New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
A pats.hu szavazásán 83% mondja azt, hogy győzelem lesz a Texans ellen éjszaka.DoM
Ez akkor lenne hír, ha 83% az ellenkezőjét mondaná. 😊

Egyébként én sem gondolom, hogy zuhant volna a színvonal. Inkább csak sok az olyan közepes csapat, amelyik egy meccsen akárkit képes legyőzni, de a sorozatterhelésben (még?) nem jó. Néhány botrányosan gyenge szezont futó csapat meg minden évben akad.peterk2005
20/20😊😊 teljesen egyetértek veled.
friss példa: Panthers
de mondhatnám a második fordulót és az azóta is vergődő Cards-ot...(bár ott inkább magunkat vertük meg:S)
több mint 13 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Megsérült Talib, Dennard és Arrington. 😕 Remélem, egyik sem komoly, Dennard-nél térdín sérülést jelentettek, ami nem szokott gyorsan gyógyulni. (Hörninek is az volt, asszem.)

Arrington slotban kifejezetten nagyon jól játszik,hiányozna.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Valamiért én annyira a mai meccstől nem tartok
Bár end zone-ban nem tudom ki fog TD-t szerezni elkapásból 😀
Remélem folytatódik Brady fasza sorozata is, és behúzzuk a mait (holnapit)Wyatt
Persze gondolhattam volna, hogy Herni 😊

több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
good job 😀

Do your job
több mint 13 éve
Legutóbbi 20 decemberi hazai mérkőzését megnyerte a Patriots.

több mint 13 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
A pats.hu szavazásán 83% mondja azt, hogy győzelem lesz a Texans ellen éjszaka.DoM
Ez az amit inkább remélünk, mint tudunk 😊Burkus
És úgy lett!!!
több mint 13 éve
triangle 1 283
#Patriots activate RB Brandon Bolden to the 53-man roster.
ez azért nem ártott ahhoz a 40-50 yardhoz😊
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Enyhe, de jó eséllyel esős idő várható a mérkőzés alatt. Remélem az Öreg hű volt az elveihez és bőszen locsolgatta azt a labdát a TC alatt 😊

Do your job
több mint 13 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
tumbleren elég messzemenő tippek mennek. vajon ez mennyire lesz valóságos?

IT’S GAME DAY PEOPLE
fuckyeahpatriots:
Expectations?
35-31 Patriots
TB12 goes 25-35, 315, 3TD’s, 1INT
Ridley rushes for 80-90 yards, 1TD
Vereen rushes for 1TD
Bolden rushes for 40-50
Hernandez catches 2TD
Welker catches 7/8 for 120
Woodhead catches 1TD
Lloyd catches 3 for about 25
több mint 13 éve
Ez az amit inkább remélünk, mint tudunk 😊
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
azt miért mondogatta Ricsi a sporttv-n, hogy éjjel 2:20-tól Pats-Texans, meg hozzátette, hogy elvileg meg reméljük meg hasonló bizonytalan dolgokat? lehet csak behaluztam mert későn volt 😊) remélem nem lóg majd bele a felébe valami más meccs.winston
Ez szerintem csak arra volt utalás, hogy múltkor félretájékoztatták a Raiders-es 30for30 részről. Kétlem, hogy bármi veszély fenyegetné az MNF élő közvetítését.

több mint 13 éve
Proxi New England Patriots 465 — Patriots fan
Ne legyen igazam, de úgy érzem, ebből L lesz holnap hajnalban.Gogo
 www.youtube.com/watch?v=wELAtDTaqnw

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Úgy érzem nyerni fogunk ma 😊 És ha nyerünk meglesz az első kiemelés is az AFCben, mert a Texans szerintem az egyik Colts meccset bukni fogja.
több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Ne legyen igazam, de úgy érzem, ebből L lesz holnap hajnalban.

szerk:
"Connolly's back injury has his status in question. Important spot with J.J. Watt often lining up on defensive left side." (Reiss, twitter)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
azt miért mondogatta Ricsi a sporttv-n, hogy éjjel 2:20-tól Pats-Texans, meg hozzátette, hogy elvileg meg reméljük meg hasonló bizonytalan dolgokat? lehet csak behaluztam mert későn volt 😊) remélem nem lóg majd bele a felébe valami más meccs.
több mint 13 éve
Valamiért én annyira a mai meccstől nem tartok
Bár end zone-ban nem tudom ki fog TD-t szerezni elkapásból 😀
Remélem folytatódik Brady fasza sorozata is, és behúzzuk a mait (holnapit)

több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 852 — Patriots és Kaposvári KK fan
Összességében, ha az időjárás és Fortuna is mellénk áll akkor nyerünk, csak halkan jegyzem, hogy idén Sporttv-s meccsen még nem kaptunk ki. 😊

