NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
89
19
18:30-tól, ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 2 éve
A hírek szerint dobott is 1-2 lasztit nem igazán volt erő bennük mert nem tudott normálisan kitámasztani...Ez annyira amerikai 😀. Várom a meccset az esélytelenek nyugalmával, ez a Packers más szinten van! Tisztes helytállást várok de benne lehet a nagy zacsi is! A futást nagyon fogják és az nekünk nagyon rossz! Ha Hoyer nem adja el talán szoros lesz de nem látom hogy tudunk partnerek lenni a meccsen.
De az hogy egyáltalán megpróbálta adhat egy kis pluszt a többieknek a Packers ellen...
Másrészt jó jel hogy nem tették IR-re, vagyis kevesebb mint 4 hétre teszik a visszatérését...
Castleai01
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
A hírek szerint dobott is 1-2 lasztit nem igazán volt erő bennük mert nem tudott normálisan kitámasztani...De az hogy egyáltalán megpróbálta adhat egy kis pluszt a többieknek a Packers ellen...
Másrészt jó jel hogy nem tették IR-re, vagyis kevesebb mint 4 hétre teszik a visszatérését...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
És annak mi értelme van?Semmit nem csinált, csak kiállt.Nem vagyok orvos de az a boka nem hogy probálni nem valò de MacJ-t két hétig mankòztatnám nehogy nagyobb legyen a baj ha már nem kell műteni. Értelmetlen kockázat...Vajon mire gondolt a stáb hogy MacJ-vel megpròbáltak edzeni mégha limitáltan is? Komoly bajok vannak a fejekben...Már miért lenne?
ParadSEC
Volt az orvosi stábnál vizsgálaton, aztán volt NY-ban is vizsgálaton és úgy döntöttek közösen, hogy nem lesz műtét.
Ezután meg beöltözött és tesztelte a lábát, ennyi, nem csinált ott semmit se.
Lúdas Solymi
ParadSEC
Nem biztos, hogy annyira rossz a helyzet mint amennyire kinézett.
Másrészt meg nem hinném, hogy akár ő, akár BB vagy bárki más olyan hülye lenne, hogy ezzel szórakozzon.
Ez nem a Dolphins.
Lúdas Solymi
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 029
Semmit nem csinált, csak kiállt.Nem vagyok orvos de az a boka nem hogy probálni nem valò de MacJ-t két hétig mankòztatnám nehogy nagyobb legyen a baj ha már nem kell műteni. Értelmetlen kockázat...Vajon mire gondolt a stáb hogy MacJ-vel megpròbáltak edzeni mégha limitáltan is? Komoly bajok vannak a fejekben...Már miért lenne?
ParadSEC
Volt az orvosi stábnál vizsgálaton, aztán volt NY-ban is vizsgálaton és úgy döntöttek közösen, hogy nem lesz műtét.
Lúdas Solymi
ParadSEC
Nem biztos, hogy annyira rossz a helyzet mint amennyire kinézett.
Másrészt meg nem hinném, hogy akár ő, akár BB vagy bárki más olyan hülye lenne, hogy ezzel szórakozzon.
Ez nem a Dolphins.
több mint 2 éve
Nem vagyok orvos de az a boka nem hogy probálni nem valò de MacJ-t két hétig mankòztatnám nehogy nagyobb legyen a baj ha már nem kell műteni. Értelmetlen kockázat...Vajon mire gondolt a stáb hogy MacJ-vel megpròbáltak edzeni mégha limitáltan is? Komoly bajok vannak a fejekben...Már miért lenne?
ParadSEC
Lúdas Solymi
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Vajon mire gondolt a stáb hogy MacJ-vel megpròbáltak edzeni mégha limitáltan is? Komoly bajok vannak a fejekben...copycat league követik a miami methodot...
ParadSEC
😕
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 029
Vajon mire gondolt a stáb hogy MacJ-vel megpròbáltak edzeni mégha limitáltan is? Komoly bajok vannak a fejekben...Már miért lenne?
