New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Jaja, magánügy. A világon semelyik országban sem dicsekszenek el a kis csitrik, hogy ha valami "hírességgel" dugatták meg magukat.Addig örüljetek, amíg nem Michael Sam posztol ki egy ilyen képet valamelyik Pats-játékossal a háttérben. XD
több mint 11 éve
Mifelénk az ilyesmi magánügy. Tényleg nem túl kedves a hölgytől, hogy tudatta a világgal. Legalábbis meg kellett volna beszélniük, hogy kell-e erről tudnia mindenkinek.Na jól van, azért Juliant sem kell félteni 😊
De hát ilyen világot élünk: Bradynek meg ragyog a szerszáma, ahogy a Ted 2 című exkluzív dokumentumfilmből megtudhatjuk majd a nyáron. 😀Kollega
A sportolókra/hírességekre rengeteg csajszi megy állandóan, ha akkor nem zavarja őket, akkor az se zavarja, amikor egy-egy megszólal az ügyben. Ha nem akar ilyen kis grupikkal tetszelegni, akkor nem kötelező megdugni sem, ha pedig már, akkor meg pont leszarja szerintem, hogy utána mi van. Inkább örül majd, hogy meg sem kellett erőltetnie magát 😀

több mint 11 éve
Mifelénk az ilyesmi magánügy. Tényleg nem túl kedves a hölgytől, hogy tudatta a világgal. Legalábbis meg kellett volna beszélniük, hogy kell-e erről tudnia mindenkinek.De hát ilyen világot élünk: Bradynek meg ragyog a szerszáma, ahogy a Ted 2 című exkluzív dokumentumfilmből megtudhatjuk majd a nyáron. 😀
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
persze, Zsizell elisharapná a deflatedballjait gyósanItt Tommy bír az első éjszaka jogával 😀gdavidSzegény Julian..Ha pár nap múlva kijózanodik, nagyon nagy fejmosást kap BB-től.. De kell egy ilyen lüke is a csapatba.. 😀 Csak ennél nagyobb ügyei ne legyenek...kyobalumérmászüzességifogadalomisvan?!sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Itt Tommy bír az első éjszaka jogával 😀Szegény Julian..Ha pár nap múlva kijózanodik, nagyon nagy fejmosást kap BB-től.. De kell egy ilyen lüke is a csapatba.. 😀 Csak ennél nagyobb ügyei ne legyenek...kyobalumérmászüzességifogadalomisvan?!sutianap
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Szegény Julian..Ha pár nap múlva kijózanodik, nagyon nagy fejmosást kap BB-től.. De kell egy ilyen lüke is a csapatba.. 😀 Csak ennél nagyobb ügyei ne legyenek...kyobalumérmászüzességifogadalomisvan?!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Szegény Julian..Ha pár nap múlva kijózanodik, nagyon nagy fejmosást kap BB-től.. De kell egy ilyen lüke is a csapatba.. 😀 Csak ennél nagyobb ügyei ne legyenek...
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
😀 😀 😀 tényleg jót buliztak a srácok 😊én itt egyedül a problémát nem látom 😀 mármint, mi a baja a városnak a csajjal?
offline.hu/kikapcs/2015/02/szex-utani-szelfit-posztolt-julian-edelmannel-a-tinderen-most-magyarazkodik-a-rajongOszi
több mint 11 éve
😀 😀 😀 tényleg jót buliztak a srácok 😊offline.hu/kikapcs/2015/02/szex-utani-szelfit-posztolt-julian-edelmannel-a-tinderen-most-magyarazkodik-a-rajong
több mint 11 éve
Közel sem értek egyet a parádé minden megmozdulásával, de azért a liga legdumásabb csapata és annak szurkolói ne csodálkozzanak már, hogy világosan a tudtukra adják, hogy "Don't talk the talk if you can't walk the walk".Egyébként meg könnyen felfedezhető, hogy nem nagyon voltak szomjasak a srácok... Mindettől függetlenül Edelman ütése túlzás volt. Blount meg mehet a búsba részemről, Lynch semmiféle cinkelést nem érdemelt ki.

