NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
179
30
18:30-tól, ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 2 éve
Injured Patriots QB Mac Jones reportedly is expected to miss time and could land on IR, pending an MRI. https://t.co/5WjKIEQrH2 pic.twitter.com/IiInMHQxAo
— Zack Cox (@ZackCoxNESN) September 26, 2022
A legjobbakat kivanom M.Jones-nak! Zappe-ra is kivancsi lennek de nem 'olyan' aron.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Azzal sajnos tisztában vagyok....nekem a részlegest kimutatta, de az is annyira fájt,hogy majd be 💩mMac Jonesnak negatív a röntgen. Holnap megy MRI-re....lehet megússza bokaficammal....a képeken úgy néz ki mintha épp leszakadt lábakkal cipelnék hátra iwo jimánál. kivánom hogy csak bokaficam legyen, de szalag sérüléseket nem látsz jól röntgenen
ThundersNFL a Jobbágy
Kúrfürst briareos
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Mac Jonesnak negatív a röntgen. Holnap megy MRI-re....lehet megússza bokaficammal....a képeken úgy néz ki mintha épp leszakadt lábakkal cipelnék hátra iwo jimánál. kivánom hogy csak bokaficam legyen, de szalag sérüléseket nem látsz jól röntgenen
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Mac Jonesnak negatív a röntgen. Holnap megy MRI-re....lehet megússza bokaficammal....
Draft
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 029
A Bills kikapott a delfinektol, a Chiefs meg a Coltstol.Nincs itt kerem semmi latnivalo, beleillunk a mintaba 😊
több mint 2 éve
Ide a bökőt, hogy lesz még JMD HC nálunk...Hány hetet adsz annak, hogy újra itt lesz velünk? 😀
#Raiders coach Josh McDaniels enters interview room after a lengthy closed-door meeting with owner Mark Davis.
— Paul Gutierrez (@PGutierrezESPN) September 25, 2022
ZERO_L
több mint 2 éve
Ide a bökőt, hogy lesz még JMD HC nálunk...#Raiders coach Josh McDaniels enters interview room after a lengthy closed-door meeting with owner Mark Davis.
— Paul Gutierrez (@PGutierrezESPN) September 25, 2022
Szerkesztette: ZERO_L
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
kinti beatek, nfl comos bohócok, fs1es hot takerek.Hol olvastad ezeket, a Hahota magazinban?tavaly minden beat writer meg szaki baby goatozta lehet kicsit a fejébe szállt, bárkivel előfordulhat. remélem gyorsan felépülEskü nem tudom hova tenni a srácot. Tök jó fejnek nézett ki tavaly most meg átmegy seggfejbe ráadásul a teljesítménye nem igazolja az egoját..Ez nagyon nem szimpi nekem,Queennek is dumált a majdnem pick six helyett TD után,aztán meg hisztizett a hülye RZ pick után.Campbell nem tudom miért rántotta úgy le, semmi szükség nem volt ráGondolom folyamat pofázott MacJ aztán meg is lett az eredménye....
NB2
ParadSEC
kolok1972
ParadSEC
Kúrfürst briareos
Ha valaki hypeolta az a szurkolók, ők meg nem mindig a realitás talaján mozognak.
ZERO_L
mondjuk nem olvastam általában video content volt
több mint 2 éve
Hol olvastad ezeket, a Hahota magazinban?tavaly minden beat writer meg szaki baby goatozta lehet kicsit a fejébe szállt, bárkivel előfordulhat. remélem gyorsan felépülEskü nem tudom hova tenni a srácot. Tök jó fejnek nézett ki tavaly most meg átmegy seggfejbe ráadásul a teljesítménye nem igazolja az egoját..Ez nagyon nem szimpi nekem,Queennek is dumált a majdnem pick six helyett TD után,aztán meg hisztizett a hülye RZ pick után.Campbell nem tudom miért rántotta úgy le, semmi szükség nem volt ráGondolom folyamat pofázott MacJ aztán meg is lett az eredménye....
NB2
ParadSEC
kolok1972
ParadSEC
Kúrfürst briareos
Ha valaki hypeolta az a szurkolók, ők meg nem mindig a realitás talaján mozognak.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 029
Volt eddig két meccs, ez most a harmadik volt.Ez így nagyon rossz volt az Offensetől.Valahogy minden meccs után ugyanezek vannak 😀. Hibák javítása stb Aztán úgyan úgy játszunk meccsről meccsre 😀
Mintha MJ csak Parkert látta volna, a többiek el voltak tűnve.
A dobásai lassúak, erőtlenek és pontatlanok, most vagy sérült vagy mentálisan offon van.
Lehet vissza kellene hívni Julest a rövid passzos játékokhoz, ha van még benne kraft.
Def az megint a bend-but-not break stílust hozta, szokásos TE szopatással, úgy látszik ez ellen még mindig nincs ellenszer vagy épp a hiányzó játékosaink lettek volna azok.
Mindentől függetlenül nyerhető meccs lett volna, hogyha sokkal pontosabban játszanak, ennyi hiba nem fér bele. Ha ezeket javítják, utána lehet bármilyen esélyről is beszélni.
Lúdas Solymi
ParadSEC
Tavalyhoz képest túl sok hibával játszik Meki és érthetetlen, hogy miért.
Arc is picit nagy, bár lehet, hogy csak úgy tűnik.
Remélhetőleg nem lesz komolyabb baja és a játékosok is egészségesek lesznek, bár azért egy Meyers kiesése nem kellene ekkora problémának lennie, bár TE-ből sincs sok...
