New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Az nfl.com mock ban az első körünk safety...ohhh vazze....
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Aha. Ray király lesz, Beasley meg bust. Mesélj még. De 2. kör végét megérhetneWyatt
egy top 10-be várt DE megérne egy 2. kör végét? hogyhogy nem alkalmaznak még téged egy csapatnál sem? 😀 😛
egyébként egy szóval sem írtam, hogy easlye bust, sőt, épp az ellenkezőjét várom, erre is utaltam.winston
Top 10-be várt, tény, ezért mondtam, hogy a 2. kör végén már bepróbálnám. De, én mocskosul nem akarom Rayt nálunk látni első körben sehol, nem leszek meglepve, ha mocsok nagy égést mutat majd be az NFL-ben.
Easleyről senki nem beszélt, Beasleyről volt szó, mint ahogyan nem neked, hanem Steznek ment az írás. Alkalmaznak engem kettőnél is, épp címvédő az egyik 😛Wyatt
Hupsz, akkor benéztem. De ez a 2. kör vége elég esélytelen, arra lettem volna kíváncsi, mi a vélemény arról, ha be lenne húzva első végén. De így már értem 😊
több mint 10 éve
gdavid New England Patriots 3 923 — Patriots fan
Aha. Ray király lesz, Beasley meg bust. Mesélj még. De 2. kör végét megérhetneWyatt
egy top 10-be várt DE megérne egy 2. kör végét? hogyhogy nem alkalmaznak még téged egy csapatnál sem? 😀 😛
egyébként egy szóval sem írtam, hogy easlye bust, sőt, épp az ellenkezőjét várom, erre is utaltam.winston
Vic Beasley-ről volt szó szerintem.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Top 10-be várt, tény, ezért mondtam, hogy a 2. kör végén már bepróbálnám. De, én mocskosul nem akarom Rayt nálunk látni első körben sehol, nem leszek meglepve, ha mocsok nagy égést mutat majd be az NFL-ben.
Easleyről senki nem beszélt, Beasleyről volt szó, mint ahogyan nem neked, hanem Steznek ment az írás. Alkalmaznak engem kettőnél is, épp címvédő az egyik 😛

több mint 10 éve
egyébként egy szóval sem írtam, hogy easlye bust, sőt, épp az ellenkezőjét várom, erre is utaltam.
több mint 10 éve
Aha. Ray király lesz, Beasley meg bust. Mesélj még. De 2. kör végét megérhetne

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 640 — Whoops, looks like something went wrong.
Shane Ray DE-ről olvastam, hogy meg kell műteni, 5 hónap kihagyás várna rá, így akár lecsúszhat a 2. körbe, szerintem nem fog egyébként, top10-be írva láttam a legtöbb mock-ban. szerintetek ha mégis csúszna, érdemes lenne behúzni az első kör végén? kicsit "Easley 2" lenne, de szerintem nagyobb húzás. valamint persze Easley is még robbanhat, eddig elég takarékon volt. sheard után már felesleges? nagyon jó adottságai vannak, hogy elit pass rusher legyen belőle, nem lennék szomorú, ha megtörténne.winston
Állítólag nem kell műteni, a pletyka csak kamu, ő legalábbis ezt mondta, de mások is megerősítették. De ha csúszik, akkor mindenképpen érdemes behúzni, nagy király lesz.

több mint 10 éve
Shane Ray DE-ről olvastam, hogy meg kell műteni, 5 hónap kihagyás várna rá, így akár lecsúszhat a 2. körbe, szerintem nem fog egyébként, top10-be írva láttam a legtöbb mock-ban. szerintetek ha mégis csúszna, érdemes lenne behúzni az első kör végén? kicsit "Easley 2" lenne, de szerintem nagyobb húzás. valamint persze Easley is még robbanhat, eddig elég takarékon volt. sheard után már felesleges? nagyon jó adottságai vannak, hogy elit pass rusher legyen belőle, nem lennék szomorú, ha megtörténne.
több mint 10 éve
FunHun New England Patriots 1 908
Ok. Most nem volt ott TB, volt már 3x férfi elnöknél.
Majd Hillarynál tuti ott lesz!
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 157 — nabege2@yahoo.com
Nem rossz, mondjuk szépek azok a bizsuk 😀Wyatt
Ez csak 3 gyűrű, jól látom? Még mindig nem kapták az ideit?NB2
Május vége - június eleje (ha jól emlékszem) a várható átadási idő.tomi-tomi
Kösz.
Amúgy romásan nagy ez a gyűrű😊 8 ebből már elég feltűnő😊
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ez csak 3 gyűrű, jól látom? Még mindig nem kapták az ideit?NB2
Május vége - június eleje (ha jól emlékszem) a várható átadási idő.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Ez csak 3 gyűrű, jól látom? Még mindig nem kapták az ideit?
több mint 10 éve
Na jó, ha senki, akkor majd én
"I usually tell a bunch of jokes at these events," Obama said. "But with the Patriots in town, I was worried that 11 out of 12 of them would fall flat."Wyatt
A reakció:

