New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Nekem ez a draft speciel tetszik.A OL és a DL depth is megerősítésre került.
A tavaly besült interior OL játékosok (Kline, Devey) küzdhetnek a helyükért, valószínűleg egyikük sem marad. A Cannon idején indult koncepció érezhető, egyre inkább távolodunk a korábbi Pats OL "prototípustól" a nagyobb, erőteljesebb játékosok felé.
Ettől még ne írjátok le Wendellt, mivel bármilyen érdekesnek is tűnne egy Solder-Jackson-Stork-Fleming-Vollmer ötös, szinte tutira vehetjük, hogy nem vágunk neki a szezonnak egy ilyen tapasztalatlan belső fallal (1 rookie, 2 másodéves).
És akkor Shaq Masonról még nem is beszéltünk, aki a videók alapján épp annak az agresszornak tűnik, akire Mankins távozása után szükségünk lenne. Más kérdés, hogy ezekkel a méretekkel, pass prot tapasztalattal 1-2 évig (elvileg) a kezdő közelébe sem érhet, de futásblokkoló 6. falemberként (lásd Fleming tavaly), esetleg "giga"fullbackként addig is hasznát vehetjük. A "húzásait" látva odáig vagyok, félelmetesen passzolna ahhoz, amit csinálunk.
A Jackson picknek én annyira azért nem örültem, nála nem kicsi a bust faktor, bár olyan szinten körbeudvaroltuk a draft előtt... valamit biztos tudhatnak BB-ék.
A DE-pickeket megértem, tavaly Buchanan eddig nem sokat tett le az asztalra, Beq bust, Zach Moore pedig projekt. Flowersnek biztos találnak helyet, Grissom nálam a kérdőjel... mondjuk (elvileg) sokoldalú a srác..
A safety picket alapesetben megértem, DMC klasszis, Chung tavaly jól muzsikált (bár kérdés, hogy az új rendszerben, új CB-kel mennyire égeti meg magát), utánuk azonban csak Harmon adja a mélységet. Wilson bust, Ebnert pedig ST játékosnak hoztuk és csak annak alkalmas.
Én sem éreztem feltétlen szükségét a CB-picknek. Van elég játékos, valószínűleg visszaállunk a korábbi BB-taktikára (túlnyomórészt zóna, de azért időnként ügyeskedünk emberfogással)... ha minden jól megy, már most megvan az emberanyagunk ehhez. Megerősítettük a front7-t, több poszton is bevethető játékosok jöttek, remélhetően lesz pass rush.... szvsz így is összejöhet a top5-10 D. Tomék mellé ennél több nem kell.
Nekem igazából RB és WR téren van hiányérzetem. OK, hogy reménykedünk Dobson visszatértében és talán Tyms fejlődésében... de nem kicsit lesz gáz, amikor az Edelman/LaFell/'dola hármasból valaki kidől.
RB-k terén van elég emberünk, ettől még bátor dolognak tartom, hogy a Blount/White(?😀) top duóval kezdjük majd az offseasont.
A LONG SNAPPEREN pedig ne pörögjetek, lazán belefért, annyi pickünk volt, hogy így is kb. csak a felük éli túl a szeptemberi cutokat.
több mint 10 éve
Na azt adom. Ott már szerintem sem volt olyan CB/RB, aki javulást hozhatott volna, talán WR. Mondjuk én a trade nélküli formában elnéztem volna itt egy Ajayit 😊...az adott csapat mennyire értékelhet egy CB-t ha egy LS-t is hamarabb húz.kolok1972A Patriots keretében egy tucat cornerback van, akik röhögve kitöltik bármely NFL csapatban a depth chartot a #3 CB-től lefelé: Arrington, Dennard, Ryan, McClain, Butler. A Malcom Brown választás pillanatában egyértelmű volt, hogy ezen a helyzeten valószínűleg csak akkor fognak jó eséllyel javítani, ha trade-elnek a második kör elejébe. Visszajelzések alapján ráadásul Roberts személyében még a hetedik körben is sikerült "megalapozott" upside-dal rendelkező project játékost találni.