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!Bruschi85
Hát sajnos ez így, ebben a formában nem igaz 😕 😊Wyatt
Jogos!
Igaz, erre a szezonra értettem, sőt még Kovács Sanyit bele sem írtam 😊

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Összességében, ha az időjárás és Fortuna is mellénk áll akkor nyerünk, csak halkan jegyzem, hogy idén Sporttv-s meccsen még nem kaptunk ki. 😊

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!Bruschi85
Hát sajnos ez így, ebben a formában nem igaz 😕 😊

több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 852 — Patriots és Kaposvári KK fan
Kicsit előreszalad a kérdés, de vajon harmadjára sikerülne a Giants ellen?Sobri Jóska
Sztem be sem jutnak idén, pont a Detroit elleni meccs félidei szünetében említette Dungy, akit bár Kóc edző is volt 😛, nagyra tartok és ő említette, hogy a legerősebb csapat az NFC-ben a Packers, meg is lepődtek a stúdióban, látva azt a szép és hűvös időjárást Wisconsinban ott egyik csapat sem mehet biztosra látva a könnyed sorsolásukat a Bérz Cutler nélkül? elleni meccsen kívül simán kiemeltek lehetnek, akár még #2 seed is akár, ráadásul ha a sérültek is visszatérnek majd Nelson, Clay stb.

Itt lehet játszadozni a PO-ba jutó csapatokkal:
 espn.go.com/nfl/playoffs/machine

Mivel a Ravens kikapott előre az AFC #2 seedért, kell a pihenő mert elfogy a csapat, ezért a Texans ellen nyerni kell hazai pályán meg főleg, sztem DoM, azért volt ilyen magas a szavazat Pats.hu-n, mert Tommy boy vezetésével 11!!-1 az MNF a beharangozóból is kiderült, ráadásul a Texans az elmúlt meccseken, amiket láttam Detroit, Jax, Bérz, ellen is igencsak döcögött, főleg passz ellen, bár Joseph visszatér.
Remélem mivel Julian kiesett, Lloyd előléphetne az elmúlt meccseken mélyen tudása alatt játszik, jó hír, hogy Bolden visszatér és Ridley vezetésével sokkal több futást várok, mert Foster elleni a Baby Vince vezette D# kemény próba elé néz.

Welker kérdéshez, pedig jövőre is maradnia kell jelenleg pótolhatatlan, Gronk pótlása is nehézkes, főleg RZ-ben, de Hörni képes lenne rá ha 100%-os állapotát elérné ismét.
Wes mellé évek óta nem sikerült egy kiegyensúlyozott, minőségi, nem is feltétlenül kellene mélységi WR-t találni, se FA-n, se drafton.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 558 — I like the Texans, I like who we are
optimista jóslattal is 60% körülire tettem volna csak, hogy mennyien várnak Pats győzelmet.DoM
Akkor legfontosabb statisztika: passer rating differential:
-Texans - 17.46
-Pats - 11.05

Ez alapján a Houston az esélyesebb, de azért nem mindegy a hazai pálya, illetve az, hogy az elmúlt időszakban a mi védelmünk javult, a Texansé meg romlott. Kíváncsi lennék az elmúlt 6 meccs átlagára. Persze az is ott van, hogy nekünk minőségi ellenfelünk nem nagyon volt az két hónapja.

