New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Egyedi highlights a SB-ról. Nekem tetszik.Butler is the man 😀
tomi-tomi
több mint 11 éve
Egyedi highlights a SB-ról. Nekem tetszik."A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Ha esetleg nem sikerülne Revis-szel a hosszabbítás, akkor a 25M-es fizuja ellenére is megtartanátok vagy a spórolás mellett döntenétek és cutolnátok(20M-t felszabadítva)?Még ha sikerülne is nagyon sok ember fizuját átalakítani (reálisan Mayo-n lehet a legtöbbet faragni), akkor se hiszem, hogy DMC-Vereen-Ghost-ra mind maradna pénz, ráadásul még Ridley,Branch,Ayers,Develin,Siliga,Connolly-t sem ártana megtartani
kemény kis offseason lesz ez, kiváncsi vagyok hogy döntenek FO-nál, félek hogy BabyVince lesz az egyik nagy áldozat, bár anno Welker ügyet is sokan kritizálták, aztán mégis a csapat járt jobban, szóval... 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Na, akkor én is hoztam nektek muzsikát. Régi, de jó:
több mint 11 éve
Ez az egész ügy egy VICC! Arra volt jó, hogy a hatereknek meglegyen az újabb adalék, hogy lecsalózhassák a csapatot...jogtalanul. Ha kiderül, hogy nem volt semmi szinte a labdákkal, tizedennyi sajtóvisszhangja nem lesz...Mind1...ezzel a pár sorral is többet foglalkoztam a dologgal, mint kellene...szerintem gáz a coltst gyanusítani velewinstonRemélem, megégetik magukat.( Ha rájuk tudják bizonyítani.)BurkusNem 11 hanem csak 1 labdaval volt gond... Grat mindenkinek az SB elötti 2 hétért.A legjobb a Colts érintettségét felvető konteo, hehehe.batyu
nesn.com/2015/02/adam-schefter-there-are-people-who-believe-colts-deflated-patriots-football/vpi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 11 éve
szerintem gáz a coltst gyanusítani veleRemélem, megégetik magukat.( Ha rájuk tudják bizonyítani.)BurkusNem 11 hanem csak 1 labdaval volt gond... Grat mindenkinek az SB elötti 2 hétért.A legjobb a Colts érintettségét felvető konteo, hehehe.batyu
nesn.com/2015/02/adam-schefter-there-are-people-who-believe-colts-deflated-patriots-football/vpi
több mint 11 éve
Remélem, megégetik magukat.( Ha rájuk tudják bizonyítani.)Nem 11 hanem csak 1 labdaval volt gond... Grat mindenkinek az SB elötti 2 hétért.A legjobb a Colts érintettségét felvető konteo, hehehe.batyu
több mint 11 éve
Nem 11 hanem csak 1 labdaval volt gond... Grat mindenkinek az SB elötti 2 hétért.A legjobb a Colts érintettségét felvető konteo, hehehe.
több mint 11 éve
Nem 11 hanem csak 1 labdaval volt gond... Grat mindenkinek az SB elötti 2 hétért. nesn.com/2015/02/adam-schefter-there-are-people-who-believe-colts-deflated-patriots-football/
több mint 11 éve
Az SB ünneplést (a pályán, majd azon kívül) felmerült bennem a kérdés, hogy hova tűnt szezon közben Michael Lombardi? Az offseasonben,preseasonben folyamatosan ott legyeskedett BB közelében, még a war roomba is befért (ellenben a Patriciaval és JMD-vel) plusz már szezon eleji meccsen a páholyban is lehetett látni...Nem mintha hiányozna... 😊
több mint 11 éve

😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Mint a mellékelt ábra mutatja, kell 😀jójójó, nem kell a hegyi beszéd.Amadeus91Előbb gondold végig, aztán írj 😉gdavidkezd kilenni a faszom, hogy mindig én jövök ki szarul ezekből.... :-/Amadeus91Nem vágom ezen a selfies dolgon mi a botrány. Ha valaki posztolna egy ilyet velem (természetesen nő...) hogy "just fucked Amadeus, no lie", első dolgom lenne ébredés után megosztani.Amadeus91Jó, de lehet, hogy Edelmannek ez annyira nem kivételes eset 😀
(bocsi, de túl magas labda volt^^)Wyatt
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
jójójó, nem kell a hegyi beszéd.Előbb gondold végig, aztán írj 😉gdavidkezd kilenni a faszom, hogy mindig én jövök ki szarul ezekből.... :-/Amadeus91Nem vágom ezen a selfies dolgon mi a botrány. Ha valaki posztolna egy ilyet velem (természetesen nő...) hogy "just fucked Amadeus, no lie", első dolgom lenne ébredés után megosztani.Amadeus91Jó, de lehet, hogy Edelmannek ez annyira nem kivételes eset 😀
több mint 11 éve
Előbb gondold végig, aztán írj 😉kezd kilenni a faszom, hogy mindig én jövök ki szarul ezekből.... :-/Amadeus91Nem vágom ezen a selfies dolgon mi a botrány. Ha valaki posztolna egy ilyet velem (természetesen nő...) hogy "just fucked Amadeus, no lie", első dolgom lenne ébredés után megosztani.Amadeus91Jó, de lehet, hogy Edelmannek ez annyira nem kivételes eset 😀
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
kezd kilenni a faszom, hogy mindig én jövök ki szarul ezekből.... :-/Nem vágom ezen a selfies dolgon mi a botrány. Ha valaki posztolna egy ilyet velem (természetesen nő...) hogy "just fucked Amadeus, no lie", első dolgom lenne ébredés után megosztani.Amadeus91Jó, de lehet, hogy Edelmannek ez annyira nem kivételes eset 😀
több mint 11 éve
Nem vágom ezen a selfies dolgon mi a botrány. Ha valaki posztolna egy ilyet velem (természetesen nő...) hogy "just fucked Amadeus, no lie", első dolgom lenne ébredés után megosztani.Amadeus91Jó, de lehet, hogy Edelmannek ez annyira nem kivételes eset 😀
(bocsi, de túl magas labda volt^^)

