New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Megér annyit hogy nagy cap helyet áldozzunk rá ? Vagy ő elfogadná a minimálbért ? (nem igen tartom valószinűnek hogy sok pénzt akarnak rászánni, pedig talán megérné )Na vajon ki megy ki marad?Ha elküldjük Branchet nagyon pipa leszek. Max akkor menjen, ha jön helyette egy nagy nevű veterán meg egy rookie.FViktor93
RB Kevin Faulk, RB BenJarvus Green-Ellis, WR Deion Branch, WR Matt Slater, WR Wes Welker, OL Dan Connolly, OC Dan Koppen, DE Mark Anderson, DE Andre Carter, DE Shaun Ellis, DT Gerard Warren, LB Gary Guyton, LB Niko Koutouvides, LB Tracy White, CB Nathan Jones, CB Antwaun Molden, S James Ihedigbo
Faulk, Branch,Shaun, Warren, James, Koppen szerintem mehetne! Még egy szezont nem bírnának ki komoly sérülés nélkül! Biztos hogy találunk helyettük jobbat~fiatalabbat!ParadSEC
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Na vajon ki megy ki marad?Faulk visszavonulása szerintem garatnálható, Branch nagy szerződést tuti nem fog kapni, véleményem szerint akkor marad ha elfogadja a kis pénzt, ha sokat akar ( amit a kora miatt nem gondolom hogy megadunk neki ) akkor távozni fog. ( Bár én szeretném ha maradna ). Koppen még lehet kap majd egy évet, mondjuk nem is bánnám. Shaun és Warren menni is fognak szetm...
RB Kevin Faulk, RB BenJarvus Green-Ellis, WR Deion Branch, WR Matt Slater, WR Wes Welker, OL Dan Connolly, OC Dan Koppen, DE Mark Anderson, DE Andre Carter, DE Shaun Ellis, DT Gerard Warren, LB Gary Guyton, LB Niko Koutouvides, LB Tracy White, CB Nathan Jones, CB Antwaun Molden, S James Ihedigbo
Faulk, Branch,Shaun, Warren, James, Koppen szerintem mehetne! Még egy szezont nem bírnának ki komoly sérülés nélkül! Biztos hogy találunk helyettük jobbat~fiatalabbat!ParadSEC
Viszont szeretném ha megtartanánk Anderson-t, Ihedigbo-t, Molden-t,Carter-t és Welkert mindenek előtt, bár az utolsó szerződése körül tuti lesznek majd kavarodások, már várom a fejleményeket 😊
több mint 14 éve
Na vajon ki megy ki marad?Ha elküldjük Branchet nagyon pipa leszek. Max akkor menjen, ha jön helyette egy nagy nevű veterán meg egy rookie.
több mint 14 éve
Na vajon ki megy ki marad?RB Kevin Faulk, RB BenJarvus Green-Ellis, WR Deion Branch, WR Matt Slater, WR Wes Welker, OL Dan Connolly, OC Dan Koppen, DE Mark Anderson, DE Andre Carter, DE Shaun Ellis, DT Gerard Warren, LB Gary Guyton, LB Niko Koutouvides, LB Tracy White, CB Nathan Jones, CB Antwaun Molden, S James Ihedigbo
Faulk, Branch,Shaun, Warren, James, Koppen szerintem mehetne! Még egy szezont nem bírnának ki komoly sérülés nélkül! Biztos hogy találunk helyettük jobbat~fiatalabbat!
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 14 éve
Soha egyetlen csapat sem vesztett többször Super Bowl-ban, mint mi. StephanNézzük pozitívan. Nem mi vagyunk a liga legnagyobb lúzerei. Azt már kibérelte magának a Bills a zsinórban négy zakóval 😀
több mint 14 éve
Soha egyetlen csapat sem vesztett többször Super Bowl-ban, mint mi. Szerintem pedig itt a legfájdalmasabb kikapni, akárki akármit mond. Nagyon győzködöm magam, hogy bármi pozitívumot találjak most, el kell teljen pár hét, mire tudom ezt majd kezelni.Borzasztóan érzem magam, mert nagyon-nagyon kevés hiányzott.
