New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Talán mert Kraft tudja, hogy ez ciki, méghozzá nagyon. 10 éven belül a második kihágás a szabályok ellen. Ez nem vicces egyetlen tulajnak sem, hanem komoly presztízsveszteség. 😉ez komoly:Hát, ahogy olvasom Kraft nem röhög. A nyilatkozata alapján ő nem fog perre menni, de Brady-ben nem vagyok biztos.
it's more probable than not
ezért ki kéne röhögnizinedine5
Számomra megdöbbentő, hogy egy jogász ilyen vizsgálati jelentést kiad a kezéből (Amerikában).tomi-tomi
Ezen nem változtat az a tény, hogy a Coltsot pöttyös gumilabdával is elverte volna a Pats. Az bebizonyosodott, hogy 2 alkalmazottja csalt. Na már most az nehezen feltételezhető, hogy ezt saját kútfőből találták ki. A nyomozás alapján pedig 100%-os bizonyíték nem került elő, hogy ki tudott róla felül, de a jelek arra utalnak hogy nem a tulaj, vezetőség és HC, hanem Brady. (ez az a valószínűsítő mondat)
Ettől függetlenül - ahogy a videós botránynál, úgy most is - azt mondom, hogy a Pats bajnoki címe megérdemelt, a legjobb győzött. Viszont a bűnösnek bűnhödnie kell.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
ex. de nem hatóság, csak az nfl kijelölte, mert van tapasztalata nyomozásban. ezt tudtam, de gondolom nem egyedül ült a dolgokon.. hülye lett volna TB kiadni a magánéletét - inkább valószínű, hogy kiszivárgott volna minden apró dolog valahogy a sajtóhoz a magánéletéről, mint nem 😊Valami ex fbi.os csoka volt aki nyomozott hivatalosan.Demecsén sem adnám oda a magánlevelezésem, smsezéseim senkinek, ha nem a rendőrség kéri. pont az kéne neki, hogy odaadja ezeket a személyes dolgait ex nyomozóknak, meg nem is tudom kik vizsgálták az ügyet, de gondolom nem a hivatalos szervek.winstonJason La Canfora @JasonLaCanfora 3 min3 perccel ezelőttHát, túl sok minden nem jön még át nekem ebből a riportból, annyi tuti h a csapat vezetése, edzők nem tudtak az esetről, viszont Brady állítólag tudott az esetről és nem állt semmiben sem a vizsgálatot lefolytatók rendelkezésére.BekiEzt hol olvastad? Én csak annyit találtam, hogy az egyik részmunkaidős alkalmazott nem ment el az ötödik interjúra.
Btw ez nem ténymegállapító jelentés. Ez egy lóf@sz. Különösen ennek fényében: "What is not highlighted in the text of the report is that three of the Colts’ four footballs measured by at least one official were under the required psi level."tomi-tomi
Wells: "Brady's refusal to provide us with his own emails, text messages and phone records ... limited the evidence available."Beki
több mint 10 éve
most komolyan nyomoztak jó pár hónapot, kreáltak egy zseniális litániát és semmit nem tudtak feltárni/bebizonyítani, az egész kb arra jó hogy kint amerikában is legyen min csámcsogni a médiának a holtszezonban egy darabig 😊amúgy meg hol érdekel ez bárkit is 4. Sb win azt jóvan 😕)
több mint 10 éve
Valami ex fbi.os csoka volt aki nyomozott hivatalosan.én sem adnám oda a magánlevelezésem, smsezéseim senkinek, ha nem a rendőrség kéri. pont az kéne neki, hogy odaadja ezeket a személyes dolgait ex nyomozóknak, meg nem is tudom kik vizsgálták az ügyet, de gondolom nem a hivatalos szervek.winstonJason La Canfora @JasonLaCanfora 3 min3 perccel ezelőttHát, túl sok minden nem jön még át nekem ebből a riportból, annyi tuti h a csapat vezetése, edzők nem tudtak az esetről, viszont Brady állítólag tudott az esetről és nem állt semmiben sem a vizsgálatot lefolytatók rendelkezésére.BekiEzt hol olvastad? Én csak annyit találtam, hogy az egyik részmunkaidős alkalmazott nem ment el az ötödik interjúra.
