NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
397
52
18:30-tól, ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 2 éve
Ez egy ilyen se íze,se bűze bukta volt,amin még csak igazán fel sem idegesíti magát az ember. Az előjelek alapján azt sejtettük,hogy az Off gyenge lesz,de én a Def.ben sem láttam semmit.Jones önbizalmamnak nyilván jót tesznek majd az ilyen meccsek,ahol nulla Off teljesítmény van.
Ezt a Judge-Patricia megosztott OC baromságot,az utóbbi évek legnagyobb BB mellefogasanak tartom.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
ezt a meccset hétfő estik játszhatnánk, akkor se nyerünkPontosan, itt ma egyszerűen semmi sem. Amikor picit jobbnak nézett ki valami, akkor úgyis jött valami faszkodás. Fájdalmas meccs volt, de inkább egy meccsen jöjjön össze minden, mint 3-4 meccsen a végjátékban
szarok is vagyunk, de egy labda nem pattant felénk, ami kétes szitu volt
NB2
több mint 2 éve
ezt a meccset hétfő estik játszhatnánk, akkor se nyerünkHa egy gyenge csapat játszik egy jobbal akkor általában ez szokott lenni a helyzet
szarok is vagyunk, de egy labda nem pattant felénk, ami kétes szitu volt
NB2
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
ezt a meccset hétfő estik játszhatnánk, akkor se nyerünkszarok is vagyunk, de egy labda nem pattant felénk, ami kétes szitu volt
több mint 2 éve
Marad a tavalyi fogalmatlan OOszd meg plíz, ha valami kiderült számodra, hátha csak én vagyok vakon.Engem inkább az bosszant hogy ha van egy épkézláb Qb-nk akkor mi a retkes pék f.száért nem segítjük egy igazi 1. számú wr-rrel vagy egy olyan playbookal ami segíti a fejlődését. Ezért nagyon kíváncsi vagyok az O-ra hogy mi lesz a koncepció!Mondjuk racionális ez nem tudom miből következik, mert abból biztos nem hogy most fiatalabb CB-ink vannak.Ma végre elkezdi a csapat is. Valamiért nagyon nagy favoritnak tartják a Miamit, ez még jól is jöhet.Szerintem a tavalyihoz hasonlo O-t fogunk latni, a jobbik szakaszabol, raadasul remelhetoleg 2 TE-vel, sok futassal Aghooor fele szallo labdakkal.
Azt mondom, hogy most nem lesz a meccs végén chokerkedes, Beli ba jobban meccsel, Tuanak meg csak nem lesz elég két értelmes drive a győzelemhez.
20-17 ide
Wyatt
A vedelem meg gyilkos lesz, legalabbis QB pressureben, de a hatso alakzat is le fogja venni a speedstereket.
Persze Hillbek lesznek nagy elkapasai, de legalabb eloben talalozhatnak vele azok akik eddig meg nem.
Sztem behuzzuk, jo eloerzetem van.
Lúdas Solymi
Védelmi oldalon én csakis a frontban bízom. Ha ott nem tudunk (nagyon?) nyerni, akkor ezt a Hill-Waddle-Gesicki hármast lövésem sincs hogyan fogjuk levédekezni. Én se vagyok egy nagy Tua fan, de ilyen fegyverekkel, viszonylag normális fal mögött simán fel kéne pakolnia 21-25+ pontot, amit Jonesék megint nem tudom hogyan tudnak majd kompenzálni.
Arról ne is beszéljünk, hogy a baszóvédelmeinknek is kellett pár hét, hónap mire összeálltak. Egy ilyen gyenge talent szintű secnek meg lehet nem lesz elég egy év sem.
O# oldalon lehetne igazán keresni valónk a meccsen, de ha még mindig nyögjük a rendszer váltás gyerekbetegségeit, akkor itt megint a tavalyi fingreszelés lesz, hátrányban is. Halaknál legalább megvan a potenciál, hogy hátrányban 4 playből végigmenjenek, nálunk ehhez az kéne hogy Jones végre túlnője a gamemanager státuszt, amit a második évének első meccsén nem tudom mennyi realitása van.
ZERO_L
ParadSEC
Boston
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Bournenak ez a bünti meccse vagy várjuk a 6. körös ellenértéket?WR Kendrick Bourne didn't play a snap in the first half, with practice-squad elevation Lil'Jordan Humphrey getting one ahead of him.