Nem látom, hogy komoly lehetőséget rejtő játékost a táblán hagyott volna a Pats egy long snapper miatt. Főleg ha csak azt a 11 picket vizsgáljuk, ami a következő Patriots húzásig hátra volt.DoM
RB-knél és a CB-knél egyértelmű volt a cél szerintem, a falakat javítani, aztán elég a mostani gárda
Engedelmetekkel, még egyszer a draft függvényében megvizsgálnám a rostert
QB: Brady, Gerappa (Gardner, Gilbert) – a liga legjobbja 😊
FB: Develin – jó volt, elkapónak is használható, nincs itt látnivaló
RB: Blount, Cadet, Gray, Gaffney, White – korán nem jött senki, később felesleges is lett volna. Remélem a fal javulása hatással lesz rájuk, elkezdek bízni mondjuk Gaffneyben 😊
WR: Edelman, LaFell, Amendola, Dobson (?), Tyms (?) – óriási meglepetésre (#se) nem jött DGB, igaz más sem, ami abból a szempontból nem baj, hogy nem húztunk pl Devin Smitht, akit nem biztos, hogy ki tudunk használni. Érdekesség, hogy az előző és a mostani draftot is rendkívül erősnek mondták WR-ben, erre összesen egy 7. körös Gallon lett belőle 😊 #dobsonpowa
TE: Gronko, Chandler, Hómanó, Wright, A. J. Derby – Pruittot szerettem volna, Derby jött, upside van bőven 6. kör végén egynek elmegy
OL: Solder, Tré Jackson, Stork, Wendell (Shaq Mason), Vollmer (6. OL – Fleming, Cannon) – Az egyik nagy needünk volt a fal belseje, ha Tré térde nem tré, akkor hurray. Mason is jó, jött az a két poszt, amit szerettem volna, jövőre jó lenne Wendellt ligaelit cserévé varázsolni 😊
DE: Ninko, Chandler Jones, Sheard, Grissom, Flowers, Dickson, Moore – Elkerültük azokat, akiket nem szerettem volna, ha húzunk. A SPARQ-ot tekintve mondjuk az első két húzásunk egyaránt rendkívül jó helyen áll, exp powernek (jó helyből távol- és magasugrás a testmagasság/tömeg arányához képest) köszönhetően, további hasonlóság, hogy a hosszú távú sebesség mindkettőnek karcos, de legfeljebb majd nem 40 yardos TD-ket szereznek majd, 10 yardon meg az 1.62, 1.63 nem vészes. Talán egy picit lehetnének agilisebbek, fordulékonyabbak, mozgékonyabbak. Dickson hozzájuk képest kifejezetten gyenge mindenben, de majd meglátjuk, hátha a pályán nem zavar majd minket (és nem azért, mert nem látjuk 😛). Moore-nak akkor nem igen lesz sok esélye.
DT: Malcom Brown, Easley, Siliga, Branch, Chris Jones – Ennyi DE-húzással (még ha Dickson LB lesz is), Easley talán ne legyen már az, de bánat sem tudja. Brown nagyszerűnek tűnik továbbra is, mellette én Easleynek örülnék, de lehet, hogy Siliga/Branch lesz belőle. Jonest 3rd downoknál szívesen nézném, jó sok sacket hozott már. Jó lesz ez
LB: Hightower, Mayo, Collins, Wells (és talán Dickson) – Jött mélység, azt mondják, nagyon jó cover LB, az meg nálunk bőven elfér. Dickson legyen a kövi Hightower, aztán jóvan 😀 Ez eddig is rendben volt, most is tetszik.