Btw ez nem ténymegállapító jelentés. Ez egy lóf@sz. Különösen ennek fényében: "What is not highlighted in the text of the report is that three of the Colts’ four footballs measured by at least one official were under the required psi level."tomi-tomi
Wells: "Brady's refusal to provide us with his own emails, text messages and phone records ... limited the evidence available."Beki
több mint 10 éve
Ez még mindig nem jelenti azt, hogy semmiben nem állt rendelkezésre. Btw miért is kellett volna odaadnia? Érzésem szerint ilyen dolgok átadásához házkutatási parancshoz hasonló jogi lépés kéne.Jason La Canfora @JasonLaCanfora 3 min3 perccel ezelőttHát, túl sok minden nem jön még át nekem ebből a riportból, annyi tuti h a csapat vezetése, edzők nem tudtak az esetről, viszont Brady állítólag tudott az esetről és nem állt semmiben sem a vizsgálatot lefolytatók rendelkezésére.BekiEzt hol olvastad? Én csak annyit találtam, hogy az egyik részmunkaidős alkalmazott nem ment el az ötödik interjúra.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
ez komoly:Hát, ahogy olvasom Kraft nem röhög. A nyilatkozata alapján ő nem fog perre menni, de Brady-ben nem vagyok biztos.
Számomra megdöbbentő, hogy egy jogász ilyen vizsgálati jelentést kiad a kezéből (Amerikában).
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
én sem adnám oda a magánlevelezésem, smsezéseim senkinek, ha nem a rendőrség kéri. pont az kéne neki, hogy odaadja ezeket a személyes dolgait ex nyomozóknak, meg nem is tudom kik vizsgálták az ügyet, de gondolom nem a hivatalos szervek.Jason La Canfora @JasonLaCanfora 3 min3 perccel ezelőttHát, túl sok minden nem jön még át nekem ebből a riportból, annyi tuti h a csapat vezetése, edzők nem tudtak az esetről, viszont Brady állítólag tudott az esetről és nem állt semmiben sem a vizsgálatot lefolytatók rendelkezésére.BekiEzt hol olvastad? Én csak annyit találtam, hogy az egyik részmunkaidős alkalmazott nem ment el az ötödik interjúra.
több mint 10 éve
De persze. Csak mar megint a mutogatas.Odaat a hawks es colts fanoknak habzik a szaja.DemecsAkkor most már nem is érdekel a SB-win. #janemWyatt
Engem zavar.
De remelem a kocot megint 40+ ponttal verjuk.
több mint 10 éve
Odaat a hawks es colts fanoknak habzik a szaja.DemecsAkkor most már nem is érdekel a SB-win. #janem

több mint 10 éve
ez komoly:Ezt sikerült kinyomozni 103 nap alatt 😀 kíváncsi vagyok ezért milyen büntetést lehet adni
több mint 10 éve
ez komoly:it's more probable than not
ezért ki kéne röhögni
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jason La Canfora @JasonLaCanfora 3 min3 perccel ezelőttHát, túl sok minden nem jön még át nekem ebből a riportból, annyi tuti h a csapat vezetése, edzők nem tudtak az esetről, viszont Brady állítólag tudott az esetről és nem állt semmiben sem a vizsgálatot lefolytatók rendelkezésére.BekiEzt hol olvastad? Én csak annyit találtam, hogy az egyik részmunkaidős alkalmazott nem ment el az ötödik interjúra.
Wells: "Brady's refusal to provide us with his own emails, text messages and phone records ... limited the evidence available."
több mint 10 éve
Az amúgy érdekelne, hogy Bradynek mennyi haszna volt a leengedett labdákból ha tudott róla, mert a normális labdákkal jobb statja volt...cspeti98Geciség lenne azt mondani, hogy akart egy szorosabb meccset a Colts ellen? 😀

több mint 10 éve
Az amúgy érdekelne, hogy Bradynek mennyi haszna volt a leengedett labdákból ha tudott róla, mert a normális labdákkal jobb statja volt...Ez is elég érdekes
twitter.com/TheJonathanNg/status/596011049637249024/photo/1
több mint 10 éve
😀😀Elmondom, engem mennyire foglalkoztat ez a szarság már

Ja, nem, semennyire

több mint 10 éve
Hát, túl sok minden nem jön még át nekem ebből a riportból, annyi tuti h a csapat vezetése, edzők nem tudtak az esetről, viszont Brady állítólag tudott az esetről és nem állt semmiben sem a vizsgálatot lefolytatók rendelkezésére.BekiEzt hol olvastad? Én csak annyit találtam, hogy az egyik részmunkaidős alkalmazott nem ment el az ötödik interjúra.
