New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 258 — #NoStress
Eredmeny centrikusan: Brad Johnson = Peyton Manning és > Dan Marino. Ja, Brady a tavalyi po-ban 2-1. Az jobb, mint az 1-1.LordTamas
Én nem a tavalyi PO-ra írtam. Hanem globálisan.
És úgy Brady még sokkal, de sokkal jobb.
Van 3 gyűrűje is, first ballott Hall of Famer.
És mégis, az utóbbi időben nekem olyan... kiábrándító.
Dehát nem lehetünk egyformák.

Ha viszont nem ennyire pragmatikusan, és eredménycentrikusan szemléled, és elfogadod a szubjektív érzésemet, akkor azt kell mondanom, hogy Tebow több örömet szerzett, többször szórakoztatott csak a tavalyi idényben, mint Brady a sérülése óta összesen.Sobri Jóska
Hát igen. Ez a Jets elleni meccs maga volt a chokerkedés, bezzeg amikor tavaly Tebow a Denverrel 17-13-ra verte a Jets-et, az a meccs maga volt a joyride. Elvégre mekkora bravúr már 100 dobott yarddal meccset nyerni. 😉

Nem beszélve a Kansas elleni meccsról, ami meg egyenesen vitrinbe való különlegesség. Nem mindennap lát az ember olyan meccset, ahol a QB-k passzcsatáját Matt Cassell 93 yarddal nyeri. 😀 Ez aztán foci a köbön, nem csodálkozom, hogy ezek után unod nézni a Pats játékát. 😀peterk2005
Nem unom, csak a Pats-től nem ezt várom.
Dehát nem az én elvárásom a mérvadó.
Megértettem már 1 hete is, amit tomi-tomi írt, hogy neki is más az öröm, nekem is, és mindenkinek más és más.
Én nem voltam boldog se 2007-ben a vesztes SB után, se tavaly. Se a Ravens se a Jets elleni elvesztett PO meccsek után.
De mint mondtam tisztában vagyok vele, hogy ahány ember annyiféle.
És való igaz, ez a mostani Pats-Jets meccs felért egy foghúzással, míg tavaly a Denver meccse a Jets ellen meg öröm volt a köbön. Ez van.

több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 575 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha viszont nem ennyire pragmatikusan, és eredménycentrikusan szemléled, és elfogadod a szubjektív érzésemet, akkor azt kell mondanom, hogy Tebow több örömet szerzett, többször szórakoztatott csak a tavalyi idényben, mint Brady a sérülése óta összesen.Sobri Jóska
Hát igen. Ez a Jets elleni meccs maga volt a chokerkedés, bezzeg amikor tavaly Tebow a Denverrel 17-13-ra verte a Jets-et, az a meccs maga volt a joyride. Elvégre mekkora bravúr már 100 dobott yarddal meccset nyerni. 😉

Nem beszélve a Kansas elleni meccsról, ami meg egyenesen vitrinbe való különlegesség. Nem mindennap lát az ember olyan meccset, ahol a QB-k passzcsatáját Matt Cassell 93 yarddal nyeri. 😀 Ez aztán foci a köbön, nem csodálkozom, hogy ezek után unod nézni a Pats játékát. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Eredmeny centrikusan: Brad Johnson = Peyton Manning és > Dan Marino. Ja, Brady a tavalyi po-ban 2-1. Az jobb, mint az 1-1.
több mint 13 éve
A kiégett Brady nem, hogy egy, de 2 GW drive-ot is vezetett...😀Daunte_Brady
Hát ha szerinted ez egy jó Offense teljesítmény volt, akkor nézz meg pár régebbi meccset nyugodtan. csak viszonyításképpen.
Ennek a meccsnek támadó oldalon egy pozitívuma van csak, a W.
Sobri Jóska
Azt hittem, a te clutchos/győztesalkatos/vudumágiás hitvilágodban a W betűk számítanak, nem a mutatott játék 😊toam
Igen, a W betűk.
Epedve várom a többit.
Pláne a PO-ban.Sobri Jóska
Ne haragudj, de nem tudom már megállni: hány W-je van Tebownak a PO-ban? És mennyi összesen komoly csapat ellen? Én úgy tudom, hogy Brady - Tebow jelenleg két meccs alapján 86-33. És Tebow mögött jóval erősebb védelem állt. Nekem nagyon szimpatikus Tim Tebow, de hihetetlen hogy a 21-ik században valaki vallási fanatikussá válik az amerikai fociban (mármint nem Tebow, hanem a szurkolói. Vagy követői, imádói vagy mit tudom én)...LordTamas
Tebow a PO ban 1-1.
De ő nem futott neki úgy idénynek, hogy kezdő volt, hogy lett volna ráoptimalizált playbook, fal, fegyverei, benne bízó edzői stáb, stb.
Ha maradt volna Denverben, ez az idei éve lett volna a mérvadó, de ugye nem maradt.
Valamint nem hiszem, hogy Brady-t Tebow-hoz kéne hasonlítgatni szerzett pontok tekintetében, hisz teljesen más stílusú irányítók ők. De ha mindenképpen Bradyt Tebowhoz akarod mérni, akkor azt kell mondanom, hogy az elmúlt években pont ugyanannyi SB-t nyert, mint Tebow, sajna ez a szám mindkettejük esetében nulla.
Ha viszont nem ennyire pragmatikusan, és eredménycentrikusan szemléled, és elfogadod a szubjektív érzésemet, akkor azt kell mondanom, hogy Tebow több örömet szerzett, többször szórakoztatott csak a tavalyi idényben, mint Brady a sérülése óta összesen.

