New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Akkor Wyatt is örül és CB mélység is bővült, szükség is volt rá.Egész jól húzunk, a tegnapi letrade után 😊

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
És mivel a 3. körben más sem volt kb, nem hiszem, hogy most fogunk (bár Ryant nem bánnám)

több mint 12 éve
Hét éve volt utoljára, hogy a Pats nem húzott DB-t az első két körben...
több mint 12 éve
WLB-t is felvetették eredménykövetőbe, és jövőre Mayo beljebb vonul, Spikest meg elengedjük

több mint 12 éve
Collinsnak mi lesz nálunk a posztja? Én nem akarom, hogy vissza álljunk 3-4re, mert baromira nincs meg hozzá a Dline.
több mint 12 éve
Dobson helyett talán más WR is jöhetett volna, Collinsnak én is örülök viszont

több mint 12 éve
2. kör letudva részünkről.Collins meglepetés volt, de pass rush úgyis erősítésre szorul, kérdés 3-4-re térünk-e át. Elég jókat olvastam róla, remélem beválik és every down lesz.
Dobson végre WR, kellett már mint egy falat kenyér, aki magas és széleken is használható és egyik legfontosabb need kipipálva. 😊

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
A kedvencem egy régebbi felvétel (asszem 2009), amikor BB amiatt cseszteti Ozz-t, hogy ugyanmár, ha ennyire akar tradelni a Ravens, mondják már meg kit akarnak választani😀2:20-tól itt van az a videó: www.patriots.com/media-center/videos/Patriots-All-Access---512009/92149249-9BC9-4B7E-928A-AA6B8FAA7EF6
[utánanéztem, 2009 volt és 3 hellyel jöttek feljebb Oherért]
Gyulus
😊
több mint 12 éve
Lehetségesnek tartom, hogy azért kellettek a pick-ek, hogy legalább 1 jövő évi pick-ért majd továbbadjátok vmelyiket. A lerablás meg hülyeség szerintem, aki nem érintett, az használja csak ezt a szót, érdekes, hogy mi és a Patriots is elégedett az üzlettel.Go Vikings!Nem a mostani cserére értettem, hanem általában arra a jelenségre, hogy a Patsre jellemző állandó, ide-oda cserélgetést a draft napokon gyakran a jó (jobb) drafttal azonosítják.
több mint 12 éve
Azon egyébként rohadtul csodálkozom, hogy JMD és mondjuk Scarr nincs a teremben. Gondolom, ha kell, hívják őket telefonon.A pozíciós edzők észrevételei, preferenciái biztosan be vannak építve a scouting folyamatba, de miután kialakul az egyes játékosok végső értékelése és összeáll a big board, nem tudom milyen szerepük lehetne a draftszobában.
(az OL olyan szinten Scarra van bízva, hogy kétlem, h nélküle döntenének OL-draft kérdésében, JMD pedig elvileg most isBB betanuló jobbkeze...)Gyulus
Ahogy a videókból kiderül, a college scouting director is csak kb. dísznek van ott. Belichick és Caserio viszi a prímet, Ernie Adams meg nyújtja a "technikai" segítséget, a két Kraft meg tárcsáz. 😉
több mint 12 éve
Lehetségesnek tartom, hogy azért kellettek a pick-ek, hogy legalább 1 jövő évi pick-ért majd továbbadjátok vmelyiket. A lerablás meg hülyeség szerintem, aki nem érintett, az használja csak ezt a szót, érdekes, hogy mi és a Patriots is elégedett az üzlettel.
több mint 12 éve
Idén egyáltalán nem bánom, hogy kicsúsztunk az első körből. Egyetlen ember volt, akinek felhőtlenül tudtam volna örülni, de ő még bent van és úgy sem fogjuk választani 😛Kíváncsian várom mi lesz a második körben.
Do your job
több mint 12 éve
2010-es 3:20-tól --- www.patriots.com/media-center/videos/Patriots-All-Access---512010/AF2F7AD9-9BD1-43C5-AE7E-51210C3064B2A kedvencem egy régebbi felvétel (asszem 2009), amikor BB amiatt cseszteti Ozz-t, hogy ugyanmár, ha ennyire akar tradelni a Ravens, mondják már meg kit akarnak választani😀
Eddig ez a legjobb, amit láttam a draftroomos insider cuccok közül.DoM
