New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 302 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jímmy draftja wtf.........????????

Gyakorlatilag megvan Brady utódja, és később tuti nem maradt volna bent. Nagyon is jól csináltátok szerintem! Aztán majd meglátjuk.

Nézzétek meg mi mit izzadunk azért, hogy legyen egy normális QB-nk, nektek meg esélyes, hogy az elmúlt 10 év után megvan a következő 10 évre is.
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Holnap megpróbálom összeszedni én is a gondolataimat, de addig is
Easley szerintem nem volt annyira váratlan(főleg a poszt), az igazi WTF kategória az Jimmy draftja voltZERO_L
Miért volt WTF? Én vártam QB-t, az 1. körben Teddyt, de a 2. körös QB-húzáson sem voltam meglepődve

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
nem tudom ki hogy van vele, de én már napok óta egy feltrade-t érzek az első körben, valahova a Lions vagy a Cowboys eléZERO_L
És kiért? Milyen pozi?gordon
attól függ, hova megyünk fel 😊

Lions elé DT-ért(Shelton,Brown), Dallas elé CB-ért (Waynes esélytelen, de simán benne van, hogy nem ő lesz a class legjobb cornere, amúgy Jones, Peters, Johnson azok akikre a legtöbb esély van, hogy kiviszik az orrunk elől)

mivel top DT-ből már lehet a Lionsnak sem jut, így talán CB lehet realitás és akkor elég érte adni pluszban egy 3. kör végét
de CB poszton nem tudnám megmondani melyik lenne az ideális játékos számunkra annyira különböznek, az egyik balhés, a másik nem jó emberezésben, de zónásban jó, a harmadik éppen emberezésben jó(de akkor miért nem tartottuk meg Brownert), a negyediknek elég gyenge teste vagy lassú, biztos elkapásokat engedélyez, mert fél hogy a gyorsabb WR sebességből megveri, az ötödik meg csak a sebességéből él
ez inkább attól függ megtetszett-e az FO-nak valamelyik játékos, mert azért lehet nem is kell feltradelni (Rowe,Collins,Rollins vélhetően mind olyanok akikért nem kell majd felmenni, sőt akár pár helyet letradelve is simán be lehet húzni)

Tavaly se várta senki, hogy Easleyt húzzuk az 1. körben. 😊 Egyébként szerintem se reális, hogy ha feltradelünk akkor Gurleyt húzzuk, de én örülnék neki, de az is igaz, hogy vannak nagyobb needjeink, mint az RB.cspeti98
Easley szerintem nem volt annyira váratlan(főleg a poszt), az igazi WTF kategória az Jimmy draftja volt

Gurley-re nagyon kevés az esély, nagyon sok csapatnál hiánycikk az elit futó, bármennyire is kezd elértéktelenedni ez a poszt, ha senki nem húz váratlant a top10-ben, akkor minimum a Chargers elé kéne bemenni(mondjuk SF helyére), ami legalább 16 helyes feltrade, amire már oda kéne adni még 2 picket az első kör mellé, annyira azért nem állunk jól

Igazából azért is várom nagyon ezt a draftot, hogy kiderüljön FO hogyan értékeli a jelenlegi rostert és melyik az a poszt, ami jelenleg komoly erősítésre szorul(nálam pl túl sok ilyen van 😀 )
lehet CB-RB állománnyal meg vannak elégedve és elég ha 4 kör elején és végén húzunk oda, a többit meg a két falra+WR+LB(?)-re költjük

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Én is hajlok most már a feltradere, de én inkább CB-t várok.

És azt sem tartanám teljesen kizártnak, ha akár a Houston helyére mennénk fel.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
nem tudom ki hogy van vele, de én már napok óta egy feltrade-t érzek az első körben, valahova a Lions vagy a Cowboys eléZERO_L
Ha bent van még, akkor Gurleyért szerintem megérné felmenni.cspeti98
Erősen meglepődnék (sok-sok WTF lenne) ezen a húzáson. BB most engedte el a 2. és 3. körben draftolt futókat, utoljára Táncoslábú Lőrincet húzta 1. körben; szvsz 3. kör végén-4. kör elején húz leghamarabb futót idén, ha egyáltalán.tomi-tomi
Tavaly se várta senki, hogy Easleyt húzzuk az 1. körben. 😊 Egyébként szerintem se reális, hogy ha feltradelünk akkor Gurleyt húzzuk, de én örülnék neki, de az is igaz, hogy vannak nagyobb needjeink, mint az RB.

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Érdekes.

"There's always debate about which team has the most passionate fans so we decided to take a data-based approach to answer the question once and for all. We factored in average ticket price for all 2014-2015 regular season games, average attendance as a percentage of stadium capacity, number of Twitter followers and Facebook fans, merchandise sales provided by Fanatics, and television ratings per Nielsen. Using all that data, we were able to determined that the New England Patriots had the best fan base for the 2014-2015 season."
 www.ticketcity.com/news-articles/nfls-best-fans.html

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ha bent van még, akkor Gurleyért szerintem megérné felmenni.cspeti98
Erősen meglepődnék (sok-sok WTF lenne) ezen a húzáson. BB most engedte el a 2. és 3. körben draftolt futókat, utoljára Táncoslábú Lőrincet húzta 1. körben; szvsz 3. kör végén-4. kör elején húz leghamarabb futót idén, ha egyáltalán.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Ha bent van még, akkor Gurleyért szerintem megérné felmenni.

