New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Gyulus
Szerintem RG-ben teljesen jó megoldás volt Wendell, és elég egy magasan húzott újonc a maradék egy posztra. Stork, Solder és Vollmer adott.
De ha jön Mathis LG-be, és húzunk egy jó OG-t, Wendell pedig univerzális cserébe megy, akkor sem leszek morgós, mert legalább pöpec mélységünk is lesz vele.Wyatt
A falat kellene nagyon erősíteni, mert az lesz a döntő faktor idén (is), ha megint offense-heavy lesz a csapat.

CB tárgyalásról nyomokban sincs hír? Tramon Williams is a Saintsel tárgyal a hírek szerint...
több mint 10 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
A hírek szerint a Philly eltradelné Evan Mathist.
Irtózatos fit lenne left guardba... megkockáztatom, h upgrade Mankinshez képest.Gyulus
A Herald szerint rajta vagyunk az ügyön.  t.co/3CfN5gZgv5Danna
Kár, hogy Andy Reid már nincs ott... 😊

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Gyulus
Szerintem RG-ben teljesen jó megoldás volt Wendell, és elég egy magasan húzott újonc a maradék egy posztra. Stork, Solder és Vollmer adott.
De ha jön Mathis LG-be, és húzunk egy jó OG-t, Wendell pedig univerzális cserébe megy, akkor sem leszek morgós, mert legalább pöpec mélységünk is lesz vele.

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Arról nem is beszélve, hogy a rookie C két oldalán ősveterán, ex-C patrióták voltak...
Volt erről egy érdekes interjú Degugli-val, érdemes elolvasni.Gyulus
Stork sikeres beépítésében szerintem is döntő faktor volt.
Ha a SI interjúra gondolsz, akkor azt nagyon érdemes elolvasni.😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Valószínűleg azért szükségünk lesz egy veterán interior OL-re is.
Azt én is sanszosnak veszem, h az első 2 kör egyikében OG-t húzunk azzal a szándékkal, hogy day 1 kezdő legyen.
De ez csak az egyik OG posztot oldja meg...

Wendell tavaly még az edzői stábot is meglepte azzal, hogy kielégítően tud RG-t játszani. Az ő pályára hozatala segítségével kerülhetett LG posztra Connolly, aki jótékony hatással volt Solder játékára is. Arról nem is beszélve, hogy a rookie C két oldalán ősveterán, ex-C patrióták voltak...
Volt erről egy érdekes interjú Degugli-val, érdemes elolvasni.

Connoly szabadügynök... a sérüléseivel, agyrázkódásaival nagy kérdés, hogy egyáltalán visszahozzuk-e. Nem meglepő, hogy nem kapkodnak utána a szabadügynök piacon.
Wendell ideális esetben csere C, aki végszükség esetén OG poszton is elkaristol, lásd tavalyi év..
Devey és Kline felejtős, én az előbbit többet nem is akarom a pályán látni, egyszerűen katasztrofális volt.
Cannon besült LG és RG poszton is, igazából csak csere OT-nek használható.
Fleming újoncként elsősorban blokkoló TE-ként tűnt ki, ezzel a sebességgel és magassággal kétlem hogy hatékony "pulling"-okat produkálna. Ettől még kipróbálhatják a TC-ben mondjuk RG poszton.

Szóval kelleni fog egy veterán OL. Azt ne várjátok, hogy a fal közepén a másodikéves Stork mellett 2 újonc/másodéves nyomja. Én legjobban egy Solder - veterán - Stork - premier újonc - Vollmer összeállításnak örülnék... Az újraigazolt Connoly pedig küzdjön meg Wendellel az csere interior OL szerepkörért. OT poszton Cannon és Fleming adott.
több mint 10 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Irtózatos fit lenne left guardba... megkockáztatom, h upgrade Mankinshez képest.Gyulus
A Herald szerint rajta vagyunk az ügyön.  t.co/3CfN5gZgv5
több mint 10 éve
Maniac84 New England Patriots 601
Na igen. Viszont
33 éves múlt, 5.5 és 6 milliót keres a következő két évben. Rövid távra megoldás, viszont drágaWyatt
Elit guard fizukhoz képest egyáltalán nem durva.lásd gsn listáját itt:
 www.profootballbusiness.com/2015/01/a-top-10-szerzodes-2014.html

Más: anno BB nagyon rámozdult "Red" Bryantre... vajon tesz rá megint kísérletet, úgy h már megint FA?

