New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nézegettem a fizetési sapkát (a post annyira pontos, amennyire a linkelt oldal), mert kíváncsi voltam, mennyire érhető tetten a fizetések terén, hogy két elit egységet nem lehet fenntartani a mai NFL-ben és a Pats a passzjátékra költötte a pénzét.

A legnagyobb meglepetés a dead money volt, amit a már nem a csapatnál lévő játékosok után cipel a csapat. Összességében majdnem 19 millió dollár. Olyan tételekkel a súlyosabbak között, mint Light és Bodden 3-3, Ty Warren 2.75, TBC 2, Ochocinco 1.7 millió.

10 legnagyobb cap value a fizetési sapkában idén:

A special teams ebben nincs benne. Gostkowski elég előkelő helyen található a három milliójával idén (hetedik legtöbb csapatszinten). Slater 1.466; Meskó 0.594 millió.

9 millió szabad hely van az idei sapkában.DoM
És mennyivel jobb is lenne nekünk, ha Boddennek és Warrennek még lenne lába 😕

több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Nézegettem a fizetési sapkát (a post annyira pontos, amennyire a linkelt oldal), mert kíváncsi voltam, mennyire érhető tetten a fizetések terén, hogy két elit egységet nem lehet fenntartani a mai NFL-ben és a Pats a passzjátékra költötte a pénzét.

A legnagyobb meglepetés a dead money volt, amit a már nem a csapatnál lévő játékosok után cipel a csapat. Összességében majdnem 19 millió dollár. Olyan tételekkel a súlyosabbak között, mint Light és Bodden 3-3, Ty Warren 2.75, TBC 2, Ochocinco 1.7 millió.

10 legnagyobb cap value a fizetési sapkában idén:

A special teams ebben nincs benne. Gostkowski elég előkelő helyen található a három milliójával idén (hetedik legtöbb csapatszinten). Slater 1.466; Meskó 0.594 millió.

9 millió szabad hely van az idei sapkában.

Nem látok borzasztó nagy kilengést a támadók irányába.
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Tudom, hogy mindig lehet kifogásokat keresni, de ez a Jets OL überbrutálisnak tűnik (megjegyzem Moore FA lehet a szezon végén, óriási erősítés lehetne), nagyon durván megfogta a védőfalunkat az egész mérkőzés alatt (kivéve a legvégén szerencsére). Nem sok ilyen volt/lesz szerintem.
Ettől függetlenül a passz elleni védekezésre nincs mentség. Tudom, h sokaknak nem fog tetszeni, de nem csak a secondaryben, hanem az LB sorban sem...
A kiélezett helyzetekben pedig még mindig érződik az iszonyat görcsösség és merevség. De hátha egy ilyen győzelem kellett, hogy átlépjük az árnyékunkat.

Do your job
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 502 — Ajmo Vatreni
Kezdem azt hinni, hogy mentálisan nem tudja a támadósor elviselni, hogy évek óta 16-19 meccsen kell a maximum tőlük a passzjátékban, mert különben nem nyer meccset a csapat.

Ehhez most hozzájön, hogy egyik tight end sem egészséges; az O playcalling vagy túl konzervatív vagy túl agresszív; a passz elleni védelem sosem látott mélységben és lassan tényleg rászolgál a liga legrosszabbja jelzőre.

Aggasztó, hogy nem látni a kiutat. Különösen az AFC mezőnyét elnézve. A hagyományos top csapatok mind inkább középszerűek ilyen-olyan okokból (közte a Pats is).DoM
A mentális részét én Bradyn érzem igazán. Ez jön ki a szoros mecsek végén, mert, bármit is nyilatkoznak, tudják, hogy ha 2 perccel a vége elött támad az ellenfél és max 6 ponttal megyünk, akkor nagy a valószínűsége a zacskónak.

