NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
243
33
New England Patriots
Jöhetne Zappe ha ki kell hagynia. De tuti Hoyer szenvedését nézzük majd. (Sokkal mondjuk az sem rosszabb)Mac Jones carried down stairs to locker room screaming in pain.
— Greg A. Bedard (@GregABedard) September 25, 2022
Mac Jones is being evaluated for a leg injury, per the Patriots.
— Zack Cox (@ZackCoxNESN) September 25, 2022
Wester
Mac Jones carried down stairs to locker room screaming in pain.
— Greg A. Bedard (@GregABedard) September 25, 2022
Mac Jones is being evaluated for a leg injury, per the Patriots.
— Zack Cox (@ZackCoxNESN) September 25, 2022
Lesz ez még így se!
Számomra ki de cáfoljon rám. A srác lehet remek a video szobában de a pályán már nem villog és finoman fogalmaztamNa ma azért ki fog derülni mennyit bìr MacJ.Kiderült. Kiderült?
ParadSEC
Sajnos fogy a bizalmam benne. Persze nem segít neki a rendszerváltás, de olyan hibái vannak, amik láthatóan nem múlnak.
zinedine5
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
Lehet, hogy az O eladott 3 labdát, de ezt a meccset a védelem kúrta el, de nagyon.Oké, de a végén a védelem kétszer(!!) odaadta Jonsék kezébe a GW drive lehetőségét. Ebből 1 INT és egy fumble jött össze. Miről beszélünk???
Most rohadt ideges vagyok, mert kurvára nyerhető meccs lett volna.
Viszont a mai végre egy NFL csapatnak nézett ki, legalábbis az O 😊
NB2
RZ védelem kutyaszar volt, de szereztek 2 labdát... Ha a védelem szar volt, akkor az offense is. Itt mindenki kivette a részét a megérdemelt L betűből.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
Igen, még mindig nem kell a busz alá lökni... De két ilyen hülye picket dobni egy másodévestől iszonyat cikiSzerintem itt a lényeg. A második picken konkrétan elment a meccs
Kevesebb Griddy, több koncentráció...
ZERO_L
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
Kevesebb Griddy, több koncentráció...
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
Na ma azért ki fog derülni mennyit bìr MacJ.Kiderült. Kiderült?
ParadSEC
Sajnos fogy a bizalmam benne. Persze nem segít neki a rendszerváltás, de olyan hibái vannak, amik láthatóan nem múlnak.
Most rohadt ideges vagyok, mert kurvára nyerhető meccs lett volna.
Viszont a mai végre egy NFL csapatnak nézett ki, legalábbis az O 😊
Ezt a meccset agyon kellett volna nyerni. Erre simán ki fogunk kapni. HihetetlenAz első félidő valóban jobb volt a vártnál ,de az agyon kellett volna nyerni részt ,azt azért nem láttam.
Wyatt
Meyers nélkül Mac-nek meg kell tanulnia bízni más elkapókban is egyszerűen nem lesz más választása...
Parker és Henry nagy meccse lehet a mai...
