New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
triangle
1 283
pats.hu-n már fent van a hír, nagy grat minden közreműködőnek, gondolom nem kevés energiabefektetést igényelt a dolog megszervezése. /bár én sajnos meló miatt nem tudok menni 😕 /aki megy, annak jó szórakozást! 😊
több mint 13 éve
Jön próbajátékra a Hurricanesba? 😛
több mint 13 éve
Sport TVSzépen lassan körvonalazódik valami nagyon izgalmas Meskó Zoltán körül! Hamarosan végleges hírekkel szolgálhatunk, figyeljétek a Sport TV adásait ma este!

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Mindennel egyetértek, amit eddig leírtatok...Kényszerszülte megoldás. Hiányzik a derékhad, a 2006-2009 között draftoltakból itt kéne lenni legalább 15-18 játékosnak. Chung, Brace (??), Vollmer, Edelman (bár ő 7. körös volt), Mayo, Slater, Gostkowski, adjuk hozzá Welker-t, végül is adtunk érte egy 2. kört - ennyi (8 játékos) összesen a 38 pick-ből! (A 2006-os és 2007-es évjáratból csak Gostkowski maradt!!) Szerintem ezt a katasztrófát próbálják a leharcolt, egykori első körösökkel kezelni, inkább kevesebb sikerrel.tomi-tomiAz is lehet, hogy csak használtan érdeklik.GogoMég az sem lenne baj! sajnos csak lehasználtan érdeklik...viito
... de Robert Gallery-nek azért adjunk egy esélyt. 😊
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Kényszerszülte megoldás. Hiányzik a derékhad, a 2006-2009 között draftoltakból itt kéne lenni legalább 15-18 játékosnak. Chung, Brace (??), Vollmer, Edelman (bár ő 7. körös volt), Mayo, Slater, Gostkowski, adjuk hozzá Welker-t, végül is adtunk érte egy 2. kört - ennyi (8 játékos) összesen a 38 pick-ből! (A 2006-os és 2007-es évjáratból csak Gostkowski maradt!!) Szerintem ezt a katasztrófát próbálják a leharcolt, egykori első körösökkel kezelni, inkább kevesebb sikerrel.Az is lehet, hogy csak használtan érdeklik.GogoMég az sem lenne baj! sajnos csak lehasználtan érdeklik...viito
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Érdekes:"Patriots linebacker Gary Guyton will visit with the Dolphins in the next week, according to a league source. Guyton, a free agent, slipped down New England’s depth chart over the course of the last year. While it’s not likely that Guyton’s departure would open up a lot of snaps for a potential replacement, it would create a possible roster opening that could be filled by someone like Carpenter going forward." (Link)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az is lehet, hogy csak használtan érdeklik.GogoMég az sem lenne baj! sajnos csak lehasználtan érdeklik...
több mint 13 éve
Az is lehet, hogy csak használtan érdeklik.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szólni kellene az öregnek, hogyha ennyire él hal az első körös játékosokért, akkor nyugodtan válasszon idén akár 2-t is közülük a drafton, nem muszáj ám jövő évire/későbbi körösre cserélni a pickeket.Understandable signing. Over the last two or three years Belichick has kicked the tires on former 1st round picks like a boss.
Shawn Springs, Fernando Bryant, Deltha O'Neal, Joey Galloway, Fred Taylor, Gerard Warren, Damion Lewis, Torry Holt, Albert Haynesworth, Andre Carter, Shaun Ellis, Robert Gallery, Will Allen, and now Bobby Carpenter. Missed anyone?And only Carter was really useful, Warren mildly. The rest of those guys, like Carpenter, were utter garbage.DoM
több mint 13 éve
Understandable signing. Over the last two or three years Belichick has kicked the tires on former 1st round picks like a boss.
Shawn Springs, Fernando Bryant, Deltha O'Neal, Joey Galloway, Fred Taylor, Gerard Warren, Damion Lewis, Torry Holt, Albert Haynesworth, Andre Carter, Shaun Ellis, Robert Gallery, Will Allen, and now Bobby Carpenter. Missed anyone?
And only Carter was really useful, Warren mildly. The rest of those guys, like Carpenter, were utter garbage.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Van egy Carpenter aláírt kártyám, még a rookieévéből. Itt az idő, hogy valami nagyott villantson, és felmenjen a kártya értéke. 😀GRAFICsak szólok,
ha legalább 4 alkalommal kezdőként tud pályára lépni
ha legalább 1 fumble-t ki tud erőszakolni
az nála már villantásnak fog számítani 😊
több mint 13 éve
Guyton 4-3ban weakside OLB, míg Bobby a Detroitban strongside nyomta, állítólag a TE-k ellen még nagyjából jól is volt passzvédekezésben.Akkor lehet marad a 4-3 és Guyton helyére érkezett..pasztoybDallas-ban is 3-4-ezett már, nem új neki.HöriAnno azért jött hozzánk mert nem feküdt neki a 3-4.Bazzani
Nálunk Ninko a 4-3 strongside OLB, legfeljebb mögé hozhatták cserének...
bár kétlem, hogy a tavalyi, szükséghozta 4-3 bármifajta formában is megmaradna
több mint 13 éve
Akkor lehet marad a 4-3 és Guyton helyére érkezett..Anno azért jött hozzánk mert nem feküdt neki a 3-4.BazzaniNem tudom, hogy mit akar 3-4ben de sok szerencsét neki. Sajnálom, hogy elment, remek csere volt.BazzaniDallas-ban is 3-4-ezett már, nem új neki.Höri