Az O playcalling ...Szereztünk egy mélységi elkapót, aki a szélen játszik, erre kb annyi hoszú játék jön Joshtól, mint aikor Slater rohangászott ott. Vereen elkezdte a meccset 4 futás 21 yard, utána kispad. Erőltetjük Woodheadet középen?! Érthetetlen. Túl akarjuk kombinálni az egészet. Tudom, hogy szar és hiányos az O-fal (ami BB hibája is), de akkor kalkulálják bele és olyan playcalling legyen. Ez ellen a harmatos Jets ellen, volt kb 4 jó drive-ja a leendő HOF-nak.

A secről értelme sincs beszélni.

Abban bízok csak, hogy valami elképesztő formaidézitésen dolgoznak Foxboroban és januárra leszünk jók.
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Ez kurva gyenge volt. Nem tudom mit és miért csinál Brady, de tőle ez nagyon kevés.
Lehet, hogy Arrington szar, vagy Ebner és Wilson S páros felveszi a szopóponcsót, de Tommy boy kb. dupla annyit keres egy évben, mint az összes DB a csapatnál és azt szeretném látni, hogy ennek megfelelően is játszik.zinedine5
Kezdem azt hinni, hogy mentálisan nem tudja a támadósor elviselni, hogy évek óta 16-19 meccsen kell a maximum tőlük a passzjátékban, mert különben nem nyer meccset a csapat.

Ehhez most hozzájön, hogy egyik tight end sem egészséges; az O playcalling vagy túl konzervatív vagy túl agresszív; a passz elleni védelem sosem látott mélységben és lassan tényleg rászolgál a liga legrosszabbja jelzőre.

Aggasztó, hogy nem látni a kiutat. Különösen az AFC mezőnyét elnézve. A hagyományos top csapatok mind inkább középszerűek ilyen-olyan okokból (közte a Pats is).

Egyik oldalon optimizmusra ad okot, ahogy meccsenként 1-2 játék máshogy alakul és veretlen lenne a csapat, másik oldalon viszont egy szót nem szólhatna senki, ha most 2-5 lenne a csapat mérlege.

A tárgyilagosság és a Ninkovich kommandó kedvéért:

A Bills meccs óta mindig akkor mutat be bravúrt, amikor a legnagyobb szükség van rá. Ez nyilván nem írja felül az addig látott nulla produktumot, de ha akkor jogosan ekéztem, akkor most kijár a dicséret is.
több mint 13 éve
Egon bá New England Patriots 1 236 — Saints GM
Azért kiábrándító, hogy általában 4 ember ment PR-ra és 7-en próbáltak emberezni, vagy zónázni és ennyire üres emberek voltak (pl. a hihetetlen dropnál a Jets utolsó támadásánál a 4. negyedben) 😮

Elég sok meccsbe nézek bele mostanában, de ennyire gyenge passzvédekezést nem látok sehol (NFL+NCAA)...

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 13 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Továbbra sem értem, hogy mi történt és hogy mi volt a mögöttes elképzelés. Aki tudja, hogy minek kell harmadjára is beleugratni a futót a falba amikor már az elsőnél is ez ellen álltak fel a védők, az elmonhatná McDaniels-nek is, hogy "hüle vagy jániká" 😕.
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 502 — Ajmo Vatreni
Ez kurva gyenge volt. Nem tudom mit és miért csinál Brady, de tőle ez nagyon kevés.
Lehet, hogy Arrington szar, vagy Ebner és Wilson S páros felveszi a szopóponcsót, de Tommy boy kb. dupla annyit keres egy évben, mint az összes DB a csapatnál és azt szeretném látni, hogy ennek megfelelően is játszik.
több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Ez így nem PO-ksliber, se támadó, se védő oldalon.
Be kell húzni a csoportot, remélem, ez azért nem teljesíthetetlen elvárás.
Aztán meg bízhatunk benne, hogy a PO-ra bemutat a csapat valami Giants-féle formajavulást.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
Bocsi, nem én kevertem ide. 😊peterk2005
Nem is én. 😊

És nem akarom a Pats-es topictársaim türelmét túlságosan igénybe venni, úgyhogy ha Tebow-ról akarsz még diskurálni, akkor PM, vagy Jets topic, ha nem gond.Sobri Jóska
Helyes, nekünk pont elég az, amit Bradyvel kapcsolatosan el kell viselnünk. 😊
Még csak most kezdek annyira lecsillapodni, hogy már tudok örülni a győzelemnek. Ebben a meccsben csak egy dolog volt jó: a vége. Igen, tudom, hogy az a lényeg. 😊