Ámen! 😉
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
Ritka trágya meccs lesz
Teams with the fewest QB pressures allowed through two weeks:
— PFF NE Patriots (@PFF_Patriots) September 24, 2022
🥇 New England: 18
🥈 Buffalo: 19
🥈 Tampa Bay: 19 pic.twitter.com/m4Z9oDalkx
21 years ago today… pic.twitter.com/ETTua6Xils
— RandomTomBradyHighlights (@TomBradyDaily) September 23, 2022
Szerintem az is benne van, hogy megint tanulhat egy új rendszert, a társak is, látja, hogy a fal se tart mindig, ezért inkább próbálkozik a nagy játékokkal, hogy minél hamarabb előnybe kerüljenek, aztán lehet átadni a futójátéknak a terepet.Szerintem meg ez mentalis. De valahol ertheto is. Tavaly minden a popsija ala volt tolva, egy kidolgozott rendszerben mindenki tudta, hol a helye, mikor van az o ideje, meg volt szervezve minden. JMD ugye tavozott, igy viszont Mac egy dolog, hogy kapott az arcaba egy valoszinuleg eleg ratyi systemet, de emellett azert erezhetoen a nyakaba kapta a jo nagy nyomast is.Azert ezekben a mostani dobasokban benne lehet a hatserulese is.Azt gondolom,hogy nem vagyunk abban a helyzetben,hogy bármilyen W után is húzzuk a szánkat,de nem volt egy szép meccs. Meki formája különösen aggasztó,borzasztó hullámzó a játéka az elejtett pick is egy abszolút WTF dobás volt és azon elmehetett volna a meccs.A egy tehetséges alakulat de egy közepes O szét fogja kapni ezt a sec-et. A front 7 az fasza de a cb állomány hát jajj. Az O nak az alfája és omegája a futás mostantòl mondhatni végérvényesen mert a passzjátékunk az vmi nagyon botrány. MacJ nagyon befosi lett, vki azért szòlhatna neki hogy tegyen erőt a dobásaiba mert annyira lassúak hogy nézni is rossz. Szurkolok neki hogy szedje össze magát de az utóbbi meccsei inkább egy csere Qb szintet ütöttek meg nem egy kezdő Qb-ét
Az Off. továbbra is nagyon szenvedos,de az O line nagyot jatszott,ez nagy pozitívum. Ez a támadó ill. Qb teljesítmény ha nem javul ,akkor még a közepes csapatok ellen is kevés lehet.
A Def.et továbbra sem tudom hova tenni,nekem őszintén szólva nem meggyőző, de nem a Steelers Off. a megfelelő fokmérő ezt lássuk be,az a Traubi vezette O. nagyon gyenge,ami a baj,hogy néha ok is simán átmentek rajtunk és gyakran a mi Off.ünk sem nézett ki egy centivel sem jobban.
Összeségében az elejtett pick és a muffed punt erősen befolyásolta a meccs végeredményét, így azért meg nagyon sok a javulnivalo a labda mind2 oldalán,jelenleg szerintem a csoportban is csak a harmadik helyen vagyunk játékerőt tekintve.
kolok1972
ParadSEC
Bradynek is voltak otvar meccsei ilyen-olyan serulesekkel.
Meki meg azert mar megmutatta tavaly h tud o pontosan dobalni ha kell.
Vagy felt h sackelik megint es nem mert beleallni rendesen a dobasokba h szabaduljon a labdatol vagy serules van a hatterben.
Lehet ezert is volt eroltetve a hosszu dobas h aztan tudjak pihentetni.
Lúdas Solymi
Hisz JMD bucsujaval mar most at kellett vennie a stafetat, mindenki tole varja a megvaltast, a csodat. Csak szerintem ez igy neki meg sok. Hiaba okos Mac, azert egy olyan csavorol beszelunk, aki az Alabaman is egy brutal szisztemaban, elit tarsakkal dolgozott, ahol ugyszinten mindig mindenki tudta, hol a helye, mikor van az o ideje.
Ez a jelenlegi Patsnel nincs igy, nincs is egyaltalan olyan karaktere a tamadosornak, aki kepes lenne elcipelni a hatan a dolgokat, emiatt viszont Jonesra sokkal tobb dolog harul, mint amit igy egy szezon utan o elbirna. Meg amit egyaltalan ra kellene haritani.
De ez csak az en velemenyem.
Stez
Valszeg megszenvedte a múltkori ütést, amikor váratlanul letarolták, nem csodálnám ha kellene neki pár meccs mire mentálisan összekapja magát és megint bízni fog a falban.
Ahogy topin is írta, az látszik, hogy segítik minden szinten a döntéshozatalban illetve a játékok kialakításában is, tehát nem muszáj neki sokáig tartani a labdát, haladhatna kisebb ütemben is.
