New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Egyedi highlights a SB-ról. Nekem tetszik.
tomi-tomi
Butler is the man 😀

több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Egyedi highlights a SB-ról. Nekem tetszik.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Ha esetleg nem sikerülne Revis-szel a hosszabbítás, akkor a 25M-es fizuja ellenére is megtartanátok vagy a spórolás mellett döntenétek és cutolnátok(20M-t felszabadítva)?

Még ha sikerülne is nagyon sok ember fizuját átalakítani (reálisan Mayo-n lehet a legtöbbet faragni), akkor se hiszem, hogy DMC-Vereen-Ghost-ra mind maradna pénz, ráadásul még Ridley,Branch,Ayers,Develin,Siliga,Connolly-t sem ártana megtartani

kemény kis offseason lesz ez, kiváncsi vagyok hogy döntenek FO-nál, félek hogy BabyVince lesz az egyik nagy áldozat, bár anno Welker ügyet is sokan kritizálták, aztán mégis a csapat járt jobban, szóval... 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Na, akkor én is hoztam nektek muzsikát. Régi, de jó:

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

több mint 11 éve
bogjosi New England Patriots 2 030
Nem 11 hanem csak 1 labdaval volt gond... Grat mindenkinek az SB elötti 2 hétért.

nesn.com/2015/02/adam-schefter-there-are-people-who-believe-colts-deflated-patriots-football/vpi
A legjobb a Colts érintettségét felvető konteo, hehehe.batyu
Remélem, megégetik magukat.( Ha rájuk tudják bizonyítani.)Burkus
szerintem gáz a coltst gyanusítani velewinston
Ez az egész ügy egy VICC! Arra volt jó, hogy a hatereknek meglegyen az újabb adalék, hogy lecsalózhassák a csapatot...jogtalanul. Ha kiderül, hogy nem volt semmi szinte a labdákkal, tizedennyi sajtóvisszhangja nem lesz...Mind1...ezzel a pár sorral is többet foglalkoztam a dologgal, mint kellene...

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Nem 11 hanem csak 1 labdaval volt gond... Grat mindenkinek az SB elötti 2 hétért.

nesn.com/2015/02/adam-schefter-there-are-people-who-believe-colts-deflated-patriots-football/vpi
Remélem, megégetik magukat.( Ha rájuk tudják bizonyítani.)Burkus
szerintem gáz a coltst gyanusítani vele
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...

Remélem, megégetik magukat.( Ha rájuk tudják bizonyítani.)
több mint 11 éve
batyu New England Patriots 630

A legjobb a Colts érintettségét felvető konteo, hehehe.

több mint 11 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 516 — Patriot

nesn.com/2015/02/adam-schefter-there-are-people-who-believe-colts-deflated-patriots-football/
több mint 11 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Az SB ünneplést (a pályán, majd azon kívül) felmerült bennem a kérdés, hogy hova tűnt szezon közben Michael Lombardi? Az offseasonben,preseasonben folyamatosan ott legyeskedett BB közelében, még a war roomba is befért (ellenben a Patriciaval és JMD-vel) plusz már szezon eleji meccsen a páholyban is lehetett látni...

Nem mintha hiányozna... 😊
több mint 11 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan

😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
gdavid New England Patriots 3 923 — Patriots fan
Nem vágom ezen a selfies dolgon mi a botrány. Ha valaki posztolna egy ilyet velem (természetesen nő...) hogy "just fucked Amadeus, no lie", első dolgom lenne ébredés után megosztani.Amadeus91
Jó, de lehet, hogy Edelmannek ez annyira nem kivételes eset 😀
(bocsi, de túl magas labda volt^^)Wyatt
kezd kilenni a faszom, hogy mindig én jövök ki szarul ezekből.... :-/Amadeus91
Előbb gondold végig, aztán írj 😉gdavid
jójójó, nem kell a hegyi beszéd.Amadeus91
Mint a mellékelt ábra mutatja, kell 😀

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 505
Nem vágom ezen a selfies dolgon mi a botrány. Ha valaki posztolna egy ilyet velem (természetesen nő...) hogy "just fucked Amadeus, no lie", első dolgom lenne ébredés után megosztani.Amadeus91
Előbb gondold végig, aztán írj 😉gdavid
jójójó, nem kell a hegyi beszéd.
több mint 11 éve
gdavid New England Patriots 3 923 — Patriots fan
Előbb gondold végig, aztán írj 😉