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 868 — #NoStress
Bocsi, nem én kevertem ide. 😊peterk2005
Nem is én. 😊

És nem akarom a Pats-es topictársaim türelmét túlságosan igénybe venni, úgyhogy ha Tebow-ról akarsz még diskurálni, akkor PM, vagy Jets topic, ha nem gond.

több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 829 — The only discipline that lasts, is self discipline
Bocsi, nem én kevertem ide. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
És való igaz, ez a mostani Pats-Jets meccs felért egy foghúzással, míg tavaly a Denver meccse a Jets ellen meg öröm volt a köbön. Ez van.Sobri Jóska
Akkor, ha ma Tebow passzolgatott volna Brady helyén, akkor a mai meccs is öröm lett volna a köbön? Ebben az esetben minek keverünk ide adatokat, playoffokat, megnyert vagy nem nyert superbowlokat, clutchságot és a sok többi ökörséget? A te koordinátarendszerednek úgysem ezek adják az origóját.peterk2005
Nem én szoktam belekeverni, elhiheted.
Ha meg szerinted ezek ökörségek, és ráadásul tudod, hogy a koordinátarendszeremnek nem ez az origója, akkor minek kevered ide?

több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 829 — The only discipline that lasts, is self discipline
És való igaz, ez a mostani Pats-Jets meccs felért egy foghúzással, míg tavaly a Denver meccse a Jets ellen meg öröm volt a köbön. Ez van.Sobri Jóska
Akkor, ha ma Tebow passzolgatott volna Brady helyén, akkor a mai meccs is öröm lett volna a köbön? Ebben az esetben minek keverünk ide adatokat, playoffokat, megnyert vagy nem nyert superbowlokat, clutchságot és a sok többi ökörséget, ami felmerül? A te koordinátarendszerednek Tebow az origója, és ami a nullponton kívül esik, azzal problémád van. Ilyen egyszerű ez.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Eredmeny centrikusan: Brad Johnson = Peyton Manning és > Dan Marino. Ja, Brady a tavalyi po-ban 2-1. Az jobb, mint az 1-1.LordTamas
Én nem a tavalyi PO-ra írtam. Hanem globálisan.
És úgy Brady még sokkal, de sokkal jobb.
Van 3 gyűrűje is, first ballott Hall of Famer.
És mégis, az utóbbi időben nekem olyan... kiábrándító.
Dehát nem lehetünk egyformák.

Ha viszont nem ennyire pragmatikusan, és eredménycentrikusan szemléled, és elfogadod a szubjektív érzésemet, akkor azt kell mondanom, hogy Tebow több örömet szerzett, többször szórakoztatott csak a tavalyi idényben, mint Brady a sérülése óta összesen.Sobri Jóska
Hát igen. Ez a Jets elleni meccs maga volt a chokerkedés, bezzeg amikor tavaly Tebow a Denverrel 17-13-ra verte a Jets-et, az a meccs maga volt a joyride. Elvégre mekkora bravúr már 100 dobott yarddal meccset nyerni. 😉

Nem beszélve a Kansas elleni meccsról, ami meg egyenesen vitrinbe való különlegesség. Nem mindennap lát az ember olyan meccset, ahol a QB-k passzcsatáját Matt Cassell 93 yarddal nyeri. 😀 Ez aztán foci a köbön, nem csodálkozom, hogy ezek után unod nézni a Pats játékát. 😀peterk2005
Nem unom, csak a Pats-től nem ezt várom.
Dehát nem az én elvárásom a mérvadó.
Megértettem már 1 hete is, amit tomi-tomi írt, hogy neki is más az öröm, nekem is, és mindenkinek más és más.
Én nem voltam boldog se 2007-ben a vesztes SB után, se tavaly. Se a Ravens se a Jets elleni elvesztett PO meccsek után.
De mint mondtam tisztában vagyok vele, hogy ahány ember annyiféle.
És való igaz, ez a mostani Pats-Jets meccs felért egy foghúzással, míg tavaly a Denver meccse a Jets ellen meg öröm volt a köbön. Ez van.