ParadSEC
több mint 2 éve
Vajon mire gondolt a stáb hogy MacJ-vel megpròbáltak edzeni mégha limitáltan is? Komoly bajok vannak a fejekben...
több mint 2 éve
Akkor ebben most egyetértünk.Nem sikerült megfogni a mondanivalóm lényegét 😊Egy Kelce szintet azért jó lett volna, ha hoznak, nyilván egy Gronk, Kittle az egyszeri 10 éventeAham. Tehát vagy top TE vagy középszer alja. Kettő között nincs semmi.
Wyatt
Mondjuk szerintem Henrytől gondolom te is többet vársz, mint ez a három elkapás mezőnyben.
zinedine5
De hogy válaszoljak is. Évi 25 millióért én olyan teljesítményt várnék, amit a 2010-es évek elején láttam. Jonnu elhiszem, hogy remek blokkoló, de azt egy 6. körös Ko Kieft is hozza nem egészen 1 millióért. Henry tavaly nekem rendben volt, idén meg behúztam fantasyben, szóval az az én saram (nyilván karcsú idén ő is, de elég sokan azért)
Wyatt
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Nem sikerült megfogni a mondanivalóm lényegét 😊Egy Kelce szintet azért jó lett volna, ha hoznak, nyilván egy Gronk, Kittle az egyszeri 10 éventeAham. Tehát vagy top TE vagy középszer alja. Kettő között nincs semmi.
Wyatt
Mondjuk szerintem Henrytől gondolom te is többet vársz, mint ez a három elkapás mezőnyben.
zinedine5
De hogy válaszoljak is. Évi 25 millióért én olyan teljesítményt várnék, amit a 2010-es évek elején láttam. Jonnu elhiszem, hogy remek blokkoló, de azt egy 6. körös Ko Kieft is hozza nem egészen 1 millióért. Henry tavaly nekem rendben volt, idén meg behúztam fantasyben, szóval az az én saram (nyilván karcsú idén ő is, de elég sokan azért)
több mint 2 éve
Egy Kelce szintet azért jó lett volna, ha hoznak, nyilván egy Gronk, Kittle az egyszeri 10 éventeAham. Tehát vagy top TE vagy középszer alja. Kettő között nincs semmi.
Wyatt
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Egy Kelce szintet azért jó lett volna, ha hoznak, nyilván egy Gronk, Kittle az egyszeri 10 évente
több mint 2 éve
A TE squad papíron/nevek alapján egyáltalán nem átlag alatti.Amikor igazoltuk őket, magas volt az elvárás. Nem Gronkot vagy Kelce-t vártuk, de hatékony TE, dupla TE játékokat. Ehhez képest semmit sem hoznak, Henry tavaly elfogadható szinten játszott, idén visszaesett ő is.
Nyilván nem Gronk szint, de azt nem is várhatjuk el, mert abból liga szerte sem sok szaladgál.
Ez amúgy tök érdekes kérdés. Ezek a játékosok teljesítenek a tőlük elvárt alatt, vagy egész egyszerűen az edzők/Jones képtelenek megfelelően haaználni őket.
Boston
Egyszerűen nem valid célpont egyikük sem a játékokban. (Hogy ez miattuk vagy a rossz hívás miatt van, azt nem tudom.)
több mint 2 éve
A TE squad papíron/nevek alapján egyáltalán nem átlag alatti.Jonnunál jó kérdés, de Henryt azért tavaly nagyon jól alkalmazta JMD. Szóval inkább az utóbbi.
Nyilván nem Gronk szint, de azt nem is várhatjuk el, mert abból liga szerte sem sok szaladgál.
Ez amúgy tök érdekes kérdés. Ezek a játékosok teljesítenek a tőlük elvárt alatt, vagy egész egyszerűen az edzők/Jones képtelenek megfelelően haaználni őket.
Boston
CB, LB poszt az ami egyértelműen szint alatti. WR sort azért nem mondom, mert annál ugyanaz a probléma mint a TE részen.
több mint 2 éve
A TE squad papíron/nevek alapján egyáltalán nem átlag alatti. Nyilván nem Gronk szint, de azt nem is várhatjuk el, mert abból liga szerte sem sok szaladgál.