CB: sorrend nélkül. Butler, Ryan, Arrington, Dennard, Fletcher, McClain, Darryl Roberts… – Hát, okosabb nem lettem, csak azt illetően, hogy nekünk a falak a fontosak. Aztán, ha DMC lesz a CB, az lesz a szép kör 😀 De ez a személyes preferenciám valahogy így nézne ki (igaz, McClain simán lehet Arrington helyén is). Robertsnél jobb SPARQ-ot csak Byron Jones hozott, upside van dögivel, ha kijön akkor zsírkirály, ha nem, hát bumm. 7. kör vége volt #robertspowa
S: DMC, Chung, Richards, Harmon, Wilson – szinte éreztem a gyenge DE-k elengedése után, hogy jön egy WTF S-pick. Na mindegy, legyen jó, Wilson helyére, ha mást nem, jó lesz, de talán jobb értéket is lehetett volna itt találni...
ST: Gost, Allen,
Összességében úgy vagyok vele, ha annyit javul a két fal, amennyire remélem, hogy fog, akkor lehet, hogy ez a futó- és CB-sor is elég lesz. A 2. körben ha jött volna egy CB inkább, akár feltrade-del, vagy a 3.-ban egy feature back, akkor elégedettebb lettem volna, WR-t is el tudtam volna képzelni itt. De akkor legyen Butler atomjó, meg mondjuk Gaffney, és tojok rája. QB, FB, célpontok (WR+TE), OL, DL, LB, S teljesen rendben, előre az ötödikért 😊

több mint 10 éve
Van az a helyzet, amikor ki kell tudni mondani, hogy ennek a megoldásával várni kell és/vagy alternatív útvonalat kell kidolgozni. BB úgy döntött (az 1/27 után), hogy végigviszi a front7 megerősítését.tomi-tomiAzok után váratlan fordulat a pass rusher dömping, hogy a rotációra a védővonal szélén egyáltalán nem mutatott az elmúlt időszakban hajlandóságot Belichick.
Az edzőtábor egyik fénypontja lehet, nekünk szurkolóknak a 1-1 elleni pass rush gyakorlatok jegyzetei.
több mint 10 éve
Világos DoM,csak akkor ha BB-ék is igy értékelték Robertset,hogy van benne megalapozott upside,akkor miért nem ő jött az 5. körben? Az idézett mondatrésszel nem azt akartam mondani,hogy kihagytuk ott vmelyik CB-t, pusztán annak a kételyemnek adtam hangot,hogy BB-ék-nem én- vajon milyen hozzáadott értéket tulajdoníthatnak egy CB-nek-1.-2. számú CB távozása után - ha egy LS megszerzését nagyobb prioritásnak gondoltak,mint Roberts megszerzését( ettől még Roberts aztán lehet h tök fasza játékos lesz)...az adott csapat mennyire értékelhet egy CB-t ha egy LS-t is hamarabb húz.kolok1972A Patriots keretében egy tucat cornerback van, akik röhögve kitöltik bármely NFL csapatban a depth chartot a #3 CB-től lefelé: Arrington, Dennard, Ryan, McClain, Butler. A Malcom Brown választás pillanatában egyértelmű volt, hogy ezen a helyzeten valószínűleg csak akkor fognak jó eséllyel javítani, ha trade-elnek a második kör elejébe. Visszajelzések alapján ráadásul Roberts személyében még a hetedik körben is sikerült "megalapozott" upside-dal rendelkező project játékost találni.
Nem látom, hogy komoly lehetőséget rejtő játékost a táblán hagyott volna a Pats egy long snapper miatt. Főleg ha csak azt a 11 picket vizsgáljuk, ami a következő Patriots húzásig hátra volt.DoM
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Butler, Dennard, Fletcher, Ryan - betűrendben - lemeccselik. BB úgy ítélte meg, hogy ennél magasabb minőség nem volt elérhető vállalható áron.A Patriots keretében egy tucat cornerback van, akik röhögve kitöltik bármely NFL csapatban a depth chartot a #3 CB-től lefelé: Arrington, Dennard, Ryan, McClain, Butler.DoMA kérdés a draft után is változatlan: mi vagy ki lehet a terv a #1 és #2 CB posztjára?Gogo
Nézzetek át a Steelers topikba, két napja azon agyalnak, hogy mit kellett volna csinálni Colbertéknak. Pedig ott (sokkal) nagyobb need volt a CB.