több mint 13 éve
Ha viszont nem ennyire pragmatikusan, és eredménycentrikusan szemléled, és elfogadod a szubjektív érzésemet, akkor azt kell mondanom, hogy Tebow több örömet szerzett, többször szórakoztatott csak a tavalyi idényben, mint Brady a sérülése óta összesen.Sobri Jóska
Hát igen. Ez a Jets elleni meccs maga volt a chokerkedés, bezzeg amikor tavaly Tebow a Denverrel 17-13-ra verte a Jets-et, az a meccs maga volt a joyride. Elvégre mekkora bravúr már 100 dobott yarddal meccset nyerni. 😉

Nem beszélve a Kansas elleni meccsról, ami meg egyenesen vitrinbe való különlegesség. Nem mindennap lát az ember olyan meccset, ahol a QB-k passzcsatáját Matt Cassell 93 yarddal nyeri. 😀 Ez aztán foci a köbön, nem csodálkozom, hogy ezek után unod nézni a Pats játékát. 😀

több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Eredmeny centrikusan: Brad Johnson = Peyton Manning és > Dan Marino. Ja, Brady a tavalyi po-ban 2-1. Az jobb, mint az 1-1.
több mint 13 éve
A kiégett Brady nem, hogy egy, de 2 GW drive-ot is vezetett...😀Daunte_Brady
Hát ha szerinted ez egy jó Offense teljesítmény volt, akkor nézz meg pár régebbi meccset nyugodtan. csak viszonyításképpen.
Ennek a meccsnek támadó oldalon egy pozitívuma van csak, a W.
Sobri Jóska
Azt hittem, a te clutchos/győztesalkatos/vudumágiás hitvilágodban a W betűk számítanak, nem a mutatott játék 😊toam
Igen, a W betűk.
Epedve várom a többit.
Pláne a PO-ban.Sobri Jóska
Ne haragudj, de nem tudom már megállni: hány W-je van Tebownak a PO-ban? És mennyi összesen komoly csapat ellen? Én úgy tudom, hogy Brady - Tebow jelenleg két meccs alapján 86-33. És Tebow mögött jóval erősebb védelem állt. Nekem nagyon szimpatikus Tim Tebow, de hihetetlen hogy a 21-ik században valaki vallási fanatikussá válik az amerikai fociban (mármint nem Tebow, hanem a szurkolói. Vagy követői, imádói vagy mit tudom én)...LordTamas
Tebow a PO ban 1-1.
De ő nem futott neki úgy idénynek, hogy kezdő volt, hogy lett volna ráoptimalizált playbook, fal, fegyverei, benne bízó edzői stáb, stb.
Ha maradt volna Denverben, ez az idei éve lett volna a mérvadó, de ugye nem maradt.
Valamint nem hiszem, hogy Brady-t Tebow-hoz kéne hasonlítgatni szerzett pontok tekintetében, hisz teljesen más stílusú irányítók ők. De ha mindenképpen Bradyt Tebowhoz akarod mérni, akkor azt kell mondanom, hogy az elmúlt években pont ugyanannyi SB-t nyert, mint Tebow, sajna ez a szám mindkettejük esetében nulla.
Ha viszont nem ennyire pragmatikusan, és eredménycentrikusan szemléled, és elfogadod a szubjektív érzésemet, akkor azt kell mondanom, hogy Tebow több örömet szerzett, többször szórakoztatott csak a tavalyi idényben, mint Brady a sérülése óta összesen.