Ha már DL, nálam a Branch resign alap..Gyulus
Nem persze, de azért okkal küldtük el Mankinst. Öreg OG ne vigyen el rengeteg pénzt, még ha jó is. Most elküldtük Mankinst, aki 7-7 milliót keresett volna, és hozunk egy nála valamivel idősebbet, aki valamivel kevesebbet keres, és azért valamivel jobb is. Persze, ha az egész Mankins-sztori azért volt, mert Revisékre spóroltunk, de az meg nem jött össze, akkor lehet benne ráció, hogy legalább az OL legyen megint pöpec, és Mathis azért tényleg nagyon jó.
De én nem panaszkodnék, ha inkább egy kiemelkedő újoncot hoznánk, aki nem két évre lehet megoldás, hanem akár 8-10-re 😊Wyatt
Én sem veteránban látom a megoldást. 1-3 körben húzzunk egy számunkra szimpi OG-t. Ez azért is lenne kedvező mert az OL-ek tekintetében kifejezetten jó a draft históriánk.

több mint 10 éve
Na igen. Viszont
33 éves múlt, 5.5 és 6 milliót keres a következő két évben. Rövid távra megoldás, viszont drágaWyatt

Más: anno BB nagyon rámozdult "Red" Bryantre... vajon tesz rá megint kísérletet, úgy h már megint FA?

Ha már DL, nálam a Branch resign alap..Gyulus
Nem persze, de azért okkal küldtük el Mankinst. Öreg OG ne vigyen el rengeteg pénzt, még ha jó is. Most elküldtük Mankinst, aki 7-7 milliót keresett volna, és hozunk egy nála valamivel idősebbet, aki valamivel kevesebbet keres, és azért valamivel jobb is. Persze, ha az egész Mankins-sztori azért volt, mert Revisékre spóroltunk, de az meg nem jött össze, akkor lehet benne ráció, hogy legalább az OL legyen megint pöpec, és Mathis azért tényleg nagyon jó.
De én nem panaszkodnék, ha inkább egy kiemelkedő újoncot hoznánk, aki nem két évre lehet megoldás, hanem akár 8-10-re 😊

több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 650 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
No Revis, No Browner hmmm

Felkészül Ryan, Dennard, Butler , Arrington( szigorúan csak slotban) + kukavitézek akiket talál BB guberálás közben

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Na igen. Viszont

Ha már DL, nálam a Branch resign alap..
több mint 10 éve
April Wine New England Patriots 256
Browner aláírt New Orleans-ban.
több mint 10 éve
Na igen. Viszont
33 éves múlt, 5.5 és 6 milliót keres a következő két évben. Rövid távra megoldás, viszont drága

több mint 10 éve
Irtózatos fit lenne left guardba... megkockáztatom, h upgrade Mankinshez képest.
több mint 10 éve
Szomorú hír ez a Kutyák és lovak olvasói számára 😕
De azért valahogy majd csak lesz 😊

több mint 10 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Wyatt!

Jelentem, így sajnos nem hívlak meg bármire. 😀

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 10 éve
Közben állítólag Wilfork 3 AFC csapattól is kapott 2év/10milliós ajánlatot.
Browner pedig 5millió/év feletti ajánlatot kapot New Orleansban.
több mint 10 éve
Állítólag Amendola szerződése át lett strukturálva; így egy új 3 éves szerződés lett megkötve

New base value is $12.75M over 3 years, he can still earn the full $15M though

Sounds like Amendola could've gone elsewhere for more $ but valued Pats' situation/winning.Spigo
Ez jó hír, akkor nyilván megtartjuk. A következő 3 évben lett volna összesen 15m a bére + 1.5m roster bónusz. Így spórolhatunk valamennyit, és ő is kapott nyilván valamennyi garantált pénzt.
több mint 10 éve
Spigo New England Patriots 1 215 — Patriots GM
Állítólag Amendola szerződése át lett strukturálva; így egy új 3 éves szerződés lett megkötve

