NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
93
19
18:30-tól, ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 2 éve
Egyébként abban nincs vita köztünk topinnal, hogy vasárnap Hoyer kezdjen. Én csak azt írtam, hogy Jones is egy TC után lett kezdő. Nyilván az igaz amire ő is szokott hivatkozni (meg néha én is), hogy nem látunk bele mindenbe, nem vagyunk Bostonban, nem rendelkezünk kellő infóval.Mondjuk Jones is be lett dobva a mélyvízbe 😊Jones jóval magasabb padlóval draftolták és leesett a képernyőről az előszezonban, hogy rookiehoz képest készen áll az NFLre.
NB2
Zappetől mit láttunk? Semmit. Az hogy Hoyer a backup mindent elmond jelenleg milyen szinten van az újoncunk. (Hoyer sem egy top backup, csak nagyon rég itt van, ismeri a rendszert kívülről belülről)
Zappe erőltetésével pont ugyan azt érnénk el mint amitől sokan aggódtak anno Jones miatt. Csak ebben az esetben van alapja a félsznek. Nem kell feleslegesen pályára küldeni, tanuljon csak, hozza fel magát aztán köv TCben meg végre utasítsa maga mögé Hoyert. Utánna el lehet kezdeni beszélgetni mit tud a srác éles NFL meccsen, addig szerintem felesleges.
| Titkon remenykedek benne hogy Zappe hoz egy lightBrady bemutatkozást, értsd lesajnált/noname backupként bejön 1-2 év múlva a hypeolt “köv 10 év kezdő QB” helyére és onnan már nem néz vissza... |
ZERO_L
Ugyanakkor első körös qb-k is sültek már be (más csapatoknál), szóval ez sem garancia a sikerre. Pont ez a bajom csóri Meki sérülésével, hogy egy évet bukunk, hogy okosabbak legyünk.
több mint 2 éve
Érdekes lesz nézni, hogy ez akkor is igaz lesz mikor mind2 fél tudja hogy többnyire futásra fog alapulni a gameplan.One notable stat as the likely Mac Jones-less Patriots prepare to face the Packers:
Patriots rush offense DVOA: 1st in the NFL
Packers rush defense DVOA: last in the NFL
(via @fboutsiders— Zack Cox (@ZackCoxNESN) September 28, 2022
Mert ha ez működne (és a védelem nem fog ki totálisan szar napot, 3-4 playes TD driveok) az nagyon sokat hozna a konyhára.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
A régi rendszert ismeri ezt az újat még senkisem 😀Mondjuk Jones is be lett dobva a mélyvízbe 😊Jones jóval magasabb padlóval draftolták és leesett a képernyőről az előszezonban, hogy rookiehoz képest készen áll az NFLre.
NB2
Zappetől mit láttunk? Semmit. Az hogy Hoyer a backup mindent elmond jelenleg milyen szinten van az újoncunk. (Hoyer sem egy top backup, csak nagyon rég itt van, ismeri a rendszert kívülről belülről)
Zappe erőltetésével pont ugyan azt érnénk el mint amitől sokan aggódtak anno Jones miatt. Csak ebben az esetben van alapja a félsznek. Nem kell feleslegesen pályára küldeni, tanuljon csak, hozza fel magát aztán köv TCben meg végre utasítsa maga mögé Hoyert. Utánna el lehet kezdeni beszélgetni mit tud a srác éles NFL meccsen, addig szerintem felesleges.
| Titkon remenykedek benne hogy Zappe hoz egy lightBrady bemutatkozást, értsd lesajnált/noname backupként bejön 1-2 év múlva a hypeolt “köv 10 év kezdő QB” helyére és onnan már nem néz vissza... |
ZERO_L
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
itt volt előbb, úgyhogy ez cumi 😊Mondjuk Jones is be lett dobva a mélyvízbe 😊Még valahol bepróbálod ezt, hátha...?
NB2
topin
több mint 2 éve
topin
2 008
Mondjuk Jones is be lett dobva a mélyvízbe 😊Még valahol bepróbálod ezt, hátha...?
NB2
több mint 2 éve
Mondjuk Jones is be lett dobva a mélyvízbe 😊Jones jóval magasabb padlóval draftolták és leesett a képernyőről az előszezonban, hogy rookiehoz képest készen áll az NFLre.
