New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Akkor hogy most véget ért ez a szezon, és megint nem nyertünk, megkérdezem, ki az a Pats drukker, aki boldog az elért eredménnyel?
Én kurvára nem vagyok az.
Ki szerint jobb az NFL-ben másodiknak lenni, mint elsőnek draftolni?
Szerintem igencsak lehangoló ismét másodiknak lenni.

[...]

Kéne egy irányító, aki SB-t tud nyerni.Sobri Jóska
Rosszul teszitek fel a kérdést. Utólag persze 2 csapat szurkolói örülhetnek igazán az 1/1-esek (bár számomra azért kérdéses, hogy mennyire boldogok, de nekik legalább ott a tuti draft, amiből jövőre kinőhet esetleg valami), valamint a SB-t nyerők...

Viszont a kérdés kb úgy szólna helyesen, hogy hol szeretnéd inkább látni a csapatod 1 meccsel a vége előtt?
- a SB-ban (amit aztán vagy megnyer vagy nem)
- 1/1-es draft helyen ahol arról megy éppen az eszmecsere, hogy elcseréljük a picket valakivel, vagy sem...

Utólag könnyű azt mondani, hogy egy SB vereség helyett jobb lett volna az 1/1, de még az 1/30 is két helyjel előrébb draftol, viszont 1/30-as csapatként az esély sem volt meg a gyűrűre. Amúgy ilyen elven a legnagyobb looser csapatok az 1/5-1/20 között draftolók, hiszen ők nem "verekedték" be magukat a TOP5 draft poziba, de PO-ba sem kerültek, szóval félidő környékén már mindenkinek azon kellene hajtania, hogy ha már a PO-ról lemaradt, akkor legalább a TOP5 draft meglegyen, hiszen a szurkolók boldogságához az kell, hogy legalább 8 meccsen keresztül egy totál impotens csapatot lásson a pályán, mert akkor legalább jól draftolhat, ha már SB-t nem nyer.
Mellesleg egy SB vesztes csapat szvsz még mindig esélyesebb az ismétlésre, mint egy 1/1-es...

Az irányítóról pedig csak annyit, hogy nem hiszem, hogy ezen a mostani meccsen az irányító kérdés döntötte el a mérkőzést, nem hiszem, hogy önmagában Tom kicserélésével nyertünk volna (még akkor sem ha az Isteni Tebow-ra cseréljük, hát még ha valami gyengébbre, mint Brees vagy Rodgers).
több mint 14 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 586 — The only discipline that lasts, is self discipline
Reggel pont erről beszéltünk a kollégámmal:
1.) mélységi célpont hiánya;
2.) Ocho-t vajon miért nem használtuk erre?Rule
Ezért írtam korábban, hogy nem értem az Ocho dolgot. Nyilvánvalóan pontosan azért lett idehozva, amiről beszélünk. És abból amit a meccseken láttam, nekem nem úgy tűnt, hogy Ocho leállt volna. Se kedvetlennek, se motiválatlannak nem tűnt, amikor a pályán volt és felé ment a labda, akkor elkapta. Ha pedig nem motiválatlanságról, rossz formáról van szó, akkor valami másnak kell lennie a háttérben. Esetleg Brady-vel nem érzik egymást? Vagy Brady nem bízik még benne annyira, hogy keresse? Nem tudom, de mindenesetre érdekes, hiszen egy elit QB, elit WR párosnak "normális esetben" működnie kellene.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Nem akarok rossz indulatú lenni, de Kedves Adminok, nem lehetne megint jegelni Sobri Jóskát néhány napig?!