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
kezd kilenni a faszom, hogy mindig én jövök ki szarul ezekből.... :-/
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
(bocsi, de túl magas labda volt^^)

több mint 11 éve
Nem vágom ezen a selfies dolgon mi a botrány. Ha valaki posztolna egy ilyet velem (természetesen nő...) hogy "just fucked Amadeus, no lie", első dolgom lenne ébredés után megosztani.
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Megnéztem Blountét is, ez viszont csúnya. Pláne, hogy Blount sehol sincs a Bestiához képest és ne, ne jöjjetek most statisztikákkal. Lynch sokkal jobb futóbekk és pont.Minitron
Én az ököllel ütlegeléssel sem tudok megbékülni, a trashtalk belefér, ez nem volt elegáns. Ezzel az erővel a meccsen az arcát is üthette volna.Burkus
ég és föld a kettő között a különbség, nem is értem, hogy lehet összemosni...

a meccsen is oda tette magát, kőkemény gyerekről van szó, nem volt okos dolog, de semmi olyat nem csinált ami egy NFL játékostól megbotránkoztató lenne, csak egy újabb lufi amit lehet fújdogálni

hát tessék akinek nincs jobb dolga tegye nyugodtan

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 417 — Ajmo Vatreni
Megnéztem Blountét is, ez viszont csúnya. Pláne, hogy Blount sehol sincs a Bestiához képest és ne, ne jöjjetek most statisztikákkal. Lynch sokkal jobb futóbekk és pont.Minitron
Én az ököllel ütlegeléssel sem tudok megbékülni, a trashtalk belefér, ez nem volt elegáns. Ezzel az erővel a meccsen az arcát is üthette volna.Burkus
Na azért ne túlozzunk már. Vihar a biliben mindkettő.
több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Chris Pratt szavának állt:
 www.patriots.com/news/lifestyle/article-1/Stars-visit-Boston-charity-after-Super-Bowl-bet/23ca06ce-fadd-4ddd-b144-7379f1c11634

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Én az ököllel ütlegeléssel sem tudok megbékülni, a trashtalk belefér, ez nem volt elegáns. Ezzel az erővel a meccsen az arcát is üthette volna.
több mint 11 éve
How long can he keep Tom Brady and Bill Belichick around?

“As long as the good Lord lets me breathe,” Kraft replied.

www.bostonglobe.com/sports/2015/02/06/robert-kraft-wants-keep-tom-brady-bill-belichick-around-for-long-time/7WPzByCVAGnDX3jpu5W0cM/story.html

csak szegény Jimmy-t sajnálom 😉ZERO_L
Hoyer megkapta a kezdő státuszt, ráadásul a jelek szerint most megkapja Manziel mellett is. Mallett előtt is ott volt a sansz, ha nem sérül meg szegény, bizonyíthatott volna, de O'Brien most is azt nyilatkozta, hogy nyitott a verseny a QB-k között. Jimmy is jó iskolában tanul, lehet belőle máshol kezdő QB. Idén három backup QB-nk - Cassell, Hoyer, Mallett - is kezdő lett.

Egyébként Brady is bármikor leromolhat, valaki írta anno még Manning kapcsán itt a fórumon, hogy a QB-k leromlása nem lassú, hanem rapid folyamat ,a sérülésfaktorról nem is beszélve. De remélem, hogy kijárja az iskolát és a csapat elengedi, hogy valahol kipróbálja magát.
több mint 11 éve
Megnéztem Blountét is, ez viszont csúnya. Pláne, hogy Blount sehol sincs a Bestiához képest és ne, ne jöjjetek most statisztikákkal. Lynch sokkal jobb futóbekk és pont.

több mint 11 éve
Aham, megnéztem a linkeket. Köszönöm. Amennyi munkát Edelman beletett a Pats közösbe az évek során és amennyit Mr. Sherman összetrollkodott az évek során, ahhoz képest az a tábla-bepancsolás semmi...be volt már marva Superman és kijött a frusztráció (meg minden) és szerintem kiba*ott jól is esett neki (én mondjuk Minitron helyében személyesen mosnék be egyet a nagy pofájába a SEA CB-nek, de ez is valami). Sherman képességeit sosem vitattam, de amekkora gyökér és amennyi szemét nyilatkozata, arcos megmondása volt már, azzal szembeállítva ez az Edelman megmozdulás bagatell.

A szex utáni szelfi meg? Kit érdekel? Ő nem dughat, vagy mi? Senkinek semmi közé hozzá, hogy kivel, hol és mikor kefél, amíg nem valakinek a valakijét döngeti. Szerintem.