NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
370
44
18:30-tól, ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 2 éve
Nem tudom Jonestól mikor várható el, hogy fel tudja ismerni a blitz sémákat és a blokkolást áthívja, de azt látjuk, van még hova fejlődnie.Ez mondjuk jatekintelligencia fuggo fokent, meg szamit a tapasztalat is, de azert nem ugy van altalaban, hogy akkor a 24 eves faszika olvassa az ellenfelek vedelmeit.
Jó lenne, ha ezekre választ kapnánk és csak utána adnánk neki oda a nagy pénzt, mert kurva kínos mikor a 100 millió garantáltat zsebrerakó irányítód ilyen alapdolgokkal nincs tisztában
Last Chance U coach Jason Brown is out here COOKIN Kyler Murray on Tiktok pic.twitter.com/wqcQsPN50B
— Barstool Sports (@barstoolsports) September 12, 2022
ZERO_L
A legutobbi ilyen zseni Luck volt, aki mar fiatalon, gyakran ismerte fel a blitzeket es a semakat, de szerintem ilyen csavokat elkepesztoen ritkan lehet kifogni. Ilyen teren szvsz meg Mahomes is messze van a jotol, pedig aztan o sem egy rossz jatekos.
több mint 2 éve
Nem tudom Jonestól mikor várható el, hogy fel tudja ismerni a blitz sémákat és a blokkolást áthívja, de azt látjuk, van még hova fejlődnie.Jó lenne, ha ezekre választ kapnánk és csak utána adnánk neki oda a nagy pénzt, mert kurva kínos mikor a 100 millió garantáltat zsebrerakó irányítód ilyen alapdolgokkal nincs tisztában
Last Chance U coach Jason Brown is out here COOKIN Kyler Murray on Tiktok pic.twitter.com/wqcQsPN50B
— Barstool Sports (@barstoolsports) September 12, 2022
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Banyek még a Jets is több pontot szerzett mint mi...Nem egy jò jel na😒.A Packers meg nem. Ráadásul a Green Bay javult is, hiszen tavaly 3-at szerzett nyitásként. A Bucsnak meg volt 0-s meccse is 😊
ParadSEC
több mint 2 éve
édesfaszomA Pats miami szenvedése körülbelül annyira meglepő, mintha a Falcons 12 perccel a meccs vége előtt 26–10-re vezetve kikapna WinstontólBejött, jah nem ide. 😛Na kezdődik a szezon... 😊Meglesz
Nem érdekel milyen játékkal, csak nyerjünk!!! 😛
Castleai01
Wyatt
empty taxi
Wyatt
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
Banyek még a Jets is több pontot szerzett mint mi...Nem egy jò jel na😒.
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
A Pats miami szenvedése körülbelül annyira meglepő, mintha a Falcons 12 perccel a meccs vége előtt 26–10-re vezetve kikapna WinstontólBejött, jah nem ide. 😛Na kezdődik a szezon... 😊Meglesz
Castleai01
Wyatt
empty taxi
Szerkesztette: Wyatt
több mint 2 éve
Bejött, jah nem ide. 😛Na kezdődik a szezon... 😊Meglesz
Castleai01
Wyatt
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Lehet 😁 Valami ilyesmire gondoltam én is.🤣Biztos megjegyezte, hogy a taámadóegységet támadó edzőnek kellene vezetnieAzt tudjuk egyébként, hogy Bourne miért van doghouseban? Mert nem úgy nézett ki ez az Off. mint amelyiknél bőven belefér a hiánya .Lehet hogy megint vmi BB nevelési faszság....
kolok1972
ParadSEC
zinedine5
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Biztos megjegyezte, hogy a taámadóegységet támadó edzőnek kellene vezetnieAzt tudjuk egyébként, hogy Bourne miért van doghouseban? Mert nem úgy nézett ki ez az Off. mint amelyiknél bőven belefér a hiánya .Lehet hogy megint vmi BB nevelési faszság....
kolok1972
ParadSEC
több mint 2 éve
Azt tudjuk egyébként, hogy Bourne miért van doghouseban? Mert nem úgy nézett ki ez az Off. mint amelyiknél bőven belefér a hiánya .Lehet hogy megint vmi BB nevelési faszság....
kolok1972
több mint 2 éve
Azt tudjuk egyébként, hogy Bourne miért van doghouseban? Mert nem úgy nézett ki ez az Off. mint amelyiknél bőven belefér a hiánya .
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Na az jó! Végre valami jó hírÁllítólag a röntgen negatívMac Jones háta megsérült a hírek szerint.Nem csoda amiket kapott...
Burkus
ParadSEC
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Állítólag a röntgen negatívMac Jones háta megsérült a hírek szerint.Nem csoda amiket kapott...
