New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Rutgers Powa! 😀Megjött a várt DL is és a nyelvtörő Beauharnais LB depthre!
OL meg majd tényleg UDFA-ként, Scar úgyis megoldja.
Összegzésként jó draftot zártunk, hiányposztokra húztunk.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
Rutgersől 3 ember draftoltunk az idén
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
Még egy LB, abból sosem árt, ennyi volt a móka nekünk, remélem UDFA-n rámegyünk még valami jófélére

több mint 12 éve
DE-ből sosem elég, remélem Mitch Buchanan hozza Pamelát, Ericát és Carment is magával...Wyatt+1
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
DE-ből sosem elég, remélem Mitch Buchanan hozza Pamelát, Ericát és Carment is magával...

több mint 12 éve
Blount, ha egészséges tud maradni, pláne Dempsért, aki meg semmit nem mutatott simán jó 😀Szóval ez egy jó trade volt, jöhet egy DL, OL a maradék 2 pickkel és meg is lesz a B+-os értékelés részemről az idei draft ténykedésünkre.
Washington hagyjuk meg pusztán az ST-be visszahordásoknál, 3rd down backént lassú és öreg.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
Csoda, hogy kaptunk valamit Dempsért, komolyan.Ami tőlük jött. 😀 (Nagyjából.)De hogy ez miért jó a Tampának?tomi-tomiNem kellett nekik Blount, így meg lett pickjükWyatt
Inkább én Demps-re gondoltam, hogy vele mit akarnak kezdeni.tomi-tomi
Vereen és Washington adott, mint 3rd down/change of pace back.
Ridley adott, a másik powerback helyért Bolden és Blount fog megharcolni.
több mint 12 éve
Ami tőlük jött. 😀 (Nagyjából.)De hogy ez miért jó a Tampának?tomi-tomiNem kellett nekik Blount, így meg lett pickjükWyatt
Inkább én Demps-re gondoltam, hogy vele mit akarnak kezdeni.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
De hogy ez miért jó a Tampának?tomi-tomiNem kellett nekik Blount, így meg lett pickjük

több mint 12 éve
De hogy ez miért jó a Tampának?
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Futó nem volt még elég 😀WyattBB szerint nem. 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
shalise manza young @shalisemyoung 1 percPatriots have traded JEff Demps and a 7th round pick to Tampa Bay for LeGarrette Blountr
több mint 12 éve
... Boycenak egyébként a méreteihez képest überbrutál felépítése van, fizikális ő egy kész profi..GyulusÚgy van. Én nagyon örülök neki, egy igazi warrior a WR-ek között.
Do your job
több mint 12 éve
Remélhetően az idei TC-ben, preseason meccseken kipróbáljuk Cannont RG poszton. Abban mondjuk nem vagyok biztos, hogy pl. az általunk annyira kedvelt pulling-ot ezekkel a méretekkel is úgy ki tudja vitelezni, mint a kifejezetten sebes Connoly.GyulusA pulling guard azért megkerülhető, és Mankins még így is pusztíthat abban a szerepben, azért ettől nem lesz kiismerhető a futójáték sem, de nyilván hátrány, hogy nem olyan mozgékony. Leginkább attól tartok, hogy egy mozgékonyabb pass rusher 3tech-et le tud-e ott belül reagálni Cannon 1-1-ben..
TC battle-re: Cunningham ősszel már nem lesz Patriot. Az tuti.
több mint 12 éve
... Boycenak egyébként a méreteihez képest überbrutál felépítése van, fizikális ő egy kész profi..
több mint 12 éve
Amen. Jómagam is örülnék neki, ha Connoly visszakerülne az eredeti szerepkörébe. Wendellel azonban rohadt gyorsan szerződést kellene hosszabbítani.Remélhetően az idei TC-ben, preseason meccseken kipróbáljuk Cannont RG poszton. Abban mondjuk nem vagyok biztos, hogy pl. az általunk annyira kedvelt pulling-ot ezekkel a méretekkel is úgy ki tudja vitelezni, mint a kifejezetten sebes Connoly.
Egyébként tény és való, az OL-nek jelenleg az RG poszt az egyedüli kérdés része.
Mondjuk irtóztató mészárlás lesz itt a végső kerethirdetésnél, DL, DB, TE és WR pozició is telített.
több mint 12 éve
Zusevics helye szerintem totál véletlen, tippre oda pont nem volt kit írni. Szerepét tekintve Cannon simán lehet a tavalyi Donald Thomas (swing guard), nem emlékszem, hogy edzésriportban olvastam volna, hogy valaha is megfordult volna center poszton. Még az is előfordulhat, hogy Connolyt kiszorítják a kezdőből és akkor van bizonyított G/C backup, mint hatodik falember. Úgy gondolom mindenképpen kipróbálják belül is Cannon, mert oké hogy Vollmernek voltak sérülésproblémái, de azokkal általában játszotta a meccseket. "Luxus" lenne Cannonnal arra várni, hogy majd pályára kerül, ha Vollmerrel történik valami. Ha RG-ben tudna például futójátéknál pusztítani, akkor a Cannon, Vollmer, Gronk jobb oldal bármelyik frontot arrébbpörgetheti és Connely rutin ide/oda, javulna a támadósor.Az elmúlt években megszokott 6. lineman (Hoch, majd Connoly) LG,C és RG poszton is tudta nyomni. Jelenleg a házon belüli jelölt szvsz McDonald.Az interior OL depth gondolom meglévő/7. körös/UDFA projektek egyikéből lesz.GyulusVagy Cannonból mégis guard lesz végre, most hogy tiszta lett, nem kell Vollmer utódnak lenni és Svitek marad backup swing tackle-nek.DoM
Cannont eddig csak RG poszton próbáltuk ki az RT mellett.
Az meg külön érdekes, hogy a tavalyi évet sérülés miatt kihagyó OT-t, Zusevicset a patriots.com depth chartja RG posztra jelöli!Gyulus
több mint 12 éve
A Vikings trade jelenleg így áll:Vikings: Cordarrelle Patterson WR (29.)
Pats: Jamie Collins LB/DE (52.), Logan Ryan CB (83.), Josh Bryce WR (102.) és még jön a 7. kör, ahol mostanság elég szépeket húzunk (Edelman, Deadrick, Dennard)
Nice😊
több mint 12 éve
És hogy bevált... 😊Mivel Schiano már tavaly óta nincs ott, így ez a vonal eltűnik, a következő években az Ohio State-re lesz érdemes a Pats fanoknak fókuszálnijjncaaEbner szerinted honnan jött tavaly? 😀tomi-tomi
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Az elmúlt években megszokott 6. lineman (Hoch, majd Connoly) LG,C és RG poszton is tudta nyomni. Jelenleg a házon belüli jelölt szvsz McDonald.Az interior OL depth gondolom meglévő/7. körös/UDFA projektek egyikéből lesz.GyulusVagy Cannonból mégis guard lesz végre, most hogy tiszta lett, nem kell Vollmer utódnak lenni és Svitek marad backup swing tackle-nek.DoM
Cannont eddig csak RG poszton próbáltuk ki az RT mellett.
Az meg külön érdekes, hogy a tavalyi évet sérülés miatt kihagyó OT-t, Zusevicset a patriots.com depth chartja RG posztra jelöli!
több mint 12 éve
Az interior OL depth gondolom meglévő/7. körös/UDFA projektek egyikéből lesz.GyulusVagy Cannonból mégis guard lesz végre, most hogy tiszta lett, nem kell Vollmer utódnak lenni és Svitek marad backup swing tackle-nek.