Do your job
több mint 2 éve
Igazad van, de a Patsben az elmúlt 20 évben mindig volt pár bluechip játékos, az támadásban, védelemben egyaránt, akik fazont adtak a csapatrésznek. A mostani keretben legfeljebb ilyen múltú játékosok vannak. (Slater, DMC), A mostani keret erősen átlagos, bizonyos elemei -pld. TE squad - átlag alattiak.Én egyáltalán nem érzem ezt a keretet most reménytelennek, CB poszton vagyunk borzasztó lyukasak, de ott meg viszonylag sok fiatal van, aki előreléphet.Csak nekem az a problémám ezzel, hogy ez a 3. szezon lesz egymás után amiben kikísérletezgetünk, miközben szépen, lassan elfogytak (elfogynak) a meghatározó, blue chip játékosok a keretből.Egyetértünk. Ezért gondolom azt, hogy ez a szezon nem kell hogy feltétlen a győzelmekről szóljon. Bőven szólhat a kisérletezésről. Legyen szó rendszerről, játékosról igazából mind1.Nem egy rossz szezon miatt fog elveszni a “winning culture”.Igen, azért írtam. Mert akkor hogyan fog majd működni a winning culture?Az lenne igazán mókás, ha Hoyerrel jobban hasítana az O, mint Jones-szal.És lássuk be, nem olyan magas az a szint, hogy ne lehessen megugorni.
Boston
zinedine5
Boston
Ezt el kéne felejteni. Nyílván tankolni nem kell, de ahogy a tavalyi PO szezonbol nem nyertünk semmit, úgy egy 6-11es szezonnak sem lenne komoly következménye.
Szerintem már tavaly hülyeség volt a 3 passzos meccset ezzel magyarázni.
Amíg Bill bá itt van a winning culture adott, hogy utána mi lesz az nagyon nagy kérdés. Akkor kell majd feszegetni ezeket a kérdéseket.
ZERO_L
Boston
Mert azt értem, hogy mondjuk Josh Allen harmadik évére lett igazából jó játékos, de közben körülötte kialakítottak egy jó keretet. Nálunk ez az irány inkább fordított.
zinedine5
Ami engem inkább aggaszt az Jones játéka, meg a coaching staff időnkénti totális lefagyása.
Boston
több mint 2 éve
Én egyáltalán nem érzem ezt a keretet most reménytelennek, CB poszton vagyunk borzasztó lyukasak, de ott meg viszonylag sok fiatal van, aki előreléphet.Csak nekem az a problémám ezzel, hogy ez a 3. szezon lesz egymás után amiben kikísérletezgetünk, miközben szépen, lassan elfogytak (elfogynak) a meghatározó, blue chip játékosok a keretből.Egyetértünk. Ezért gondolom azt, hogy ez a szezon nem kell hogy feltétlen a győzelmekről szóljon. Bőven szólhat a kisérletezésről. Legyen szó rendszerről, játékosról igazából mind1.Nem egy rossz szezon miatt fog elveszni a “winning culture”.Igen, azért írtam. Mert akkor hogyan fog majd működni a winning culture?Az lenne igazán mókás, ha Hoyerrel jobban hasítana az O, mint Jones-szal.És lássuk be, nem olyan magas az a szint, hogy ne lehessen megugorni.
Boston
zinedine5
Boston
Ezt el kéne felejteni. Nyílván tankolni nem kell, de ahogy a tavalyi PO szezonbol nem nyertünk semmit, úgy egy 6-11es szezonnak sem lenne komoly következménye.
Amíg Bill bá itt van a winning culture adott, hogy utána mi lesz az nagyon nagy kérdés. Akkor kell majd feszegetni ezeket a kérdéseket.
ZERO_L
Boston
Mert azt értem, hogy mondjuk Josh Allen harmadik évére lett igazából jó játékos, de közben körülötte kialakítottak egy jó keretet. Nálunk ez az irány inkább fordított.
zinedine5
Ami engem inkább aggaszt az Jones játéka, meg a coaching staff időnkénti totális lefagyása.