De nézzünk a jövőbe, a magam részéről Brady-ben és BB-ben bízom.
több mint 14 éve
Üdv Mindenkinek!Ez nagyon érdekes,ugyanis amiről senki nem beszél az a sack.2007-ben én is néztem TB arcát és ott is látszott,bizony valami van vele,nem egészséges.Ha valakin akkor rajta nagyon meg lehet látni azt,hogy hoppá baj van.Amíg le nem sack-elték,minden rendbe volt vele,de utána..Tudom itt sokan nem fogják újra nézni a meccset érthető okokból,de attól a pontól kezdve történt vele valami.Persze vannak annyira profik,hogy ezt megpróbálták elrejteni,hogy bizony akkor megsérült.Persze ez most nem fog kiderülni hiszen nem fognak ezzel takarózni.És persze lehet nincs is benne semmi.De ha valakiket nagyon meg szoktam figyelni,azok az irányítók arcai.Hogy mit sugall..Rajta pedig valahogy azt láttam hogy baj van,és nem az eredmény miatt.De szerintem ha jól hallottam bajok voltak a bal vállával,és arra most rásérülhetett.És bár nem a dobó válla,ennyi talán pont elég volt ahoz,hogy bizony ne legyenek jók azok a passzok.
Nem vagyok egy nagy fórumozó, inkább csak olvasok, de most úgy éreztem végigolvasva a hozzászólásokat, talán érdemes szólnom.
Kb. 20 éve nézek amcsi focit, és amint feltűnt Brady a színen egyből megszerettem ( korábban inkább, Raidersnek szurkoltam) és bár inkább a defensive mastermind ( BB ) miatt lett a Patriots a kedvencem, Brady rendkívüli fegyelmezettsége és az a kisugárzása, hogy mi itt győzni fogunk nagy hatással volt rám.
A tekintete. Minden alkalommal kiolvasható volt, hogy mi fog történni. Brady olyan játékos aki szinte egy személyben képes meccseket eldönteni. DE!
Ez a tekintet egy ideje mást sugall.Többnyire. Főleg a playoffban. Én tegnap is láttam rajta: Fél. A bizonytalanság pedig egy ragadós, nyúlós valami. Nem végig , de a meccs kritikus szakaszaiban igen, és ezt Eli Manning-en nem láttam.
Brady-t megtörte korábban valami ( én 2007 óta látom ezt rajta, de nem zárom ki, hogy ez egy folyamat eredménye ) és emiatt kritikus helyzetekben nem képes azt nyújtani , amit régebben.
Ma hajnalban miután lefújták a meccset és kiderült , hogy vége, az pokoli érzés volt. Nem is értem, hogy tudott ekkora emóciókat ez kiváltani, de vélhetően köze van ahhoz, amit mások is említettek: Érzem én is, hogy talán ez volt az utolsó lehetősége Tomnak. Egy ilyen kiszenvedett superbowl, ahol a Pats és Brady megint megmérettetett és sajnos még ha nüanszokkal is , de kevésnek találtatott.A Hazafi
több mint 14 éve
Nem engedni kapásból 32 yardos passzt, hanem mondjuk 4. és 16-ra kényszeríteni az ellent, hogy még a mezőnygólért is vért izzadjanak? 😊

több mint 14 éve
Fredo
205
tehát akkor kábé 50 yardot kellett volna menni időkérés nélkül . sansztalan. illetve kevesebb esély mint a megvalósult verziónak.Szakmai kérdés:Igen.
- Ha nem engedik a TD-t akkor mennyi idő maradt volna a Patsnek? 2&gól volt ugye. időkérés (utolsó). 1 perc 3&gól futás ugye. 20mp körül kellett volna elrúgni a FG-t? Jól számolom? Az lett volna az alternatíva, viszont akkor elég lett volna FG távolságba eljutniFredo
A Pats a második down után kikéri az utolsó idejét. 57 sec van hátra. Harmadik downra letérdel Manning. Az óra negyven másodpercet pöröghet le. Kikérik az utolsó idejüket a FG kísérlet előtt.