Van az a helyzet, amikor ki kell tudni mondani, hogy ennek a megoldásával várni kell és/vagy alternatív útvonalat kell kidolgozni. BB úgy döntött (az 1/27 után), hogy végigviszi a front7 megerősítését. Az első három SB megnyerésénél bevált: BigSey, Warren, Wilfork, Vrabel, Bruschi, McGinest, Phifer mögött még Asante Samuel is 1. körösnek rémlik (nekem). 😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
A Patriots keretében egy tucat cornerback van, akik röhögve kitöltik bármely NFL csapatban a depth chartot a #3 CB-től lefelé: Arrington, Dennard, Ryan, McClain, Butler.DoMA kérdés a draft után is változatlan: mi vagy ki lehet a terv a #1 és #2 CB posztjára?
(Nyilván nem a két UDFA DB lesz a megoldás.)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
...az adott csapat mennyire értékelhet egy CB-t ha egy LS-t is hamarabb húz.kolok1972A Patriots keretében egy tucat cornerback van, akik röhögve kitöltik bármely NFL csapatban a depth chartot a #3 CB-től lefelé: Arrington, Dennard, Ryan, McClain, Butler. A Malcom Brown választás pillanatában egyértelmű volt, hogy ezen a helyzeten valószínűleg csak akkor fognak jó eséllyel javítani, ha trade-elnek a második kör elejébe. Visszajelzések alapján ráadásul Roberts személyében még a hetedik körben is sikerült "megalapozott" upside-dal rendelkező project játékost találni.
Nem látom, hogy komoly lehetőséget rejtő játékost a táblán hagyott volna a Pats egy long snapper miatt. Főleg ha csak azt a 11 picket vizsgáljuk, ami a következő Patriots húzásig hátra volt.
több mint 10 éve
Szokás szerint csúsztatsz Sobri,nem arra gondoltam-mint az nyilvánvaló- hogy általában véve nem lehet egy LS pick után jó játékost húzni,hanem az adott csapat mennyire értékelhet egy CB-t ha egy LS-t is hamarabb húz. Tehát a példád akkor lett volna pontos ha csak Forsettet említed és talán az sem véletlen h a felhozott példák többsége RB. Mellesleg Forsett sem alkotott sokáig semmit. Ha érvelni akarsz vmivel,akkor ne csúsztass. 😉Az milyen CB lehet ,akit egy longsnapper után húznak ki? kolok19722008-ban Tyler Smith pure LS (189 overall pick) után húzták Arringtont.
Az milyen WR lehet, akit egy longsnapper után húznak ki?
2008-ban Tyler Smith pure LS (189 overall pick) után húzták Pierre Garcont, Amendolát.
Az milyen RB lehet, akit egy longsnapper után húznak ki?
2008-ban Tyler Smith (189 overall pick) után húzták Hillist és Hilliardot, Forsettet, Green-Ellist, Woodheadet, Tolbertet.
Az milyen OT lehet, akit egy longsnapper után húznak ki?
2008-ban Tyler Smith (189 overall pick) után húzták Dunlapot.