— Mike Reiss (@MikeReiss) September 11, 2022
DeVante Parker/Jakobi Meyers the top two options, with Nelson Agholor mostly coming on in 3-WR sets.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
Oszd meg plíz, ha valami kiderült számodra, hátha csak én vagyok vakon.Engem inkább az bosszant hogy ha van egy épkézláb Qb-nk akkor mi a retkes pék f.száért nem segítjük egy igazi 1. számú wr-rrel vagy egy olyan playbookal ami segíti a fejlődését. Ezért nagyon kíváncsi vagyok az O-ra hogy mi lesz a koncepció!Mondjuk racionális ez nem tudom miből következik, mert abból biztos nem hogy most fiatalabb CB-ink vannak.Ma végre elkezdi a csapat is. Valamiért nagyon nagy favoritnak tartják a Miamit, ez még jól is jöhet.Szerintem a tavalyihoz hasonlo O-t fogunk latni, a jobbik szakaszabol, raadasul remelhetoleg 2 TE-vel, sok futassal Aghooor fele szallo labdakkal.
Azt mondom, hogy most nem lesz a meccs végén chokerkedes, Beli ba jobban meccsel, Tuanak meg csak nem lesz elég két értelmes drive a győzelemhez.
20-17 ide
Wyatt
A vedelem meg gyilkos lesz, legalabbis QB pressureben, de a hatso alakzat is le fogja venni a speedstereket.
Persze Hillbek lesznek nagy elkapasai, de legalabb eloben talalozhatnak vele azok akik eddig meg nem.
Lúdas Solymi
Védelmi oldalon én csakis a frontban bízom. Ha ott nem tudunk (nagyon?) nyerni, akkor ezt a Hill-Waddle-Gesicki hármast lövésem sincs hogyan fogjuk levédekezni. Én se vagyok egy nagy Tua fan, de ilyen fegyverekkel, viszonylag normális fal mögött simán fel kéne pakolnia 21-25+ pontot, amit Jonesék megint nem tudom hogyan tudnak majd kompenzálni.
Arról ne is beszéljünk, hogy a baszóvédelmeinknek is kellett pár hét, hónap mire összeálltak. Egy ilyen gyenge talent szintű secnek meg lehet nem lesz elég egy év sem.
O# oldalon lehetne igazán keresni valónk a meccsen, de ha még mindig nyögjük a rendszer váltás gyerekbetegségeit, akkor itt megint a tavalyi fingreszelés lesz, hátrányban is. Halaknál legalább megvan a potenciál, hogy hátrányban 4 playből végigmenjenek, nálunk ehhez az kéne hogy Jones végre túlnője a gamemanager státuszt, amit a második évének első meccsén nem tudom mennyi realitása van.
ZERO_L
ParadSEC
Do your job
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Nem tudom mi lett volna ha az első drive-ban MJones hosszabban dobja és TD, de amit azóta előad a csapat az valami nagyon vérszegény. 1-1 felvillanás, de utána jön egy totál wtf amikből csúnya TD-ket kapunk. És persze szerencsénk sincs, mert kb semmilyen labda nem a kezünkbe pattan.Az, hogy az nem zászló, közröhej.
NB2
Az, hogy a szkriptelt drive óta ad hoc jellegű a sztori, az nagyobb baj. Olyan 1,5 negyedig ez minden önszívatás mellett rendben volt, mindkét oldalon minimum egálos meccs, de nagyon sok az egyéni hiba, így nem lehet.
Saints -2 passzolt yard az első félidőben, Burrow 4 interception, Wentz god mode-ban, a Texans szívatja a Coltsot. Vannak itt jó mókák.
Duggernek volt pár szép játéka.
Az nekem kellemetlen volt, hogy Hill kiszedett egy intet a cb kezéből.
Minden évben van olyan meccs, amikor semmi nem jön össze, ott három fumble-ből 0 labdaeladás, itt TD is lett belőle.
Legyen valami értelmes dolog a második félidőben
több mint 2 éve
Se támadójáték, se védelem.... Innen csak egy út van 🤡
több mint 2 éve
Nem tudom mi lett volna ha az első drive-ban MJones hosszabban dobja és TD, de amit azóta előad a csapat az valami nagyon vérszegény. 1-1 felvillanás, de utána jön egy totál wtf amikből csúnya TD-ket kapunk. És persze szerencsénk sincs, mert kb semmilyen labda nem a kezünkbe pattan.
több mint 2 éve
Nem tudom egy true nr1 WR ár/érték arányban tényleg annyit ér-e. Gondolok itt a pick feladásra meg a caphitre.Engem inkább az bosszant hogy ha van egy épkézláb Qb-nk akkor mi a retkes pék f.száért nem segítjük egy igazi 1. számú wr-rrel vagy egy olyan playbookal ami segíti a fejlődését. Ezért nagyon kíváncsi vagyok az O-ra hogy mi lesz a koncepció!Mondjuk racionális ez nem tudom miből következik, mert abból biztos nem hogy most fiatalabb CB-ink vannak.Ma végre elkezdi a csapat is. Valamiért nagyon nagy favoritnak tartják a Miamit, ez még jól is jöhet.Szerintem a tavalyihoz hasonlo O-t fogunk latni, a jobbik szakaszabol, raadasul remelhetoleg 2 TE-vel, sok futassal Aghooor fele szallo labdakkal.