Nem látom amúgy azt, hogy ezt ne tudná feldolgozni, de idő kell neki.
Van valakinek arra értelmes magyarázata, hogy kvázi ugyanaz az edző felfogás hogyan tud így megváltozni pár év alatt???Leginkább úgy, hogy nem ugyanaz. A route spacing és a motion hiánya volt a két leghangosabb kritika a preseason és a az első heti meccseken.
Motion at snap rates for every team, via @ESPNStatsInfo video tracking. pic.twitter.com/z7BNfpfXmB
— Seth Walder (@SethWalder) September 19, 2022
Offenses using pre-snap shifts/motions...
— Zoltán Buday (@PFF_Zoltan) November 19, 2019
...the most frequently:
1. 49ers
2. Ravens
3. Patriots
4. Titans
5. Cowboys
...the least frequently:
28. Bills
29. Jets
30. Cardinals
31. Dolphins
32. Jaguars
ZERO_L
A távolság javult, a motion emelkedett. A play action is visszakerül, ahogy a motion is érkezhet kevésbé agresszív védelmek ellen. Felesleges JMD játékrendszerét elvárni egy arculatváltás közben. Mivel védelmi oldalról közelítik meg a kérdést, így valszeg látják, hogy ők az adott D helyében mire nem ugranának.
És bár nagyon statikusnak hatott a játék, és várnánk a több motiont, play actiont, ha megnézed az all22-t, akkor majd minden playben megvan a játék, csak Jones nem választ jól.
Tavaly a hosszabb passzokért sirtunk, és hogy ne dobja meg a tutit, várja meg amíg kialakul a play. Most meg inkább a kevésbé rizikós dobásokra kellene támaszkodni, ez a mantra, mert nem sikerül a deep játék.
Blitz ellen kicsit vaksi a srác, így pánik indul üzemmódban van ha érkezik a nyomás és kapkodni kezd, majd rossz döntést hoz.
Motion at snap rates for every team, via @ESPNStatsInfo video tracking. pic.twitter.com/z7BNfpfXmB
— Seth Walder (@SethWalder) September 19, 2022
Offenses using pre-snap shifts/motions...
— Zoltán Buday (@PFF_Zoltan) November 19, 2019
...the most frequently:
1. 49ers
2. Ravens
3. Patriots
4. Titans
5. Cowboys
...the least frequently:
28. Bills
29. Jets
30. Cardinals
31. Dolphins
32. Jaguars
JMD ugye tavozott, igy viszont Mac egy dolog, hogy kapott az arcaba egy valoszinuleg eleg ratyi systemet, de emellett azert erezhetoen a nyakaba kapta a jo nagy nyomast is.Azért nem olyan ratyi az a system, ha az ember veszi a fáradtságot és megnézi a játékhívást, meg a játéktervezést. Értem, hogy trendi Patriciát szidni, de a két meccs alapján sok oka nincs erre senkinek. Az üres célpontok adottak az esetek nagy részében, amikor Jones rosszat választ, akkor is. Egy-két fura hívás akad ugyan, de melyik csapatnál nem?
Stez
A mindössze két play action a Miami ellen is azért volt, mert blitz ellen elég gyengécske a fiú és a play action BB elmondása alapján, az ilyen védelmeket nem nagyon fogja megváltoztatni. Ezért inkább a shotgun lett a nyerő, ahol látta végig az ellenfeleket, nem kell hátat fordítani nekik.
Ha ebben javul Jones, akkor hamar túl lesz az offense a nehezén, es nem lesznek pánik dobások ezekből a szitukból. A ball placement a másik faktor amiben fejlődni kell. Tavaly azért szidtuk, mert nem várta meg a nagyobb játék kialakulását és a rövid célpontot dobta meg. Most meg a túlsó ló másik felén van, és a nagy játékot keresi, miközben a többi útvonalon már üres emberek várják a lasztit.
Majd beáll ez, aztán kicsit komfortosabb lesz a haladás.
