New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Jímmy draftja wtf.........????????Gyakorlatilag megvan Brady utódja, és később tuti nem maradt volna bent. Nagyon is jól csináltátok szerintem! Aztán majd meglátjuk.
Nézzétek meg mi mit izzadunk azért, hogy legyen egy normális QB-nk, nektek meg esélyes, hogy az elmúlt 10 év után megvan a következő 10 évre is.
több mint 10 éve
Holnap megpróbálom összeszedni én is a gondolataimat, de addig isEasley szerintem nem volt annyira váratlan(főleg a poszt), az igazi WTF kategória az Jimmy draftja voltZERO_LMiért volt WTF? Én vártam QB-t, az 1. körben Teddyt, de a 2. körös QB-húzáson sem voltam meglepődve

több mint 10 éve
attól függ, hova megyünk fel 😊nem tudom ki hogy van vele, de én már napok óta egy feltrade-t érzek az első körben, valahova a Lions vagy a Cowboys eléZERO_LÉs kiért? Milyen pozi?gordon
Lions elé DT-ért(Shelton,Brown), Dallas elé CB-ért (Waynes esélytelen, de simán benne van, hogy nem ő lesz a class legjobb cornere, amúgy Jones, Peters, Johnson azok akikre a legtöbb esély van, hogy kiviszik az orrunk elől)
mivel top DT-ből már lehet a Lionsnak sem jut, így talán CB lehet realitás és akkor elég érte adni pluszban egy 3. kör végét
de CB poszton nem tudnám megmondani melyik lenne az ideális játékos számunkra annyira különböznek, az egyik balhés, a másik nem jó emberezésben, de zónásban jó, a harmadik éppen emberezésben jó(de akkor miért nem tartottuk meg Brownert), a negyediknek elég gyenge teste vagy lassú, biztos elkapásokat engedélyez, mert fél hogy a gyorsabb WR sebességből megveri, az ötödik meg csak a sebességéből él
ez inkább attól függ megtetszett-e az FO-nak valamelyik játékos, mert azért lehet nem is kell feltradelni (Rowe,Collins,Rollins vélhetően mind olyanok akikért nem kell majd felmenni, sőt akár pár helyet letradelve is simán be lehet húzni)
Tavaly se várta senki, hogy Easleyt húzzuk az 1. körben. 😊 Egyébként szerintem se reális, hogy ha feltradelünk akkor Gurleyt húzzuk, de én örülnék neki, de az is igaz, hogy vannak nagyobb needjeink, mint az RB.cspeti98Easley szerintem nem volt annyira váratlan(főleg a poszt), az igazi WTF kategória az Jimmy draftja volt
Gurley-re nagyon kevés az esély, nagyon sok csapatnál hiánycikk az elit futó, bármennyire is kezd elértéktelenedni ez a poszt, ha senki nem húz váratlant a top10-ben, akkor minimum a Chargers elé kéne bemenni(mondjuk SF helyére), ami legalább 16 helyes feltrade, amire már oda kéne adni még 2 picket az első kör mellé, annyira azért nem állunk jól
Igazából azért is várom nagyon ezt a draftot, hogy kiderüljön FO hogyan értékeli a jelenlegi rostert és melyik az a poszt, ami jelenleg komoly erősítésre szorul(nálam pl túl sok ilyen van 😀 )
lehet CB-RB állománnyal meg vannak elégedve és elég ha 4 kör elején és végén húzunk oda, a többit meg a két falra+WR+LB(?)-re költjük

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Én is hajlok most már a feltradere, de én inkább CB-t várok.És azt sem tartanám teljesen kizártnak, ha akár a Houston helyére mennénk fel.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Tavaly se várta senki, hogy Easleyt húzzuk az 1. körben. 😊 Egyébként szerintem se reális, hogy ha feltradelünk akkor Gurleyt húzzuk, de én örülnék neki, de az is igaz, hogy vannak nagyobb needjeink, mint az RB.Erősen meglepődnék (sok-sok WTF lenne) ezen a húzáson. BB most engedte el a 2. és 3. körben draftolt futókat, utoljára Táncoslábú Lőrincet húzta 1. körben; szvsz 3. kör végén-4. kör elején húz leghamarabb futót idén, ha egyáltalán.tomi-tomiHa bent van még, akkor Gurleyért szerintem megérné felmenni.cspeti98nem tudom ki hogy van vele, de én már napok óta egy feltrade-t érzek az első körben, valahova a Lions vagy a Cowboys eléZERO_LÉs kiért? Milyen pozi?gordon
több mint 10 éve
Érdekes."There's always debate about which team has the most passionate fans so we decided to take a data-based approach to answer the question once and for all. We factored in average ticket price for all 2014-2015 regular season games, average attendance as a percentage of stadium capacity, number of Twitter followers and Facebook fans, merchandise sales provided by Fanatics, and television ratings per Nielsen. Using all that data, we were able to determined that the New England Patriots had the best fan base for the 2014-2015 season."
www.ticketcity.com/news-articles/nfls-best-fans.html
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Erősen meglepődnék (sok-sok WTF lenne) ezen a húzáson. BB most engedte el a 2. és 3. körben draftolt futókat, utoljára Táncoslábú Lőrincet húzta 1. körben; szvsz 3. kör végén-4. kör elején húz leghamarabb futót idén, ha egyáltalán.Ha bent van még, akkor Gurleyért szerintem megérné felmenni.cspeti98nem tudom ki hogy van vele, de én már napok óta egy feltrade-t érzek az első körben, valahova a Lions vagy a Cowboys eléZERO_LÉs kiért? Milyen pozi?gordon
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Ha bent van még, akkor Gurleyért szerintem megérné felmenni.nem tudom ki hogy van vele, de én már napok óta egy feltrade-t érzek az első körben, valahova a Lions vagy a Cowboys eléZERO_LÉs kiért? Milyen pozi?gordon
több mint 10 éve
nem tudom ki hogy van vele, de én már napok óta egy feltrade-t érzek az első körben, valahova a Lions vagy a Cowboys eléZERO_LÉs kiért? Milyen pozi?
több mint 10 éve
nem tudom ki hogy van vele, de én már napok óta egy feltrade-t érzek az első körben, valahova a Lions vagy a Cowboys elé