több mint 13 éve
Hát ha szerinted ez egy jó Offense teljesítmény volt, akkor nézz meg pár régebbi meccset nyugodtan. csak viszonyításképpen.
Sobri Jóska
Azt hittem, a te clutchos/győztesalkatos/vudumágiás hitvilágodban a W betűk számítanak, nem a mutatott játék 😊toam
Igen, a W betűk.
Epedve várom a többit.
Pláne a PO-ban.Sobri Jóska
Ne haragudj, de nem tudom már megállni: hány W-je van Tebownak a PO-ban? És mennyi összesen komoly csapat ellen? Én úgy tudom, hogy Brady - Tebow jelenleg két meccs alapján 86-33. És Tebow mögött jóval erősebb védelem állt. Nekem nagyon szimpatikus Tim Tebow, de hihetetlen hogy a 21-ik században valaki vallási fanatikussá válik az amerikai fociban (mármint nem Tebow, hanem a szurkolói. Vagy követői, imádói vagy mit tudom én)...
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ja, és ne feletjsük, hogy milyen dropja volt a Jetsnek a rendes játékidő végén. Az elkapó körül 5 méteren belül nem volt pats védő. Ilyen ajándék azért ritka.LordTamas
Két évente egyszer. 😀 (Ravens szurkolók tudnak ilyenről mesélni. Szinte centire ugyanott történt.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
JMD megköszönheti a D#-nek és egy vacsira minimum meghívhatja őket Baby Vincenek, Ninkonak, Mayonak dupla adagot a maiért, mert amit mutatottunk playhívás terén a 2. félidő utolsó driveját és a hosszabbítást kivéve az botrányos.
Kiizzadtuk és végig szenvedtük ezt a meccset az egyetlen pozitívum a W, roppant fontos volt a csoport miatt duplán és Gost önbizalma amivel most talán újra magára talál és végre felénk billent a mérleg nyelve, amiben némi szerencse is volt.
Küzdős csoportmeccs volt, Sancsót naggyá is tettük a gyenge secondaryvel.
Menni kell tovább!

Jövő hétre jó utat a Londonba utazóknak!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!
Bruschi85
Azt nem tudom, hogy mikor kerül Brady kezébe az irányítás, de az utolsó két drive-ban szerintem nála volt. Persze lehet, hogy tévedek, mert ott voltak JMD kedvenc draw playei.

A másik, hogy még életemben nem láttam ilyen furcsa védelmet. Futás ellen állatok, de a sec továbbra is botrány. Mondjuk most hozzá kell tenni, hogy a pass-rush is marha gyenge volt, általában 1-1-ben megfogták a falunkat, többször volt, hogy egy-egy Jet OLman csak állt, és nézte, hogy hová kéne besegíteni. Ja, és ne feletjsük, hogy milyen dropja volt a Jetsnek a rendes játékidő végén. Az elkapó körül 5 méteren belül nem volt pats védő. Ilyen ajándék azért ritka.
több mint 13 éve
Sobri Jóska
Igen, a W betűk.
Epedve várom a többit.
Pláne a PO-ban.

több mint 13 éve
Sobri Jóska
Így van. És van kérdés? Tebownál is mindig az volt az érv, hogy nyert. És ennyi a lényeg, a rossz játék, a rossz stat, stbb csak rosszindulatú elvakult kötözködés. Brady nyert, ennyi.ulpianus
Épp ideje volt.
Ugye nem egy meccs alapján állítasz egész karrierről valamit?
Pláne a Po-ról?
Az olyan... méltatlan lenne.

több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 575 — The only discipline that lasts, is self discipline
A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 852 — Patriots és Kaposvári KK fan
JMD megköszönheti a D#-nek és egy vacsira minimum meghívhatja őket Baby Vincenek, Ninkonak, Mayonak dupla adagot a maiért, mert amit mutatottunk playhívás terén a 2. félidő utolsó driveját és a hosszabbítást kivéve az botrányos.
Kiizzadtuk és végig szenvedtük ezt a meccset az egyetlen pozitívum a W, roppant fontos volt a csoport miatt duplán és Gost önbizalma amivel most talán újra magára talál és végre felénk billent a mérleg nyelve, amiben némi szerencse is volt.
Küzdős csoportmeccs volt, Sancsót naggyá is tettük a gyenge secondaryvel.
Menni kell tovább!

