New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
@richeisen: Because a 3-way tie requires a conference record tiebreaker, Pats are 2-seed above Ravens despite losing to them

érdekes... miénk a 2. hely jelenlegDanna
Mert hármas holtverseny van, s ekkor nem az egymás elleni a tiebreaker (egyelőre).tomi-tomi
igen, viszont lesz Ravens-Broncos, így ez mindenképpen változni fog.Danna
Hajrá Broncos - ellenük nekünk jó az egymás elleni. Persze, a legjobb az lenne, ha a Ravens mástól kapna ki és ütné a Denver-t.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
@richeisen: Because a 3-way tie requires a conference record tiebreaker, Pats are 2-seed above Ravens despite losing to them

Mert hármas holtverseny van, s ekkor nem az egymás elleni a tiebreaker (egyelőre).tomi-tomi
igen, viszont lesz Ravens-Broncos, így ez mindenképpen változni fog.
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan

Mert hármas holtverseny van, s ekkor nem az egymás elleni a tiebreaker (egyelőre).

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető

érdekes... miénk a 2. hely jelenleg
több mint 13 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Edelman mankóval és a lábán rögzítő csizmával távozott a meccsről... 😕
több mint 13 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
szerintetek gostko jövőre is nálunk lesz?mascherano
A PO-ban mutatott teljesítmény dönthet a sorsáról. Az én listámon a 2007-es SB óta a doghouse-ban szerepel, egyszerűen nem bízok benne. 2013-ban már 3,5, 2014-ben közel 4 milliót vesz el a sapiból. Ezt pénzt szerintem jobban is el lehetne költeni.DoM
így meg pláne. annyit nem fog érni nekünk.

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
gdavid New England Patriots 3 933 — Patriots fan
Csak akkor, ha az év hátralévő részében 90% felett rúg, és nem lesz meccsdöntő hibája.gdavid
Ha clutch szitut ront a PO-ban, akkor Vanderjagt-modell, game over neki és bárki igazolja le vészmegoldásnak, lehet sütni a Cundiff poénokat.DoM
Én is erre gondoltam. Bár szerintem akkor is repül, ha berúgja a FG-ket a meccsek végén (tehát clutch), de emellett csak 70-75%-kal rúg.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Csak akkor, ha az év hátralévő részében 90% felett rúg, és nem lesz meccsdöntő hibája.gdavid
Ha clutch szitut ront a PO-ban, akkor Vanderjagt-modell, game over neki és bárki igazolja le vészmegoldásnak, lehet sütni a Cundiff poénokat.
több mint 13 éve
Csak akkor, ha az év hátralévő részében 90% felett rúg, és nem lesz meccsdöntő hibája.

több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
A PO-ban mutatott teljesítmény dönthet a sorsáról. Az én listámon a 2007-es SB óta a doghouse-ban szerepel, egyszerűen nem bízok benne. 2013-ban már 3,5, 2014-ben közel 4 milliót vesz el a sapiból. Ezt pénzt szerintem jobban is el lehetne költeni.
több mint 13 éve
szerintetek gostko jövőre is nálunk lesz?

több mint 13 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Sziasztok! Új fiú vagyok itt.

Nem az a meccs lesz, amit holnap letöltök... Welker nélkül nem tudom, hogy menne az offense. Edelman nem azonos képességű játékos, sztem megérné a tag-et.

Brady nagyon szenvedett ma, látszott, hogy Gronk nagyon hiányzik az offense-ből. Aminek örültem, hogy ma végre egy olyan meccs volt, amit a defense hozott.Burkus
Üdv itt!gdavid
Köszönöm 😊
több mint 13 éve
Sziasztok! Új fiú vagyok itt.Burkus
Üdv! Sok kellemes élményt kívánok neked az oldalon! És persze sok Pats győzelmet 😊

több mint 13 éve
Sziasztok! Új fiú vagyok itt.

Nem az a meccs lesz, amit holnap letöltök... Welker nélkül nem tudom, hogy menne az offense. Edelman nem azonos képességű játékos, sztem megérné a tag-et.

Brady nagyon szenvedett ma, látszott, hogy Gronk nagyon hiányzik az offense-ből. Aminek örültem, hogy ma végre egy olyan meccs volt, amit a defense hozott.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Scott amúgy nem volt szar 😊

több mint 13 éve
triangle 1 283
One player said the most excitement in post-game locker room wasn't for AFC East title, but when Bill Belichick gave them Monday off...

egy hosszú playoffhoz nagyon kéne egy egészséges Vollmer, és hogy a két TE-nk teljesen felépüljön:/

Mankins-t és Connolly-t szerintem jól helyettesíti Thomas és McDonald, az a legkisebb baj.
ja, meg Jones is épüljün fel, stb....
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
A 2. félidei smashmouth foci mellett azért sokat köszönhetünk a D-nek. A Mayo féle delayed blitz... sack iszonyat jókor jött.
több mint 13 éve
Sztyopa 315
Kemény lesz ez így Gronk nélkül, O fal is kezd elfogyni,pedig most jönnek csak az igazán karcos meccsek.

Why so serious?
több mint 13 éve
Jó volt a Miami, borzasztóan szenvedtünk, de csak megvan a győzelemWyatt
Csak nehogy túl nagy árat fizessünk érte ( Connolly, Vollmer, Julian ). Persze játszani kell, de nagyon sok a sérülés.
Szerk.: Nem tudom kinek szurkoljak most. Jól jönne a byeweek, de a Steelers nagyon nem hiányozna a PO-ban...Boston
Reméljük mindegyik visszatér hamar, lassan már jöhet Gronko és Mankins is, aztán nem lesz para

több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 856 — Patriots és Kaposvári KK fan
Nehéz és küzdelmes csoportmeccs volt, de a lényeg a W és az AFC EAST trónja, amelyen idén is a Pats ül.
Nagyon felszívta magát a Fins D# nem is ízlett nekünk. Tomon végig volt nyomás és az O# faluk is sebezhető volt.
A D#-ünk, Ridley és Welker mellett az utolsó majdnem TD driveért jár a dicséret.
Jó lenne a bye elérése, mert a sérülteknek minden pihenőnap számít.
Szép volt Fiúk!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
több mint 13 éve
Az utolsó, 15 playes drive.... ebből 12 futójáték. Smashmouth foci😊Gyulus
király volt. ha ilyeneket mindig fogunk tolni akkor lesz izgi

több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Csak nehogy túl nagy árat fizessünk érte ( Connolly, Vollmer, Julian ). Persze játszani kell, de nagyon sok a sérülés.
Szerk.: Nem tudom kinek szurkoljak most. Jól jönne a byeweek, de a Steelers nagyon nem hiányozna a PO-ban...

Do your job
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Az utolsó, 15 playes drive.... ebből 12 futójáték. Smashmouth foci😊
több mint 13 éve
Jó volt a Miami, borzasztóan szenvedtünk, de csak megvan a győzelem