[utánanéztem, 2009 volt és 3 hellyel jöttek feljebb Oherért]
Azon egyébként rohadtul csodálkozom, hogy JMD és mondjuk Scarr nincs a teremben. Gondolom, ha kell, hívják őket telefonon.
(az OL olyan szinten Scarra van bízva, hogy kétlem, h nélküle döntenének OL-draft kérdésében, JMD pedig elvileg most isBB betanuló jobbkeze...)
több mint 12 éve
2010-es 3:20-tól --- www.patriots.com/media-center/videos/Patriots-All-Access---512010/AF2F7AD9-9BD1-43C5-AE7E-51210C3064B2Eddig ez a legjobb, amit láttam a draftroomos insider cuccok közül.
több mint 12 éve
A draftról azért minden évben vannak ilyen videórészletek és pár év után sok újdonság már nincs benne. Ernie Adams a táblára írja a trade.eket, Belichick mormog, Caserio meg intézkedik. 😉Lehetne.a trade a war roomban:Kurva jó video. Lehetne az ilyenekből sokkal több.Bazzani
www.patriots.com/media-center/videos/Patriots-Today---Inside-the-draft-room/050bfcb0-ebeb-48c1-864b-07ff74ee1256Spigo
Már azon csodálkozom, hogy ezt kiengedték.tomi-tomi
több mint 12 éve
Szépen meghúzódnék én is az egyik sarokban. Persze a Lionsnál.Egyszer úgy végigülnék egy ilyen hétvégét valamelyik sarokban.zinedine5a trade a war roomban:Kurva jó video. Lehetne az ilyenekből sokkal több.Bazzani
www.patriots.com/media-center/videos/Patriots-Today---Inside-the-draft-room/050bfcb0-ebeb-48c1-864b-07ff74ee1256Spigo
(mondjuk igazából mindegy volna, mert kurva jó lehet mind)
több mint 12 éve
Egyszer úgy végigülnék egy ilyen hétvégét valamelyik sarokban.a trade a war roomban:Kurva jó video. Lehetne az ilyenekből sokkal több.Bazzani
több mint 12 éve
Lehetne.a trade a war roomban:Kurva jó video. Lehetne az ilyenekből sokkal több.Bazzani
Már azon csodálkozom, hogy ezt kiengedték.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
a trade a war roomban:Kurva jó video. Lehetne az ilyenekből sokkal több.
több mint 12 éve
a trade a war roomban:www.patriots.com/media-center/videos/Patriots-Today---Inside-the-draft-room/050bfcb0-ebeb-48c1-864b-07ff74ee1256
több mint 12 éve
Nevekkel amire tomi-tomi is utalt:2011-ben Solder választása után trade down az első körből és érkezik Dowling, Vereen, Ridley, Mallett (és a csapat szájtátva nézi, hogy Houstont viszi a Chiefs a harmadik kör közepén és körberöhögik az egész ligát).
2010-ben igaz érkezik McCourty az első kör végén, majd Gronk, Cunningham, Spikes és 3/90-re maradt egy Taylor Price.
2009: "a katasztrófa éve" Chung, Butler, Brace, Vollmer, Tate, McKenzie álomválogatott 3/97-tel bezárólag.
Tavaly Wilson és Bequette jött ebből a régióból, gyakorlatilag mindketten redshirt éven vannak túl. Wilsontól nagyon kéne egy sophomore jump, mert nála azért lehetett jeleket látni, hogyan is képzeli el használatát a csapat.
16 játékos az elmúlt négy évből: 4 meghatározó kezdőjátékossal (Ridley, Gronk, Spikes, Vollmer), három ígérettel (Dowling, Wilson, Bequette) egy remélhetőleg hasznos kiegészítő emberrel (Vereen). Ez ideális esetben 50%-os találati arány, ami nem hinném, hogy jobb/rosszabb lenne az NFL átlagnál.
Szép, hogy lett komolyabb mozgástere a csapatnak, de azért túl vérmes reményeket nem kell támasztani szerintem, hogy "megint lerabolja" a Pats a ligát.
több mint 12 éve
Jones még beleesik a középső tartományba, Hightower-t pedig tuti odaértékelte, ezért ment fel érte. (Arra a beszélgetésre kíváncsi lennék, ahogy előadta a Denver-nek, hogy adna ő többet ezért a hat helyért, de a mocsok Bengals most kérte el a 3. kört egy ugyanilyen felmozgásért. 😀 )
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)