New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
De hogy ez miért jó a Tampának?tomi-tomi
Nem kellett nekik Blount, így meg lett pickjük

több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
De hogy ez miért jó a Tampának?

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Futó nem volt még elég 😀Wyatt
BB szerint nem. 😀
több mint 13 éve
Futó nem volt még elég 😀

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
shalise manza young ‏@shalisemyoung 1 perc
Patriots have traded JEff Demps and a 7th round pick to Tampa Bay for LeGarrette Blountr
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
... Boycenak egyébként a méreteihez képest überbrutál felépítése van, fizikális ő egy kész profi..Gyulus
Úgy van. Én nagyon örülök neki, egy igazi warrior a WR-ek között.

Do your job
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Remélhetően az idei TC-ben, preseason meccseken kipróbáljuk Cannont RG poszton. Abban mondjuk nem vagyok biztos, hogy pl. az általunk annyira kedvelt pulling-ot ezekkel a méretekkel is úgy ki tudja vitelezni, mint a kifejezetten sebes Connoly.Gyulus
A pulling guard azért megkerülhető, és Mankins még így is pusztíthat abban a szerepben, azért ettől nem lesz kiismerhető a futójáték sem, de nyilván hátrány, hogy nem olyan mozgékony. Leginkább attól tartok, hogy egy mozgékonyabb pass rusher 3tech-et le tud-e ott belül reagálni Cannon 1-1-ben..

TC battle-re: Cunningham ősszel már nem lesz Patriot. Az tuti.
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
... Boycenak egyébként a méreteihez képest überbrutál felépítése van, fizikális ő egy kész profi..
több mint 13 éve
Amen. Jómagam is örülnék neki, ha Connoly visszakerülne az eredeti szerepkörébe. Wendellel azonban rohadt gyorsan szerződést kellene hosszabbítani.
Remélhetően az idei TC-ben, preseason meccseken kipróbáljuk Cannont RG poszton. Abban mondjuk nem vagyok biztos, hogy pl. az általunk annyira kedvelt pulling-ot ezekkel a méretekkel is úgy ki tudja vitelezni, mint a kifejezetten sebes Connoly.

Egyébként tény és való, az OL-nek jelenleg az RG poszt az egyedüli kérdés része.

Mondjuk irtóztató mészárlás lesz itt a végső kerethirdetésnél, DL, DB, TE és WR pozició is telített.
több mint 13 éve
Az interior OL depth gondolom meglévő/7. körös/UDFA projektek egyikéből lesz.Gyulus
Vagy Cannonból mégis guard lesz végre, most hogy tiszta lett, nem kell Vollmer utódnak lenni és Svitek marad backup swing tackle-nek.DoM
Az elmúlt években megszokott 6. lineman (Hoch, majd Connoly) LG,C és RG poszton is tudta nyomni. Jelenleg a házon belüli jelölt szvsz McDonald.
Cannont eddig csak RG poszton próbáltuk ki az RT mellett.
Az meg külön érdekes, hogy a tavalyi évet sérülés miatt kihagyó OT-t, Zusevicset a patriots.com depth chartja RG posztra jelöli!Gyulus
Zusevics helye szerintem totál véletlen, tippre oda pont nem volt kit írni. Szerepét tekintve Cannon simán lehet a tavalyi Donald Thomas (swing guard), nem emlékszem, hogy edzésriportban olvastam volna, hogy valaha is megfordult volna center poszton. Még az is előfordulhat, hogy Connolyt kiszorítják a kezdőből és akkor van bizonyított G/C backup, mint hatodik falember. Úgy gondolom mindenképpen kipróbálják belül is Cannon, mert oké hogy Vollmernek voltak sérülésproblémái, de azokkal általában játszotta a meccseket. "Luxus" lenne Cannonnal arra várni, hogy majd pályára kerül, ha Vollmerrel történik valami. Ha RG-ben tudna például futójátéknál pusztítani, akkor a Cannon, Vollmer, Gronk jobb oldal bármelyik frontot arrébbpörgetheti és Connely rutin ide/oda, javulna a támadósor.
több mint 13 éve
A Vikings trade jelenleg így áll:
Vikings: Cordarrelle Patterson WR (29.)
Pats: Jamie Collins LB/DE (52.), Logan Ryan CB (83.), Josh Bryce WR (102.) és még jön a 7. kör, ahol mostanság elég szépeket húzunk (Edelman, Deadrick, Dennard)
Nice😊
több mint 13 éve
kolok1972 New England Patriots 3 122 — Pats fan
Mivel Schiano már tavaly óta nincs ott, így ez a vonal eltűnik, a következő években az Ohio State-re lesz érdemes a Pats fanoknak fókuszálnijjncaa
Ebner szerinted honnan jött tavaly? 😀tomi-tomi
És hogy bevált... 😊