Do your job
több mint 2 éve
Csak nekem az a problémám ezzel, hogy ez a 3. szezon lesz egymás után amiben kikísérletezgetünk, miközben szépen, lassan elfogytak (elfogynak) a meghatározó, blue chip játékosok a keretből.Egyetértünk. Ezért gondolom azt, hogy ez a szezon nem kell hogy feltétlen a győzelmekről szóljon. Bőven szólhat a kisérletezésről. Legyen szó rendszerről, játékosról igazából mind1.Nem egy rossz szezon miatt fog elveszni a “winning culture”.Igen, azért írtam. Mert akkor hogyan fog majd működni a winning culture?Az lenne igazán mókás, ha Hoyerrel jobban hasítana az O, mint Jones-szal.És lássuk be, nem olyan magas az a szint, hogy ne lehessen megugorni.
Boston
zinedine5
Boston
ZERO_L
Boston
több mint 2 éve
Egyetértünk. Ezért gondolom azt, hogy ez a szezon nem kell hogy feltétlen a győzelmekről szóljon. Bőven szólhat a kisérletezésről. Legyen szó rendszerről, játékosról igazából mind1.Nem egy rossz szezon miatt fog elveszni a “winning culture”.Igen, azért írtam. Mert akkor hogyan fog majd működni a winning culture?Az lenne igazán mókás, ha Hoyerrel jobban hasítana az O, mint Jones-szal.És lássuk be, nem olyan magas az a szint, hogy ne lehessen megugorni.
Boston
zinedine5
Boston
ZERO_L
Do your job
több mint 2 éve
Nem egy rossz szezon miatt fog elveszni a “winning culture”.Igen, azért írtam. Mert akkor hogyan fog majd működni a winning culture?Az lenne igazán mókás, ha Hoyerrel jobban hasítana az O, mint Jones-szal.És lássuk be, nem olyan magas az a szint, hogy ne lehessen megugorni.
Boston
zinedine5
Boston
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
Igen, azért írtam. Mert akkor hogyan fog majd működni a winning culture?Az lenne igazán mókás, ha Hoyerrel jobban hasítana az O, mint Jones-szal.És lássuk be, nem olyan magas az a szint, hogy ne lehessen megugorni.
Boston
zinedine5
Do your job
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 029
Szerintem simán benne van, hogy kicsit befeszült a múltkori vakoldali sacktől vagy még mindig sérült és mivel folyamatosan küldik rá a blitzet, ráfixálódott a nagy játékokra.Az lenne igazán mókás, ha Hoyerrel jobban hasítana az O, mint Jones-szal.Az offense jelenleg egyetlen baja a felesleges rizikóvállalás. Ez abból fakad, hogy Jones elég sokat vállal be indokolatlanul, mert a második szinten, vagy mentesítő útvonalakon ott vannak a szabad elkapók, akik nem jelentenek egyből 20-30 yardos előrehaladást, de gond nélkül haladhatna vele az O.
Boston
Ennek a vállalásnak a miértje a kérdés. Hogy ez OC döntés, vagy Jones akarja siettetni a befejezést, vagy csak a nyomás miatt kezd el kapkodni és mélyre menni, ezt sose tudjuk meg utólag sem. Mert bármelyik is ez, elég gyorsan lehet korrigálni.
topin
Minél hamarabb előnyt építenek, annál kevesebbet kell neki játszani.
Lehet ez saját döntés, lehet közös is, a fene se tudja, de nem gondolom azt, hogy hirtelen elfelejtette volna a rövid passzos játékokat.
Azt se várom el tőle, hogy kapásból felismerje a blitzeket meg a védelmi felállásokat, mert fiatal irányítókat szeretnek pont ezzel bezavarni, naná, hogy hoz rossz döntéseket is, a Ravens meg azért ért hozzá, hogyan keverjék a kártyákat.
De benne lehet az is, hogy akár Mekinek, akár a többieknek még mindig nem fekszik ez az Offense, ezért inkább próbál minél rövidebb drive-okat vezetni.