2008-ban 6 pro-bowlert húztak egy LS után.Sobri Jóska
több mint 10 éve
Na. Ha előbb bevethető, akkor jó. Nem kívánok ezzel nagyon többet foglalkozni, LS-re én akkor sem pazarolnék draftpicket, még akkor sem, ha 15 évre megoldaná a posztot. Inkább húznék egy 3-4. számú WR-t, akiből lehet, hogy semmi nem lesz, de lehet, hogy pár éven belül (ha nem is 1000 yardos, de) egy stabil 6-700 yardos játékos válik. Sokkal többet érhet, mint az, hogy ki dobja hátra a tojást. De mondom, elfogadom, hogy van, aki szerint fontosabb, és az örömöt sem akarom emiatt elvenni, szóval én befejeztem az LS-fikátA reakciók alapján azzal, hogy az ötödik körben lett kiválasztva van rá esély, hogy ne kelljen kivárni vele a 24 hónapot aktív szolgálata miatt. Hatodik pass rusher helyett ezen a ponton szerintem már jobb választás volt. Ő legalább hozzá tud tenni valamit az 53-hoz.DoMPersze, csak erre jó eséllyel egy utolsó UDFA pont ugyanennyire jó lehet, de mindegy most már, el tudtam volna szebb forgatókönyvet is képzelni, pár nagyot csúszó berántásával (a második nap egyelőre nekem nagy mínusz, remélem, jövőre kiröhöghetem magam 😊 ), de lehet, hogy nem ok nélkül csúsztak annyit. Egyelőre ezzel kell főzni, azt már BB úgyis megoldja, DT meg OG van, aztán a többit majd meglátjukWyatt5/166 – Joe Cardona (LS) – ezt nem akarom meglátniWyattOk, korán és minek, De Aiken helyett szerintem folyton próbáltak mást, volt jópár rossz pillanata. Kellett új long snapper, akármennyire "csicska" poszt. Cardona pedig azok alapján amit olvastam róla, nem fog hibázni és rajta nem fog múlni semmi, mert az a kicsi amit csinál, azt jól csinálja.winston
Azt meg remélem, hogy a két pöpec OG-vel most már Blount is tud rendesen futni, mutassa meg, hogy csak egy jobb fal kell neki, és akkor minden héten

több mint 10 éve
Az milyen CB lehet ,akit egy longsnapper után húznak ki? kolok19722008-ban Tyler Smith pure LS (189 overall pick) után húzták Arringtont.
Az milyen WR lehet, akit egy longsnapper után húznak ki?
2008-ban Tyler Smith pure LS (189 overall pick) után húzták Pierre Garcont, Amendolát.
Az milyen RB lehet, akit egy longsnapper után húznak ki?
2008-ban Tyler Smith (189 overall pick) után húzták Hillist és Hilliardot, Forsettet, Green-Ellist, Woodheadet, Tolbertet.
Az milyen OT lehet, akit egy longsnapper után húznak ki?
2008-ban Tyler Smith (189 overall pick) után húzták Dunlapot.
2008-ban 6 pro-bowlert húztak egy LS után.
több mint 10 éve
Srácok, a tablettát a második nap reggelén BB vette be , összekeverte a prosztatagyógyszerrel 😀
több mint 10 éve
Az idei draftjáték Pats választásai (tőlem) és az IRL BB húzások így néznek ki:1/32 Eddie Goldman, DT (Florida State) Baby Vince pótlására. IRL: Malcom Brown, DT (Texas) Poszt stimmel, nem kérdés, ha itt elérhető lett volna, én is Brown-t vittem volna.
2/64 Laken Tomlinson, OG (Duke) Kell a fal belsejébe ember. IRL: Jordan Richards, SS (Stanford) Kell a falember, de ráér. 😀
3/96 Mario Edwards Jr., DE, (Florida State) Nem ő volt az első számú kiszemelt, de ő is jó lenne Chandler Jones cseréjének, tehermentesítőjének. IRL: Geneo Grissom, DE (Oklahoma) Majdnem stimmel, de inkább Ninko cseréje, pótlása a cél. A hírek szerint BB személyes kedvence a class-ból. Természetesen volt térdsérülése.
3/97 Doran Grant, CB (Ohio State) Hadd fokozódjon a verseny a secondary-ban! IRL: 4/101 Trey Flowers, DE (Arkansas) Megérkezett Jones backup-ja is.
