New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Belichick Grissomról.  nesn.com/2015/05/bill-belichick-raves-about-geneo-grissoms-versatility-along-front-seven/
Érdemes elolvasni. A legnagyobb:
“No, we’re not trying to make him a tight end, but his workout as a tight end is about as good of a tight end workout as we saw all year,” Belichick said. “I mean, this guy can run, he can catch. If you didn’t know he didn’t play tight end, you would look at that workout and say ‘that’s a pretty good tight end.'”

😀

Do your job
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Nem lehet, hogy Flemingre guardként tekintünk? Mert különben eléggé érthetetlen, hogy egy DE és SS is hamarabb jön.tamasboldizsar
Voltak hírek, hogy RG edzésprogramot kapott.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Nem lehet, hogy Flemingre guardként tekintünk? Mert különben eléggé érthetetlen, hogy egy DE és SS is hamarabb jön.

Még 7 pickünk van. Remélem nemfogunk minddel húzni, mert ennyi hátsó körös felesleges.
több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Grissom Beq helyére jött.zinedine5
A 2. napi választásokon amúgy is csak röhögni tudtam kínomban,de ezen is hangosan röhögtem.😀😀😀 Amúgy tényleg mintha a T. Wilson + Beq 2.-3. kört klónoznánk. Az is milyen remekül bejött.:p

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
OK, de hol van az megírva, hogy a pótlást kötelező szintén a 3. körben kiválasztani? 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Miért, ő még ittvan? Remélem több lesz a hozzáadott értéke...
több mint 10 éve
New England ACL's 😀
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 417 — Ajmo Vatreni
Grissom Beq helyére jött.
több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Ja, Grissom nem csak sokoldalú, de térdes is (MCL 2014-ben) - perfect fit!tomi-tomi
Van még bent ACL/MCL es CB? Megtenném tippmixen, hogy ő jön....gordon
IFO IFO IFO 😀ZERO_L
Őt egyébként nagyon is el tudnám képzelni, akár a 4. kör elején, Arrington mögé.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Ja, Grissom nem csak sokoldalú, de térdes is (MCL 2014-ben) - perfect fit!tomi-tomi
Van még bent ACL/MCL es CB? Megtenném tippmixen, hogy ő jön....gordon
IFO IFO IFO 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Van még bent ACL/MCL es CB? Megtenném tippmixen, hogy ő jön....
több mint 10 éve
Ja, Grissom nem csak sokoldalú, de térdes is (MCL 2014-ben) - perfect fit!

több mint 10 éve
Maniac84 New England Patriots 601
Na megnyugodtam, annyira el volt ájulva mindenki az első napos picktől, hogy már-már ijesztő volt. Visszaálltak a dolgok a megszokott kerékvágásba. 😀

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Elnézve a második napot ma még jön egy QB, K, DT...
Ha mégis szar lesz a sec akkor szezon közben egy 0-4 es csapattól( Tampa) hozunk egy minőségi CB-t (Verner) 4. körért.

Ennyire nem bízunk Harmon-ban?gordon
itt nem Harmon a kérdés, hanem Tavon Wilson és Nate Ebner, ezek a DB bustok helyett kellett valaki, így lett egy 5-6 körös SS, a második kör végén @)

lehet BB-nek tökéletesen megfelel majd a Butler-Chung-Harmon-DMC alapfelállás így egyértelműen nem need a kezdő szintű DB 😀

(csak Fletcher ne érje meg az 53-at más engem már nem érdekel)ZERO_L
A 2.körben ne az st only játékosainknak hozzunk vetélytársat. Harmon a 2.számú SS szerintem ez neki szól.
Fletcher nem rossz csak nem feküdt neki a philly rendszere, lásd Chung.
Ez újra egy ballhawk sec lesz sok meleg pillanatot okozva nekünk😀gordon
pats.hu-n linkelte vki:
 www.youtube.com/watch?v=qS9l38zVYR4

lehet nem csak nekünk fog emlékezetes pillanatokat szerezni 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Színtiszta BPA húzás voltak, csak épp a BB féle értelmezési rendszerben 😀
Plusz ez egy teszt volt, hogy akik tegnap azt mondták, hogy ezt a draftot már nem ronthatja el semmi, azok most is kitartanak e a véleményük mellett? 😀

