New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Peter King power rankingja 😊1. New England (9-3). What a schedule over the next two months, of games scheduled and not (yet) scheduled. Tick ... tick ... tick.
2. Houston (11-1). Just seven days 'til Texans-Pats, Monday-nighter, Foxboro.
3. San Francisco (8-3-1). Just 13 days 'til Niners-Pats, Sunday-nighter, Foxboro.
4. Denver (9-3). Just 48 days 'til Broncos-Pats, AFC Championship Game, Foxboro.
5. Atlanta (11-1). Just 62 days 'til Falcons-Pats, Super Bowl XLVII, New Orleans.
(OK! I hear you! Time to stop the stupid Patriots' schtick!)
Read More: sportsillustrated.cnn.com/2012/writers/peter_king/12/02/week-13/index.html#ixzz2DziLcPvC
több mint 13 éve
Annyira biztosra veszitek, hogy megverjük a Texans-t és a Frisco-t is? Ha az O-line, illetve az elkapók a tegnapi formát mutatják, akkor én ebben közel sem vagyok biztos. Különösen azért, mert a defense sokkal nehezebb helyzetben lesz mind a futás, mind a passz ellen.Egyáltalán nem biztos, igazad van, ha az támadófal nem javul, összecsomagolják Brady-t mind a két meccsen. Akkor meg majdnem biztos, hogy kikapunk.
Az lesz még érdekes, ha a Denver megy by-weekre és mi megyünk hozzájuk.Burkus
Én általában passzimista vagyok, és túlbecsülöm az ellenfelet. Azonban megfordítva, ők sem lehetnek biztosan, hogy megvernek minket:
-A 49ers most kapott ki attól a Rams-től, akiket mi hülyére vertünk Londonban.
-A Texans a liga leggyengébb csapatival játszott nyögvenyelős meccseket, miközben mi "megaláztuk" az 8-4-es Coltsot.
Ráadásul mind a ketten jönnek hozzánk, és egyikük sem szokta a decemberi északi-keleti időjárást. Mi tartunk tőlük, de azt hiszem az ő szurkolóik még jobban tartanak tőlünk.
A PO-val kapcsolatban, szerintem a Denver innentől nem fog meccset veszíteni. Ami elég nagy baj, mert nagyon nem mindegy, hogy a Mile High-ba megyünk mi esetleg, vagy ők jönnek hozzánk. Ugyanez áll Houstonra is, ott is nagyon fontos, hogy ki játszana hazai pályán. Szerintem viszont a Baltimore vagy a Steelers ellen messze nem nyom annyit a latba a hazai (vagy idegen) pálya, mint az előző kettőnél. Ha most tippelnem kéne, akkor Texans - Broncos - Patriots - Ravens - Colts - Steelers sorrendre tenném a pénzem. Nagyon remélem, hogy nem így lesz, mert ez azt jelentené, hogy a potenciálisan a három legkeményebb ellenfelet kapjuk a rájátszásba (otthon/Steelers - idegen/Broncos - idegen/Texans). Egy szó, mint száz, jobb lenne behúzni a hátralévő meccseket.
több mint 13 éve
Annyira biztosra veszitek, hogy megverjük a Texans-t és a Frisco-t is? Ha az O-line, illetve az elkapók a tegnapi formát mutatják, akkor én ebben közel sem vagyok biztos. Különösen azért, mert a defense sokkal nehezebb helyzetben lesz mind a futás, mind a passz ellen.Az lesz még érdekes, ha a Denver megy by-weekre és mi megyünk hozzájuk.
több mint 13 éve
Hajrá Broncos - ellenük nekünk jó az egymás elleni. Persze, a legjobb az lenne, ha a Ravens mástól kapna ki és ütné a Denver-t.tomi-tomiHa a Ravens nyer a Denver ellen és marad a hármas holtverseny, akkor a Ravensé a #2 kiemelés, mert a másik két csapatot is legyőzte.
