New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
ICYMI - Vollmer couldn't cope with Wake last week. Here we break it down  www.profootballfocus.com/blog/2012/12/06/marquee-matchups-leaving-vollmer-in-his-wake/
Kapott egy fasza mínuszos értékelés a mi fiunk

több mint 13 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
Wow, sok boldogságot nekik, remélem nem jár majd túlzott anyagi vonzatokkal a második gyerek, s bírni fogják😊

Más. Szerintetek Connolly RG poszton marad vagy egy érdemi RG igazolásával/draftolásával visszakerül C posztra?
Wendell szvsz kb. ugyanolyan pass blocker, jelentősen jobb run blocker és emlékeim szerint még egy shotgun snapet sem rontott el idén...Gyulus
Na igen, ezt én is mondtam, nem is értem, hogy vállalják merik bevállalni ebben a gazdaságilag instabil világban
A másik két hely, ahova mostanában baba érkezett/fog és nem születnék szívesen az Beckhamék és Vilmosék 😛Wyatt
ja szegényeknek mennyit kell majd nélkülözniük

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Wow, sok boldogságot nekik, remélem nem jár majd túlzott anyagi vonzatokkal a második gyerek, s bírni fogják😊

Más. Szerintetek Connolly RG poszton marad vagy egy érdemi RG igazolásával/draftolásával visszakerül C posztra?
Wendell szvsz kb. ugyanolyan pass blocker, jelentősen jobb run blocker és emlékeim szerint még egy shotgun snapet sem rontott el idén...Gyulus
Na igen, ezt én is mondtam, nem is értem, hogy vállalják merik bevállalni ebben a gazdaságilag instabil világban
A másik két hely, ahova mostanában baba érkezett/fog és nem születnék szívesen az Beckhamék és Vilmosék 😛

több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Gyulus
Elég sokat volt sérült idén. Az állandóság azért fontos szempont lehet center poszton - in Scar we trust ellenére. Nincs indok Wendell leváltására.

Én még mindig a Solder-Thomas-Wendell-Mankins-akárki falra lennék kíváncsi. Különösen, ha a Vollmer elmegy. Cannonnak is jót tenne, ha nem lenne túl sok kísérletezés a belső hármasnál.
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan

Wendell a PFF-nél a legjobb run blocker C. Szerintem Connolly maradjon RG poszton és még hozzanak is oda embert. Solder-Mankins-Wendell-Connolly/új ember-Vollmer és Thomas-Connolly/új ember-Cannon nyolcas minden poszton kellő mélységet jó minőségben adna.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero

Wendell szvsz kb. ugyanolyan pass blocker, jelentősen jobb run blocker és emlékeim szerint még egy shotgun snapet sem rontott el idén...
több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Zuhanyhíradó: megszületett Brady lánya. Reméljük ezt rendesen megünnepli hétfő este a Texans ellen.
több mint 13 éve
Hagyjuk már ezt a Brady, MVP vitát...
Saját mércéjéhez mérten közepesen erős szezonja van. Cseppet sem dominál annyira, mint az MVP szezonjai során, a keményebb D-k ellen eddig szenvedett.
A futójáték miatt, szerencsére, nem is kell hogy MVP formában nyomja.

A Pats házi MVP-je nekem egyébként is Scarr, félelmetes, hogy ennyi sérülés közepette is kifejezetten produktív maradt az OL.Gyulus
Mondjuk ez idén szinte mindegyik irányítóra igaz. Nem is adnám irányítónak. De úgyis az kapja.

több mint 13 éve
Saját mércéjéhez mérten közepesen erős szezonja van. Cseppet sem dominál annyira, mint az MVP szezonjai során, a keményebb D-k ellen eddig szenvedett.

