New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Milyen idő lesz Bostonban a meccsen? Jó lenne ha legalább hideg lenne..

Domináns csapat pedig egyértelműen nincs. Az év elején annak tűnő Texans és 49ers egyértelműen visszaesett. Emellett a szezon elején erősnek tűnő csapatok is (Ravens, Chicago) vissza süllyedtek a középszerűségbe.
Év elején még mindenki dicsőítette az NFC-t, hogy milyen erős. Jelenleg már ezt se látom: A Falcons egyáltalán nem meggyőző hiába van jó mérlege, 49ers visszaesett az én szememben legalábbis. Seahawks és a Giants max erős középcsapatok, a Bears teljes homály az utóbbi időben. Egyedül a GB-t látom ott igazán keménynek akikkel egy esetleges SB-nél tuti nem szeretnék találkozni.
Az AFC-ben a Denvert és a Steelerst érzem legveszélyesebbnek ránk. Szóval nagy különbség a PO csapatok tekintetében szerintem nincs a két főcsoport között. Az NFC annyivel erősebb, hogy több a középcsapat.

Mai meccshez, hogy ne legyen teljesen off:
Kb. szerintem az O-falon múlik minden, hogy ennyi sérültel mire képes. Ha kordában tudja tartani JJ Watt-ot akkor meglesz a meccs. Az utóbbi időben a Texans védelem azért eléggé betlizett és mostanában Foster is visszavett + a hideg is ha lesz nekünk kedvez. Ha ez a meccs megvan akkor onnantól a következő 3-at hozzuk és akkor meg lehet az első seed ami fontos lenne, mert a Texans ellen a PO-ban nagy előny lehet és első körben nagy valószínűséggel a Denvert is sikerülne elkerülni. De hozzáteszem, hogy a 2. seedhez is hozni kell minden meccset mert különben a Broncos elviszi.
Ha pedig bukjuk a mai meccset akkor felesleges kockáztatni a sérülteket a hátrelévő meccseken, mert akkor nagyjából a 2. seed is elúszott.tamasboldizsar
A Ravens csak elveri mostmár a Broncost, onnantól meg süti 😀

több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 437 — Ajmo Vatreni
A mai meccsen a legnagyobb közhely kell a győzelemhez. Run the ball, stop the run. Fostert ki kell kapcsolni.
több mint 13 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Milyen idő lesz Bostonban a meccsen? Jó lenne ha legalább hideg lenne..

Domináns csapat pedig egyértelműen nincs. Az év elején annak tűnő Texans és 49ers egyértelműen visszaesett. Emellett a szezon elején erősnek tűnő csapatok is (Ravens, Chicago) vissza süllyedtek a középszerűségbe.
Év elején még mindenki dicsőítette az NFC-t, hogy milyen erős. Jelenleg már ezt se látom: A Falcons egyáltalán nem meggyőző hiába van jó mérlege, 49ers visszaesett az én szememben legalábbis. Seahawks és a Giants max erős középcsapatok, a Bears teljes homály az utóbbi időben. Egyedül a GB-t látom ott igazán keménynek akikkel egy esetleges SB-nél tuti nem szeretnék találkozni.
Az AFC-ben a Denvert és a Steelerst érzem legveszélyesebbnek ránk. Szóval nagy különbség a PO csapatok tekintetében szerintem nincs a két főcsoport között. Az NFC annyivel erősebb, hogy több a középcsapat.

Mai meccshez, hogy ne legyen teljesen off:
Kb. szerintem az O-falon múlik minden, hogy ennyi sérültel mire képes. Ha kordában tudja tartani JJ Watt-ot akkor meglesz a meccs. Az utóbbi időben a Texans védelem azért eléggé betlizett és mostanában Foster is visszavett + a hideg is ha lesz nekünk kedvez. Ha ez a meccs megvan akkor onnantól a következő 3-at hozzuk és akkor meg lehet az első seed ami fontos lenne, mert a Texans ellen a PO-ban nagy előny lehet és első körben nagy valószínűséggel a Denvert is sikerülne elkerülni. De hozzáteszem, hogy a 2. seedhez is hozni kell minden meccset mert különben a Broncos elviszi.
Ha pedig bukjuk a mai meccset akkor felesleges kockáztatni a sérülteket a hátrelévő meccseken, mert akkor nagyjából a 2. seed is elúszott.
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Sziasztok! Van arról valami friss hír, hogy Chandler Jones játszik ma?clbass
Ilyenekről a Pats-nél nincs hír. Se friss, se semmilyen.
Edzett limitáltan a múlt héten. Ez tény. Valószínűleg fog játszani. Ez spekuláció. 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
Sziasztok! Van arról valami friss hír, hogy Chandler Jones játszik ma?
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
optimista jóslattal is 60% körülire tettem volna csak, hogy mennyien várnak Pats győzelmet.
több mint 13 éve
Így van, egy Texans oldalon meg nyilván a Houston sikerére tippelnének többen 😊

több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 572 — The only discipline that lasts, is self discipline
A pats.hu szavazásán 83% mondja azt, hogy győzelem lesz a Texans ellen éjszaka.DoM
Ez akkor lenne hír, ha 83% az ellenkezőjét mondaná. 😊