több mint 11 éve
Max. Minitront leülteti egy félidöre Bill bà a köv. SB-n. 😀Szerintem nem fognak. Majd BB helyreteszi őket. Bocsánatot kérnek és ennyi. Láttunk már ilyet.DemecsNekem sem tetszett. Nem kell ütlegelni Sherman arcképét, akármilyen figura, megjegyzem, ahogy Sherman odament Bradynek gratulálni, az sportemberhez méltó volt. Nem kell ledobni a buszról sem azt a fényképet. Nagyon kedvelem Minitront, de ezzel most túlzásba esett (ezen kívül a szakálla, ami elfogadhatatlanul néz ki😊 ). Ráadásul ezen fog csámcsogni a média és ez most nem is védhető eset, a média meg örülni fog, hogy miután beégett a labdaüggyel, végre valamiért okkal törjön felettünk pálcát.BurkusNem volt az olyan vészes bepancsolás. A legtöbben amúgy is elkapnák a grabancát a csávónak ha lehetne.Nem értek egyet azzal amit a legvégén csinált,önmagában a kép felmutatása sztem belefért volna főleg,hogy az összképhez hozzátartozik,hogy a képkocka a közvetítésből származik,amikor a Baldwin TD-t kaptuk Revisről,akkor Sherm trollkodott egy kicsit és üzent a 24-es játékosnak,innen van a négyes(szóval azért annyira nem kell sajnálni). Azért azt tegyük hozzá,hogy óriási feszültség szabadul ki most a fiúkból és nyilván nem is voltak szomjasak,sztem a cinkelés belefér.A végén a bepancsolás nem kellett volna.kolok1972Jól hallottam, hogy Tom leállítja Minitront. Hogy ezt most hagyja abba?ThundersNFLinstagram.com/p/ysPqNctetD/?modal=true&utm_source=partner&utm_medium=embed&utm_campaign=video
Vajon itt is szólt neki?
(az már eléggé az alja,amikor sajnálom Shermant..és most a csapatotok egyik játékosának ezt sikerült elérnie,szóval nem csak a SB-hez tudok gratulálni...)csrnyei
De a meccs végi bunyó vagy a közvetítsen a trollkodás vagy a kiszarom a labdát az jobb?
Ha nagyon akarnánk találnák ilyet a túloldalon is.
Talán a green bay elleni meccsen volt az int után mutatta, hogy normális vagy? Ezt Rodgersnek. Szóval szerintem felé ez belefér. Pláne piásan.Demecs
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
ja, abban biztos voltam, Edelman hadar 😊Videóban nem tudom jól hallom-e 9:39-nél, amikor Edelman bepréseli magát 3 védő közé, leviszik és meggyötrik. "haha.. i love being hit".Jól hallod. Úgy látszik Luck divatot csinált ezzel.Kollega
Utána meg Brady, qb hit után megtapsolja Bennett-et: "good hit number 72".winston
több mint 11 éve
Ide sorolhatjuk még a ravens drukkereket is. Az a tengely is legendás. Boston NY, Boston Baltimore.Maradjunk annyiban, hogy mindketten lehettek volna okosabbak, a pólógyárostól meg az lenne a minimum, hogy a kifinomult véleményét az érintettekkel személyesen közli. 😊tejbegrrr!!!Ez megint akkor világszenzáció, hogy csak na. Gondolod, hogy csak Bostonban vannak ilyen idióták? A new yorkiak évek óta árulnak Pats gyalázó polókat és sapkákat. A Jets szurkolóinak még saját Patriots gyűlölő honlapja is van. Oszt aki felvesz egy ilyet, az odaáll Gronk elé?Kollega
több mint 11 éve
Videóban nem tudom jól hallom-e 9:39-nél, amikor Edelman bepréseli magát 3 védő közé, leviszik és meggyötrik. "haha.. i love being hit".Jól hallod. Úgy látszik Luck divatot csinált ezzel.
Utána meg Brady, qb hit után megtapsolja Bennett-et: "good hit number 72".winston
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Maradjunk annyiban, hogy mindketten lehettek volna okosabbak, a pólógyárostól meg az lenne a minimum, hogy a kifinomult véleményét az érintettekkel személyesen közli. 😊tejbegrrr!!!Ez megint akkor világszenzáció, hogy csak na. Gondolod, hogy csak Bostonban vannak ilyen idióták? A new yorkiak évek óta árulnak Pats gyalázó polókat és sapkákat. A Jets szurkolóinak még saját Patriots gyűlölő honlapja is van. Oszt aki felvesz egy ilyet, az odaáll Gronk elé?