Jordan Richards tetszik nekem, jó érzéseim vannak vele kapcsolatosan és ha beválik, akkor senkit sem fog érdekelni hogy hol húztuk ki. Meg egyébként is, a nagy számok törvénye alapján valaki egyszer csak beválik! 😀ervinator
Ez alapigazság. Talán Harmon esetében mondhatjuk is ezt. Talán. De ott van Ras-I és Wilson. Á, mindegy. 😊

több mint 10 éve
A 2.körben ne az st only játékosainknak hozzunk vetélytársat. Harmon a 2.számú SS szerintem ez neki szól.
gordon
Harmon nem SS - már amennyire van ilyen a Pats D-ben. Chung helyett jön fel egyértelmű passz szitukban, de nem azért mert SS. Illetve ha DMC megy emberezni, akkor ő jön be, akár single high safety-nek (pl. Ravens ellen PO-ban a meccs lezáró INT-nél).

több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Színtiszta BPA húzás voltak, csak épp a BB féle értelmezési rendszerben 😀
Plusz ez egy teszt volt, hogy akik tegnap azt mondták, hogy ezt a draftot már nem ronthatja el semmi, azok most is kitartanak e a véleményük mellett? 😀

Jordan Richards tetszik nekem, jó érzéseim vannak vele kapcsolatosan és ha beválik, akkor senkit sem fog érdekelni hogy hol húztuk ki. Meg egyébként is, a nagy számok törvénye alapján valaki egyszer csak beválik! 😀

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Ha mégis szar lesz a sec akkor szezon közben egy 0-4 es csapattól( Tampa) hozunk egy minőségi CB-t (Verner) 4. körért.

itt nem Harmon a kérdés, hanem Tavon Wilson és Nate Ebner, ezek a DB bustok helyett kellett valaki, így lett egy 5-6 körös SS, a második kör végén @)

lehet BB-nek tökéletesen megfelel majd a Butler-Chung-Harmon-DMC alapfelállás így egyértelműen nem need a kezdő szintű DB 😀

(csak Fletcher ne érje meg az 53-at más engem már nem érdekel)ZERO_L
Fletcher nem rossz csak nem feküdt neki a philly rendszere, lásd Chung.
Ez újra egy ballhawk sec lesz sok meleg pillanatot okozva nekünk😀
több mint 10 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
WIlson meg Ebnder nyilván nem erőssége a csapatnak, de vazze helyettük hoz egy tök ugyanolyat 😀
Segáz majd ez a Grissom srác jó lesz Guardnak is ha már ennyire sokoldalú 😀😀
Az egy dolog hogy mi is fogjunk a fejünket a 2. nap után, de ameddig láttam tegnap a választásokat a többi csapat se arról volt híres hogy igen eltalálta a választásokat 😊
Sajnos a sajtfejű pickeknél is csak fogtam a fejem, de ott már az első nap óta 😕

több mint 10 éve

Long snapper need van!! 😀 4/2-re találhat egyet BB. Hú, bassza meg, ez egy szívlapáttal hátba éjszaka volt.

Richards klasszik SS - Wilson és Chung szedje össze magát. Legfőképp Ebner.

Grissom fiú meg TE-ként workoutolt draft előtt. Innentől nem volt kérdés, hogy BB behúzza, ennél sokoldalúbb játékost nehezen találhatott volna.

Jól van, vazze, mindenre, de tényleg mindenre felkészültem, hogy mi lesz ma. Nem cseszik ki velem BB, nem fogok semmin meglepődni! 😀

több mint 10 éve

(csak Fletcher ne érje meg az 53-at más engem már nem érdekel)

több mint 10 éve
Na jó, akkor vittünk egy 6. körbe várt safetyt (Jordan Richards), meg egy 7. körbe várt DE-t (Geneo Grissom).
Nem is baj, hogy kitrade-eltünk a 3/32-vel, mert ez nekem most nagyon sok mára.Wyatt
Grissom--ugyanazok a szakik várták a 7. körbe akik ezt írták róla? 😀
"Grissom is Mr. Versatility and can play all over the field -- a nice value late in the third round."
több mint 10 éve

Ennyire nem bízunk Harmon-ban?
több mint 10 éve
bele sem merek gondolni, mi van ha Brown helyett kapunk egy 2. és egy 3. körös picket 😀

megvolt a (várt) két BPA húzás, nálunk ők tanyáztak a boardunk legtetején, mert megtehetjük
ennyi erővel Lael Collins-t is választhattuk volna, hátha nem csukják le

több mint 10 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
még szerencse hogy amire mi jöttünk a választással addig elaludtam, mert csak morcosabb lettem volna 😀
a lecsúszó guardok közül kellene hozni valakit a 4.körben hogy ne legyen ez egy tré darft az első nap után 😊