több mint 13 éve
Gostkowksival kapcsolatban vegyesek az érzéseim, 49 yardról ki lehet hagyni FG-t, főleg, hogy utána 2-őt biztosan értékesített, de tény, hogy idén valami nem stimmel vele. Amúgy anno nagyon megdobta az értékét a touchback képesség, de ez a tavalyi szabálymódosítás óta már nem olyan fontos. Én mindenesetre még adnék neki bizalmat, összességében jó rugó szerintem.LordTamasVolt az három is, de nagyon sok van már neki idén a rovásán
A special team viszont megint fontos játékot csinált (még ha ehhez kellett is a segítség a túloldalról)
Mayo egyre több játékfordító dolgot művel a temérdek tackle mellett, és végre fogtuk a futást is egész jól a kezdetek után

több mint 13 éve
Azért a Phins is tud figyelemreméltó produkcióval előrukkolni...www.youtube.com/watch?v=FIfbghHdG1s
több mint 13 éve
A tegnapi meccs, összhangban a korábbi véleményemmel, számomra bizakodásra ad okot, mivel egyre inkább lehet újra remény látni a védelem játékában. Messze nem volt tökéletes, például Talib (vagy egy safetynek kellett volna ott lennie?) szépen lemaradt egy hosszú passzról, meg nem is Peyton ellen mentünk, de ég és föld a Bills/Ravens/Seahawks/első Jets elleni tragédiához képest. Rendre megnyertük a LOS csatát.A támadók meg úgyis összeszedik magukat. Scar sem tud mindenből csodát tenni, igazából ez volt az első meccs, mikor rendesen leszerepelt a pass protection. Nem csak a sackek számából látszott, hanem abból is, hogy Brady-nek kb minden snap után táncikáni kellett a zsebben.
Mondjuk a meccs végére hiányzott a kezdő sor 60%-a, plusz Gronk sem volt ott blokkolni. Ha felépülnek a hiányzók, nem lesz itt gond.
Más: Welkernek igaz, hogy (megint) volt pár dropja (bár az elején vizes volt a labda), de amint baj van, őt kell előhúznunk a kalapból. Ez az offense Gronkra és Welkerre épül, megtámogatva a futással. Egyszerűen nem szabad elengedni, minden áron meg kell tartani. Brandon Stokley 5 évvel idősebb, szóval a kora miatt szerintem nem kell aggódni. Hamár WR-ek, akkor lassan kimondható, hogy Lloyd bővel alulmúlta a várakozásokat, nem lett belőle Galloway, vagy Ocho, de nem jobb, mint Branch.
Gostowksival kapcsolatban vegyesek az érzéseim, 49 yardról ki lehet hagyni FG-t, főleg, hogy utána 2-őt biztosan értékesített, de tény, hogy idén valami nem stimmel vele. Amúgy anno nagyon megdobta az értékét a touchback képesség, de ez a tavalyi szabálymódosítás óta már nem olyan fontos. Én mindenesetre még adnék neki bizalmat, összességében jó rugó szerintem.
A lényeg, hogy megvan a csoport, és a Ravens bukásával elérhető közelségbe került a bye week is. A következő két hétre meg drukkoljunk, hogy essen a hó. Akkor biztos nem lesz baj.
több mint 13 éve
Sziasztok! Csak nekem tűnik úgy, vagy Wes tényleg többet droppol, mint amit megszoktunk tőle? Még így is ligaelit, de mintha már nem az a ragadós -mindenhogy mindent elkapok-stílus jönne át az ő játékából.
több mint 13 éve
@richeisen: Because a 3-way tie requires a conference record tiebreaker, Pats are 2-seed above Ravens despite losing to themEz egyértelmű volt 😊
érdekes... miénk a 2. hely jelenlegDanna
A Broncos kapjon csak ki szépen, meg a Ravens is cummanthat bőven még, PM-et nem akarok ellenfélként látni ismét 😛

több mint 13 éve
Miért kapnánk ki?! 😀 Bizonyos szempontból a mai volt a legnehezebb meccsünk.jaja és persze mi nem kapnánk ki többet... túl sok a sérült, kellene az az 1 hétDannaHajrá Broncos - ellenük nekünk jó az egymás elleni. Persze, a legjobb az lenne, ha a Ravens mástól kapna ki és ütné a Denver-t.tomi-tomiigen, viszont lesz Ravens-Broncos, így ez mindenképpen változni fog.Danna@richeisen: Because a 3-way tie requires a conference record tiebreaker, Pats are 2-seed above Ravens despite losing to themMert hármas holtverseny van, s ekkor nem az egymás elleni a tiebreaker (egyelőre).tomi-tomi
Hát, OL-ba már lassan a dummy-t állítjuk be. Branch is milyen jó WR idény vége felé! 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
jaja és persze mi nem kapnánk ki többet... túl sok a sérült, kellene az az 1 hétHajrá Broncos - ellenük nekünk jó az egymás elleni. Persze, a legjobb az lenne, ha a Ravens mástól kapna ki és ütné a Denver-t.tomi-tomiigen, viszont lesz Ravens-Broncos, így ez mindenképpen változni fog.Danna@richeisen: Because a 3-way tie requires a conference record tiebreaker, Pats are 2-seed above Ravens despite losing to themMert hármas holtverseny van, s ekkor nem az egymás elleni a tiebreaker (egyelőre).tomi-tomi
több mint 13 éve
Hajrá Broncos - ellenük nekünk jó az egymás elleni. Persze, a legjobb az lenne, ha a Ravens mástól kapna ki és ütné a Denver-t.igen, viszont lesz Ravens-Broncos, így ez mindenképpen változni fog.Danna@richeisen: Because a 3-way tie requires a conference record tiebreaker, Pats are 2-seed above Ravens despite losing to themMert hármas holtverseny van, s ekkor nem az egymás elleni a tiebreaker (egyelőre).tomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
igen, viszont lesz Ravens-Broncos, így ez mindenképpen változni fog.@richeisen: Because a 3-way tie requires a conference record tiebreaker, Pats are 2-seed above Ravens despite losing to themMert hármas holtverseny van, s ekkor nem az egymás elleni a tiebreaker (egyelőre).tomi-tomi
több mint 13 éve
@richeisen: Because a 3-way tie requires a conference record tiebreaker, Pats are 2-seed above Ravens despite losing to themMert hármas holtverseny van, s ekkor nem az egymás elleni a tiebreaker (egyelőre).
