New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Én fórumon olvastam,d e itt is írják: www.sbnation.com/nfl/2013/4/26/4188604/2013-nfl-draft-results-aaron-dobson-new-england-patriotsAaron Dobsonnal kapcsoaltban egy egész megdöbbentő statisztikát olvastam az egyik kinti fórumon:Nem tudom, honnan vették ezeket a statokat, de csak a UCF ellen van két dropja 😉 :
"No drops on 92 targets for Dobson" 😮Boston
Amúgy sztem nagyon jó pick. Magas, gyors, nagyon koordinált WR, aki remek route-okat fut. Nagyon jó lesz a Pats O-ban.Robilluma
Ettől függetlenül a szememnek és Neked hiszek 😊
Do your job
több mint 12 éve
A biztonság kedvéért elhoztuk Josh Boyce-t is, mélységi célpontnak még jól jöhet.Az interior OL depth gondolom meglévő/7. körös/UDFA projektek egyikéből lesz.
több mint 12 éve
Aaron Dobsonnal kapcsoaltban egy egész megdöbbentő statisztikát olvastam az egyik kinti fórumon:Nem tudom, honnan vették ezeket a statokat, de csak a UCF ellen van két dropja 😉 :
"No drops on 92 targets for Dobson" 😮Boston
Amúgy sztem nagyon jó pick. Magas, gyors, nagyon koordinált WR, aki remek route-okat fut. Nagyon jó lesz a Pats O-ban.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
Amióta Meyer odament, azóta mondják, hogy előbb-utóbb hasonló lesz a Pats merítése a Buckeyes-tól, mint korábban a Gators-tól. Ha elhozunk onnan is egy-két Hernandez, Spikes képességűt és beválásút, akkor nem fogok panaszkodni.Nem egy játékosra gondolok, hanem többre 😊 ha már a Meyer-féle floridai vonal is bejöttjjncaaMivel Schiano már tavaly óta nincs ott, így ez a vonal eltűnik, a következő években az Ohio State-re lesz érdemes a Pats fanoknak fókuszálnijjncaaEbner szerinted honnan jött tavaly? 😀tomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Nem egy játékosra gondolok, hanem többre 😊 ha már a Meyer-féle floridai vonal is bejöttMivel Schiano már tavaly óta nincs ott, így ez a vonal eltűnik, a következő években az Ohio State-re lesz érdemes a Pats fanoknak fókuszálnijjncaaEbner szerinted honnan jött tavaly? 😀tomi-tomi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Mivel Schiano már tavaly óta nincs ott, így ez a vonal eltűnik, a következő években az Ohio State-re lesz érdemes a Pats fanoknak fókuszálnijjncaaEbner szerinted honnan jött tavaly? 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Igazad van, a kétkedőknek folyamatosan kell a megerősítés.De mi nem Dobson-tól tudtuk meg, hogy a liga legjobb irányítója fog neki dobálni. 😀
több mint 12 éve
Rutgers secondary nálunk 😀Tegnap a közvetítésben említettem a BB-Rutgers szerelmet, Billt pl. én akkor láttam személyesen, mikor kint voltam a Knights louisville-i meccsén 2011-ben. Mivel Schiano már tavaly óta nincs ott, így ez a vonal eltűnik, a következő években az Ohio State-re lesz érdemes a Pats fanoknak fókuszálni
Wyatt ha csak Scar nem lett DB edző, akkor nem ő kérte 😛Bruschi85

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nyilván mindig mindenki ezt mondja, de ha már mindig mindenhol mindenki ki van emelve, itt is elfér, sőt kell

több mint 12 éve
Dobson persze nem győzi hangsúlyozni, hogy mennyire jó, hogy a liga legjobb irányítója dobál majd neki, remélem szépen beválik majdWyattTe mit mondanál a helyében? Hosszas gondolkodás után arra jutottál, hogy PM a liga legjobb irányítója? 😀
A WR draft nálunk amúgy a misztikum kategória. Nincs ember, aki megmondaná, hogy ki fog beválni és miért. De végre fizikálisan kiváló elkapót húzott BB. Akinek lehet, hogy kínai lesz a Pats séma.
Azon gondolkodtam, hogy egyedül Hernandez volt, aki az elején látványosan nem értette, de mégis meg tudta tanulni. A többi vagy azonnal vette az adást, vagy soha fel nem fogta igazából és ment a levesbe.
több mint 12 éve
Dobson persze nem győzi hangsúlyozni, hogy mennyire jó, hogy a liga legjobb irányítója dobál majd neki, remélem szépen beválik majd

több mint 12 éve
Szerk. 19(!) safetyről készült prospect ismertető,Harmon nincs köztük ....kolok1972ha kétszer ennyiről írtunk volna, ő akkor se kerül sorra.
több mint 12 éve
Én nagyjából elégedett vagyok. Posztokra jöttek az emberek, WR,CB mindenképp. Attól függően mit akarunk Collinstól (DE, LB) kéne még egy DE v. LB, plusz egy OG és egy DT valamelyik hátsóból.A safety lett BB heppje. Mondjuk fogalmam sincs, hogy akarunk felállni hátul a DMC, Gregory, Wilson, Wilson2, Ebner, Harmon hatost látva. Talán A. Wilsont akarja BB sub LB-ként használni.
több mint 12 éve
Én most is bírom Barrett Jonest. Szerintem C és LG poszton is simán kezdő lehet több nfl csapatban még ha nem is lesz mondjuk all pro játékos ( Louis Nix-szel például egész jól elbíbelődött a BCS döntőn 😛 )Az első két kör nálam nagyon rendben van pick ügyileg. Aaron Dobsonnal kapcsoaltban egy egész megdöbbentő statisztikát olvastam az egyik kinti fórumon:
"No drops on 92 targets for Dobson" 😮
Azt írtam a draft előtt, hogy remélem a csapat idén bátrabban vállal kockázatot a project játékosokkal. Nincs okom panaszra.
Do your job
több mint 12 éve
Nem hittem volna, hogy draftolják Jamie Collinst. Ráadásul ilyen jó értékkel. Tavaly Bequette-nek is ennyire örültem és látjuk abból mi lett. 😛 Collins miatt nem kell visszaállni 34-re. 34 OLB és 43 DE is lehet belőle. Zseniális.DoMKb pont ezt írtam az eredménykövetőbe 😀
Remélem, jobban beválik 😊)