A Pats házi MVP-je nekem egyébként is Scarr, félelmetes, hogy ennyi sérülés közepette is kifejezetten produktív maradt az OL.Gyulus
Hagyjad 😀

több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero

A Pats házi MVP-je nekem egyébként is Scarr, félelmetes, hogy ennyi sérülés közepette is kifejezetten produktív maradt az OL.
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 572 — The only discipline that lasts, is self discipline
Viszont Brady tavaly minden idők második legtöbb passzolt yardjával, AFC-csoportelsőséggel, impresszív TD/Int mutatóval sem volt ott még véletlenül sem a jelöltek között, mert tavaly két még brutálisabb teljesítmény is volt. Idén mondjuk senkire nem mondanám, hogy jobb nála, pedig ő sem olyan mint pl tavaly (a 2011-es teljesítményével agyonverne mindenkit)Wyatt
Jajj, csak nehogy valamelyik whodat benézzen ide, mert jönni fog, hogy Brees miért nem kap soha tejbepapit reggelire? 😊

Tomi: Tudom, és igazad van. De ha már elolvastam három oldalnyi bostonfant, akkor had kössek bele, főleg úgy, hogy azzal kicsit beléd is beléd tudok végre. Olyan ritka élmény, nehéz rést találni. 😊

A Denver ügyben meg ahogy a dolgok alakulnak, januárban valószínűleg kiderül, hogy ki jön elő jobb farbával. 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
peterk, suti reklamált, hogy Bástya elvtárs már le van szarva?! A link arra bizonyíték, hogy nem.
Direkt nem írtam, de a faszi Pats fan.
Az egész cikk abból ered, hogy TB annyira ugyanolyan jó minden évben, hogy senkinek fel sem tűnik, hogy ezek mindegyike kiemelkedő teljesítmény. Tőle ez a természetes. Ez lehet, hogy így van, de egyébként ez a teljesítmény másoktól már nem az.
Ma az NFL.com-on címlapon volt, hogy TB visszaesett az MVP versenyben a Miami meccs miatt. PM-ről a KC meccs után írtak ilyet?
Melyik irányítónak nem voltak gyengébb meccsei?
Ha "gyengus csapaton" a Colts-ot érted, akkor egyetértünk. 😀
A Denver várhatóan 24-34 pontot szerez, a Pats 25-45 pontot. A Denver alacsonyabb varianciával dolgozik (nagy erény!), de TB az egyik kezével a seggében is tudja a Denver minimumát. A plusz 11 pont ellen meg üssed össze az érveket! De csak 5 perc! No running up the score! 😀
S most szépen átvonulunk az innen számított 5. terembe, ahol a Miért nem Gipsz Jakab az MVP?! ápoltak fekszenek. Egymás melletti ágyat kérünk, s ha nem szedálnak le minket, akkor jókat fogunk beszélgetni. 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
És Brady? Brady elvtársat már senki sem akarja kitüntetni?sutianap
Íme!  sportsillustrated.cnn.com/2012/writers/kerry_byrne/12/04/tom-brady-mvp/index.html
Érdemes elolvasni, CHFF-os az író, döbbenetes adatok sora tulajdonképpen az egész cikk.tomi-tomi
Úgy látszik, hogy ma olyan napom van, hogy beléd kötök, de nem tudok ellenállni. 😊

Először is szerintem rossz a kiindulási alap. Nem tudom honnan veszi a cikkíró, hogy a Posterboy nincs a legszűkebb MVP várományosok között, mert szerintem a mértékadó NFL oldalakat olvasva bizony ott van. Nekem legalábbis az a benyomásom, hogy mostanra az MVP race leszűkült 3 emberre, abc sorrendben: Brady, Manning (a bratyó) és Rodgers. A többi esélyes vagy nem is volt esélyes (a fiatalok), vagy lesérült (BigBen) vagy eljátszotta az esélyét 1-2 szar meccsel (Ryan).

Másodszor, az egyéni produkcióval kapcsolatban a felhozott lista impresszív, de ha ugyanezt összeszeded Manning, Rodgers, de még Ryan vagy RGIII esetén, ugyanilyen impresszív lista jönne ki. Azaz ezzel önmagában nem indokolható az MVP cím, hiszen a többi várományos listája is hasonlóan impresszív. (És itt visszautalok az előző bekezdésre: TB benne is van a szűl várományos listában. 😊 ).