NB2
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
Hoyer fog kezdeni nincs is igazán miről beszélni...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Mondjuk Jones is be lett dobva a mélyvízbe 😊
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Életben kell tartani a szezont, hogy mire Jones visszatér, még legyen értelme. Erre pedig Hoyerrel van esély, Zappe-vel szerintem nincs. És azon túl, hogy a jövő számít (ami Jones, nem Zappe), az is fontos, hogy a csapat idényének legyen értelme, és hogy a játékosok akarjanak ide jönni, ne alakuljon ki vesztes kultúra. Tehát nálam nem kérdés, hogy Hoyer játszik, amíg Jones nincs.
több mint 2 éve
Akik Zappe-t szeretnék. Láttátok, hogy hol tart? Egyetértek, hogy a Packers ellen Hoyerrel sincs esély, de Zappe iranyitasaval meg egy tisztes zacsira sem sok. Próbálgatni lehet persze. Viszont olyan meccsen, ami hozható, Hoyer fog kezdeni szerintem, mert vele van esély nyerniPersze Wyatt,ezt írtam én is,hogy amíg nincs elengedve a szezon ( márpedig nálunk sosem lesz),addig vsz Hoyer kezd,csak a szurkoló ( vagy legalább is én ) rá már egyáltalán nem kiváncsi. (Es az sem fog meghatni,hogy vele csak 10 ponttal fogunk kikapni.) Zappera igen,hogy benne pislákol-e vmi. És ha vele hárommal kevesebb W van,akkor mi van? A nálunk jobb csapatoktol Hoyerrel is le fogunk szívni. Zappeval lehet hogy a gyengebbektol is kikapunk. Sag schon… Nem az a szöveg mindig,hogy hosszú távban gondolkodunk?
Wyatt
Szerkesztette: kolok1972
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Akik Zappe-t szeretnék. Láttátok, hogy hol tart? Egyetértek, hogy a Packers ellen Hoyerrel sincs esély, de Zappe iranyitasaval meg egy tisztes zacsira sem sok. Próbálgatni lehet persze. Viszont olyan meccsen, ami hozható, Hoyer fog kezdeni szerintem, mert vele van esély nyerni
több mint 2 éve
JustoVillar
626
Mennyire tűnik biztosnak hogy Hoyer kezd?
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 2 éve
Ha Zappe nem tudta a TC során beelőzni Hoyert, akkor az azt jelenti hogy még kevesebb esély lenne vele a győzelemre.Totálisan egyetértek veled, csak szerintem BB-ék nem így döntenek majd.Hoyerrel nem nyerhetünk, Zapp-val nincs mit veszíteni6-8 hét pihi MacJnek. Hát vajon Zappe fel van készülve eléggé vagy Hoyerrel szenvedünk tovább. Megnézném azért az újoncot mit bìr😁Tuti Hoyer. Ahogy írtam, sajnos sokkal rosszabbat nem várok. A 250 yardos átlagot nem hinném, hogy megugorja, de a 2-5 td,int ratiot tudja hozni. Plusz szerintem sokkal jobban érti a játékot. Lehet jobban mint a két főnöke.
ParadSEC
De ez minden lesz csak fáklyásmenet nem.
zinedine5
vpi
zinedine5
Nem kell ezt túlgondolni.
több mint 2 éve
Rohadtul nem örülnék neki, ha Meki egész évre kidőlni, mert vesztünk egy évet, hogy most ő lesz a megoldásunk vagy nem. Így maradhatunk a kétségek között 😕
több mint 2 éve
Totálisan egyetértek veled, csak szerintem BB-ék nem így döntenek majd.Hoyerrel nem nyerhetünk, Zapp-val nincs mit veszíteni6-8 hét pihi MacJnek. Hát vajon Zappe fel van készülve eléggé vagy Hoyerrel szenvedünk tovább. Megnézném azért az újoncot mit bìr😁Tuti Hoyer. Ahogy írtam, sajnos sokkal rosszabbat nem várok. A 250 yardos átlagot nem hinném, hogy megugorja, de a 2-5 td,int ratiot tudja hozni. Plusz szerintem sokkal jobban érti a játékot. Lehet jobban mint a két főnöke.
ParadSEC
zinedine5
vpi
több mint 2 éve
Ez egy fajantos megfogalmazás😁 és minden betűje igazHoyerrel nem nyerhetünk, Zapp-val nincs mit veszíteni6-8 hét pihi MacJnek. Hát vajon Zappe fel van készülve eléggé vagy Hoyerrel szenvedünk tovább. Megnézném azért az újoncot mit bìr😁Tuti Hoyer. Ahogy írtam, sajnos sokkal rosszabbat nem várok. A 250 yardos átlagot nem hinném, hogy megugorja, de a 2-5 td,int ratiot tudja hozni. Plusz szerintem sokkal jobban érti a játékot. Lehet jobban mint a két főnöke.
ParadSEC
zinedine5
vpi
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Valahol olvastam, de semmi hivatalos6-8 hét pihi MacJnek. Hát vajon Zappe fel van készülve eléggé vagy Hoyerrel szenvedünk tovább. Megnézném azért az újoncot mit bìr😁Ez már tuti vagy feltételezed? Mert a 6-8 hétre még rá szokott jönni kb. 2, mire az edzéssel felhozza magát, szóval az gyakorlatilag a szezon. (Feltéve, ha nem számolunk a PO részvétellel. Én nem teszem. 😊 )
ParadSEC
Burkus
több mint 2 éve
“Hivatalosan” ( az edzők szerint) biztos hogy Hoyer a jobb,így amíg a szezon eredmény szempontjából nincs elengedve ( márpedig 3 forduló után miért lenne ) így szerintem is tuti Hoyer lesz. Pedig rá már egyáltalán nem vagyok kiváncsi.Hoyerrel nem nyerhetünk, Zapp-val nincs mit veszíteni6-8 hét pihi MacJnek. Hát vajon Zappe fel van készülve eléggé vagy Hoyerrel szenvedünk tovább. Megnézném azért az újoncot mit bìr😁Tuti Hoyer. Ahogy írtam, sajnos sokkal rosszabbat nem várok. A 250 yardos átlagot nem hinném, hogy megugorja, de a 2-5 td,int ratiot tudja hozni. Plusz szerintem sokkal jobban érti a játékot. Lehet jobban mint a két főnöke.