több mint 12 éve
Soha nem taksálták olyan magasra, vagy ha igen az nagy butaság volt.Patton (WR) és Okafor (DE) továbbra is bent van.Csodálkozom, hogy Barret Jones bent van még.
Barret Jones (alabama OG-C) pl. hozzánk is ideális interior OL backup, majd kezdő lehetne...Gyulus
Valaki tudna mondani észszerű indokot, hogy miért?! Nem is oly rég 1-2. körre taksálták (Bostonnak is nagy kedvence volt 😀 )HanSolo
B. Jones eléggé overrated, minden poszton elvan, de egyiken sem lenne kiemelkedő, sőt még szerintem jó se NFL szinten.. akár guardot/akár centert szeretnétek, vannak még bent jobb mindkét poszton nála.
Okafor pedig egy tragikus ember, szerintem nála az is benne van hogy 5. körbe csúszik... Patton az egyetlen aki meglepő talán hogy nem ment eddig el, de nem volt akkora WR run mint várható, ő biztos kimegy 4. kör első felében.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
A jó öreg TBC... Lelkes tagja voltam anno a TBC Fan Clubnak. Itt nagyon szépeket írnak Collinsról,én nem sokat láttam viszont emlegetni a draft előtt a mockokban.Harmon húzásáról mi a véleményetek?Én jelenleg nem tudom hova rakni a srácot.Itt írnak róla hosszabban: www.footballsfuture.com/phpBB2/viewtopic.php?t=521433
Általános iskolában QB, majd egyetemen safety, linebacker, végül egy évre DE.
Szituációs pass rusher vagy inkább sub-LB?
Az előélete alapján mindkettő lehet. A highlightsokat nézve nem aléltam el attól, amit az OT-kal küzdve produkált.
BB-mértékkel szerintem inkább LB-méretei és sebessége van.Gyulus
Azon fórum általános a pozitív visszhang és DeMarcus Ware a viszonyítási alap. 😊
Nem tudjuk, milyen védelem lesz 2013-ban. Marad a tavalyi vagy inkább 2012-es esetleg újra több 34-es elem. Utóbbira van a legkisebb esély. TBC szerep néz ki Collinsnak leginkább az én tippem szerint.DoM
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Én jelenleg nem tudom hova rakni a srácot.Itt írnak róla hosszabban: www.footballsfuture.com/phpBB2/viewtopic.php?t=521433
Az előélete alapján mindkettő lehet. A highlightsokat nézve nem aléltam el attól, amit az OT-kal küzdve produkált.
BB-mértékkel szerintem inkább LB-méretei és sebessége van.Gyulus
Azon fórum általános a pozitív visszhang és DeMarcus Ware a viszonyítási alap. 😊
Nem tudjuk, milyen védelem lesz 2013-ban. Marad a tavalyi vagy inkább 2012-es esetleg újra több 34-es elem. Utóbbira van a legkisebb esély. TBC szerep néz ki Collinsnak leginkább az én tippem szerint.
több mint 12 éve
Patton (WR) és Okafor (DE) továbbra is bent van.Okafort sem értem miért csúszott ennyit.
Barret Jones (alabama OG-C) pl. hozzánk is ideális interior OL backup, majd kezdő lehetne...Gyulus
több mint 12 éve
Patton (WR) és Okafor (DE) továbbra is bent van.Csodálkozom, hogy Barret Jones bent van még.
Valaki tudna mondani észszerű indokot, hogy miért?! Nem is oly rég 1-2. körre taksálták (Bostonnak is nagy kedvence volt 😀 )
több mint 12 éve
Patton (WR) és Okafor (DE) továbbra is bent van.Barret Jones (alabama OG-C) pl. hozzánk is ideális interior OL backup, majd kezdő lehetne...
több mint 12 éve
Hát,én nem aléltam el ettől a 2. naptól... Collins sztem később is bent lett volna,Dobson helyett biztos más Wr-t húztam volna,egyedül a Ryan pick tetszik.Harmont meg a kutya nem ismerte,ő az idei Tavon Wilson pick sztem,attól is hülyét kaptam tavaly.Szerk. 19(!) safetyről készült prospect ismertető,Harmon nincs köztük ....
több mint 12 éve
Nem hittem volna, hogy draftolják Jamie Collinst. Ráadásul ilyen jó értékkel. Tavaly Bequette-nek is ennyire örültem és látjuk abból mi lett. 😛 Collins miatt nem kell visszaállni 34-re. 34 OLB és 43 DE is lehet belőle. Zseniális.DoMÉn jelenleg nem tudom hova rakni a srácot.
BB-mértékkel szerintem inkább LB-méretei és sebessége van.
több mint 12 éve
Nem hittem volna, hogy draftolják Jamie Collinst. Ráadásul ilyen jó értékkel. Tavaly Bequette-nek is ennyire örültem és látjuk abból mi lett. 😛 Collins miatt nem kell visszaállni 34-re. 34 OLB és 43 DE is lehet belőle. Zseniális.
több mint 12 éve
Rutgers secondary nálunk 😀Wyatt ha csak Scar nem lett DB edző, akkor nem ő kérte 😛

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!