New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Peter King power rankingja 😊

1. New England (9-3). What a schedule over the next two months, of games scheduled and not (yet) scheduled. Tick ... tick ... tick.

2. Houston (11-1). Just seven days 'til Texans-Pats, Monday-nighter, Foxboro.

3. San Francisco (8-3-1). Just 13 days 'til Niners-Pats, Sunday-nighter, Foxboro.

4. Denver (9-3). Just 48 days 'til Broncos-Pats, AFC Championship Game, Foxboro.

5. Atlanta (11-1). Just 62 days 'til Falcons-Pats, Super Bowl XLVII, New Orleans.

(OK! I hear you! Time to stop the stupid Patriots' schtick!)

Read More:  sportsillustrated.cnn.com/2012/writers/peter_king/12/02/week-13/index.html#ixzz2DziLcPvC
több mint 13 éve
Annyira biztosra veszitek, hogy megverjük a Texans-t és a Frisco-t is? Ha az O-line, illetve az elkapók a tegnapi formát mutatják, akkor én ebben közel sem vagyok biztos. Különösen azért, mert a defense sokkal nehezebb helyzetben lesz mind a futás, mind a passz ellen.

Az lesz még érdekes, ha a Denver megy by-weekre és mi megyünk hozzájuk.Burkus
Egyáltalán nem biztos, igazad van, ha az támadófal nem javul, összecsomagolják Brady-t mind a két meccsen. Akkor meg majdnem biztos, hogy kikapunk.
Én általában passzimista vagyok, és túlbecsülöm az ellenfelet. Azonban megfordítva, ők sem lehetnek biztosan, hogy megvernek minket:
-A 49ers most kapott ki attól a Rams-től, akiket mi hülyére vertünk Londonban.
-A Texans a liga leggyengébb csapatival játszott nyögvenyelős meccseket, miközben mi "megaláztuk" az 8-4-es Coltsot.
Ráadásul mind a ketten jönnek hozzánk, és egyikük sem szokta a decemberi északi-keleti időjárást. Mi tartunk tőlük, de azt hiszem az ő szurkolóik még jobban tartanak tőlünk.

A PO-val kapcsolatban, szerintem a Denver innentől nem fog meccset veszíteni. Ami elég nagy baj, mert nagyon nem mindegy, hogy a Mile High-ba megyünk mi esetleg, vagy ők jönnek hozzánk. Ugyanez áll Houstonra is, ott is nagyon fontos, hogy ki játszana hazai pályán. Szerintem viszont a Baltimore vagy a Steelers ellen messze nem nyom annyit a latba a hazai (vagy idegen) pálya, mint az előző kettőnél. Ha most tippelnem kéne, akkor Texans - Broncos - Patriots - Ravens - Colts - Steelers sorrendre tenném a pénzem. Nagyon remélem, hogy nem így lesz, mert ez azt jelentené, hogy a potenciálisan a három legkeményebb ellenfelet kapjuk a rájátszásba (otthon/Steelers - idegen/Broncos - idegen/Texans). Egy szó, mint száz, jobb lenne behúzni a hátralévő meccseket.
több mint 13 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Annyira biztosra veszitek, hogy megverjük a Texans-t és a Frisco-t is? Ha az O-line, illetve az elkapók a tegnapi formát mutatják, akkor én ebben közel sem vagyok biztos. Különösen azért, mert a defense sokkal nehezebb helyzetben lesz mind a futás, mind a passz ellen.

Az lesz még érdekes, ha a Denver megy by-weekre és mi megyünk hozzájuk.
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Hajrá Broncos - ellenük nekünk jó az egymás elleni. Persze, a legjobb az lenne, ha a Ravens mástól kapna ki és ütné a Denver-t.tomi-tomi
Ha a Ravens nyer a Denver ellen és marad a hármas holtverseny, akkor a Ravensé a #2 kiemelés, mert a másik két csapatot is legyőzte.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Gostkowksival kapcsolatban vegyesek az érzéseim, 49 yardról ki lehet hagyni FG-t, főleg, hogy utána 2-őt biztosan értékesített, de tény, hogy idén valami nem stimmel vele. Amúgy anno nagyon megdobta az értékét a touchback képesség, de ez a tavalyi szabálymódosítás óta már nem olyan fontos. Én mindenesetre még adnék neki bizalmat, összességében jó rugó szerintem.LordTamas
Volt az három is, de nagyon sok van már neki idén a rovásán
A special team viszont megint fontos játékot csinált (még ha ehhez kellett is a segítség a túloldalról)
Mayo egyre több játékfordító dolgot művel a temérdek tackle mellett, és végre fogtuk a futást is egész jól a kezdetek után

több mint 13 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Azért a Phins is tud figyelemreméltó produkcióval előrukkolni...