New base value is $12.75M over 3 years, he can still earn the full $15M though

Sounds like Amendola could've gone elsewhere for more $ but valued Pats' situation/winning.
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Chung a tavalyi éve alapján a legjobb futás elleni SS volt a ligában, PFF számai nem rosszak, s párban jól megértik egymást DMC-vel.kyobalu
Milyen csalóka egy ilyen statisztika... Te azt mondod, ő volt a legjobb SS futás ellen, én azt, hogy milyen szar a D-line, ha egy safetynek kell megállítania a futást. 😊vpi
De ha nálunk a front7 általában front6, gyakorta meg front5. Az azért rontja a hatásfokot 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 516 — Patriot
Chung a tavalyi éve alapján a legjobb futás elleni SS volt a ligában, PFF számai nem rosszak, s párban jól megértik egymást DMC-vel.kyobalu
Milyen csalóka egy ilyen statisztika... Te azt mondod, ő volt a legjobb SS futás ellen, én azt, hogy milyen szar a D-line, ha egy safetynek kell megállítania a futást. 😊
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 417 — Ajmo Vatreni
....de egyszerűen nem lehet ennyire egysikú egy corner és ha nem fogunk megint zónázni, akkor bárki megcsinálja Arringtonnel, amit Carroll, hogy ti. kivezeti a szélre az emberével és attól kezdve verve van. Majdnem elment a SB Arrington emberfogási töketlenségén, azon,hogy egy ST gunner úgy csinált belőle hülyét, ahogy akart. Szóval nekem Arrington jelenléte nem jelent biztonságot a secondaryt illetően.Burkus
my man
több mint 10 éve
Lol, én is azon mulattam miközben a csodás secondary megszűnésével kapcsolatos aggódó postokat olvastam, hogy oké, 5-6 év küszködés után végre tavaly valóban sikerült egy nagyon ütős védelmet, egy kifejezetten elit secondary-vel összerakni. Aztán playoffban mi történt? Az a kiváló védelem átment átlagosba, az évekig playoff ellen beoltott offense meg szépen megnyerte nektek a gyűrűt. 😀peterk2005
Ebben nem teljesen értek veled egyet. A korábbi védelmek elég jók voltak az alapszakaszban, de nem bírtak elit offensekkel a PO-ban. A '13-as csapat már elég jó volt és simán ott lehetett volna a döntőben, ha nem veszti el 5-6 fontos játékosát. Sőt, már egy évvel korábban is partiban voltunk, míg Talib ki nem dőlt. A különbséget szerintem az az impact adta, amit a hátsó alakzatba érkező elit CB jelentett.

Többen azt írták, hogy talán elérhető elit CB nélkül, nagyobb hangsúlyt fogunk fektetni a front7-re. Könnyen lehet. Az valószínű, hogy változik a szisztéma, talán kevesebb nickel és dime felállás lesz. Én ehhez nem értek eléggé. A Mester ebben zseniális.

Ha van bennem aggódás, az amiatt van, hogy az ilyen átépítések ritkán sikeresek egy szezon alatt. Márpedig nekem annyira bejöttek a közös meccsnézések januárban, hogy szeretnék minél több rájátszás meccset végigizgulni a megszokott jó társaságban 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Nehéz megmondani, hogy melyik volt a nagyobb csoda: hogy az a faszfej Asante 2007-ben nem kapta le a labdát, vagy hogy idén Malcolm megcsinálta a játékot. (Egy könnyű INT dropja egy 1. köröstől vs. egy kifejezetten nehéz INT behúzása egy UDFA újonctól.) Ennyin múlhat egy védelem megítélése, egy csapat mennyire érett a gyűrűre, miközben lényegi különbség nincsen. Szóval, szerintem sem volt világverő az idei Pats secondary. De az idei Pats-nek tökéletes volt.tomi-tomi
Nincs lényegi különbség? Csak annyi, hogy Samuel, miután már nyert két gyűrűt (mondjuk sok köze nem volt hozzá) és a harmadikat jól elk...ta, bevizionálta, hogy ő egy top CB, akinek top lóvé jár. Aztán nem igazán hallottam, hogy szobrot készülnének neki állítani Rocky Balboa mellett. Jelenleg épp FA, remélem senkinek sem jut eszébe bepróbálni!Kollega
Még csak annyit, hogy Samuel 4. körös pick volt (120th overall), nem első körös. Ty Warren volt az első körös. Akkor draftoltuk egyébként Koppent és Eugene Wilsont is, akkor még jól ment a draftolás 😊

De örülnék most egy Samuel szintű CB-nek. Az idei secondary lehet hogy nem volt világverő - bár két meccset hozott a háromból a PO-ban - de stabil volt és nem mertek dobni feléjük. Ez jövőre a jelen állás szerint a 2009-2012-es helyzetnek megfelelően fog módosulni.

Én elismerem Arrington képességeit slotban, de egyszerűen nem lehet ennyire egysikú egy corner és ha nem fogunk megint zónázni, akkor bárki megcsinálja Arringtonnel, amit Carroll, hogy ti. kivezeti a szélre az emberével és attól kezdve verve van. Majdnem elment a SB Arrington emberfogási töketlenségén, azon,hogy egy ST gunner úgy csinált belőle hülyét, ahogy akart. Szóval nekem Arrington jelenléte nem jelent biztonságot a secondaryt illetően.