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 13 éve
Az interior OL depth gondolom meglévő/7. körös/UDFA projektek egyikéből lesz.Gyulus
Vagy Cannonból mégis guard lesz végre, most hogy tiszta lett, nem kell Vollmer utódnak lenni és Svitek marad backup swing tackle-nek.DoM
Az elmúlt években megszokott 6. lineman (Hoch, majd Connoly) LG,C és RG poszton is tudta nyomni. Jelenleg a házon belüli jelölt szvsz McDonald.
Cannont eddig csak RG poszton próbáltuk ki az RT mellett.
Az meg külön érdekes, hogy a tavalyi évet sérülés miatt kihagyó OT-t, Zusevicset a patriots.com depth chartja RG posztra jelöli!
több mint 13 éve
Vagy Cannonból mégis guard lesz végre, most hogy tiszta lett, nem kell Vollmer utódnak lenni és Svitek marad backup swing tackle-nek.
több mint 13 éve
Az meg úgysem árt nekünk, jólvan, ez sem szar pick 😊

több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Aaron Dobsonnal kapcsoaltban egy egész megdöbbentő statisztikát olvastam az egyik kinti fórumon:
"No drops on 92 targets for Dobson" 😮Boston
Nem tudom, honnan vették ezeket a statokat, de csak a UCF ellen van két dropja 😉 :

Amúgy sztem nagyon jó pick. Magas, gyors, nagyon koordinált WR, aki remek route-okat fut. Nagyon jó lesz a Pats O-ban.Robilluma
Én fórumon olvastam,d e itt is írják:  www.sbnation.com/nfl/2013/4/26/4188604/2013-nfl-draft-results-aaron-dobson-new-england-patriots
Ettől függetlenül a szememnek és Neked hiszek 😊

Do your job
több mint 13 éve
A biztonság kedvéért elhoztuk Josh Boyce-t is, mélységi célpontnak még jól jöhet.
Az interior OL depth gondolom meglévő/7. körös/UDFA projektek egyikéből lesz.
több mint 13 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Aaron Dobsonnal kapcsoaltban egy egész megdöbbentő statisztikát olvastam az egyik kinti fórumon:
"No drops on 92 targets for Dobson" 😮Boston
Nem tudom, honnan vették ezeket a statokat, de csak a UCF ellen van két dropja 😉 :

Amúgy sztem nagyon jó pick. Magas, gyors, nagyon koordinált WR, aki remek route-okat fut. Nagyon jó lesz a Pats O-ban.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 13 éve
Mivel Schiano már tavaly óta nincs ott, így ez a vonal eltűnik, a következő években az Ohio State-re lesz érdemes a Pats fanoknak fókuszálnijjncaa
Nem egy játékosra gondolok, hanem többre 😊 ha már a Meyer-féle floridai vonal is bejöttjjncaa
Amióta Meyer odament, azóta mondják, hogy előbb-utóbb hasonló lesz a Pats merítése a Buckeyes-tól, mint korábban a Gators-tól. Ha elhozunk onnan is egy-két Hernandez, Spikes képességűt és beválásút, akkor nem fogok panaszkodni.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Nem egy játékosra gondolok, hanem többre 😊 ha már a Meyer-féle floridai vonal is bejött

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Ebner szerinted honnan jött tavaly? 😀

több mint 13 éve
Igazad van, a kétkedőknek folyamatosan kell a megerősítés.
De mi nem Dobson-tól tudtuk meg, hogy a liga legjobb irányítója fog neki dobálni. 😀

több mint 13 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Rutgers secondary nálunk 😀
Wyatt ha csak Scar nem lett DB edző, akkor nem ő kérte 😛Bruschi85
Tegnap a közvetítésben említettem a BB-Rutgers szerelmet, Billt pl. én akkor láttam személyesen, mikor kint voltam a Knights louisville-i meccsén 2011-ben. Mivel Schiano már tavaly óta nincs ott, így ez a vonal eltűnik, a következő években az Ohio State-re lesz érdemes a Pats fanoknak fókuszálni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Nyilván mindig mindenki ezt mondja, de ha már mindig mindenhol mindenki ki van emelve, itt is elfér, sőt kell

több mint 13 éve
Dobson persze nem győzi hangsúlyozni, hogy mennyire jó, hogy a liga legjobb irányítója dobál majd neki, remélem szépen beválik majdWyatt
Te mit mondanál a helyében? Hosszas gondolkodás után arra jutottál, hogy PM a liga legjobb irányítója? 😀
A WR draft nálunk amúgy a misztikum kategória. Nincs ember, aki megmondaná, hogy ki fog beválni és miért. De végre fizikálisan kiváló elkapót húzott BB. Akinek lehet, hogy kínai lesz a Pats séma.
Azon gondolkodtam, hogy egyedül Hernandez volt, aki az elején látványosan nem értette, de mégis meg tudta tanulni. A többi vagy azonnal vette az adást, vagy soha fel nem fogta igazából és ment a levesbe.