www.youtube.com/watch?v=FIfbghHdG1s
több mint 13 éve
A tegnapi meccs, összhangban a korábbi véleményemmel, számomra bizakodásra ad okot, mivel egyre inkább lehet újra remény látni a védelem játékában. Messze nem volt tökéletes, például Talib (vagy egy safetynek kellett volna ott lennie?) szépen lemaradt egy hosszú passzról, meg nem is Peyton ellen mentünk, de ég és föld a Bills/Ravens/Seahawks/első Jets elleni tragédiához képest. Rendre megnyertük a LOS csatát.

A támadók meg úgyis összeszedik magukat. Scar sem tud mindenből csodát tenni, igazából ez volt az első meccs, mikor rendesen leszerepelt a pass protection. Nem csak a sackek számából látszott, hanem abból is, hogy Brady-nek kb minden snap után táncikáni kellett a zsebben.
Mondjuk a meccs végére hiányzott a kezdő sor 60%-a, plusz Gronk sem volt ott blokkolni. Ha felépülnek a hiányzók, nem lesz itt gond.

Más: Welkernek igaz, hogy (megint) volt pár dropja (bár az elején vizes volt a labda), de amint baj van, őt kell előhúznunk a kalapból. Ez az offense Gronkra és Welkerre épül, megtámogatva a futással. Egyszerűen nem szabad elengedni, minden áron meg kell tartani. Brandon Stokley 5 évvel idősebb, szóval a kora miatt szerintem nem kell aggódni. Hamár WR-ek, akkor lassan kimondható, hogy Lloyd bővel alulmúlta a várakozásokat, nem lett belőle Galloway, vagy Ocho, de nem jobb, mint Branch.

Gostowksival kapcsolatban vegyesek az érzéseim, 49 yardról ki lehet hagyni FG-t, főleg, hogy utána 2-őt biztosan értékesített, de tény, hogy idén valami nem stimmel vele. Amúgy anno nagyon megdobta az értékét a touchback képesség, de ez a tavalyi szabálymódosítás óta már nem olyan fontos. Én mindenesetre még adnék neki bizalmat, összességében jó rugó szerintem.

A lényeg, hogy megvan a csoport, és a Ravens bukásával elérhető közelségbe került a bye week is. A következő két hétre meg drukkoljunk, hogy essen a hó. Akkor biztos nem lesz baj.
több mint 13 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
Sziasztok! Csak nekem tűnik úgy, vagy Wes tényleg többet droppol, mint amit megszoktunk tőle? Még így is ligaelit, de mintha már nem az a ragadós -mindenhogy mindent elkapok-stílus jönne át az ő játékából.

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
@richeisen: Because a 3-way tie requires a conference record tiebreaker, Pats are 2-seed above Ravens despite losing to them

érdekes... miénk a 2. hely jelenlegDanna
Ez egyértelmű volt 😊
A Broncos kapjon csak ki szépen, meg a Ravens is cummanthat bőven még, PM-et nem akarok ellenfélként látni ismét 😛

több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
@richeisen: Because a 3-way tie requires a conference record tiebreaker, Pats are 2-seed above Ravens despite losing to them

Mert hármas holtverseny van, s ekkor nem az egymás elleni a tiebreaker (egyelőre).tomi-tomi
igen, viszont lesz Ravens-Broncos, így ez mindenképpen változni fog.Danna
Hajrá Broncos - ellenük nekünk jó az egymás elleni. Persze, a legjobb az lenne, ha a Ravens mástól kapna ki és ütné a Denver-t.tomi-tomi
jaja és persze mi nem kapnánk ki többet... túl sok a sérült, kellene az az 1 hétDanna
Miért kapnánk ki?! 😀 Bizonyos szempontból a mai volt a legnehezebb meccsünk.
Hát, OL-ba már lassan a dummy-t állítjuk be. Branch is milyen jó WR idény vége felé! 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető

Mert hármas holtverseny van, s ekkor nem az egymás elleni a tiebreaker (egyelőre).tomi-tomi
jaja és persze mi nem kapnánk ki többet... túl sok a sérült, kellene az az 1 hét
több mint 13 éve

Hajrá Broncos - ellenük nekünk jó az egymás elleni. Persze, a legjobb az lenne, ha a Ravens mástól kapna ki és ütné a Denver-t.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve

igen, viszont lesz Ravens-Broncos, így ez mindenképpen változni fog.
több mint 13 éve

Mert hármas holtverseny van, s ekkor nem az egymás elleni a tiebreaker (egyelőre).

több mint 13 éve

érdekes... miénk a 2. hely jelenleg
több mint 13 éve
Edelman mankóval és a lábán rögzítő csizmával távozott a meccsről... 😕
több mint 13 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
szerintetek gostko jövőre is nálunk lesz?mascherano
A PO-ban mutatott teljesítmény dönthet a sorsáról. Az én listámon a 2007-es SB óta a doghouse-ban szerepel, egyszerűen nem bízok benne. 2013-ban már 3,5, 2014-ben közel 4 milliót vesz el a sapiból. Ezt pénzt szerintem jobban is el lehetne költeni.DoM
így meg pláne. annyit nem fog érni nekünk.

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
gdavid New England Patriots 3 926 — Patriots fan
Csak akkor, ha az év hátralévő részében 90% felett rúg, és nem lesz meccsdöntő hibája.gdavid
Ha clutch szitut ront a PO-ban, akkor Vanderjagt-modell, game over neki és bárki igazolja le vészmegoldásnak, lehet sütni a Cundiff poénokat.DoM
Én is erre gondoltam. Bár szerintem akkor is repül, ha berúgja a FG-ket a meccsek végén (tehát clutch), de emellett csak 70-75%-kal rúg.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Csak akkor, ha az év hátralévő részében 90% felett rúg, és nem lesz meccsdöntő hibája.gdavid
Ha clutch szitut ront a PO-ban, akkor Vanderjagt-modell, game over neki és bárki igazolja le vészmegoldásnak, lehet sütni a Cundiff poénokat.
több mint 13 éve
Csak akkor, ha az év hátralévő részében 90% felett rúg, és nem lesz meccsdöntő hibája.

több mint 13 éve
A PO-ban mutatott teljesítmény dönthet a sorsáról. Az én listámon a 2007-es SB óta a doghouse-ban szerepel, egyszerűen nem bízok benne. 2013-ban már 3,5, 2014-ben közel 4 milliót vesz el a sapiból. Ezt pénzt szerintem jobban is el lehetne költeni.
több mint 13 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
szerintetek gostko jövőre is nálunk lesz?

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Sziasztok! Új fiú vagyok itt.

Nem az a meccs lesz, amit holnap letöltök... Welker nélkül nem tudom, hogy menne az offense. Edelman nem azonos képességű játékos, sztem megérné a tag-et.

Brady nagyon szenvedett ma, látszott, hogy Gronk nagyon hiányzik az offense-ből. Aminek örültem, hogy ma végre egy olyan meccs volt, amit a defense hozott.Burkus
Üdv itt!gdavid
Köszönöm 😊
több mint 13 éve
Sziasztok! Új fiú vagyok itt.Burkus
Üdv! Sok kellemes élményt kívánok neked az oldalon! És persze sok Pats győzelmet 😊

több mint 13 éve
Sziasztok! Új fiú vagyok itt.

Nem az a meccs lesz, amit holnap letöltök... Welker nélkül nem tudom, hogy menne az offense. Edelman nem azonos képességű játékos, sztem megérné a tag-et.

Brady nagyon szenvedett ma, látszott, hogy Gronk nagyon hiányzik az offense-ből. Aminek örültem, hogy ma végre egy olyan meccs volt, amit a defense hozott.