érni többeket is, beleérve a Pats-t, esetleg személyesen Brady-t, de a Colts és a Ravensnél sem mutat jól az "árulkodás", az NFL-ről (Goodellről) nem is beszélve, akik egyszerűen nem tudnak jó döntést hozni.

Namost miért így történt? Azt tudjuk, hogy Goodell a tulajdonosok embere, és azt is, hogy Kraft az egyik legbefolyásosabb, legerősebb tulajdonos, és Goodell-el nagyon jó viszonyt ápol(t?). El tudom képzelni, hogy a ligán belül folyik valamilyen belső harc, és az ügy ennek lett a része. Valakik Goodell háta mögött direkt csendben léptek, direkt botrányt akartak, ezzel ártva Goodellnek és Kraftnak is. Nagyobb befolyásra törekvő tulajdonosok egy csoportka, esetleg Goodell egy riválisa, stb. (A Rice ügy lefolyása is maga volt a vicc, hogy nem került elő felvétel, majd mégis előkerült. Az is gyanúsan olyan, hogy valakik a háttérből irányították az eseményeket, hogy nagyobbat szóljon az ügy, hogy Goodellnek kínos legyen.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 899
Ha jól emlékszem Tomlin ügye is úgy kezdődött, hogy biztosan eltiltják, legalább egy szezonra.Kollega
rosszul emlékszel, ott a draftbüntetés volt belebegtetve...és végül lett belőle pénzbüntetés a csapatnak és Tomlinnak isKlaci79
Könnyen lehet. Minden esetre párhuzamot abban az értelemben akartam csak vonni, hogy azért az nem egy "more probable than not" eset volt, a szándékosságot ott is tagadta az érintett és annyira szigorú büntetés nem lett belőle, mint amiről első blikkre szó volt.Kollega
Párhuzamot lehet találni a két eset között, ugyanakkor szerintem értelmetlen. Tomlin hatalmasat hibázott (ha véletlen akkor véletlen ez már lényegtelen), de mint tudjuk -hiszen a Steelers kikapott- ez nem befolyásolta döntően a mérkőzés végkimenetelét.
Brady "lack of cooperation" hibája se változtatott érdemben semmit, már ami a "deflategate" üggyel kapcsolatos. (Azért tartom az egész ügyet borzalmasnak, mert szerintem a Pats bármilyen labdákkal megnyerte volna azt a meccset.) Akármilyen semmitmondó megállapításokat tesz is a Wells jelentés, egy tény van és ezért lehet az eltiltás: Brady nem működött együtt az elvárt szintnek megfelelően. És ugyebár ez Tomlin esetében nem volt kérdéses, mert ott az ügy egyértelmű volt. Nem is kellett az együttműködés.
Állandóan megy a példastatuálás az nfl-ben. Anno Ben a semmire kapott eltiltás, Hardy hosszú eltiltása bírósági ítélet nélkül, vicces. Sok-sok példa, ennek lehet áldozata most Brady is (ha esetleg hosszabb időt kap). Tetszik nem tetszik itt még Brady se akkora ember, hogy megtagadhassa magánéletének részleteit, ha azt az nfl kéri.Klaci79
Azt ugye érted, hogy semmi bajom sem a Steelersel, sem Tomlinnal? Csak párhuzamosságokat láttam a két dolog között. Te az eltéréseket hangsúlyozod, ezeket én is tudom. Akkor azt mondom, hogy mivel hasonló esetben Rodgersnél nem volt ügy és tekintettel arra, hogy a Wells jelentés megállapításai még közvetett bizonyítéknak is csekélyek, illetve Brady ügynökének megállapításai mellett a liga egyetlen jó ítéletet hozhat: A jövőben jobban szabályozza a labdák nyomásának mérését, és figyelmezteti Tom Bradyt a szabályok tiszteletben tartására.