Mindegy, menjünk előre, túl sokat ettől a szezontól nem vártam, de ez a sok hiba bosszantó.
több mint 2 éve
Ba...a meg nem gondoltam azért komolyan a top 5 picket bár lehet Zappe hoz egy két meccsetAkkor emberi számítás szerint 1-3-mal kezdünk és azért a Lions meccset se venném tutira.Hacsak nem áll be Zappe a center mögé és kezd egy Brady 2.0 karriert. Mert ha igaz, hogy MacJones sikoltozott a fájdalomtól a bokája miatt, amíg levitték az öltözőbe, akkor idén már nem nagyon fog játszani.
kolok1972
Burkus
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Akkor emberi számítás szerint 1-3-mal kezdünk és azért a Lions meccset se venném tutira.Hacsak nem áll be Zappe a center mögé és kezd egy Brady 2.0 karriert. Mert ha igaz, hogy MacJones sikoltozott a fájdalomtól a bokája miatt, amíg levitték az öltözőbe, akkor idén már nem nagyon fog játszani.
kolok1972
több mint 2 éve
tavaly minden beat writer meg szaki baby goatozta lehet kicsit a fejébe szállt, bárkivel előfordulhat. remélem gyorsan felépülEskü nem tudom hova tenni a srácot. Tök jó fejnek nézett ki tavaly most meg átmegy seggfejbe ráadásul a teljesítménye nem igazolja az egoját..Ez nagyon nem szimpi nekem,Queennek is dumált a majdnem pick six helyett TD után,aztán meg hisztizett a hülye RZ pick után.Campbell nem tudom miért rántotta úgy le, semmi szükség nem volt ráGondolom folyamat pofázott MacJ aztán meg is lett az eredménye....
NB2
ParadSEC
kolok1972
ParadSEC
több mint 2 éve
jah azért az edzőket is elővehetjük10-7 ide, viszonylag ült minden, a hollók emberei sorra dőltek ki, aztán hirtelen jött a váltás és kaptunk 200 futott yardot és 30-16-ra kiszoptunk, mindezt kb 35 perc alatt
több mint 2 éve
Eskü nem tudom hova tenni a srácot. Tök jó fejnek nézett ki tavaly most meg átmegy seggfejbe ráadásul a teljesítménye nem igazolja az egoját..Ez nagyon nem szimpi nekem,Queennek is dumált a majdnem pick six helyett TD után,aztán meg hisztizett a hülye RZ pick után.Campbell nem tudom miért rántotta úgy le, semmi szükség nem volt ráGondolom folyamat pofázott MacJ aztán meg is lett az eredménye....
NB2
ParadSEC
kolok1972
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Ez nagyon nem szimpi nekem,Queennek is dumált a majdnem pick six helyett TD után,aztán meg hisztizett a hülye RZ pick után.Campbell nem tudom miért rántotta úgy le, semmi szükség nem volt ráGondolom folyamat pofázott MacJ aztán meg is lett az eredménye....
NB2
ParadSEC
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Ez így nagyon rossz volt az Offensetől.Valahogy minden meccs után ugyanezek vannak 😀. Hibák javítása stb Aztán úgyan úgy játszunk meccsről meccsre 😀
Mintha MJ csak Parkert látta volna, a többiek el voltak tűnve.
A dobásai lassúak, erőtlenek és pontatlanok, most vagy sérült vagy mentálisan offon van.
Lehet vissza kellene hívni Julest a rövid passzos játékokhoz, ha van még benne kraft.
Def az megint a bend-but-not break stílust hozta, szokásos TE szopatással, úgy látszik ez ellen még mindig nincs ellenszer vagy épp a hiányzó játékosaink lettek volna azok.
Mindentől függetlenül nyerhető meccs lett volna, hogyha sokkal pontosabban játszanak, ennyi hiba nem fér bele. Ha ezeket javítják, utána lehet bármilyen esélyről is beszélni.
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Campbell nem tudom miért rántotta úgy le, semmi szükség nem volt ráGondolom folyamat pofázott MacJ aztán meg is lett az eredménye....
NB2
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 029
Ez így nagyon rossz volt az Offensetől.Mintha MJ csak Parkert látta volna, a többiek el voltak tűnve.
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Volt öt értelmes és jó támadásunk, ott kettő, és így nem sikerült vezetni a második félidő első Ravens-támadását követően. 2,5 negyed alatt ezt le kellett volna rendezni, onnantól már nem sok kétségem volt, hogy ezen a napon sehogyan sem lesz ebből győzelem.Ezt a meccset agyon kellett volna nyerni. Erre simán ki fogunk kapni. HihetetlenAz első félidő valóban jobb volt a vártnál ,de az agyon kellett volna nyerni részt ,azt azért nem láttam.
Wyatt
kolok1972
több mint 2 éve
Akkor emberi számítás szerint 1-3-mal kezdünk és azért a Lions meccset se venném tutira.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
De most speciel az volt...nem kicsit hanem nagyonnem láttam a meccset de ha calais campbellről beszélsz neki nem éppen paraszt hirneve vanCampbell nem tudom miért rántotta úgy le, semmi szükség nem volt ráParasztok parasztok maradnak....
NB2
ThundersNFL a Jobbágy
Kúrfürst briareos
Draft
több mint 2 éve
nem láttam a meccset de ha calais campbellről beszélsz neki nem éppen paraszt hirneve vanCampbell nem tudom miért rántotta úgy le, semmi szükség nem volt ráParasztok parasztok maradnak....
NB2
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Campbell nem tudom miért rántotta úgy le, semmi szükség nem volt ráParasztok parasztok maradnak....
NB2
Draft
több mint 2 éve
Campbell nem tudom miért rántotta úgy le, semmi szükség nem volt rá