Jövő hétre jó utat a Londonba utazóknak!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Imitheking New England Patriots 1 916
Két pozitívum:
Megvolt a végén az egyenlítő drive (el sem hiszem)
Ninko
+1 infarktus, kösziWyatt
Ghost nem? 😊Schleck
Nem hittem benne, de nagyon higgadt volt.

Nem értem, hogy a 4. negyed elején, mikor meg kellett volna nyerni a meccset, miért hívtak 3 esélytelen biztonsági playt, sima 3 & out is lett. Valahogy azt érzem, hogy mikor agresszívnak kéne lenni, akkor konzervatív a playhívás, mikor meg meg nem kéne belemenni fölösleges kockázatba, nekimegyünk.
több mint 13 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
Sobri Jóska
Azt hittem, a te clutchos/győztesalkatos/vudumágiás hitvilágodban a W betűk számítanak, nem a mutatott játék 😊
több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Sobri Jóska
Így van. És van kérdés? Tebownál is mindig az volt az érv, hogy nyert. És ennyi a lényeg, a rossz játék, a rossz stat, stbb csak rosszindulatú elvakult kötözködés. Brady nyert, ennyi.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Két pozitívum:
Ninko
+1 infarktus, kösziWyatt
Ghost nem? 😊Schleck
Hát ott jobban paráztam, mint bármikor, mondjuk, hogy törlesztett, legyen három

több mint 13 éve
manuszka86 New England Patriots 2 608 — Patriots fan
Sobri Jóska
Sztem még Vereen játéka pozitívumként könyvelhető el, de kb ennyi 😀

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Két pozitívum:
Ninko
+1 infarktus, kösziWyatt
Ghost nem? 😊

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Két pozitívum:
Ninko
+1 infarktus, köszi

több mint 13 éve
gdavid New England Patriots 3 926 — Patriots fan
Az AFC East a liga leggyengébb csoportja szerintem. Nem hittem, hogy ezt egyszer le fogom írni, míg Brady nálunk játszik.

A csapatról és a meccsről jót nem tudok mondani azon kívül, hogy W lett. Persze ez a legfontosabb, de akkor is komoly problémák vannak. Szerencse, hogy ma Sanchez "irányított" odaát.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve

több mint 13 éve
manuszka86 New England Patriots 2 608 — Patriots fan
hát ezt kiszenvedte a D...ismét majdnem sikerült magunkat megverni. Ennyire töketlen O-t mint amit ma mutattunk ismét, hát ez valami szánalom főleg a második félidőt nézve, de az első se volt sokkal jobb. Ugyanakkor van egy top10 run pats D, egyszerűen nem tudom elhinni hogy e mellé nem tudunk összerakni egy közepes passz elleni védekezést, bódog bódogtalan szétdobál minket. Pass rush-t erősítni kell, mert hát egyáltalán nincsen sajnos.

több mint 13 éve
Na, kipesszimistázkodtuk 😊. Nagyobb részében tragikusak voltunk, és így még a po-ért is össze tehetjük a kezünket, DE: végre nem volt choker a csapat, és Brady is megcsinálta amikor kellett. Lelkileg nagyon fontos volt!
több mint 13 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Egy bizarr meccsen győzött a picit kevésbé balfasz csapat, grat!toam
Így van. Továbbra sem értem, hogy miért akarunk folyamatosan lezárt budifedélen át pottyantani... 😕. Örülök a győzelmünknek, de nem láttam a potenciált.
több mint 13 éve
Daunte_Brady New England Patriots 95
A kiégett Brady nem, hogy egy, de 2 GW drive-ot is vezetett...😀

"So wasn't it a little shady when this quarterback named Brady,
Suddenly became a mega star,
Wasn't it a bit confusing when this coach who's used to losing,
Earned the reputation that he's smart
több mint 13 éve
A W az W, a chokerkedés meg chokerkedés.
Egy dolog adhat reményt, az elmúlt 10 évben amikor besiklottunk könnyedén a PO-ba sosem nyertünk SB-t.
Ha a SB győzelem ára egy nyögvenyelős, choker alapszakasz, aláírom.
Csak attól félek, hogy nem ilyen egyszerű...