New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Hajrá Broncos - ellenük nekünk jó az egymás elleni. Persze, a legjobb az lenne, ha a Ravens mástól kapna ki és ütné a Denver-t.igen, viszont lesz Ravens-Broncos, így ez mindenképpen változni fog.Danna@richeisen: Because a 3-way tie requires a conference record tiebreaker, Pats are 2-seed above Ravens despite losing to themMert hármas holtverseny van, s ekkor nem az egymás elleni a tiebreaker (egyelőre).tomi-tomi
érdekes... miénk a 2. hely jelenlegDanna
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
igen, viszont lesz Ravens-Broncos, így ez mindenképpen változni fog.@richeisen: Because a 3-way tie requires a conference record tiebreaker, Pats are 2-seed above Ravens despite losing to themMert hármas holtverseny van, s ekkor nem az egymás elleni a tiebreaker (egyelőre).tomi-tomi
több mint 13 éve
@richeisen: Because a 3-way tie requires a conference record tiebreaker, Pats are 2-seed above Ravens despite losing to themMert hármas holtverseny van, s ekkor nem az egymás elleni a tiebreaker (egyelőre).
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
@richeisen: Because a 3-way tie requires a conference record tiebreaker, Pats are 2-seed above Ravens despite losing to themérdekes... miénk a 2. hely jelenleg
több mint 13 éve
Edelman mankóval és a lábán rögzítő csizmával távozott a meccsről... 😕
több mint 13 éve
így meg pláne. annyit nem fog érni nekünk.szerintetek gostko jövőre is nálunk lesz?mascheranoA PO-ban mutatott teljesítmény dönthet a sorsáról. Az én listámon a 2007-es SB óta a doghouse-ban szerepel, egyszerűen nem bízok benne. 2013-ban már 3,5, 2014-ben közel 4 milliót vesz el a sapiból. Ezt pénzt szerintem jobban is el lehetne költeni.DoM
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Én is erre gondoltam. Bár szerintem akkor is repül, ha berúgja a FG-ket a meccsek végén (tehát clutch), de emellett csak 70-75%-kal rúg.Ha clutch szitut ront a PO-ban, akkor Vanderjagt-modell, game over neki és bárki igazolja le vészmegoldásnak, lehet sütni a Cundiff poénokat.DoMszerintetek gostko jövőre is nálunk lesz?mascheranoCsak akkor, ha az év hátralévő részében 90% felett rúg, és nem lesz meccsdöntő hibája.gdavid
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Ha clutch szitut ront a PO-ban, akkor Vanderjagt-modell, game over neki és bárki igazolja le vészmegoldásnak, lehet sütni a Cundiff poénokat.szerintetek gostko jövőre is nálunk lesz?mascheranoCsak akkor, ha az év hátralévő részében 90% felett rúg, és nem lesz meccsdöntő hibája.gdavid
több mint 13 éve
szerintetek gostko jövőre is nálunk lesz?mascheranoCsak akkor, ha az év hátralévő részében 90% felett rúg, és nem lesz meccsdöntő hibája.
több mint 13 éve
szerintetek gostko jövőre is nálunk lesz?mascheranoA PO-ban mutatott teljesítmény dönthet a sorsáról. Az én listámon a 2007-es SB óta a doghouse-ban szerepel, egyszerűen nem bízok benne. 2013-ban már 3,5, 2014-ben közel 4 milliót vesz el a sapiból. Ezt pénzt szerintem jobban is el lehetne költeni.
több mint 13 éve
szerintetek gostko jövőre is nálunk lesz?
több mint 13 éve
Köszönöm 😊Sziasztok! Új fiú vagyok itt.Üdv itt!gdavid
Nem az a meccs lesz, amit holnap letöltök... Welker nélkül nem tudom, hogy menne az offense. Edelman nem azonos képességű játékos, sztem megérné a tag-et.
Brady nagyon szenvedett ma, látszott, hogy Gronk nagyon hiányzik az offense-ből. Aminek örültem, hogy ma végre egy olyan meccs volt, amit a defense hozott.Burkus
több mint 13 éve
Sziasztok! Új fiú vagyok itt.BurkusÜdv! Sok kellemes élményt kívánok neked az oldalon! És persze sok Pats győzelmet 😊
több mint 13 éve
Sziasztok! Új fiú vagyok itt.Nem az a meccs lesz, amit holnap letöltök... Welker nélkül nem tudom, hogy menne az offense. Edelman nem azonos képességű játékos, sztem megérné a tag-et.
Brady nagyon szenvedett ma, látszott, hogy Gronk nagyon hiányzik az offense-ből. Aminek örültem, hogy ma végre egy olyan meccs volt, amit a defense hozott.
több mint 13 éve
triangle
1 283
One player said the most excitement in post-game locker room wasn't for AFC East title, but when Bill Belichick gave them Monday off...egy hosszú playoffhoz nagyon kéne egy egészséges Vollmer, és hogy a két TE-nk teljesen felépüljön:/
Mankins-t és Connolly-t szerintem jól helyettesíti Thomas és McDonald, az a legkisebb baj.
ja, meg Jones is épüljün fel, stb....
több mint 13 éve
A 2. félidei smashmouth foci mellett azért sokat köszönhetünk a D-nek. A Mayo féle delayed blitz... sack iszonyat jókor jött.
több mint 13 éve
Sztyopa
315
Kemény lesz ez így Gronk nélkül, O fal is kezd elfogyni,pedig most jönnek csak az igazán karcos meccsek.
Why so serious?
több mint 13 éve
Reméljük mindegyik visszatér hamar, lassan már jöhet Gronko és Mankins is, aztán nem lesz paraJó volt a Miami, borzasztóan szenvedtünk, de csak megvan a győzelemWyattCsak nehogy túl nagy árat fizessünk érte ( Connolly, Vollmer, Julian ). Persze játszani kell, de nagyon sok a sérülés.
Szerk.: Nem tudom kinek szurkoljak most. Jól jönne a byeweek, de a Steelers nagyon nem hiányozna a PO-ban...Boston

több mint 13 éve
Nehéz és küzdelmes csoportmeccs volt, de a lényeg a W és az AFC EAST trónja, amelyen idén is a Pats ül.Nagyon felszívta magát a Fins D# nem is ízlett nekünk. Tomon végig volt nyomás és az O# faluk is sebezhető volt.
A D#-ünk, Ridley és Welker mellett az utolsó majdnem TD driveért jár a dicséret.
Jó lenne a bye elérése, mert a sérülteknek minden pihenőnap számít.
Szép volt Fiúk!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
király volt. ha ilyeneket mindig fogunk tolni akkor lesz izgiJó volt a Miami, borzasztóan szenvedtünk, de csak megvan a győzelemWyattAz utolsó, 15 playes drive.... ebből 12 futójáték. Smashmouth foci😊Gyulus
több mint 13 éve
Jó volt a Miami, borzasztóan szenvedtünk, de csak megvan a győzelemWyattCsak nehogy túl nagy árat fizessünk érte ( Connolly, Vollmer, Julian ). Persze játszani kell, de nagyon sok a sérülés.
Szerk.: Nem tudom kinek szurkoljak most. Jól jönne a byeweek, de a Steelers nagyon nem hiányozna a PO-ban...
Do your job
több mint 13 éve
Jó volt a Miami, borzasztóan szenvedtünk, de csak megvan a győzelemWyattAz utolsó, 15 playes drive.... ebből 12 futójáték. Smashmouth foci😊