Most ez jó darabig nem fog kiderülni, illetve Hoyer alatt talán látni fogjuk, hogy mennyire működőképes az offense, legalábbis séma és játékhívás terén, mert azért abban bízok, hogy ő jobban olvassa a védelmeket, de a kivitelezésnél már nála is vannak problémák.
Meg ahogy lentebb írták, a Packers ellen akár futással vagy PA játékokkal is lesz keresnivalónk, utána meg a Lions, Browns, Bears, Jets, BYE sorozat jön.
Elnézve a teljesítményeket, nem lesz sétagalopp...
több mint 2 éve
topin
2 008
Az lenne igazán mókás, ha Hoyerrel jobban hasítana az O, mint Jones-szal.Az offense jelenleg egyetlen baja a felesleges rizikóvállalás. Ez abból fakad, hogy Jones elég sokat vállal be indokolatlanul, mert a második szinten, vagy mentesítő útvonalakon ott vannak a szabad elkapók, akik nem jelentenek egyből 20-30 yardos előrehaladást, de gond nélkül haladhatna vele az O.
Boston
Ennek a vállalásnak a miértje a kérdés. Hogy ez OC döntés, vagy Jones akarja siettetni a befejezést, vagy csak a nyomás miatt kezd el kapkodni és mélyre menni, ezt sose tudjuk meg utólag sem. Mert bármelyik is ez, elég gyorsan lehet korrigálni.
Tavaly a tutit dobta csak meg, most meg a ló másik felén van. Amúgy az NFL történetét tekintve a másodéves QB-t statisztikai adatait böngészve top10-es számokat hoz, teljesítési százalékban, Big Time Throwban és ennek százalékában is. Szóval egyáltalán nem képességbeli probléma van, hanem a túlvállalás miatt van probléma. Megtett yardokban, air yardok átlagában is top10 az NFL történetét tekintve, ha minden valaha volt másodéves QB-t veszünk alapul. Az eladott labdák mind túlvállalásból vagy kapkodásból fakadtak nyomás közbeni döntéseknél. Az útvonalak rendben vannak, a play actionről beszélt BB, miért volt tudatosan visszafogva az első két héten és miért a shotgunt kapta Jones. Megjelent az RPO, van motion, és a route spacing is látványosan javult, ami kritika volt 2 meccs után. Ha ezt a kapkodást és mélységi siettetést levetkőzi Jones és inkább a biztosabbat választja, akkor ez az O top10 lesz simán.
Ha nyertük a turnover párharcot Jones irányításával, akkor jók a mutatóink, ha elvesztettük, akkor azt hiszem nem nyertünk meccset.
Hoyernél ez egyáltalán nem lehet gond, mert ő nem fog rizikózni. És ennek a csapatnak a turnoverek elkerülése a fő feladata, akkor lehet hatékony. Hozza azt amit tud, és működjön a play action. Ha a futás megy, akkor Hoyer jól fog kinézni. Ha a futás nem megy, akkor Hoyer nem fog megnyerni egy meccset sem. Ő nem fogja a 3rd downokat megoldani 10 yardról folyamatosan. Viszont alapdobásokat 4-5 yardos szitukat jó százalékkal hozhat.
A kérdés az lesz, hogy 1st downt akarunk csinálni, vagy menedzselhető harmadik downt. Hoyerrel inkább az utóbbira fogunk törekedni szerintem, de ez a futás nélkül nem fog menni. Egyáltalán nem biztos, hogy annyira reménytelen a helyzetünk. Hoyer feladata nem elveszíteni a meccset. Jonesnak is ez volt a legfőbb gondja, hogy túlvállalta magát.
több mint 2 éve
Az lenne igazán mókás, ha Hoyerrel jobban hasítana az O, mint Jones-szal.És lássuk be, nem olyan magas az a szint, hogy ne lehessen megugorni.
Boston
több mint 2 éve
Az lenne igazán mókás, ha Hoyerrel jobban hasítana az O, mint Jones-szal.
Do your job