Egyébként én sem gondolom, hogy zuhant volna a színvonal. Inkább csak sok az olyan közepes csapat, amelyik egy meccsen akárkit képes legyőzni, de a sorozatterhelésben (még?) nem jó. Néhány botrányosan gyenge szezont futó csapat meg minden évben akad.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
A pats.hu szavazásán 83% mondja azt, hogy győzelem lesz a Texans ellen éjszaka.DoM
Aszondom lehet B bácsi úgy gondolja ráér még a Texans seggrepacsi, jó nekem a Kóc.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
szerintem azzal, hogy nincs domináns csapat nem egyenlő, hogy zuhant a színvonal. inkább csak az, hogy még közelebb vannak a csapatok egymáshoz és ezért most tényleg sokkal több függ az aznapi formától

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
A pats.hu szavazásán 83% mondja azt, hogy győzelem lesz a Texans ellen éjszaka.
több mint 13 éve
Kicsit előreszalad a kérdés, de vajon harmadjára sikerülne a Giants ellen?Sobri Jóska
Szerintem igen. Ez a Giants messze nem olyan meggyőző mint volt a két bajnok csapata. Illetve, idén már nem elég a Pats ellen lőtávolon belül maradni a végén, mert a Def képes megfogni egy game winning driveot is. FViktor93
Október eleje óta nem játszott a Pats komolyabb csapat ellen, az ilyen kijelentésekkel azért még várjunk. A Texans elleni meccs adhat egy képet, hogy valójában hol is tart a csapat (persze ha nem lesznek irreális körülmények Foxboroban) játékban Gronk nélkül egyik oldalon, Talibbal a másik végen.

Általánosságban szerintem elég nagyot zuhant a színvonal az NFL-ben. Nincs kiemelkedő, domináns csapat, viszont az alsóház egyre népesebb és egyre gyengébb, a középszerű csapatok száma is csak növekszik.
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Kicsit előreszalad a kérdés, de vajon harmadjára sikerülne a Giants ellen?Sobri Jóska
Szerintem igen. Ez a Giants messze nem olyan meggyőző mint volt a két bajnok csapata. Illetve, idén már nem elég a Pats ellen lőtávolon belül maradni a végén, mert a Def képes megfogni egy game winning driveot is.
több mint 13 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
Szerintem most sem sikerülne. Bár ne legyen igazam!

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
meggyőződésem, hogy igen.
az elsőnél senki nem számított vereségre.
a másodiknál erősebb volt a Giants, a védelmek minőségbeli különbsége miatt
ha idén - valami csoda folytán -, megint az SB-ben összefutnánk, mentálisan más lenne a helyzet; és a mi javunkra szerintem. Mindenki ezer lángon égne, nincs veszíteni való alapon. Míg a Giants meg - szintén mentálisan - tartson attól a bizonyítási kényszertől, h megint meg kell mutatni egy utolsó perces CBW-nel, h jobbak és stresszeljenek erre.

szal, sztem idén nyernénk, a mentális fölény miatt.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 247 — #NoStress
Kicsit előreszalad a kérdés, de vajon harmadjára sikerülne a Giants ellen?

több mint 13 éve
Sőt, ha holnap nyerünk, és a Colts egyszer bemákolja a Texanst, ahogy MINDEN évben szokták, még az 1. is meglehet (nem mondom, hogy meglesz, de az esély meglenne)

több mint 13 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Azon gondolkodtam, hogy ha nincs már esély a 2. kiemelésre, akkor talán jobb lenne ha csak 4. kiemelt lenne a csapat, mert akkor sanszosan nem a Steelers hanem a Colts jönne hozzánk a PO első körében. FViktor93
Pedig egyre jobb esélyünk van a 2. helyre 😊Wyatt
Ahogy a mai eredményeket elnézem, ha holnap nyerünk, sansz van a 2. kiemelésre. A Colts pedig simán lehet első a WC sorrendben.
több mint 13 éve
Azon gondolkodtam, hogy ha nincs már esély a 2. kiemelésre, akkor talán jobb lenne ha csak 4. kiemelt lenne a csapat, mert akkor sanszosan nem a Steelers hanem a Colts jönne hozzánk a PO első körében. FViktor93
Pedig egyre jobb esélyünk van a 2. helyre 😊

több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Azon gondolkodtam, hogy ha nincs már esély a 2. kiemelésre, akkor talán jobb lenne ha csak 4. kiemelt lenne a csapat, mert akkor sanszosan nem a Steelers hanem a Colts jönne hozzánk a PO első körében.
több mint 13 éve
triangle 1 283
kis kampány Wes megtartása mellett:
 bostonherald.com/sports/columnists/view.bg?articleid=1061180515&position=0

nehéz vele vitatkozni...
több mint 13 éve
Patriots DE Chandler Jones in the locker room just now: "How am I feeling? Ready to play against the Texans." Said it's a "coach's decision"
Végre hír, és legalább jó is 😊 Innentől max egy meccs pihi gondolom

több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Készleten ragadt darabok, ákciós áron!!!

És egy Pats relikvia is:

Több féle kivitelben van, összesen 3 db. Ha kell mind a 3, 2500Ft-ért vihető.

Az áruk egységesen 990FT + szállítás. Ha érdekel, írj üzenetet.
több mint 13 éve
Hmm, van még pár szabad hely a Texans elleni meccsre, de jó lenne elcsábulni 😀

több mint 13 éve
No team has a higher percentage of rushes against defenses with five or more defensive backs this season than the Patriots (73.5 percent), thanks in some part to the hurry-up approach they employ to create mismatches in the running game.

Ez nagyon magas számnak tűnik. Vajon milyen százalékban használhatnak az ellenfelek base D-t a Pats ellen?