Meghallgattam egy J.J. Watt interjút valamikor, mintha Belichick tanította volna nyilatkozni. Nekem kifejezetten szimpatikus, mint ahogy a Texans többi fiatal védője (meg amúgy a csapat is), mint Cushing, Reed vagy Barwin. Lehet azért is, mert anno mindegyiküket írták hozzánk is a draft előtt. Megjegyzem, hogy nem szomorkodnék, ha itt játszanának... BB megcsinálta volna Ninkoval az all-white-all-stars LB corps-ot. Meg persze CMIII, ha már álmodozok.LordTamas
a védelembe visszajön ma joseph és james, schaub passer rating-jéről meg annyi hogy johnson és deniels cover 3-ben is elkapja a labdát. nem akarom ezzel schaubot lehúzni de nyomás alatt elveszti a hidegvérét ellentétben brady-vel (nála higgadtabb embert életemben nem láttam 😀 ) és ha megnézzük hogy a centerünk myers és wilfork között van vagy 50 kilo akkor eléggé kettőzni kell majd ergo könnyebben oda lehet érni az irányítóhoz.
több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
optimista jóslattal is 60% körülire tettem volna csak, hogy mennyien várnak Pats győzelmet.DoM
Akkor legfontosabb statisztika: passer rating differential:
-Texans - 17.46
-Pats - 11.05

Ez alapján a Houston az esélyesebb, de azért nem mindegy a hazai pálya, illetve az, hogy az elmúlt időszakban a mi védelmünk javult, a Texansé meg romlott. Kíváncsi lennék az elmúlt 6 meccs átlagára. Persze az is ott van, hogy nekünk minőségi ellenfelünk nem nagyon volt az két hónapja.

Meghallgattam egy J.J. Watt interjút valamikor, mintha Belichick tanította volna nyilatkozni. Nekem kifejezetten szimpatikus, mint ahogy a Texans többi fiatal védője (meg amúgy a csapat is), mint Cushing, Reed vagy Barwin. Lehet azért is, mert anno mindegyiküket írták hozzánk is a draft előtt. Megjegyzem, hogy nem szomorkodnék, ha itt játszanának... BB megcsinálta volna Ninkoval az all-white-all-stars LB corps-ot. Meg persze CMIII, ha már álmodozok.
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Üdv, most tekintsetek el lécci attól hogy texans drukker vagyok 😀 , sima sportfogadási kutatással néztem át ebbe a csoportba. Szeretném megkérdezni tőletek a fontos hiányzók nevét posztonként, mivel fogadni egyik csapatra se merek (jó csapathűségből rakok a houstonra 😀 ), így pontokra és int-ekre fogok fogadni. Köszi előre is
Ja am simány nyer a houston 😀 😀samu09
Gronk,Mankins,Connolly a legfontosabbak az offenseből, Jones pedig a Defenseből. De lehet, hogy kihagytam valakit. 😊
több mint 13 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 558 — I like the Texans, I like who we are
Üdv, most tekintsetek el lécci attól hogy texans drukker vagyok 😀 , sima sportfogadási kutatással néztem át ebbe a csoportba. Szeretném megkérdezni tőletek a fontos hiányzók nevét posztonként, mivel fogadni egyik csapatra se merek (jó csapathűségből rakok a houstonra 😀 ), így pontokra és int-ekre fogok fogadni. Köszi előre is
Ja am simány nyer a houston 😀 😀
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Az elmúlt 3 meccsük alapján erre nem látok sok esélyt. Eddig is egy felfújt lufinak tartottam a Ravenst, de mostmár ennyi sérülttel végképp. (Szerintem simán benne van, hogy már max 1et nyernek idén)tamasboldizsar
Nem annyira lufi a Ravens, szerintem inkább kétarcú. Otthon ők nagyon jók (a Steelers ellen nagyképűek voltak, Charlie bácsi úgyis elrontja, ráb@sztak). Ha az OL-jukat összekapják Von-ék ellen, akkor meleg meccs lesz a Broncos-nak. Ha még Cameron adna elég labdát Rice-nak, akkor sima liba. 😀
Btw semmi különös nem várható az időjárásban, viszonylag meleg, talán egy kis eső.

zinadine, általában a védelem megoldja, hogy az ellenfél legnagyobb támadó fegyverét semlegesítsék. Várható, hogy Foster-t kivesszük az egyenletből, s marad a Schaub-Johnson duó. Jó vizsga lesz a Sec-nek.
(Tegnap a 49-ers elég sokat játszatta Moss-t, még flea flicker-t is hívtak rá. Szép lesz az is...)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Az elmúlt 3 meccsük alapján erre nem látok sok esélyt. Eddig is egy felfújt lufinak tartottam a Ravenst, de mostmár ennyi sérülttel végképp. (Szerintem simán benne van, hogy már max 1et nyernek idén)