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Én mondjuk az elmúlt napok után nem bánnám, ha néhány évre ez a két csapat bérelné ki magának a nagydöntőt. Azzal a szerény megkötéssel, hogy a következő kettőt mi nyerjük. 😊tejbegrrr!!!Én igen 😊
Van elég flame war egyébként is a fórumon, nem hiányzik még ez is.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Videóban nem tudom jól hallom-e 9:39-nél, amikor Edelman bepréseli magát 3 védő közé, leviszik és meggyötrik. "haha.. i love being hit".Utána meg Brady, qb hit után megtapsolja Bennett-et: "good hit number 72".
több mint 11 éve
Maradjunk annyiban, hogy mindketten lehettek volna okosabbak, a pólógyárostól meg az lenne a minimum, hogy a kifinomult véleményét az érintettekkel személyesen közli. 😊Irvin tweetje öt órájaEz az a srác aki elkezdett bunyózni a super bowlon? Köszi.Demecs
Blount Had a sign that said bitch mode? Lol and they said we had no class
twitter.com/BIrvin_WVU11/status/563114155138228224
tejbegrrr!!!
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 11 éve
kis olvasnivaló a grantlandről, még csak a felénél tartok, de nagyon teccik:"why the Pats didn’t just spread Gronk wide on every play this season just hoping that the other team would defend him with a linebacker or strong safety. He would have finished with 476 catches for 5,245 yards and 56 TDs"
grantland.com/the-triangle/running-diary-super-bowl-xlix-new-england-patriots-seattle-seahawks/
(btw a teljes tegnapi mikrofonos insidethenfl fent van tízjardon, ajánlom mindenkinek)triangle
😀😀😀
több mint 11 éve
Irvin tweetje öt órájaEz az a srác aki elkezdett bunyózni a super bowlon? Köszi.
Blount Had a sign that said bitch mode? Lol and they said we had no class
tejbegrrr!!!
több mint 11 éve
Irvin tweetje öt órájaBlount Had a sign that said bitch mode? Lol and they said we had no class
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 11 éve
Blount tweetje. Még aznap...About this shirt.. Just so ppl know, I have 100% respect for @MoneyLynch and how he plays the game. There's a reason he's called #BeastMode
több mint 11 éve
😀 Szerintem mindenki kemény szezon elé néz. Hiszen 50.-Super Bowl, mindenki meg akarja nyerni, jobban mint eddig😊Én mondjuk az elmúlt napok után nem bánnám, ha néhány évre ez a két csapat bérelné ki magának a nagydöntőt. Azzal a szerény megkötéssel, hogy a következő kettőt mi nyerjük. 😊tejbegrrr!!!Lehet a parádén nem volt, de azért volt ott is a duma bőséggel utána. Nem aggódom egyik oldal miatt sem.DemecsDe a meccs végi bunyó vagy a közvetítsen a trollkodás vagy a kiszarom a labdát az jobb?Tavalyi seattle-i parádéról hozz csak közel hasonlót, és akkor azt mondom, hogy oké.tejbegrrr!!!
Talán a green bay elleni meccsen volt az int után mutatta, hogy normális vagy? Ezt Rodgersnek. Szóval szerintem felé ez belefér. Pláne piásan.Demecs
több mint 11 éve
Én mondjuk az elmúlt napok után nem bánnám, ha néhány évre ez a két csapat bérelné ki magának a nagydöntőt. Azzal a szerény megkötéssel, hogy a következő kettőt mi nyerjük. 😊Lehet a parádén nem volt, de azért volt ott is a duma bőséggel utána. Nem aggódom egyik oldal miatt sem.DemecsDe a meccs végi bunyó vagy a közvetítsen a trollkodás vagy a kiszarom a labdát az jobb?Tavalyi seattle-i parádéról hozz csak közel hasonlót, és akkor azt mondom, hogy oké.tejbegrrr!!!