ParadSEC
zinedine5
vpi
több mint 2 éve
Hoyerrel nem nyerhetünk, Zapp-val nincs mit veszíteni6-8 hét pihi MacJnek. Hát vajon Zappe fel van készülve eléggé vagy Hoyerrel szenvedünk tovább. Megnézném azért az újoncot mit bìr😁Tuti Hoyer. Ahogy írtam, sajnos sokkal rosszabbat nem várok. A 250 yardos átlagot nem hinném, hogy megugorja, de a 2-5 td,int ratiot tudja hozni. Plusz szerintem sokkal jobban érti a játékot. Lehet jobban mint a két főnöke.
ParadSEC
zinedine5
több mint 2 éve
6-8 hét pihi MacJnek. Hát vajon Zappe fel van készülve eléggé vagy Hoyerrel szenvedünk tovább. Megnézném azért az újoncot mit bìr😁Ez már tuti vagy feltételezed? Mert a 6-8 hétre még rá szokott jönni kb. 2, mire az edzéssel felhozza magát, szóval az gyakorlatilag a szezon. (Feltéve, ha nem számolunk a PO részvétellel. Én nem teszem. 😊 )
ParadSEC
több mint 2 éve
6-8 hét pihi MacJnek. Hát vajon Zappe fel van készülve eléggé vagy Hoyerrel szenvedünk tovább. Megnézném azért az újoncot mit bìr😁Tuti Hoyer. Ahogy írtam, sajnos sokkal rosszabbat nem várok. A 250 yardos átlagot nem hinném, hogy megugorja, de a 2-5 td,int ratiot tudja hozni. Plusz szerintem sokkal jobban érti a játékot. Lehet jobban mint a két főnöke.
ParadSEC
több mint 2 éve
6-8 hét pihi MacJnek. Hát vajon Zappe fel van készülve eléggé vagy Hoyerrel szenvedünk tovább. Megnézném azért az újoncot mit bìr😁
több mint 2 éve
Az érem másik oldala viszont ,hogy három olyan csapattól kaptak ki,akik csak a Raiderst tudták megverni és 1-2vel állnak. Félreértés ne essék,sztem is sokkal több van a Raidersben. De ez itt Off.Tök mindegy, hogy ki, de egy évnél előbb kirúgni egy edzőt hatalmas hiba. Úgy állnak 0-3-mal, hogy a 3 meccsen alig-alig kaptak ki (jó a játékot nem láttam). Régen azért sokkal nagyobb volt a türelem az edzőkkel.Ide a bökőt, hogy lesz még JMD HC nálunk...Ez számomra nagy meglepetés ,azt hittem hogy a JMD-Raiders kapcsolat működőképes lesz.
#Raiders coach Josh McDaniels enters interview room after a lengthy closed-door meeting with owner Mark Davis.
— Paul Gutierrez (@PGutierrezESPN) September 25, 2022
ZERO_L
Az mondjuk erősen elgondolkodtató hogy mind2 coord. megbukni látszik HC-kent, JMD ráadásul másodszorra. Neki ha nem jön össze a Raiders projekt,akkor azért meleg a pite. Bár,ha egy Lovie Smith még újból HC lehet…
kolok1972
NB2
több mint 2 éve
Tök mindegy, hogy ki, de egy évnél előbb kirúgni egy edzőt hatalmas hiba. Úgy állnak 0-3-mal, hogy a 3 meccsen alig-alig kaptak ki (jó a játékot nem láttam). Régen azért sokkal nagyobb volt a türelem az edzőkkel.Ide a bökőt, hogy lesz még JMD HC nálunk...Ez számomra nagy meglepetés ,azt hittem hogy a JMD-Raiders kapcsolat működőképes lesz.
#Raiders coach Josh McDaniels enters interview room after a lengthy closed-door meeting with owner Mark Davis.
ZERO_L
Az mondjuk erősen elgondolkodtató hogy mind2 coord. megbukni látszik HC-kent, JMD ráadásul másodszorra. Neki ha nem jön össze a Raiders projekt,akkor azért meleg a pite. Bár,ha egy Lovie Smith még újból HC lehet…
kolok1972
több mint 2 éve
Ide a bökőt, hogy lesz még JMD HC nálunk...Ez számomra nagy meglepetés ,azt hittem hogy a JMD-Raiders kapcsolat működőképes lesz.
ZERO_L