Ennél többet ez nem ér. Ennél több egy perben nem áll meg szerintem.Kollega
Ó nem 😀 Bocsánat ha félreérthető voltam, de nem is gondolnám, hogy azért keveredett ide Tomlin, mert bajod lenne a Steelers-el!
Értem amit mondasz, tökéletesen. Csak arra próbálnék rávilágítani, hogy (legalábbis nekem úgy tűnik) ha lesz egyáltalán eltiltás a végén, az nem az alapügy miatt lesz. Bizonyíték sincs rá, meg amúgy is rém nevetséges az egész.
Viszont a jelentés arra egyértelműen rámutatott, hogy az elvárt együttműködést nem kapták meg Brady-től.
Nekem az jön le az egészből, hogy lényegében kettő ügy lett a deflategate ügyből. És a nyomozó általános megállapításai miatt Brady nem fog büntetést kapni, viszont a nem elvárt szintű együttműködés miatt fog.
Lehet nem értünk ebben egyet, de ezeket a szabályokat az NFL tulajdonosok hozzák vagy fogadják el. Nagyon sajnálom az egész dolgot (nyilván nem azt, hogy ha úgy alakul Brady nem játszhat az első meccsen...Bell se lesz, így a két MVP hiányozhat majd), de nyilván nem ez lesz az első és az utolsó izzadságszagú eltiltás a ligában.
több mint 10 éve
Ha jól emlékszem Tomlin ügye is úgy kezdődött, hogy biztosan eltiltják, legalább egy szezonra.Kollega
rosszul emlékszel, ott a draftbüntetés volt belebegtetve...és végül lett belőle pénzbüntetés a csapatnak és Tomlinnak isKlaci79
Könnyen lehet. Minden esetre párhuzamot abban az értelemben akartam csak vonni, hogy azért az nem egy "more probable than not" eset volt, a szándékosságot ott is tagadta az érintett és annyira szigorú büntetés nem lett belőle, mint amiről első blikkre szó volt.Kollega
Párhuzamot lehet találni a két eset között, ugyanakkor szerintem értelmetlen. Tomlin hatalmasat hibázott (ha véletlen akkor véletlen ez már lényegtelen), de mint tudjuk -hiszen a Steelers kikapott- ez nem befolyásolta döntően a mérkőzés végkimenetelét.
Brady "lack of cooperation" hibája se változtatott érdemben semmit, már ami a "deflategate" üggyel kapcsolatos. (Azért tartom az egész ügyet borzalmasnak, mert szerintem a Pats bármilyen labdákkal megnyerte volna azt a meccset.) Akármilyen semmitmondó megállapításokat tesz is a Wells jelentés, egy tény van és ezért lehet az eltiltás: Brady nem működött együtt az elvárt szintnek megfelelően. És ugyebár ez Tomlin esetében nem volt kérdéses, mert ott az ügy egyértelmű volt. Nem is kellett az együttműködés.
Állandóan megy a példastatuálás az nfl-ben. Anno Ben a semmire kapott eltiltás, Hardy hosszú eltiltása bírósági ítélet nélkül, vicces. Sok-sok példa, ennek lehet áldozata most Brady is (ha esetleg hosszabb időt kap). Tetszik nem tetszik itt még Brady se akkora ember, hogy megtagadhassa magánéletének részleteit, ha azt az nfl kéri.Klaci79
Azt ugye érted, hogy semmi bajom sem a Steelersel, sem Tomlinnal? Csak párhuzamosságokat láttam a két dolog között. Te az eltéréseket hangsúlyozod, ezeket én is tudom. Akkor azt mondom, hogy mivel hasonló esetben Rodgersnél nem volt ügy és tekintettel arra, hogy a Wells jelentés megállapításai még közvetett bizonyítéknak is csekélyek, illetve Brady ügynökének megállapításai mellett a liga egyetlen jó ítéletet hozhat: A jövőben jobban szabályozza a labdák nyomásának mérését, és figyelmezteti Tom Bradyt a szabályok tiszteletben tartására.

Ennél többet ez nem ér. Ennél több egy perben nem áll meg szerintem.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
ez a telefonozás is hűen tükrözi az egész ügy-vizsgálat-nfl komolytalanságát...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Állandóan megy a példastatuálás az nfl-ben. Anno Ben a semmire kapott eltiltás, Hardy hosszú eltiltása bírósági ítélet nélkül, vicces. Sok-sok példa, ennek lehet áldozata most Brady is (ha esetleg hosszabb időt kap). Tetszik nem tetszik itt még Brady se akkora ember, hogy megtagadhassa magánéletének részleteit, ha azt az nfl kéri.
több mint 10 éve
Könnyen lehet. Minden esetre párhuzamot abban az értelemben akartam csak vonni, hogy azért az nem egy "more probable than not" eset volt, a szándékosságot ott is tagadta az érintett és annyira szigorú büntetés nem lett belőle, mint amiről első blikkre szó volt.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
rosszul emlékszel, ott a draftbüntetés volt belebegtetve...és végül lett belőle pénzbüntetés a csapatnak és Tomlinnak is
több mint 10 éve
Ha jól emlékszem Tomlin ügye is úgy kezdődött, hogy biztosan eltiltják, legalább egy szezonra.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 828 — no es importante
Mi? Teljesen normálisan folyt eddig a beszélgetés és akkor sem változna. Szerintem most ezt kicsit túlreagálod.Schleck
inkább előre szólok, mint utólag törölnék

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
deflateGate-es dolgokat ezentúl ide
 bowl.hu/forum/nflncaa_-_divizioforumok/vege_a_manning_eranak_brady_kiegett_az_elet_fontos_kerdeseibaggio
Brady esetleges eltiltása annyira azért nem off ebben a topicban szerintem.winston
a nem Patriots fanoktól való megmondósdira gondoltam (ha nem szeparáljuk el a két tábort, bele se merek gondolni, hogy mi lesz itt, mikor Brady-t tényleg eltiltják...)baggio
Mi? Teljesen normálisan folyt eddig a beszélgetés és akkor sem változna. Szerintem most ezt kicsit túlreagálod.