4/101 David Johnson, RB (Northern Iowa) a futók között is! IRL 4/111 Tre' Jackson, OG (FSU) Megjött a 2.-3. körbe taksált guard. Vajon miért csúszott idáig? Bingó! Térdproblémák. Stork-kal nem lesznek összeszokási gondjai.
4/131 Marcus Hardison, DT (Arizona State) Chris Jones jó srác, Easley nagyon jó lesz, de fő a biztonság. IRL: Shaq Mason, OG (Georgia Tech) Dante visszavonult, de nem az OL játékosok felmérésétől. Két egyetemen csinált privát workout-ot: FSU és GT. A csávó úgy robog 2. szinten, mint egy TE, de némileg nagyobbakat üt. Állítólag a draft két legszenyább/leggecibb falemberét találta meg Dante. Természetesen nem egy posztos játékos.
Itt némi kavar következett BB részéről, a várakozásokkal ellentétben nem csökkentette a cetlik számát cserékkel, hanem növelte.
5/166 Joe Cardona, LS (Navy) Gimiben lacrosse, utána Navy, életében nem rontott snap-et; egyenes út a Pats-be. Még nem volt időm elolvasni, de a főcímek szerint érdekes az élettörténete. Szerintem éppen pozitív a draftolásának az üzenete a hátsó körökben választott játékosaink felé: itt fokozottan megbecsülik azokat, akik (csak) ST-ben jeleskednek.
6/178 Cody Wichmann, OG (Fresno State) Ebből a suliból kellett egy OL playa! IRL Matt Wells, LB (Mississippi State) Interior OL megoldva, jött egy S/LB hibrid ST-be és mélységnek. Hadd harcoljanak a csere LB-ek, kell a jó csere a három ász mögé.
7/219 Damian Swann, CB (Georgia) háború legyen az edzőtáborban! IRL 6/202 A.J. Derby, TE (Arkansas) Tökéletesen passzol a Pats kiválasztási filozófiájába: játszott mindenféle poszton, posztján kipróbált/nálunk bizonyított neveldéből jött és volt térdsérülése.
7/253 Tyrell Williams, WR (Western Oregon) Dobson szedje össze magát! IRL itt lett plusz egy választás. 7/247 Darryl Roberts, CB (Marshall) Csak jött egy CB a végére, szokás szerint magas ST potenciállal. 7/253 Xzavier Dickson, OLB (Arkansas) LB depht fejlesztésére.
Összességében néhány dologra ráéreztem: DL elsődleges prioritás. (BB viszont a DE posztra duplázott.) Interior OL a második legfontosabb terület. (BB nem okozott meglepetést, most sem draftolt első három körben ilyen posztról érkezőt.)
Ami teljesen kimaradt: csere LB-ek beszerzése. Ezt benéztem, én CB és RB poszton gondoltam a verseny fokozására. De van logika BB döntése mögött is. 😀
A szokásos BB trollhúzások pedig megjósolhatatlanok. Bár azért a poszt (DB, főleg S) és a hely (2. legkésőbb 3. kör) már jól prognosztizálhatóvá váltak. 😀
Még leszarom tabletta (ezt elloptam!) bevétele előtt is tetszik az egész. Bevétel után meg A++, mert leszarom!😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
A hetedik kört adhattuk volna mi is Stacyért😕 Én elégedett vagyok a draftunkkal, bármennyire is próbálja bárki lehúzni😊
több mint 10 éve