20-17 ide
Wyatt
Lúdas Solymi
ZERO_L
ParadSEC
Lehet az sem tenne jót a fejlődésének, hogy ráfikszál egy elkapóra és akkor csak felé néz.
Szerintem nem szabad elfelejteni, hogy ő nem elit tehetség (oké első körös, de nem Burrow szint).
Elkapó szekció szerintem papíron elégnek kell lennie, hogy fejlődjön és szintet lépjen.
Amivel egyetértek, hogy a rendszer az nagyon aggasztó. Mennyi értelme van egy másod éves még mindig fejlődő irányító mellé hozni egy wannabe OC-t és itt kisérletezgeti?
És akkor a séma váltás pluszban egy másik faktor...
BB biztos jobban tudja, majd a szezon erre is választ ad mennyire volt ez jó döntés.
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Na kezdődik a szezon... 😊Meglesz
Nem érdekel milyen játékkal, csak nyerjünk!!! 😛
Castleai01
több mint 2 éve
Na kezdődik a szezon... 😊Nem érdekel milyen játékkal, csak nyerjünk!!! 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Engem inkább az bosszant hogy ha van egy épkézláb Qb-nk akkor mi a retkes pék f.száért nem segítjük egy igazi 1. számú wr-rrel vagy egy olyan playbookal ami segíti a fejlődését. Ezért nagyon kíváncsi vagyok az O-ra hogy mi lesz a koncepció!Mondjuk racionális ez nem tudom miből következik, mert abból biztos nem hogy most fiatalabb CB-ink vannak.Ma végre elkezdi a csapat is. Valamiért nagyon nagy favoritnak tartják a Miamit, ez még jól is jöhet.Szerintem a tavalyihoz hasonlo O-t fogunk latni, a jobbik szakaszabol, raadasul remelhetoleg 2 TE-vel, sok futassal Aghooor fele szallo labdakkal.
20-17 ide
Wyatt
Lúdas Solymi
ZERO_L
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Mondjuk racionális ez nem tudom miből következik, mert abból biztos nem hogy most fiatalabb CB-ink vannak.Ma végre elkezdi a csapat is. Valamiért nagyon nagy favoritnak tartják a Miamit, ez még jól is jöhet.Szerintem a tavalyihoz hasonlo O-t fogunk latni, a jobbik szakaszabol, raadasul remelhetoleg 2 TE-vel, sok futassal Aghooor fele szallo labdakkal.
20-17 ide
Wyatt
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 029
Ma végre elkezdi a csapat is. Valamiért nagyon nagy favoritnak tartják a Miamit, ez még jól is jöhet.Szerintem a tavalyihoz hasonlo O-t fogunk latni, a jobbik szakaszabol, raadasul remelhetoleg 2 TE-vel, sok futassal Aghooor fele szallo labdakkal.
20-17 ide
Wyatt
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Ma végre elkezdi a csapat is. Valamiért nagyon nagy favoritnak tartják a Miamit, ez még jól is jöhet.Azt mondom, hogy most nem lesz a meccs végén chokerkedes, Beli ba jobban meccsel, Tuanak meg csak nem lesz elég két értelmes drive a győzelemhez.
20-17 ide
több mint 2 éve
Mi ezen a meglepő? Mindenki fent ül a hype vonaton, szurkolók 90% benne látja a jövő 10-15 év irányítóját. A szurkoló bázis elég nagyra nőtt már, még a divatok sem morzsolódtak le 2-3 közepes (mi szintünkön) év után.Meg amúgy is, máskor volt egy Edelman egy Gronkowski(ha csak az O#t nézzük), még is kinek a mezét venné meg az egyszeri szurkoló ha a kék/fehér mellé most szeretne egy pirosat is... Nagyon nincs (még?) sztár vagy kimondott közönség kedvenc.
(talán Meyers idővel lehetne az)
több mint 2 éve
Ha a Pats ellen is leszInkább akkor TALÁN lesz némi esélyünk ha mi meg nem adjuk el egyszer sem közben...háromnégy labdaeladása a Billsnek, akkor jó meccsünk lesz
Wyatt
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
😊Tényleg, aki látta a meccset....Nem, most labdavesztésekkel oldottuk meg ezt 😀
... a bajnok ellen végül puntolt a Bills?! 😊
Helmut _Professional drinker
ThySoul
több mint 2 éve
ThySoul
1 623
Tényleg, aki látta a meccset....Nem, most labdavesztésekkel oldottuk meg ezt 😀
... a bajnok ellen végül puntolt a Bills?! 😊
Helmut _Professional drinker
több mint 2 éve