Btw ez nem ténymegállapító jelentés. Ez egy lóf@sz. Különösen ennek fényében: "What is not highlighted in the text of the report is that three of the Colts’ four footballs measured by at least one official were under the required psi level."
több mint 10 éve
Hát, túl sok minden nem jön még át nekem ebből a riportból, annyi tuti h a csapat vezetése, edzők nem tudtak az esetről, viszont Brady állítólag tudott az esetről és nem állt semmiben sem a vizsgálatot lefolytatók rendelkezésére.BekiMar kezdik cincalni au amerikai hirportalok. Szep kommentek vannak.
Kitiltas, eltiltas, pereles, ujrazas. Minden szar.
Valoszinuleg valamilyen szinten tudomasa lehetett rola.
Nesze semmi fogd meg jol.
De arra jo csalozannak.
😕
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Hát, túl sok minden nem jön még át nekem ebből a riportból, annyi tuti h a csapat vezetése, edzők nem tudtak az esetről, viszont Brady állítólag tudott az esetről és nem állt semmiben sem a vizsgálatot lefolytatók rendelkezésére.
több mint 10 éve
En Londonban lattam beoltozve egy hasonlot mint az amerikai vezerszurkolo akit mutogatnak.Ő lett volna ott a Stefánián? Nem hasonlított 😊Ha már offolunk (bár én majdnem mindig offolok):Mr. Kraft? 😀Demecs
Ha olvassa a fórumot az a jóember, akivel a Stefánia - Thököly sarkán szoktam találkozni és tetőtől talpig, cipőstül, táskástul Patriots cuccba öltözve szokott járni, akkor üdvözlöm és rendkívül irigylem. 😉
Komolyan: Londonban, az NFL meccsen nem láttam senkit, aki ilyen hibátlanul Patses szettben lett volna.Kollega
Kraft urat láttam a Wembleyben pálya mellett. Öltönyben volt, és Jon Bon Jovi állt mellette. Ez 2009-ben volt, emlékszem, mert le is fényképeztem. '12-ben nem emlékszem, hogy láttam volna, de valószínűleg akkor sem viselt melegítőt. De határozottan állítom, hogy még a játékosokon se volt ennyiféle Pats logós holmi, mint ezen a középkorú úron, itt Budapesten. 8-)Kollega
De Kraftot a palya szelen nem lattam. Csak mindenki mast.
Gronk spikeot.
több mint 10 éve
A bussiness of football blog facen irja mire jutottak deflategate ugyben. Gyakorlatilag semmit nem tudni. A vezetosegnek nincs hozza koze de Tomnak valamilyen szintu tudasa kellett legyen rola. Mindez 103 oldalnyi jelentesbol.
Mar latom a holnapi NY times cimlapot.
több mint 10 éve
Ő lett volna ott a Stefánián? Nem hasonlított 😊Ha már offolunk (bár én majdnem mindig offolok):Mr. Kraft? 😀Demecs
Ha olvassa a fórumot az a jóember, akivel a Stefánia - Thököly sarkán szoktam találkozni és tetőtől talpig, cipőstül, táskástul Patriots cuccba öltözve szokott járni, akkor üdvözlöm és rendkívül irigylem. 😉
Komolyan: Londonban, az NFL meccsen nem láttam senkit, aki ilyen hibátlanul Patses szettben lett volna.Kollega
Kraft urat láttam a Wembleyben pálya mellett. Öltönyben volt, és Jon Bon Jovi állt mellette. Ez 2009-ben volt, emlékszem, mert le is fényképeztem. '12-ben nem emlékszem, hogy láttam volna, de valószínűleg akkor sem viselt melegítőt. De határozottan állítom, hogy még a játékosokon se volt ennyiféle Pats logós holmi, mint ezen a középkorú úron, itt Budapesten. 8-)
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Ha már offolunk (bár én majdnem mindig offolok):Mr. Kraft? 😀