több mint 13 éve
@richeisen: Because a 3-way tie requires a conference record tiebreaker, Pats are 2-seed above Ravens despite losing to themérdekes... miénk a 2. hely jelenleg
több mint 13 éve
Edelman mankóval és a lábán rögzítő csizmával távozott a meccsről... 😕
több mint 13 éve
így meg pláne. annyit nem fog érni nekünk.szerintetek gostko jövőre is nálunk lesz?mascheranoA PO-ban mutatott teljesítmény dönthet a sorsáról. Az én listámon a 2007-es SB óta a doghouse-ban szerepel, egyszerűen nem bízok benne. 2013-ban már 3,5, 2014-ben közel 4 milliót vesz el a sapiból. Ezt pénzt szerintem jobban is el lehetne költeni.DoM
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Én is erre gondoltam. Bár szerintem akkor is repül, ha berúgja a FG-ket a meccsek végén (tehát clutch), de emellett csak 70-75%-kal rúg.Ha clutch szitut ront a PO-ban, akkor Vanderjagt-modell, game over neki és bárki igazolja le vészmegoldásnak, lehet sütni a Cundiff poénokat.DoMszerintetek gostko jövőre is nálunk lesz?mascheranoCsak akkor, ha az év hátralévő részében 90% felett rúg, és nem lesz meccsdöntő hibája.gdavid
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Ha clutch szitut ront a PO-ban, akkor Vanderjagt-modell, game over neki és bárki igazolja le vészmegoldásnak, lehet sütni a Cundiff poénokat.szerintetek gostko jövőre is nálunk lesz?mascheranoCsak akkor, ha az év hátralévő részében 90% felett rúg, és nem lesz meccsdöntő hibája.gdavid
több mint 13 éve
szerintetek gostko jövőre is nálunk lesz?mascheranoCsak akkor, ha az év hátralévő részében 90% felett rúg, és nem lesz meccsdöntő hibája.
több mint 13 éve
szerintetek gostko jövőre is nálunk lesz?mascheranoA PO-ban mutatott teljesítmény dönthet a sorsáról. Az én listámon a 2007-es SB óta a doghouse-ban szerepel, egyszerűen nem bízok benne. 2013-ban már 3,5, 2014-ben közel 4 milliót vesz el a sapiból. Ezt pénzt szerintem jobban is el lehetne költeni.
több mint 13 éve
szerintetek gostko jövőre is nálunk lesz?
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Köszönöm 😊Sziasztok! Új fiú vagyok itt.Üdv itt!gdavid
Nem az a meccs lesz, amit holnap letöltök... Welker nélkül nem tudom, hogy menne az offense. Edelman nem azonos képességű játékos, sztem megérné a tag-et.
Brady nagyon szenvedett ma, látszott, hogy Gronk nagyon hiányzik az offense-ből. Aminek örültem, hogy ma végre egy olyan meccs volt, amit a defense hozott.Burkus
több mint 13 éve
Sziasztok! Új fiú vagyok itt.BurkusÜdv! Sok kellemes élményt kívánok neked az oldalon! És persze sok Pats győzelmet 😊
több mint 13 éve
Sziasztok! Új fiú vagyok itt.Nem az a meccs lesz, amit holnap letöltök... Welker nélkül nem tudom, hogy menne az offense. Edelman nem azonos képességű játékos, sztem megérné a tag-et.
Brady nagyon szenvedett ma, látszott, hogy Gronk nagyon hiányzik az offense-ből. Aminek örültem, hogy ma végre egy olyan meccs volt, amit a defense hozott.