A records setting offense rész meg inkább csapat achievement, mint egyéni. Ráadásul az a "probléma" vele, hogy a csapat nem konstansan 35 körül teljesít, hanem jónéhány (többnyire gyengus) csapatot agyonver, aztán közben jópár meccsen meg erősen szenved. És itt jön ugye a hírhedt running up the score téma, ami tudom, hogy tőrdöfés minden Pats drukker szívébe, de a Bostonon kívüli világban bizony szó van róla, márpedig MVP-t nem Bostonban választanak. 😊 Arról nem is beszélve, hogy Tommy boynak is úgy jönnek ki az egyébként valóban ligaelit számai, hogy akkor csinál 120-140-es ratingeket, amikor agyonvertek egy csapatot, de amint keményebb #D, jobb csapat, szorosabb meccs jön, alaposan leesik a ratingje, szóval ezt az érvet én inkább hanyagolnám. 😊

A milestone résszel az a gond, hogy nem egy idénybeli teljesítményt mér. Ezek HOF ballotba kerüléshez való érvek.

Szóval elnézést kérek minden Pats szurkolótól a véleményem miatt - még akkor is, ha nem volt szándékomban TB érdemeit kisebbíteni. Sőt, ahogy az első bekezdésben írtam, nálam de facto MVP esélyes. De ettől még a cikk nyemjó... 😊 Jól összefoglalja, hogy TB miért a valaha élt egyik legjobb irányító, miért first ballot HOF. De az MVP cím elnyeréséhez szükséges indoklásban nem erősebb, mint amit a másik kettő általam említett irányítóval kapcsolatban bármikor 5 perc alatt összeütök. 😊
peterk2005
Íme!  sportsillustrated.cnn.com/2012/writers/kerry_byrne/12/04/tom-brady-mvp/index.html
Érdemes elolvasni, CHFF-os az író, döbbenetes adatok sora tulajdonképpen az egész cikk.tomi-tomi
Úgy látszik, hogy ma olyan napom van, hogy beléd kötök, de nem tudok ellenállni. 😊

Először is szerintem rossz a kiindulási alap. Nem tudom honnan veszi a cikkíró, hogy a Posterboy nincs a legszűkebb MVP várományosok között, mert szerintem a mértékadó NFL oldalakat olvasva bizony ott van. Nekem legalábbis az a benyomásom, hogy mostanra az MVP race leszűkült 3 emberre, abc sorrendben: Brady, Manning (a bratyó) és Rodgers. A többi esélyes vagy nem is volt esélyes (a fiatalok), vagy lesérült (BigBen) vagy eljátszotta az esélyét 1-2 szar meccsel (Ryan).

Másodszor, az egyéni produkcióval kapcsolatban a felhozott lista impresszív, de ha ugyanezt összeszeded Manning, Rodgers, de még Ryan vagy RGIII esetén, ugyanilyen impresszív lista jönne ki. Azaz ezzel önmagában nem indokolható az MVP cím, hiszen a többi várományos listája is hasonlóan impresszív. (És itt visszautalok az előző bekezdésre: TB benne is van a szűl várományos listában. 😊 ).

A records setting offense rész meg inkább csapat achievement, mint egyéni. Ráadásul az a "probléma" vele, hogy a csapat nem konstansan 35 körül teljesít, hanem jónéhány (többnyire gyengus) csapatot agyonver, aztán közben jópár meccsen meg erősen szenved. És itt jön ugye a hírhedt running up the score téma, ami tudom, hogy tőrdöfés minden Pats drukker szívébe, de a Bostonon kívüli világban bizony szó van róla, márpedig MVP-t nem Bostonban választanak. 😊 Arról nem is beszélve, hogy Tommy boynak is úgy jönnek ki az egyébként valóban ligaelit számai, hogy akkor csinál 120-140-es ratingeket, amikor agyonvertek egy csapatot, de amint keményebb #D, jobb csapat, szorosabb meccs jön, alaposan leesik a ratingje, szóval ezt az érvet én inkább hanyagolnám. 😊

A milestone résszel az a gond, hogy nem egy idénybeli teljesítményt mér. Ezek HOF ballotba kerüléshez való érvek.