😀

(Collins-t ennyire teli pofával röhögni ritkán látni.)tomi-tomi
Nem rossz, mondjuk szépek azok a bizsuk 😀

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
"I usually tell a bunch of jokes at these events," Obama said. "But with the Patriots in town, I was worried that 11 out of 12 of them would fall flat."Wyatt
A reakció:

😀

(Collins-t ennyire teli pofával röhögni ritkán látni.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Hú. Csóri Tommy most aztán bajban van. Szerintem rohan is magyarázatot adni 😊Wyatt
Jajjj Wyatt! Nem azt várom, hogy holnap rendkívüli sajtótájékoztatót tartson nekem😊
De gondolom nem gond, hogy vannak megnyilvánulások amik nem tetszhetnek. Még ha TB követte is el...

(ha holnap meghív bennünket Vitya (bár finoman szóval sem kedvelem) és nem jönnél rád is mérges lennék 😀 )NB2
Volt mar 3x. Minek menne? 😊Demecs
agaaaain.. lehet már unja 😀)
 www.youtube.com/watch?v=GCkz7gzeQYMwinston
Az is benne lehet, hogy kicsit átengedje a rivaldafényt a fiatalabbaknak. Ha ő ott van, kicsit elvonja a fényt a többiek elől. Ez nem olyan feszes program, inkább mutassák magukat a többiek.

Azt láttátok, hogy miután a President lepacsizott mindenkivel és elvonult oldalra, az egyik kifutófiú már nyomta is a kezére a fertőtlenítőt? 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress
 sportgeza.hu/sport/nfl/2015/04/22/aaron_hernandez_manipulalja_az_oroket/

Hogy a francba nem bukott ki a teszteken, hogy egy szociopata?
😀Demecs
A mai pszichopata világban?baggio
Valamint ha lenne olyan teszt, amin bizonyosan kibukik a szociopataság, akkor mi van?
Attól még alkalmas futni, blokkolni, elkapni, és egy ilyen teszteredmény semmiféle bizonyosságot nem jelent, hogy késöbb valóban gyilkolni is fog.
A "freak"ség pedig még előny is a focipályán, egy elvetemült szörnyetegnek minden HC örül.

több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 829 — no es importante
 sportgeza.hu/sport/nfl/2015/04/22/aaron_hernandez_manipulalja_az_oroket/

Hogy a francba nem bukott ki a teszteken, hogy egy szociopata?
😀Demecs
A mai pszichopata világban?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
"I usually tell a bunch of jokes at these events," Obama said. "But with the Patriots in town, I was worried that 11 out of 12 of them would fall flat."

több mint 10 éve
Hú. Csóri Tommy most aztán bajban van. Szerintem rohan is magyarázatot adni 😊Wyatt
Jajjj Wyatt! Nem azt várom, hogy holnap rendkívüli sajtótájékoztatót tartson nekem😊
De gondolom nem gond, hogy vannak megnyilvánulások amik nem tetszhetnek. Még ha TB követte is el...

(ha holnap meghív bennünket Vitya (bár finoman szóval sem kedvelem) és nem jönnél rád is mérges lennék 😀 )NB2
 www.youtube.com/watch?v=GCkz7gzeQYMwinston
Vagy csak rászistá és Obamához nem akar elmenni

több mint 10 éve

www.youtube.com/watch?v=GCkz7gzeQYM
több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
Még egynek elmegy. Nekem ez jobban tetszik.

www.nfl.com/videos/nfl-videos/0ap3000000487843/Heath-Evans-predicts-Patriots-2015-schedule?campaign=Facebook_Video_PatriotsSchedule

több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645

Volt mar 3x. Minek menne? 😊

több mint 10 éve

(ha holnap meghív bennünket Vitya (bár finoman szóval sem kedvelem) és nem jönnél rád is mérges lennék 😀 )
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Ha nem kapok normális magyarázatot, akkor ez most nálam dislike Bradynek, hogy nem ment el a Fehér Házba!NB2
A POTUS miért nem igazodik a GOAT-hoz? 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Hú. Csóri Tommy most aztán bajban van. Szerintem rohan is magyarázatot adni 😊