Egy fórum persze arra való, hogy kibeszélje magát mindenki, csak amikor valakinek ennyire eltér a véleménye a fórumozók 99%-ától és ugyanazt leírja 30.000-szer, akkor az kicsit zavaró és nehezen olvashatóvá teszi a fórumot....Rule
Ne már! Remélem, Te sem gondolod komolyan! Semmi sértőt nem írt Sobri, kifejezetten ügyelt arra, hogy ne bántó módon fogalmazza meg a véleményét. Semmi jelentősége nincs, hogy százból hány ember ért vele egyet.
Ban azért, mert Brady kiégett? Mi lenne a következő? Bant kérjünk azért, ha Brady-t valaki nem tartja a valaha volt legjobb QB-nak? 😊

Szerintem azért mert élőlabda szabálytalanság volt. A 12 ember (illegal participation) élőlabda szabálytalanság, ha a sporik elengedik a play-t. Ha még a play előtt észreveszik, akkor halott labda szabálytalanság lesz. Ekkor kell visszaállítani az órát, ha pont elindult volna a play, de közben már lefújták volna.

De nyugodtan javítsatok ki, ha tévednék, nagyon lusta vagyok NFL szabálykönyvet nézegetni...

Amúgy őszintén szólva rohadtul ciki volt, hogy a SB-ban 1.) kétszer elszámolták a csapatok; 2.) kétszer elszámolták a sporik is...Rule
Azt a bírók a play előtt is tudják, hogy többen vannak fenn (snap pillanatában dobják a zászlót). Két percen belül nagy jelentősége van az időnek. Ha eddig nem így lett volna, akkor érdemes lenne változtatni ezen. A kilépés utáni időkezelés is másképp működik két percen belül.
Illegal participation 15 yard, illegal substitution 5 yard. Az NCAA-ben legalább is így van.
+ ahogy írtam is, normál esetben ennek halott labda szabálytalanságnak kellene lennie, így yardbüntetés + nem ketyeg az óra.Rule
Az tuti, hogy 5 yard büntetést kaptak, 12 emberrel állt fel a védelmük és nyertek kilenc másodpercet (kb. két gyors játék idejét.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hozzáteszem, bár lehet csak én néztem be a dolgot de mintha Brady is pontatlanabb lenne mint 4 évvel ezelőtt. Rendszeresen rövidebbek a dobásai. Vagy nagyon túldobja az elkapót. Mindezt a távoli passzokra értem. Persze az sem biztos hogy az ő hibája mindíg mert lehet hogy nem jól futották az elkapók a rout-ot és nem ért oda időben ahová érkeznie kellett a labdának.
Szerintem az is közrejátszik ebben hogy nincs komoly mélységi veszély ezért könnyebben védekezik ellenünk egy elit D mint mondjuk Manning vagy Rodgers-ék ellen aki bármikor elengedhet egy 50 yardos bombát.Gonoszmanoka
Érzésem szerint is valahol itt van a kulcs. Ez a két TE-s, slot receiveres megoldás nagyon működik általában, de ha ezt megfogják, akkor nincs plan B (illetve biztos van, csak jóval kisebb az eredményessége).peterk2005
2.) Ocho-t vajon miért nem használtuk erre?

Persze nem csak ezen múlott, de Moss simán elvitt egy CB-t + egy safety-t. Így pedig nagyobb tér lett a LOS-tól kb. 10-12 yardig. Mellesleg Moss meg elkapta néhányszor mélyen, két ember között is...
(ne értsetek félre, nem Randy-t akarom visszahozni, eszemben sincs!)Rule
több mint 14 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Elfelejtették. Amúgy sztem nem kell visszaállítani.szaba
Szerintem offsidehoz hasonló lehet a szabályozás rá,de pontos leírást nem sikerült találnom.Roth
Meglepődnék, ha nem kéne visszaállítani. Akkor érdemes fel küldeni 12 embert az utolsó két percben 3rd&5-nél hosszabb helyzetig bármikor. 5 yard büntetésért vagy megakadályozod a játékot eggyel több emberrel vagy elveszel az ellenféltől 8-10 másodpercet.tomi-tomi
Illegal participation 15 yard, illegal substitution 5 yard. Az NCAA-ben legalább is így van.
+ ahogy írtam is, normál esetben ennek halott labda szabálytalanságnak kellene lennie, így yardbüntetés + nem ketyeg az óra.
több mint 14 éve
Szerintem az is közrejátszik ebben hogy nincs komoly mélységi veszély ezért könnyebben védekezik ellenünk egy elit D mint mondjuk Manning vagy Rodgers-ék ellen aki bármikor elengedhet egy 50 yardos bombát.Gonoszmanoka
Érzésem szerint is valahol itt van a kulcs. Ez a két TE-s, slot receiveres megoldás nagyon működik általában, de ha ezt megfogják, akkor nincs plan B (illetve biztos van, csak jóval kisebb az eredményessége).peterk2005
2.) Ocho-t vajon miért nem használtuk erre?