több mint 13 éve
Bobby Carpenter?atyaúristen... mondanám, hogy ST-be még jó lesz, de már így is egy rakás ST-only LB van a gárdánál.
több mint 13 éve
Anno azért jött hozzánk mert nem feküdt neki a 3-4.Dallas-ban is 3-4-ezett már, nem új neki.HöriNew England Patriots announced the signing of free agent linebacker Bobby Carpenter.BekiNem tudom, hogy mit akar 3-4ben de sok szerencsét neki. Sajnálom, hogy elment, remek csere volt.Bazzani
több mint 13 éve
Van egy Carpenter aláírt kártyám, még a rookieévéből. Itt az idő, hogy valami nagyott villantson, és felmenjen a kártya értéke. 😀
több mint 13 éve
Az fontos. Remélem jön még 6-8 ilyen. :/Hamár' pótlékokról beszélünk... ki lesz Wright-féle 4-3 UT szerepkör betöltője?Billy Winn 😉
Mondanám, hogy Pryor, de szerencsétlen 1-2 meccsnél többet úgysem él túl.... iszonyat kellene a pass rush középről isGyulus
Bobby Carpenter pedig Dallasban is az örök ígéret volt és egyike Bill Parcells ritka tévedéseinek. Viszont ha jól emléxem jó ST játékos.
Nekem Gilmore is nightmare.Boston
több mint 13 éve
Hamár' pótlékokról beszélünk... ki lesz Wright-féle 4-3 UT szerepkör betöltője?Billy Winn 😉
Mondanám, hogy Pryor, de szerencsétlen 1-2 meccsnél többet úgysem él túl.... iszonyat kellene a pass rush középről isGyulus
Bobby Carpenter pedig Dallasban is az örök ígéret volt és egyike Bill Parcells ritka tévedéseinek. Viszont ha jól emléxem jó ST játékos.
Nekem Gilmore is nightmare.
Do your job
több mint 13 éve
Dallas-ban is 3-4-ezett már, nem új neki.New England Patriots announced the signing of free agent linebacker Bobby Carpenter.BekiNem tudom, hogy mit akar 3-4ben de sok szerencsét neki. Sajnálom, hogy elment, remek csere volt.Bazzani
több mint 13 éve
New England Patriots announced the signing of free agent linebacker Bobby Carpenter.BekiNem tudom, hogy mit akar 3-4ben de sok szerencsét neki. Sajnálom, hogy elment, remek csere volt.
több mint 13 éve
Mercilust adom, Upshaw-t nem, őt én szívesen látnám, de én egy Scott, Ninko duóval is megelégednék, ha fasza lenne előtte a DL, és persze Scott hozná, amit indításként tudott sérülés nélkül 😛 Mondjuk egy PR jöhetne azért, csak a biztonság kedvéért

több mint 13 éve
Patriots Nightmare Pick: http://www.nepatriotsdraft.com/2012/04/open-thread-patriots-nightmare-pick.htmljelöltek?
Upshaw, Mercilus tőlem.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
New England Patriots announced the signing of free agent linebacker Bobby Carpenter.
több mint 13 éve
Trevor Scott jó lesz, csak szólok, legalább 7 sacket várok tőleWyattCsatlakozom az előttem szólóhoz, hozzá én is nagy reményeket fűzök...
(Csak maradjon egészséges...) :/
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