több mint 13 éve
Hát ha szerinted ez egy jó Offense teljesítmény volt, akkor nézz meg pár régebbi meccset nyugodtan. csak viszonyításképpen.
Sobri Jóska
Azt hittem, a te clutchos/győztesalkatos/vudumágiás hitvilágodban a W betűk számítanak, nem a mutatott játék 😊toam
Igen, a W betűk.
Epedve várom a többit.
Pláne a PO-ban.Sobri Jóska
Ne haragudj, de nem tudom már megállni: hány W-je van Tebownak a PO-ban? És mennyi összesen komoly csapat ellen? Én úgy tudom, hogy Brady - Tebow jelenleg két meccs alapján 86-33. És Tebow mögött jóval erősebb védelem állt. Nekem nagyon szimpatikus Tim Tebow, de hihetetlen hogy a 21-ik században valaki vallási fanatikussá válik az amerikai fociban (mármint nem Tebow, hanem a szurkolói. Vagy követői, imádói vagy mit tudom én)...
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ja, és ne feletjsük, hogy milyen dropja volt a Jetsnek a rendes játékidő végén. Az elkapó körül 5 méteren belül nem volt pats védő. Ilyen ajándék azért ritka.LordTamas
Két évente egyszer. 😀 (Ravens szurkolók tudnak ilyenről mesélni. Szinte centire ugyanott történt.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
JMD megköszönheti a D#-nek és egy vacsira minimum meghívhatja őket Baby Vincenek, Ninkonak, Mayonak dupla adagot a maiért, mert amit mutatottunk playhívás terén a 2. félidő utolsó driveját és a hosszabbítást kivéve az botrányos.
Kiizzadtuk és végig szenvedtük ezt a meccset az egyetlen pozitívum a W, roppant fontos volt a csoport miatt duplán és Gost önbizalma amivel most talán újra magára talál és végre felénk billent a mérleg nyelve, amiben némi szerencse is volt.
Küzdős csoportmeccs volt, Sancsót naggyá is tettük a gyenge secondaryvel.
Menni kell tovább!

Jövő hétre jó utat a Londonba utazóknak!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!
Bruschi85
Azt nem tudom, hogy mikor kerül Brady kezébe az irányítás, de az utolsó két drive-ban szerintem nála volt. Persze lehet, hogy tévedek, mert ott voltak JMD kedvenc draw playei.

A másik, hogy még életemben nem láttam ilyen furcsa védelmet. Futás ellen állatok, de a sec továbbra is botrány. Mondjuk most hozzá kell tenni, hogy a pass-rush is marha gyenge volt, általában 1-1-ben megfogták a falunkat, többször volt, hogy egy-egy Jet OLman csak állt, és nézte, hogy hová kéne besegíteni. Ja, és ne feletjsük, hogy milyen dropja volt a Jetsnek a rendes játékidő végén. Az elkapó körül 5 méteren belül nem volt pats védő. Ilyen ajándék azért ritka.
több mint 13 éve
Sobri Jóska
Igen, a W betűk.
Epedve várom a többit.
Pláne a PO-ban.

több mint 13 éve
Sobri Jóska
Így van. És van kérdés? Tebownál is mindig az volt az érv, hogy nyert. És ennyi a lényeg, a rossz játék, a rossz stat, stbb csak rosszindulatú elvakult kötözködés. Brady nyert, ennyi.ulpianus
Épp ideje volt.
Ugye nem egy meccs alapján állítasz egész karrierről valamit?
Pláne a Po-ról?
Az olyan... méltatlan lenne.

több mint 13 éve
A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem. 😊

több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 856 — Patriots és Kaposvári KK fan
JMD megköszönheti a D#-nek és egy vacsira minimum meghívhatja őket Baby Vincenek, Ninkonak, Mayonak dupla adagot a maiért, mert amit mutatottunk playhívás terén a 2. félidő utolsó driveját és a hosszabbítást kivéve az botrányos.
Kiizzadtuk és végig szenvedtük ezt a meccset az egyetlen pozitívum a W, roppant fontos volt a csoport miatt duplán és Gost önbizalma amivel most talán újra magára talál és végre felénk billent a mérleg nyelve, amiben némi szerencse is volt.
Küzdős csoportmeccs volt, Sancsót naggyá is tettük a gyenge secondaryvel.
Menni kell tovább!

Jövő hétre jó utat a Londonba utazóknak!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!