Persze nem csak ezen múlott, de Moss simán elvitt egy CB-t + egy safety-t. Így pedig nagyobb tér lett a LOS-tól kb. 10-12 yardig. Mellesleg Moss meg elkapta néhányszor mélyen, két ember között is...
(ne értsetek félre, nem Randy-t akarom visszahozni, eszemben sincs!)
több mint 14 éve
Ez engem is érdekelne. Csak azért írtam ezt a posztot, hogy ne sikkadjon el az eredeti kérdés.vadibandi
Szerintem offsidehoz hasonló lehet a szabályozás rá,de pontos leírást nem sikerült találnom.Roth
Meglepődnék, ha nem kéne visszaállítani. Akkor érdemes fel küldeni 12 embert az utolsó két percben 3rd&5-nél hosszabb helyzetig bármikor. 5 yard büntetésért vagy megakadályozod a játékot eggyel több emberrel vagy elveszel az ellenféltől 8-10 másodpercet.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Az zavar nagyon, hogy Bradyügyben igazam van.
Sobri Jóska
Persze, feltétlen igazad van. LOOOOL 😂 😂 😂polonic
Nem akarok rossz indulatú lenni, de Kedves Adminok, nem lehetne megint jegelni Sobri Jóskát néhány napig?!

Egy fórum persze arra való, hogy kibeszélje magát mindenki, csak amikor valakinek ennyire eltér a véleménye a fórumozók 99%-ától és ugyanazt leírja 30.000-szer, akkor az kicsit zavaró és nehezen olvashatóvá teszi a fórumot....
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ezzel maximálisan egyetértek, ahogy minden Pats- és Nempats-drukker is.
Csak nem erről van szó.
Kábé annyira nem, mintha azt az állítást, hogy "ez az egér fehér, mint a hó" azzal cáfolnád, hogy a hónak nincs se farka, se pici szeme, és a sajtot se szereti, arról nem is beszélve, hogy hó télen van, míg egér nyáron is.
De végülis szíved joga nem megérteni amit írok.
Nem kell, hogy foglalkozz azzal, hogy én nem szapulom Bradyt, hanem a zsenialitása mellett egy nagyon fontos hiátusáról írok momentán. A zsenialitásáról majd szó esik az alapszakaszban, meg 1-2 PO meccset követően. A hiányosságáról pedig most.
Azzal se kell foglalkozz, hogy én imádom Bradyt, és erősen zavar az a szerep, amire már alkalmatlan, és nem engedik elmenni, hagyják, hogy döntögesse a saját "cool", "clutch" és egyéb szobrait.
Olvasd el a nehézsúlyú bokszvilágbajnok, Rocky Marciano élettörténetét, és hátha rájössz, hogy nem attól volt ő a legnagyobb, hogy végigverte a világot, kiállt mindenki ellen, meg is nyerte minden meccsét. Hanem attól, hogy a csúcson vissza tudott vonulni, tisztában volt a saját határaival, képességeivel, stc. Joe Louis is gigász volt, mégis rá tudták venni - az anyagi körülményei főleg - hogy visszatérjen egy tuti szopó meccsre, kár volt azért. De a focinál maradva, mivel a Favre-saga lezárult már, megkérdezem, hogy nem lett volna stílusosabb, méltóbb a GB-ből visszvonulni? Tényleg kellett a teljesen eredménytelen bohóckodás a Jets-el? Vagy volt értelme a Vikingsben eröltetni még?
Nem csak az kell a nagysághoz, hogy valaki valamit elérjen. Hanem, hogy meg is tartsa, és ha már nem tudja megtartani, akkor tudja mikor kell kiszállni. (Hány szerelem torkollik méltatlan marakodásba a végén, mert az egyik szereplő bár tudja, hogy vége, mégis erölteti amit nem lenne szabad? Rengeteg.)Sobri Jóska
Nem arról van szó Sobri hogy nem értem mit akarsz kifejteni. Világos minden amit leirsz és el is fogadom, mert ez a te személyes véleményed, ahhoz pedig mindenkinek megvan a joga természetesen, nem is kötekedni akarok, és nem is igazán szeretnék bekapcsolódni ebbe a Brady körül forgó vitába/szócsatába. Egyszerűen azért emeltem ki azt az egyetlen mondatot, hogy a sok kritikus szó mellé felhozzak egy olyan dolgot ami nem mindennapi, és közel sem kis teljesitmény. Valamint arra szerettem volna utalni, hogy vesztes SB ide vagy oda, elbukott PO meccsek ide vagy oda, nagyon szerencsés helyzetben vagyunk mi Patriots szurkolók, mert minden évben van minek örülnünk és ezt sok más csapat szurkolója nem mondhatja el magáról. Máshol fele ekkora tudással rendelkező irányitók dobálóznak és nem esik ennyi szó arról hogy gond lenne vele, nekünk van egy Bradynk és mégis ennyit kell szapulnunk ? Megérdemli ő ezt...? :rolleyes:
több mint 14 éve
Ez engem is érdekelne. Csak azért írtam ezt a posztot, hogy ne sikkadjon el az eredeti kérdés.vadibandi
Szerintem azért mert élőlabda szabálytalanság volt. A 12 ember (illegal participation) élőlabda szabálytalanság, ha a sporik elengedik a play-t. Ha még a play előtt észreveszik, akkor halott labda szabálytalanság lesz. Ekkor kell visszaállítani az órát, ha pont elindult volna a play, de közben már lefújták volna.