Idő kérés nélkül kb. 20 másodperce lett volna a Patsnek FG távra jutni saját 20-asról.DoM
Talán egy kisérlettel hamarabb kellett volna beengedni az plusz egy időkérés lett volna.
több mint 14 éve
Kicsit aludva, pihenve, újra átgondolva már megbarátkoztam a ténnyel, hogy ez nem jött össze, még ha szar is, de ez tényleg erőn felül volt így is, a nálam bőven favorit Giants ellen végig kiélezett csatában elbukni nem szégyen. Brady is a félelem, hát nem tudom, néha nekem sem volt a legmagabiztosabb, se aki szerint ezen a mérkőzésen nem játszott jól (az int egy fasza punt volt, a safety na az faszság, azért kár, pláne, hogy emiatt összesen 11 és fél percig ugye a védelemnek kellett fent lennie – na mondjuk pár gyors 3 and out, és máris több ideje van a támadósornak – de ennyi) azzal nem tudok egyet érteni. De elfogadom a véleményt, mint ahogy azt is, hogy megint mindenki örül, hogy a védelem nyerte meg a bajnokságot. Ja, kb annyiban, hogy fele annyit volt nálunk a labda. Volt két nagyon erős O, a miénk erősebb, meg két erejének maximuma körül teljesítő D, ebben viszont a Giants tény, hogy jobb, innentől a Giants gyengébb O-jának összességében könnyebb dolga volt, mint a miénknek. Ez van, ezt lehetett előre tudni, ezért szurkoltam végig, hogy essen ki Brees, Rodgers, majd Manning. Mert tudtam, hogy bármelyik jön, túl erős lesz a védelemnek. Ettől függetlenül szépen helytálltak, de amikor legjobban kellett volna, akkor jött a szokásos. Meggyőződésem, hogy ha a 49ers lett volna az ellenfél, könnyebb dolgunk lett volna, de hát ez nem kívánságműsor ugye...Ez eddig mind okés, nyert a mérkőzés során jobb (de mindenképpen szerencsésebb) csapat, előfordul ez. De az ilyen Harrison-féle undorító senkiházik miatt tud felforrni az agyvizem, folyamatosan bizonyítja, hogy egy ritka nagy tirpák, de hát nem az eszéért szeretik ugye.

több mint 14 éve
Szakmai kérdés:Meccs közben én is olyan 20mp-et számoltam, viszont ha jól emlékszem, akkor nem maradt volna Timeout
- Ha nem engedik a TD-t akkor mennyi idő maradt volna a Patsnek? 2&gól volt ugye. időkérés (utolsó). 1 perc 3&gól futás ugye. 20mp körül kellett volna elrúgni a FG-t? Jól számolom? Az lett volna az alternatíva, viszont akkor elég lett volna FG távolságba eljutniFredo
több mint 14 éve
Szakmai kérdés:Igen.
A Pats a második down után kikéri az utolsó idejét. 57 sec van hátra. Harmadik downra letérdel Manning. Az óra negyven másodpercet pöröghet le. Kikérik az utolsó idejüket a FG kísérlet előtt.
Idő kérés nélkül kb. 20 másodperce lett volna a Patsnek FG távra jutni saját 20-asról.
több mint 14 éve
Az asszony kimondta amit gondolhttp://www.theinsider.com/gossip/49452_Gisele_Bashes_Tom_s_Teammates/index.html#
több mint 14 éve
Fredo
205
Szakmai kérdés:- Ha nem engedik a TD-t akkor mennyi idő maradt volna a Patsnek? 2&gól volt ugye. időkérés (utolsó). 1 perc 3&gól futás ugye. 20mp körül kellett volna elrúgni a FG-t? Jól számolom? Az lett volna az alternatíva, viszont akkor elég lett volna FG távolságba eljutni
több mint 14 éve
Te ezt képes vagy komolyan venni? Ha igen, akkor csak nézted a 3 superbowl nyertes meccset, de nem láttad. 😀Mind2 médiahypera felült Sobri, ugyanaz a tendencia, kár ragozni.
Brady egy korszakos irányító, de ne várj már el tőle lehetetlent. Az a nimbusz, ami körülvette a 3SB győzelem után ugyanolyan hype volt, mint ami Tebow körül van. peterk2005

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
...Sobri JóskaSobri. Mindent félretéve, hogy Brady kiégett-e vagy nem, hogy képes-e még nyerni vagy sem.
Miért nem dőlsz hátra, és csak szimplán élvezed a dolgot?
Már az AFC megnyerése is egy ajándék volt, és minnél többet látni a Pats-et a pályán, lehet ennél több kívánsága egy drukkernek?
Még ha úgy is van, ahogy állítod, akkor is ott van hétről - hétre, és varázslatot csinál. Fenomenális dolgokat.