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Bánat se tudja, mások a lufibotrány miatt is akartak elvetetni tőlünk. Őszintén, engem már az elején sem hozott ez a téma lázba, persze adhattak volna valami jó picket nekünk 😀www.nfl.com/news/story/0ap3000000488503/article/jets-fined-100000-in-darrelle-revis-tampering-case?campaign=Facebook_atn_hanzusKollegaolcsón megúszták.... bezzeg ha mi csináljuk akkor tuti draft cetlink ugrik 😛ThundersNFL

több mint 10 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000488503/article/jets-fined-100000-in-darrelle-revis-tampering-case?campaign=Facebook_atn_hanzusKollegaolcsón megúszták.... bezzeg ha mi csináljuk akkor tuti draft cetlink ugrik 😛
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
... kétlem, hogy Kraft a Hernandez-fiaskó után különösebben díjazná az ilyen red flageket.Az utolsó balhésabb draft pickünk Dennard volt, aztán neki is sikerült alkotnia a próbaidő alatt.
több mint 10 éve
Alakul, az tuti 😀Lehet abból még 3/33 is.zinedine5Top 10-be várt, tény, ezért mondtam, hogy a 2. kör végén már bepróbálnám. De, én mocskosul nem akarom Rayt nálunk látni első körben sehol, nem leszek meglepve, ha mocsok nagy égést mutat majd be az NFL-ben.Aha. Ray király lesz, Beasley meg bust. Mesélj még. De 2. kör végét megérhetneWyattegy top 10-be várt DE megérne egy 2. kör végét? hogyhogy nem alkalmaznak még téged egy csapatnál sem? 😀 😛
egyébként egy szóval sem írtam, hogy easlye bust, sőt, épp az ellenkezőjét várom, erre is utaltam.winston
Wyatt

több mint 10 éve
Lehet abból még 3/33 is.Top 10-be várt, tény, ezért mondtam, hogy a 2. kör végén már bepróbálnám. De, én mocskosul nem akarom Rayt nálunk látni első körben sehol, nem leszek meglepve, ha mocsok nagy égést mutat majd be az NFL-ben.Aha. Ray király lesz, Beasley meg bust. Mesélj még. De 2. kör végét megérhetneWyattegy top 10-be várt DE megérne egy 2. kör végét? hogyhogy nem alkalmaznak még téged egy csapatnál sem? 😀 😛
egyébként egy szóval sem írtam, hogy easlye bust, sőt, épp az ellenkezőjét várom, erre is utaltam.winston
Wyatt
több mint 10 éve
és újra szinkronizálták, hogy benne legyen a 4 gyűrű, LOL 😀

több mint 10 éve
Enyhén szólva sem bírom Bradyt, de valami zseniális a Ted 2 trailerben 😀 😀több mint 10 éve
BB rakja helyre fejben aztán jól van 😊Annyira nem need a WR, de őt nagyon szívesen elnézném nálunk. Persze úgysem ő lesz 😊 Még Gurleyben reménykedem, hogy valahogy lecsúszik hozzánk, hátha félnek a sérülésétől 😊

több mint 10 éve
ő meg nem éppen az az alázatos fajtaInterjú volt vele, de PW-n már nem járt, vagy azért mert nagyon meggyőzte az FO-t vagy mert totál nem 😊

több mint 10 éve
ha Peters bent van 32nél én tuti őt vinném. Kell egy #1 CBNa jó, ő is jöhet, de nem lepődnék meg, ha már rég nem lenne bent.
De majd úgyis jön a trade back 😊Habi

több mint 10 éve
ha Peters bent van 32nél én tuti őt vinném. Kell egy #1 CBDe majd úgyis jön a trade back 😊

JT Daniels fan
több mint 10 éve
1/32-n nem lenne Collins rossz érték, de esélyesebb, hogy ugyanúgy indokolatlanul korán kimegy, mint anno Barron, akinek hozzá képest még volt is vetélytársa, úgy ahogy. Szóval nem lepne meg, ha már 1/15 körül sem lenne bent, nem hogy 1/32-n Amúgy Beckhamet a népnek 😀

több mint 10 éve
Az nfl.com mock ban az első körünk safety...ohhh vazze....gordonHát igen 6 szakiból 1-nek sikerült pont azt a posztot kiválasztani amire, most perpill nincs szükségünk 😊
A többiek 32-re egész pofás választékot írtak, de majd BB jól rácáfol mindenkire 😛
több mint 10 éve
Az nfl.com mock ban az első körünk safety...ohhh vazze....gordonesélytelen, hogy Collins hozzánk lecsússzon, bár én örülnék ha őt húznánk
ennél láttam már meredekebb mockot, pl Ifo, Agholor 1/32-re 😀