több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
És kiért? Milyen pozi?
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
nem tudom ki hogy van vele, de én már napok óta egy feltrade-t érzek az első körben, valahova a Lions vagy a Cowboys elé

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000488503/article/jets-fined-100000-in-darrelle-revis-tampering-case?campaign=Facebook_atn_hanzusKollega
olcsón megúszták.... bezzeg ha mi csináljuk akkor tuti draft cetlink ugrik 😛ThundersNFL
Bánat se tudja, mások a lufibotrány miatt is akartak elvetetni tőlünk. Őszintén, engem már az elején sem hozott ez a téma lázba, persze adhattak volna valami jó picket nekünk 😀

több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 649 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000488503/article/jets-fined-100000-in-darrelle-revis-tampering-case?campaign=Facebook_atn_hanzusKollega
olcsón megúszták.... bezzeg ha mi csináljuk akkor tuti draft cetlink ugrik 😛

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/axf1ziieynpb4fjxnom9
Jets fined $100,000 in Darrelle Revis tampering case
The NFL informed the Jets on Tuesday they have been fined $100,000 for comments by team owner Woody Johnson while Revis was still a member of the Patriots.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
... kétlem, hogy Kraft a Hernandez-fiaskó után különösebben díjazná az ilyen red flageket.
Az utolsó balhésabb draft pickünk Dennard volt, aztán neki is sikerült alkotnia a próbaidő alatt.
több mint 10 éve
Aha. Ray király lesz, Beasley meg bust. Mesélj még. De 2. kör végét megérhetneWyatt
egy top 10-be várt DE megérne egy 2. kör végét? hogyhogy nem alkalmaznak még téged egy csapatnál sem? 😀 😛
egyébként egy szóval sem írtam, hogy easlye bust, sőt, épp az ellenkezőjét várom, erre is utaltam.winston
Top 10-be várt, tény, ezért mondtam, hogy a 2. kör végén már bepróbálnám. De, én mocskosul nem akarom Rayt nálunk látni első körben sehol, nem leszek meglepve, ha mocsok nagy égést mutat majd be az NFL-ben.
Wyatt
Lehet abból még 3/33 is.zinedine5
Alakul, az tuti 😀

több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 417 — Ajmo Vatreni
Aha. Ray király lesz, Beasley meg bust. Mesélj még. De 2. kör végét megérhetneWyatt
egy top 10-be várt DE megérne egy 2. kör végét? hogyhogy nem alkalmaznak még téged egy csapatnál sem? 😀 😛
egyébként egy szóval sem írtam, hogy easlye bust, sőt, épp az ellenkezőjét várom, erre is utaltam.winston
Top 10-be várt, tény, ezért mondtam, hogy a 2. kör végén már bepróbálnám. De, én mocskosul nem akarom Rayt nálunk látni első körben sehol, nem leszek meglepve, ha mocsok nagy égést mutat majd be az NFL-ben.
Wyatt
Lehet abból még 3/33 is.
több mint 10 éve
és újra szinkronizálták, hogy benne legyen a 4 gyűrű, LOL 😀

több mint 10 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
Enyhén szólva sem bírom Bradyt, de valami zseniális a Ted 2 trailerben 😀 😀

több mint 10 éve
BB rakja helyre fejben aztán jól van 😊
Annyira nem need a WR, de őt nagyon szívesen elnézném nálunk. Persze úgysem ő lesz 😊 Még Gurleyben reménykedem, hogy valahogy lecsúszik hozzánk, hátha félnek a sérülésétől 😊

több mint 10 éve
ő meg nem éppen az az alázatos fajta

Interjú volt vele, de PW-n már nem járt, vagy azért mert nagyon meggyőzte az FO-t vagy mert totál nem 😊

több mint 10 éve
ha Peters bent van 32nél én tuti őt vinném. Kell egy #1 CB
De majd úgyis jön a trade back 😊Habi
Na jó, ő is jöhet, de nem lepődnék meg, ha már rég nem lenne bent.

több mint 10 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
ha Peters bent van 32nél én tuti őt vinném. Kell egy #1 CB
De majd úgyis jön a trade back 😊

JT Daniels fan
több mint 10 éve
1/32-n nem lenne Collins rossz érték, de esélyesebb, hogy ugyanúgy indokolatlanul korán kimegy, mint anno Barron, akinek hozzá képest még volt is vetélytársa, úgy ahogy. Szóval nem lepne meg, ha már 1/15 körül sem lenne bent, nem hogy 1/32-n
Amúgy Beckhamet a népnek 😀

több mint 10 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
Az nfl.com mock ban az első körünk safety...ohhh vazze....gordon
Hát igen 6 szakiból 1-nek sikerült pont azt a posztot kiválasztani amire, most perpill nincs szükségünk 😊
A többiek 32-re egész pofás választékot írtak, de majd BB jól rácáfol mindenkire 😛

több mint 10 éve
Az nfl.com mock ban az első körünk safety...ohhh vazze....gordon
esélytelen, hogy Collins hozzánk lecsússzon, bár én örülnék ha őt húznánk

ennél láttam már meredekebb mockot, pl Ifo, Agholor 1/32-re 😀