A reakciók alapján azzal, hogy az ötödik körben lett kiválasztva van rá esély, hogy ne kelljen kivárni vele a 24 hónapot aktív szolgálata miatt. Hatodik pass rusher helyett ezen a ponton szerintem már jobb választás volt. Ő legalább hozzá tud tenni valamit az 53-hoz.Persze, csak erre jó eséllyel egy utolsó UDFA pont ugyanennyire jó lehet, de mindegy most már, el tudtam volna szebb forgatókönyvet is képzelni, pár nagyot csúszó berántásával (a második nap egyelőre nekem nagy mínusz, remélem, jövőre kiröhöghetem magam 😊 ), de lehet, hogy nem ok nélkül csúsztak annyit. Egyelőre ezzel kell főzni, azt már BB úgyis megoldja, DT meg OG van, aztán a többit majd meglátjukWyatt5/166 – Joe Cardona (LS) – ezt nem akarom meglátniWyattOk, korán és minek, De Aiken helyett szerintem folyton próbáltak mást, volt jópár rossz pillanata. Kellett új long snapper, akármennyire "csicska" poszt. Cardona pedig azok alapján amit olvastam róla, nem fog hibázni és rajta nem fog múlni semmi, mert az a kicsi amit csinál, azt jól csinálja.winston
több mint 10 éve
Arra azért majd kíváncsi leszek hogy Ridley tud e roster spotot fogni a Jetsnél, bár sanszos hogy a Stacy trade után nem sok esélye maradt....vélemény erről?manuszka86Stacey-t biztonsági tartaléknak vitték. (A Rams jól kib@szott vele a hisztije miatt, ugyanolyan helyzetbe küldték, amilyen miatt balhézott.) Ridley Ivory-val fog küzdeni a kezdő posztért.
több mint 10 éve
Arra azért majd kíváncsi leszek hogy Ridley tud e roster spotot fogni a Jetsnél, bár sanszos hogy a Stacy trade után nem sok esélye maradt....vélemény erről?
több mint 10 éve
alapvetően nagy needekkel nem futottunk neki a draftnak, DT,OG pickek nagyon ültek kb ez is volt a lényeg, ide kellett egyértelműen impact player. DE posztra is érkezett depth, szóval Ninkóék lehet hogy nem a fülükön fogják venni a levegőt szal az már jó jel is lehet 😊Idén majd remélhetőleg olyan pass rush lesz hogy ez a sec elég lesz a kövi Sb-hez 😊
több mint 10 éve
Loyko twitter : BB adds that Mason may have been best run-blocker in the draft :pNincs baj az RB corps-al, nem volt normális run blocker G..gordonSztem BB fölhúzta magát az első nap után,hogy mndenki elégedett volt az első pickkel és veszni látta a "jó hírét",aztán tett róla ,hogy visszaálljon a rend. Nálam még tart a SB win miatt a leszarom tabletta hatása,de ez a draft azért helyenként nagyon kiborító volt. Az 5. körös LS húzás után,nálam elvesztette a draft a komolyságát.Az milyen CB lehet ,akit egy longsnapper után húznak ki? Azt mondjuk továbbra sem látom hogy A.Brownt,S.Watkinst,Deckert vagy pl Hiltont ki fogja a meccseken majd megfogni?kolok1972Moss-t sem a CB szedte le a pályáról SB-n, hanem a DL
idén úgy néz ki erre a filozófiára esküszünk, én azon lepődtem meg, hogy akkor BB-ék szerint kielégítő a jelenlegi RB corps
| vagy már tervben van egy AP trade 😊 | ZERO_L
több mint 10 éve
Nincs baj az RB corps-al, nem volt normális run blocker G..Sztem BB fölhúzta magát az első nap után,hogy mndenki elégedett volt az első pickkel és veszni látta a "jó hírét",aztán tett róla ,hogy visszaálljon a rend. Nálam még tart a SB win miatt a leszarom tabletta hatása,de ez a draft azért helyenként nagyon kiborító volt. Az 5. körös LS húzás után,nálam elvesztette a draft a komolyságát.Az milyen CB lehet ,akit egy longsnapper után húznak ki? Azt mondjuk továbbra sem látom hogy A.Brownt,S.Watkinst,Deckert vagy pl Hiltont ki fogja a meccseken majd megfogni?kolok1972Moss-t sem a CB szedte le a pályáról SB-n, hanem a DL