Vagy csak az eredmény számít semmi más? Akkor szerintem rossz sportot választottál magadnak. Gondolj bele, hány olyan klasszisa volt ennek sportnak, akikkel kevesebb lett a liga, de mégsem nyertek semmit. Ne menjünk messzire, itt a házi marslakónk, Randy Moss. Milyen elkapásai voltak! Vagy az örök rivális, Payton "Colts" Manning. Nagyon hiányzott idén, még ha a hátam közepére sem kívántam a Csikókat az év elején, de lemaradtunk jónéhány káprázatos megmozdulásról.
Itt nem az a gond, hogy egy centit nem engedsz a meggyőződésedből, és kiállsz mellette bármi legyen is, ez a habitusod, szíved joga.
A baj az, hogy el akarod tőlünk venni ezt a varázslatot a "Szent SuperBowl" nevében.
Bocsánat, de én nem adom! Én élvezni fogom ennek a "kiégett vén fasznak" a varázslatát, amíg csak a pályán lesz.
több mint 14 éve
Iszonyat nagy vívódás van bennem, nem tudok napirendre térni még az eseményeken... az eszemmel leginkább (újfent) Boston véleménye áll hozzám a legközelebb, de a lelkem még nagyon háborog... nem kellett volna sok, annyira közel volt... 😕1 dolog bánt a leginkább és érdekes, h ezt még senki nem említette meg. Miért vártunk a végén olyan sokáig a TD beengedésével?!?! 1.5 perccel korábban is megtehettük volna, sima FG távolság volt már az is, ha akkor beengedjük akkor van 2-2.5 percünk és 2 időkérésünk... Ezen nem tudok napirendre térni...
több mint 14 éve
Ide lett hozva neki Ocho, de nem használja, mert vagy nem érzi, vagy nem bízik benne. Nem tudom melyik az igaz, de akármelyik is, ez hátrány, mert emiatt nincs deep threat, pedig a személyi feltételei meglennének. peterk2005Remélhetőleg egy pár éve megjelenő riportkönyvből kiderül, hogy mi volt a gond az Ochocinco buliban, mert tekintve, hogy Gronk a bokája miatt használhatatlan volt érthetetlen, hogy 85-öt miért nem próbálták bevonni a játékba. Mert a Bills elleni droppon kívül, amikor nagy ritkán a pályára került, és véletlenül még labda is szállt felé, akkor azért hozott yardokat.
több mint 14 éve
Ide lett hozva neki Ocho, de nem használja, mert vagy nem érzi, vagy nem bízik benne. Nem tudom melyik az igaz, de akármelyik is, ez hátrány, mert emiatt nincs deep threat, pedig a személyi feltételei meglennének. (Ezzel együtt is, a csapat vele kezdődik és végződik, ez csak annyit jelent, hogy ő sem tökéletes, ahogy senki sem.)peterk2005Brady és BB profi. Úgy gondolom, ha az edzéseken / meccseken Ocho-macho megütötte volna az elvárt szintet, akkor többet játszik. Ha BB be tudta volna illeszteni a scheme-be, akkor TB használta volna az elkapóját: nem gondolom, hogy ennyi edzés után ovis-szintű problémák miatt maradna távol a csatatértől.
Az érdekesebb kérdés, hogy ezzel az OL felállással TB mennyire az alfája és omegája a Patsnek. Ha TB helyére betennéd Brees-t, vagy Rogers-t (vagy Vick-et, esetleg Cam Newtont... etc 😀 ), nem hinném, hogy eltűnnénk az sb esélyes csapatok sorából. Ennek ellenére szeretném, ha Brady maradna a vezérünk, és Brees maradna ott, ahol van... 😀
ui.: a steelers drukker barátnőm sérelmezte néha a magyar komment Brady / Pats-fikázó megjegyzéseit. Már megszoktam, hogy akik félnek tőlünk; azok szájából ömlik a f.s és ünneplik azt, ha nem megy a játék. Pont ezért nekem fel sem tűnt igazából, de azért megdöbbentett, hogy pont egy megszállott BigBen-fan sérelmezte 😀.
több mint 14 éve
Ha nem zavarok a nagy vita közepette, csak szólnék, hogy a Ryanairnél 6000 Ft-ért van repjegy Londonba, igaz még csak oda, mert csak okt 27-ig vannak meg az időpontok. Az elég baráti ár, még bankköltséggel is 10-es alatt van.lucasDe jó, hogy nincs még meg a keret a kiruccanásra.