Ha ez a mostani CB állomány tényleg jó lenne, nem szorította volna őket ki nemcsak Revis, de Browner is.
több mint 10 éve
Nehéz megmondani, hogy melyik volt a nagyobb csoda: hogy az a faszfej Asante 2007-ben nem kapta le a labdát, vagy hogy idén Malcolm megcsinálta a játékot. (Egy könnyű INT dropja egy 1. köröstől vs. egy kifejezetten nehéz INT behúzása egy UDFA újonctól.) Ennyin múlhat egy védelem megítélése, egy csapat mennyire érett a gyűrűre, miközben lényegi különbség nincsen. Szóval, szerintem sem volt világverő az idei Pats secondary. De az idei Pats-nek tökéletes volt.tomi-tomi
Nincs lényegi különbség? Csak annyi, hogy Samuel, miután már nyert két gyűrűt (mondjuk sok köze nem volt hozzá) és a harmadikat jól elk...ta, bevizionálta, hogy ő egy top CB, akinek top lóvé jár. Aztán nem igazán hallottam, hogy szobrot készülnének neki állítani Rocky Balboa mellett. Jelenleg épp FA, remélem senkinek sem jut eszébe bepróbálni!

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Maniac84 New England Patriots 601
Valószínűleg a D-line-t erősítjük meg, hogy elöl legyünk inkább erősek, agresszívak, hogy hátul DMC-ék lezónázzák a területeket a csak "jó" képességű secondary-vel.. Szerintem ez a járható út. Egy csak "jó" képességű secondary-vel is 4x főcsoport döntőt játszottunk az elmúlt 4 évben. ....Ha összeáll egy brutál D-line, s marad a Ryan-Dennard-Butler-Arrington-DMC-Chung sec akkor szerintem ez a dolog működhet is akár, nagyobb minőségromlás nélkül..kyobalu
Ez a DB sor sajnos max átlagos. Van benne egy elit safety aki felfelé húzza, talán Chung átlag, Arrington max slotban (kb 4 millióért 😊 ), Butlerre nem lehet építeni egy egész szezont, Dennard nagyon visszaesett és van egy Ryan, akiből majd kiderül mi lesz.
Valószínű, hogy változik a def játéka és én is valószínűsítem a D-linera való súlypontáthelyezést, de azért még várok nyáron-kora ősszel egy Mayo-1.corner tradet.zinedine5
Mondhatjuk átlagosnak is..De semmiképpen sem mondhatjuk, hogy kutyaütők lennének..DMC elit játékos..Chung a tavalyi éve alapján a legjobb futás elleni SS volt a ligában, PFF számai nem rosszak, s párban jól megértik egymást DMC-vel..Ryan tavaly előtt a legjobb újonc CB volt, rá dobtak legrosszabb stattal a QB-k a ligában..Tavaly visszavette teljesítményét Revis és Browner jelenléte a csapatban..Butler már tavaly a premeccseken is kimagaslóan teljesített, év végére pedig kifejezetten megbízhatóan játszott..Nagyon gyors, emberező corner..(Miért ne lehetne 1x nekünk is szerencsénk CB választással?) Dennard pedig nem játszott rosszul két éve. Tavaly sérülései voltak..Azért kukába nem dobnám a tavalyi éve miatt. Tudom, hogy Arringtonra ugrasz, de slotban kifejezetten erős corner..Szélre nem szabad kiengedni, de a pálya közepén levesz bárkit. Többször bebizonyította. Ez egy jó játékosokból álló állomány. Véleményem alapján a teljesítményüket messze fel tudná turbózni egy kifejezetten erős, agresszív front7.. Nem hiszem, hogy Mayo-t elcserélnénk egy nagy nevű cornerre.. A szerződésével eléggé be van biztosítva. De átstrukturálás mindenképpen várható nála, ha embereket akarunk szerezni még..S biztos, hogy akarunk..kyobalu
Nagyjából osztom a véleményed a Ryan-Butler-Dennard-Arrington kvartettről, és remek is lenne ez ha CB2-5 lennének ők a depth chartunkon. Arrington-t ismerjük a másik háromnál pedig kérdőjelek vannak, én örülnék ha érkezne egy veterán normális fizuért. Olyan játékos is jó lenne aki eddig CB2-ként jól muzsikált, de lehet benne ráció CB1-ként is. FA már nem sok ilyen van, Cromartie Jets vagy Cards lesz, esetleg Chris Culliver-t meg lehetne próbálni. Aki nagyobb név az még Tramon Williams, de ő egyértelműen CB2. Én várok ide egy trade-t akár draft pick árán is.