Szóval elnézést kérek minden Pats szurkolótól a véleményem miatt - még akkor is, ha nem volt szándékomban TB érdemeit kisebbíteni. Sőt, ahogy az első bekezdésben írtam, nálam de facto MVP esélyes. De ettől még a cikk nyemjó... 😊 Jól összefoglalja, hogy TB miért a valaha élt egyik legjobb irányító, miért first ballot HOF. De az MVP cím elnyeréséhez szükséges indoklásban nem erősebb, mint amit a másik kettő általam említett irányítóval kapcsolatban bármikor 5 perc alatt összeütök. 😊
peterk2005
Én nem olvastam (még)
Viszont Brady tavaly minden idők második legtöbb passzolt yardjával, AFC-csoportelsőséggel, impresszív TD/Int mutatóval sem volt ott még véletlenül sem a jelöltek között, mert tavaly két még brutálisabb teljesítmény is volt
Idén mondjuk senkire nem mondanám, hogy jobb nála, pedig ő sem olyan mint pl tavaly (a 2011-es teljesítményével agyonverne mindenkit)

több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 572 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Ez baromi jó cikk.Burkus
Könyvjelzőbe velük! 😀
 www.coldhardfootballfacts.com/

több mint 13 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ez baromi jó cikk.
több mint 13 éve
Egy olyat lehet prezentálni, hogy a Bredy-érában, hány elkapó, hány évig milyen teljesítménnyel? Hogy lássuk a Belicskabá féle variát, a csereszabatosságot, miszerint mindenki pótolható, kivéve a Tomi, egyéventúl. Karira? Plízzzz.sutianap
Karira.

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Egy olyat lehet prezentálni, hogy a Bredy-érában, hány elkapó, hány évig milyen teljesítménnyel? Hogy lássuk a Belicskabá féle variát, a csereszabatosságot, miszerint mindenki pótolható, kivéve a Tomi, egyéventúl. Karira? Plízzzz.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Érdemes elolvasni, CHFF-os az író, döbbenetes adatok sora tulajdonképpen az egész cikk.

több mint 13 éve
braylon edwardssal felesleges szerintetek próbálkoznunk?mascherano
Még azt is elejti, amit még a vízhordó fiú sem.Burkus
tudom de azért tennék egy próbát

több mint 13 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
braylon edwardssal felesleges szerintetek próbálkoznunk?mascherano
Még azt is elejti, amit még a vízhordó fiú sem.
több mint 13 éve
braylon edwardssal felesleges szerintetek próbálkoznunk?

több mint 13 éve
És Brady? Brady elvtársat már senki sem akarja kitüntetni? Csak a fogócskák az ügyesek?sutianap
Rossz ajtón tetszett kopogtatni, az irányító-hiánybetegséggel a harmadik szobában foglalkozunk (Traumatológia-Elfekvő (Belgyógyászat III.)-Steelers). Ne tessék túl szaladni (ha-ha), mert a negyedik teremben téveszmések vannak (Nekünk elit irányítónk van - Ravens felirat).
Itt a WR-TE hiányban szenvedőket kezeljük - több-kevesebb sikerrel.

Brady kolléga a hétfői előadására készül. Schaub hallgató kért egy speciális kurzust, mert úgy látja, hogy Luck csoporttársa nagyot javult a Brady-szeminárium után.

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
És Brady? Brady elvtársat már senki sem akarja kitüntetni? Csak a fogócskák az ügyesek?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Hörni a begyedben van, pedig az ő sokoldalúsága a Pats támadó stratégiájának egyik alapköve. Ha ő vele küldik fel a 12 formációt, akkor a védelem kénytelen minimum nickel-t választani. Most végre tudjuk is jó futással büntetni.
WW egyik legjobb érve valóban az elpusztíthatatlansága lesz.tomi-tomi
Nagyon szeretem Hernandez játékát, tényleg rendkívül sokoldalú és állandó gondolkodásra kényszeríti az ellenfelet. Egyszerűen nem értem illetve értettem az állandó hype-ot. Az előszezonban sok amerikai "szakíró", mint a Pats legfontosabb játékosát említette, ami szerintem egyszerűen hülyeség. (Mondjuk emlékszem, hogy voltak olyanok, akik 2008 végén azt mondták halálosan komolyan, hogy tradeljük Brady-t, mert megvan az utóda...)

Gronk minden idők egyik legteljesebb és legjobb TE-je az első három éve alapján, Welker meg az NFL történetének legeredményesebb slot elkapója, és általánosságban is az elmúlt évek egyik legjobb célpontja. Hörni ehhez képest "csak" egy nagyon jó elkapó TE/HB hibrid. Nem tűnt úgy az elmúlt években, beleértve idén is, hogy megtört a támadószekció, mikor nem játszott Hernandez. Welker, Gronk sokkal jobban hiányzott, hiányzik.