New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hát, nem valami egyszerű a sorsolás... idén nem lesznek nyugisabb periódusok.
Már a szezon elején észnél kell lenni, az első 7 meccsre Reiss 3 vereséget vizionál.
Még nagyon korai, de úgy 11-12 győzelmet össze kellene szedni a csoportgyőzelemért.
Komoly keresztbeverésekre számítok, a csoportellenfelek kb. ugyanolyan játékerőt képviselnek (mármint egymáshoz képest😀). Bármifajta rosszindulattól mentesen mondom, hogy tippem szerint a 'fins idén összeomlik, Philbint pedig kirúgják.Gyulus
Az a nagy baj, hogy a Steelerst és az Eaglest leszámítva, minden komolyabbnak tűnő csapat ellen idegenben játszunk, és a könnyebbek vannak itthon. Fordítva jobban örültem volna 😊
Meg, ha mondjuk a 8-10. forduló körül van a pihi. Na de mindegy, megvan a negyedik, jöjjön az ötödik 😊

több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Hát, nem valami egyszerű a sorsolás... idén nem lesznek nyugisabb periódusok.
Már a szezon elején észnél kell lenni, az első 7 meccsre Reiss 3 vereséget vizionál.
Még nagyon korai, de úgy 11-12 győzelmet össze kellene szedni a csoportgyőzelemért.
Komoly keresztbeverésekre számítok, a csoportellenfelek kb. ugyanolyan játékerőt képviselnek (mármint egymáshoz képest😀). Bármifajta rosszindulattól mentesen mondom, hogy tippem szerint a 'fins idén összeomlik, Philbint pedig kirúgják.
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
November 30-ra már veszem is ki a szabadságot 😊
több mint 10 éve
Volt rá 99 százalék esély. Még várjuk meg a hivatalost :dWyatt
Igen, sanszos volt ez azért. Nem is bánom, ha így lesz, mert legalább Bell nem játszana ellenünk 😊ervinator
Bizony, jó lenne, de így is lesz mire figyelni 😊Wyatt
Én kicsit aggódom. Első meccsen mindig bénáznak a fiúk.
Bár otthon játszunk.

Jobban aggaszt a 4 heti bye. Kicsit korai. Aztán dallas indy és jets. Ez kemény menet lesz.
Nem egy brutális sorsolás, de azért a fiúknak koncentrálni kell, ha ismét jó helyen akarjuk várni a po-t. Igen már most merek róla beszélni. 😀Demecs
? Tavaly szakadt meg valami tízéves győzelmi sorozatunk. Ez minden, csak nem mindig bénázás 😀
Amúgy tényleg undorító a sorsolás. Ilyen korán pihi nagyon szar, utolso fordulóban Miamiban kb tuti bukó az elmúlt másfél évtizedet tekintve 😀
Na de mindegy, nyerjünk legalább 12 meccset, az elég szokott lenni, és legalább jó lesz a szezonnyitó 😊

több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
Igen, sanszos volt ez azért. Nem is bánom, ha így lesz, mert legalább Bell nem játszana ellenünk 😊ervinator
Bizony, jó lenne, de így is lesz mire figyelni 😊Wyatt
Én kicsit aggódom. Első meccsen mindig bénáznak a fiúk.
Bár otthon játszunk.

Jobban aggaszt a 4 heti bye. Kicsit korai. Aztán dallas indy és jets. Ez kemény menet lesz.
Nem egy brutális sorsolás, de azért a fiúknak koncentrálni kell, ha ismét jó helyen akarjuk várni a po-t. Igen már most merek róla beszélni. 😀

több mint 10 éve
Bizony, jó lenne, de így is lesz mire figyelni 😊

több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Igen, sanszos volt ez azért. Nem is bánom, ha így lesz, mert legalább Bell nem játszana ellenünk 😊

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Volt rá 99 százalék esély. Még várjuk meg a hivatalost :d

több mint 10 éve
2015. szeptember 10. TNF NFL Kickoff Game: Pittsburgh Steelers at New England Patriots (@AdamSchefter)

több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 650 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ezek után első körben mi a túrót húzunk... DT, OT ?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
 espn.go.com/boston/nfl/story/_/id/12732764/nate-solder-new-england-patriots-treated-testicular-cancer-prior-2014-season?hc_location=ufiDeX
Megelőztél. Most láttam NFL mobile értesítést, gondoltam meg is osztom egyből. De már késő.