idén úgy néz ki erre a filozófiára esküszünk, én azon lepődtem meg, hogy akkor BB-ék szerint kielégítő a jelenlegi RB corps
| vagy már tervben van egy AP trade 😊 | ZERO_L
több mint 10 éve
Sztem BB fölhúzta magát az első nap után,hogy mndenki elégedett volt az első pickkel és veszni látta a "jó hírét",aztán tett róla ,hogy visszaálljon a rend. Nálam még tart a SB win miatt a leszarom tabletta hatása,de ez a draft azért helyenként nagyon kiborító volt. Az 5. körös LS húzás után,nálam elvesztette a draft a komolyságát.Az milyen CB lehet ,akit egy longsnapper után húznak ki? Azt mondjuk továbbra sem látom hogy A.Brownt,S.Watkinst,Deckert vagy pl Hiltont ki fogja a meccseken majd megfogni?kolok1972Moss-t sem a CB szedte le a pályáról SB-n, hanem a DL
| vagy már tervben van egy AP trade 😊 |

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Sztem BB fölhúzta magát az első nap után,hogy mndenki elégedett volt az első pickkel és veszni látta a "jó hírét",aztán tett róla ,hogy visszaálljon a rend. Nálam még tart a SB win miatt a leszarom tabletta hatása,de ez a draft azért helyenként nagyon kiborító volt. Az 5. körös LS húzás után,nálam elvesztette a draft a komolyságát.Az milyen CB lehet ,akit egy longsnapper után húznak ki? Azt mondjuk továbbra sem látom hogy A.Brownt,S.Watkinst,Deckert vagy pl Hiltont ki fogja a meccseken majd megfogni?kolok1972[/b]
Hiltont majd Arrington leszedi slotban a többiek meg nem kapnak labdát mert a QB-ik többet lesznek háton mint talpon 😀
Amúgy meg nem tudom 😛
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Határozott a fejlődés tavalyhoz képest. Az idén az 1. és 4. kör is jó, tavaly csak a 4. volt az. 😀Emlékeztető :
The New England Patriots have the following picks in the 2014 NFL Draft:
1st Round – Dominique Easley (DL Florida) – 29th Pick
2nd Round – Jimmy Garoppolo (QB, Eastern Illinois) 62nd Pick
4th Round – Bryan Stork (OL, Florida State) – 105th Pick
4th Round – James White (RB, Wisconsin) – 130th Pick
4th Round – Cameron Fleming (OT, Stanford) – 140th Pick
6th Round – Jon Halapio (G, Florida) – 179th Pick
6th Round – Zach Moore (DE, Concoria) – 198th Pick
6th Round – Jemea Thomas (DB, Georgia Tech) – 206th Pick
7th Round – Jeremy Gallon (WR, Michigan) – 244th Pick
The following picks have been traded:
3rd Round (Assigned) – Traded to JAX for 4th and 6th
5th Round (PHI – Isaac Sopoaga)
És nálam is tart még a leszarom tabletta hatása.
több mint 10 éve
Sztem BB fölhúzta magát az első nap után,hogy mndenki elégedett volt az első pickkel és veszni látta a "jó hírét",aztán tett róla ,hogy visszaálljon a rend. Nálam még tart a SB win miatt a leszarom tabletta hatása,de ez a draft azért helyenként nagyon kiborító volt. Az 5. körös LS húzás után,nálam elvesztette a draft a komolyságát.Az milyen CB lehet ,akit egy longsnapper után húznak ki? Azt mondjuk továbbra sem látom hogy A.Brownt,S.Watkinst,Deckert vagy pl Hiltont ki fogja a meccseken majd megfogni?
több mint 10 éve
Brady ott van elso sorban a Mayweather-Pacquiaon. 😀StezAkkor a tobbiek is, mert veluk utazott.
több mint 10 éve
Brady ott van elso sorban a Mayweather-Pacquiaon. 😀