Burkus
ParadSEC
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Mac Jones háta megsérült a hírek szerint.Nem csoda amiket kapott...
Burkus
több mint 2 éve
Mac Jones háta megsérült a hírek szerint.
több mint 2 éve
.... Feeling B.... 😀Maka kommentátor párja volt a legnagyobb faszkalap az egész meccsen....miami szemmel nézve olyan volt mintha az offense sose pörgött volna fel igazán ilyen huzzunk már haza feelingem volt.
Nekem totál sótlan volt a komplett csapat....
ThundersNFL a Jobbágy
defense-ben voltak azért flashek
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Ez egy nagyon gyenge meccs volt. Egyelőre nem reagálnám túl, hosszú még a szezon.
Viszont azt sem nagyon láttam, hogy a titkos tehetségeink nagyon előreléptek volna. Uche legalább pályát látott, de Jennings (meg Bledsoe) még csak aktív sem volt.
Szerencsére jövő héten sem egy komolyabb QB az ellenfél, de a szélen egy elég nagy ugrásra lenne szükség a CB-k teljesítményében.
Az O-nál én semmi olyat nem láttam ami igazolná ezt a röhejes coaching stuffot, de itt még várnék a temetéssel.
több mint 2 éve
Ugyanakkor azért picit aggasztó, hogy továbbra is ezt a "nagypapa" stílust toljuk. Hátrányban a 3. negyedben 8 perc alatt megyünk át a pályán. Idén ha nem sikerült 3-4 passzból 2 perc alatt keresztül menni, akkor én bemondom, hogy legkésőbb 2024-ben nem Mac Jones lesz a pats irányítója. Nagyon szeretném látni idén a fejlődést és nem a 4. negyed 7. percében látni azt, hogy megy a labda végre +30 yardot és ráadásul legyen pontos is.Konkrétan fogalmatlan volt a passzjátékunk...
NB2
nagyon kevés az üresre játszott elkapó, ennek az Ofalnak papíron top10nek kéne lennie a padlónak.
Talán itt lesz a kulcs, ha ez összeáll akkor végre látható lesz miben fejlődött Jones, de amíg nem addig a mai szenvedést fogjuk látni.
Nyilván nem Jonesra kell ráhúzni a vízes lepedőt de ma ő is benne volt a gyenge teljesítményű játékosok között
több mint 2 éve
Ugyanakkor azért picit aggasztó, hogy továbbra is ezt a "nagypapa" stílust toljuk. Hátrányban a 3. negyedben 8 perc alatt megyünk át a pályán. Idén ha nem sikerült 3-4 passzból 2 perc alatt keresztül menni, akkor én bemondom, hogy legkésőbb 2024-ben nem Mac Jones lesz a pats irányítója. Nagyon szeretném látni idén a fejlődést és nem a 4. negyed 7. percében látni azt, hogy megy a labda végre +30 yardot és ráadásul legyen pontos is.
több mint 2 éve
Nyilván nincs ha a sportban, de ha az első drive-ot végigviszik, lehet más a leányzó fekvése. Az első drive-ban kifejezetten pofás volt az O, arra kell építenünk.A D-ben semmit nem láttam, lehet mondani, hogy 20 ponton tartották a Miamit, de kb 0 nyomás volt, a kulcspillanatokban sosem tudták odatenni magukat.
Gyorsan elfelejteni, WE'RE ON TO PITTSBURGH.
több mint 2 éve
Hiába van flash ha a másik rész "bele💩ik"Maka kommentátor párja volt a legnagyobb faszkalap az egész meccsen....miami szemmel nézve olyan volt mintha az offense sose pörgött volna fel igazán ilyen huzzunk már haza feelingem volt.
ThundersNFL a Jobbágy
Kúrfürst briareos
Draft
több mint 2 éve
Maka kommentátor párja volt a legnagyobb faszkalap az egész meccsen....miami szemmel nézve olyan volt mintha az offense sose pörgött volna fel igazán ilyen huzzunk már haza feelingem volt.
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Maka kommentátor párja volt a legnagyobb faszkalap az egész meccsen....Nekem totál sótlan volt a komplett csapat....
Draft
több mint 2 éve
Ez egy ilyen se íze,se bűze bukta volt,amin még csak igazán fel sem idegesíti magát az ember. Az előjelek alapján azt sejtettük,hogy az Off gyenge lesz,de én a Def.ben sem láttam semmit.Remélem Kraft odabasz BB-nek hogy kapjon az eszéhez legyen valami stabilitás a staffban mert erz így vicc az egész
Jones önbizalmamnak nyilván jót tesznek majd az ilyen meccsek,ahol nulla Off teljesítmény van.
Ezt a Judge-Patricia megosztott OC baromságot,az utóbbi évek legnagyobb BB mellefogasanak tartom.
kolok1972