több mint 11 éve
Nem vágom ezen a selfies dolgon mi a botrány. Ha valaki posztolna egy ilyet velem (természetesen nő...) hogy "just fucked Amadeus, no lie", első dolgom lenne ébredés után megosztani.
több mint 11 éve
ég és föld a kettő között a különbség, nem is értem, hogy lehet összemosni...Megnéztem Blountét is, ez viszont csúnya. Pláne, hogy Blount sehol sincs a Bestiához képest és ne, ne jöjjetek most statisztikákkal. Lynch sokkal jobb futóbekk és pont.MinitronÉn az ököllel ütlegeléssel sem tudok megbékülni, a trashtalk belefér, ez nem volt elegáns. Ezzel az erővel a meccsen az arcát is üthette volna.Burkus
a meccsen is oda tette magát, kőkemény gyerekről van szó, nem volt okos dolog, de semmi olyat nem csinált ami egy NFL játékostól megbotránkoztató lenne, csak egy újabb lufi amit lehet fújdogálni
hát tessék akinek nincs jobb dolga tegye nyugodtan

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Na azért ne túlozzunk már. Vihar a biliben mindkettő.Megnéztem Blountét is, ez viszont csúnya. Pláne, hogy Blount sehol sincs a Bestiához képest és ne, ne jöjjetek most statisztikákkal. Lynch sokkal jobb futóbekk és pont.MinitronÉn az ököllel ütlegeléssel sem tudok megbékülni, a trashtalk belefér, ez nem volt elegáns. Ezzel az erővel a meccsen az arcát is üthette volna.Burkus
több mint 11 éve
Chris Pratt szavának állt:www.patriots.com/news/lifestyle/article-1/Stars-visit-Boston-charity-after-Super-Bowl-bet/23ca06ce-fadd-4ddd-b144-7379f1c11634
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Megnéztem Blountét is, ez viszont csúnya. Pláne, hogy Blount sehol sincs a Bestiához képest és ne, ne jöjjetek most statisztikákkal. Lynch sokkal jobb futóbekk és pont.MinitronÉn az ököllel ütlegeléssel sem tudok megbékülni, a trashtalk belefér, ez nem volt elegáns. Ezzel az erővel a meccsen az arcát is üthette volna.
több mint 11 éve
How long can he keep Tom Brady and Bill Belichick around?Hoyer megkapta a kezdő státuszt, ráadásul a jelek szerint most megkapja Manziel mellett is. Mallett előtt is ott volt a sansz, ha nem sérül meg szegény, bizonyíthatott volna, de O'Brien most is azt nyilatkozta, hogy nyitott a verseny a QB-k között. Jimmy is jó iskolában tanul, lehet belőle máshol kezdő QB. Idén három backup QB-nk - Cassell, Hoyer, Mallett - is kezdő lett.
“As long as the good Lord lets me breathe,” Kraft replied.
www.bostonglobe.com/sports/2015/02/06/robert-kraft-wants-keep-tom-brady-bill-belichick-around-for-long-time/7WPzByCVAGnDX3jpu5W0cM/story.html
csak szegény Jimmy-t sajnálom 😉ZERO_L
Egyébként Brady is bármikor leromolhat, valaki írta anno még Manning kapcsán itt a fórumon, hogy a QB-k leromlása nem lassú, hanem rapid folyamat ,a sérülésfaktorról nem is beszélve. De remélem, hogy kijárja az iskolát és a csapat elengedi, hogy valahol kipróbálja magát.
több mint 11 éve
Megnéztem Blountét is, ez viszont csúnya. Pláne, hogy Blount sehol sincs a Bestiához képest és ne, ne jöjjetek most statisztikákkal. Lynch sokkal jobb futóbekk és pont.
több mint 11 éve
Aham, megnéztem a linkeket. Köszönöm. Amennyi munkát Edelman beletett a Pats közösbe az évek során és amennyit Mr. Sherman összetrollkodott az évek során, ahhoz képest az a tábla-bepancsolás semmi...be volt már marva Superman és kijött a frusztráció (meg minden) és szerintem kiba*ott jól is esett neki (én mondjuk Minitron helyében személyesen mosnék be egyet a nagy pofájába a SEA CB-nek, de ez is valami). Sherman képességeit sosem vitattam, de amekkora gyökér és amennyi szemét nyilatkozata, arcos megmondása volt már, azzal szembeállítva ez az Edelman megmozdulás bagatell.A szex utáni szelfi meg? Kit érdekel? Ő nem dughat, vagy mi? Senkinek semmi közé hozzá, hogy kivel, hol és mikor kefél, amíg nem valakinek a valakijét döngeti. Szerintem.