De nyugodtan javítsatok ki, ha tévednék, nagyon lusta vagyok NFL szabálykönyvet nézegetni...

Amúgy őszintén szólva rohadtul ciki volt, hogy a SB-ban 1.) kétszer elszámolták a csapatok; 2.) kétszer elszámolták a sporik is...
több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Most, hogy a BOB korszak lezárult, régi/új OC jön kíváncsian várom milyen elképzelésekkel. Nagyon érdekelne, h esetleg Brandon Lloydból mit lehetne kihozni TB-vel a háta mögött, mert Deion Branch számomra hihetetlen szürke volt idén. Hogy ez a play hívások miatt volt, vagy egyszerűen képtelen volt elszakadni az emberétől azt nem tudom, de Wes Welker, Gronk és Hörni mellett sokkalt több agilitást és potenciált kell nyújtani egy első számú elkapónak (szerintem).
Brain Watersre nagy szükségünk van, remélem érez majd még késztetést a folytatásra, hihetetlenül sajnálom, hogy nem jött össze velünk, mert elképesztő amit egész évben tolt. Nekem nagyon a szívemhez nőtt, zseniális játékos.
A front 7-be a koncepció ismerete nélkül nehéz bármit is álmodni... Az viszont biztos, hogy ez a secondary már évek óta egy normális safety után ordít, nem tudom hogy DMC-t vagy Rasit megpróbálják-e, de nyugodtabb lennék egy igazi safetyvel Chung oldalán.

Do your job
több mint 14 éve
Kijózanodva, kipihenve néhány gondolat.
A legfontosabb: gratulálok a Giants-nek, ők voltak a jobbak. Lehetne sok dolgot kiemelni, Welker nem elkapásától kezdve a safety-n keresztül a végén a kilenc másodperc "ellopásáig", de a vasárnap éjszaka jobb csapat nyert. Ezt a meccset képes leszek újranézni, nem fogok bosszankodni, hogy a szerencsésebb és gyengébb csapat nyert.
A védelmünk pont annyit hozott, amennyi elvárható volt tőle. Érdekes, hogy most mindenki elégedett velük, év közben pedig mennyit szidtátok őket ugyanezért a teljesítményért. Úgy tűnik, hogy óhatatlanul az aktuális saját Off. teljesítmény a viszonyítási alap.
Amelyik ismét nem tudott lezárni egy meccset. A Pats-nél ez az Off. feladata alapértelmezésben, ezért ők az elit csapategység, a Def. "csak" átlagosan jó, ők erre képtelenek. Tavaly Hernandez, idén Gronkowski játszott sérülten a PO-ban; tényleg kell akár egy harmadik TE, vagy egy olyan WR, akivel hatékonyan tudunk átállni 3 WR 1 TE felállásra.