Mert akkor a repjegyet is megvettem volna Malévnél. Aztán most baszhatnám. 😀
Köszi az infot. Ez nagyon is jó ár. Szétnézek majd pár fapados társaságnál is. Eddig nem utaztam velük.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Ha nem zavarok a nagy vita közepette, csak szólnék, hogy a Ryanairnél 6000 Ft-ért van repjegy Londonba, igaz még csak oda, mert csak okt 27-ig vannak meg az időpontok. Az elég baráti ár, még bankköltséggel is 10-es alatt van.
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 14 éve
Sajnos megint nem sikerült, inkább csalódott vagyok, mint szomorú. Elismerés illeti mindkét csapatot.De büszke vagyok a CSAPAT idei évi teljesítményére is és az elért győzelmekre, sikerekre, mert azokból volt bőven. Remek volt végigizgulni örülni és dühöngeni egy-egy megmozduláson és szurkolni a győzelemért.
Biztos vagyok benne, hogy a következő években is lesznek sikerek.
3 kulcs volt részünkről:
Pats részről kevés futás, pedig Fafejnek és BJGE-nek is ment.
Kiejtett labdák amiket nem sikerült megszerezni egyet a buta büntetés miatt.
Tom eladott labdája és Welkernek a sikertelen elkapása
3 kulcs Giants részről:
fumble megszerzések illetve nem elvesztések ez a döntő
Bradshaw és Jacobs futások
Eli passza Nicksnek és az utolsó driveban
Madonna nem túlságosan tetszett, már amit láttam belőle, mert akkor inkább próbáltam újratölteni magam a sör pálinka kombóval.
Összességében a védelem remekül tartotta magát 21 pont bőven elég lett volna, ha 17-9-nél sikerül még pontokat feltenni. Sajnos amikor a legjobban kellett akkor nem sikerült az O#-nek dűlőre jutni.
Bradshaw TD-je részéről jó döntés, bár ő is hezitált, mert ha 1 yardosnál letérdel akkor is lepörgött volna az óra mint korábbi évben Mojo alapszakasz meccsen, mert már csak 1 időkérésünk volt és akkor jött volna Tynes aki így is berúgta volna.
Jó meccs volt semlegesek is biztos élvezték, nüanszokon múlott.
2011 AFC CHAMPS :cool:
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Üdv Mindenkinek!Nem vagyok egy nagy fórumozó, inkább csak olvasok, de most úgy éreztem végigolvasva a hozzászólásokat, talán érdemes szólnom.
Kb. 20 éve nézek amcsi focit, és amint feltűnt Brady a színen egyből megszerettem ( korábban inkább, Raidersnek szurkoltam) és bár inkább a defensive mastermind ( BB ) miatt lett a Patriots a kedvencem, Brady rendkívüli fegyelmezettsége és az a kisugárzása, hogy mi itt győzni fogunk nagy hatással volt rám.
A tekintete. Minden alkalommal kiolvasható volt, hogy mi fog történni. Brady olyan játékos aki szinte egy személyben képes meccseket eldönteni. DE!
Ez a tekintet egy ideje mást sugall.Többnyire. Főleg a playoffban. Én tegnap is láttam rajta: Fél. A bizonytalanság pedig egy ragadós, nyúlós valami. Nem végig , de a meccs kritikus szakaszaiban igen, és ezt Eli Manning-en nem láttam.
Brady-t megtörte korábban valami ( én 2007 óta látom ezt rajta, de nem zárom ki, hogy ez egy folyamat eredménye ) és emiatt kritikus helyzetekben nem képes azt nyújtani , amit régebben.
Ma hajnalban miután lefújták a meccset és kiderült , hogy vége, az pokoli érzés volt. Nem is értem, hogy tudott ekkora emóciókat ez kiváltani, de vélhetően köze van ahhoz, amit mások is említettek: Érzem én is, hogy talán ez volt az utolsó lehetősége Tomnak. Egy ilyen kiszenvedett superbowl, ahol a Pats és Brady megint megmérettetett és sajnos még ha nüanszokkal is , de kevésnek találtatott.