Miket el nem titkolnak. Semmi info nem szivárgott ki erről.polonic
A Pats alapvetően egy információs fekete lyuk. Solder pedig nagyon nagy tiszteletet érdemel, hogy felvállalta a nyilvánosság előtt.

Btw így már jobban érthető Cannon szerződése.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
 espn.go.com/boston/nfl/story/_/id/12732764/nate-solder-new-england-patriots-treated-testicular-cancer-prior-2014-season?hc_location=ufiDeX
Megelőztél. Most láttam NFL mobile értesítést, gondoltam meg is osztom egyből. De már késő.

Miket el nem titkolnak. Semmi info nem szivárgott ki erről.

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 10 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
 espn.go.com/boston/nfl/story/_/id/12732764/nate-solder-new-england-patriots-treated-testicular-cancer-prior-2014-season?hc_location=ufi

több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
Holnap este kikerul a menetrend.

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
 www.nepatriotsdraft.com/2015/04/2015-new-england-patriots-mock-draft-version-4-0.html
Vélemények?

én személy szerint nem látom ilyen fényesen a DT helyzetet, hogy ráérjünk 3. kör végén pickelni egyet
ráadásul irreális a második kör végén McKinney, tuti nem lesz bent, annyi ILB needes csapat van, hogy szerintem már a második kör elején nem lesz bent

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Visszaigazoljuk még a draft előtt Connolly-t vagy ilyen nyilvánvaló G need-el ugrunk rá a draft-ra?gordon
pont ez benne a csavar, minél több needünk legyen, annál kiszámíthatatlanabb, hogy mit húzunk 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Tekintve eddig a kutyának sem kellett, az sem lepne meg, ha így mennénk neki a draftnak, aztán ha nem jön össze semmi, akkor szerződtetnénk csak utána 😀

több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Visszaigazoljuk még a draft előtt Connolly-t vagy ilyen nyilvánvaló G need-el ugrunk rá a draft-ra?
több mint 10 éve
My sister has it.... na itt dőltem ki a röhögéstől 😀Gyulus
Julian barátunk is ilyen jól fog szórakozni, amikor majd a világ összes darálójába beküldi majd a "nővérkéje"!Kollega
Nem kell ezt így felvenni 😀
Ahogyan körbenyalják egymást állandóan, kifejezetten jól jöhet néha egy ilyen kis zrika 😀

több mint 10 éve
Julian barátunk is ilyen jól fog szórakozni, amikor majd a világ összes darálójába beküldi majd a "nővérkéje"!Kollega
mosolyogva bemegy magától is.
több mint 10 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
Igen, biztos Tom is ahogy megnézte a videót arra készül hogy szeptembertől kinyírja #11-et...😒

több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Julian barátunk is ilyen jól fog szórakozni, amikor majd a világ összes darálójába beküldi majd a "nővérkéje"!

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero

😀😀ervinator
My sister has it.... na itt dőltem ki a röhögéstől 😀
több mint 10 éve
A Fehér Házba mindenki mehet, aki a bajnok csapat tagja volt. Tavaly ha jól emlékszem BB is jött, pedig akkor már nálatok volt.

(Az első két szó amit meglátok a topicban: "Malcolm Butler"....ehhh 😀 )undisputedly
Majd lehet írok a topicotokba a draftotokat lejemezve, ezzel az avatarral 😀 na jó, nem, trolkodni nem akarok, eszembe sem jutott, hogy ez az avatar arra is jó lenne, haha
több mint 10 éve

😀😀