Szerintem meg ez mentalis. De valahol ertheto is. Tavaly minden a popsija ala volt tolva, egy kidolgozott rendszerben mindenki tudta, hol a helye, mikor van az o ideje, meg volt szervezve minden. JMD ugye tavozott, igy viszont Mac egy dolog, hogy kapott az arcaba egy valoszinuleg eleg ratyi systemet, de emellett azert erezhetoen a nyakaba kapta a jo nagy nyomast is.Azert ezekben a mostani dobasokban benne lehet a hatserulese is.Azt gondolom,hogy nem vagyunk abban a helyzetben,hogy bármilyen W után is húzzuk a szánkat,de nem volt egy szép meccs. Meki formája különösen aggasztó,borzasztó hullámzó a játéka az elejtett pick is egy abszolút WTF dobás volt és azon elmehetett volna a meccs.A egy tehetséges alakulat de egy közepes O szét fogja kapni ezt a sec-et. A front 7 az fasza de a cb állomány hát jajj. Az O nak az alfája és omegája a futás mostantòl mondhatni végérvényesen mert a passzjátékunk az vmi nagyon botrány. MacJ nagyon befosi lett, vki azért szòlhatna neki hogy tegyen erőt a dobásaiba mert annyira lassúak hogy nézni is rossz. Szurkolok neki hogy szedje össze magát de az utóbbi meccsei inkább egy csere Qb szintet ütöttek meg nem egy kezdő Qb-ét
Az Off. továbbra is nagyon szenvedos,de az O line nagyot jatszott,ez nagy pozitívum. Ez a támadó ill. Qb teljesítmény ha nem javul ,akkor még a közepes csapatok ellen is kevés lehet.
A Def.et továbbra sem tudom hova tenni,nekem őszintén szólva nem meggyőző, de nem a Steelers Off. a megfelelő fokmérő ezt lássuk be,az a Traubi vezette O. nagyon gyenge,ami a baj,hogy néha ok is simán átmentek rajtunk és gyakran a mi Off.ünk sem nézett ki egy centivel sem jobban.
Összeségében az elejtett pick és a muffed punt erősen befolyásolta a meccs végeredményét, így azért meg nagyon sok a javulnivalo a labda mind2 oldalán,jelenleg szerintem a csoportban is csak a harmadik helyen vagyunk játékerőt tekintve.
kolok1972
ParadSEC
Bradynek is voltak otvar meccsei ilyen-olyan serulesekkel.
Meki meg azert mar megmutatta tavaly h tud o pontosan dobalni ha kell.
Vagy felt h sackelik megint es nem mert beleallni rendesen a dobasokba h szabaduljon a labdatol vagy serules van a hatterben.
Lehet ezert is volt eroltetve a hosszu dobas h aztan tudjak pihentetni.
Lúdas Solymi
Hisz JMD bucsujaval mar most at kellett vennie a stafetat, mindenki tole varja a megvaltast, a csodat. Csak szerintem ez igy neki meg sok. Hiaba okos Mac, azert egy olyan csavorol beszelunk, aki az Alabaman is egy brutal szisztemaban, elit tarsakkal dolgozott, ahol ugyszinten mindig mindenki tudta, hol a helye, mikor van az o ideje.
Ez a jelenlegi Patsnel nincs igy, nincs is egyaltalan olyan karaktere a tamadosornak, aki kepes lenne elcipelni a hatan a dolgokat, emiatt viszont Jonesra sokkal tobb dolog harul, mint amit igy egy szezon utan o elbirna. Meg amit egyaltalan ra kellene haritani.
De ez csak az en velemenyem.
Meki > GótÉs ebből három csapat nyert.
FACT‼️‼️
Offensive EPA per drive:
— Mike Clay (@MikeClayNFL) September 19, 2022
32. Colts -0.74
31. Cowboys -0.63
30. Bucs -0.54
29. Texans -0.53
28. Patriots -0.52
ZERO_L