Sobri, néhány alapdologban fantom fájdalomhoz hasonló tévedést látok Nálad. Brady motiváció vesztése ha igaz lenne, akkor például McNabb sorsára jutott volna. Neked túlzottan természetes a PO-ba jutás, az alapszakasz majerkedés. Figyelmedbe ajánlom Mr. Kraft gondolatát erről. Az a liga a szigorú fizetési sapkájával és a szabadügynöki rendszerrel arra van kitalálva, hogy minden csapat 8-8-cal végezzen. Aki ezt a beállítást folyamatosan felül tudja írni, az valamit nagyon tud.
Sokszor több helyen leírtam már, Brady PO karrierjének az eleje az abnormális. Nincs értelme és téves következtetésekhez vezet az első kilenc meccs alapján elvárásokat megfogalmazni. Ez a sportág - bármennyire így próbálják beállítani - nem egyszemélyes műfaj. Ahogy igazságtalan az első három SB-t Brady-nek adni, ugyanúgy igazságtalan az utolsó kettő SB vereséget az ő nyakába varrni. Végül egy logikai hibád is van. Ha a Pats nyert volna (például a Def valami csoda folytán megállítja Eli-t), ez visszamenőleg mennyire befolyásolta volna Brady cool-ságát, motiváltságát? Bármennyire is azt gondolod, hogy objektív vagy, mégis a tézisedhez rendezed a tényeket. Mindezek mellett én is többet vártam Brady-től a SB-on. Az egész Off-től többet vártam.
Szar érzés másodiknak lenni, de lehiggadva: ez egy nagyon jó idény volt, nekem tetszett.

több mint 14 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 586 — The only discipline that lasts, is self discipline
Az zavar nagyon, hogy Bradyügyben igazam van. Sosem mondtam, hogy nem alappillér, azt se, hogy alapszakaszban ne lenne fasza, rekordmájer, stb. csakhogy van egy nagy difi, mégpedig, hogy alapszakaszban el lehet veszteni pár meccset, ki lehet javítani, egy jó átlag szükséges, így minden meccsnek más a tétje. PO-ban nem lehet veszteni, mert azonnal véget ér a szezon. Ott egy meccs van, ahol győz a jobb, és kész. Hidd el, nem a hibát akarom észrevenni.Sobri Jóska
Én csak az értelmét nem látom ennek a folyamatos "Brady kiégett" felvetésnek. Minden egyes vereség után konstansan előjön, mintha bármit is számítana. Még ha lenne is igazság benne, akkor se lenne semmi értelme, mert Brady az esetleges hibájával együtt is teljes mértékben lecserélhetetlen. Az egyetlen értelmes válasz erre csak az lehet, hogy alakítsuk úgy a csapatot és a playbookot, hogy ezek a problémák elfedhetőek legyenek.

A másik alternatíva - a lecserélés - nem olyan alternatíva, amit ép ésszel választani lehet. Az a muszáj alternatívája. Nézd csak meg a Colts-ot. Olyan "szerencsénk van", hogy Manning sérülése után rögtön olyan QB-t lesz lehetőségünk draftolni, akire mindenki azt mondja, hogy húsz éve nem volt ekkora tehetség. Mégis hatalmas idézőjelbe teszem a "szerencsét", mert legyen bármekkora tehetség is Luck, semmi nem garantálja, hogy akár csak megközelítően is akkora játékos lesz, mint Manning.

Erre az alternatívára én nem vágyakoznék a helyedben. El fog jönni az idő, mert senki sem fiatalodik, de kényszerítő helyzet nélkül még gondolkozni is hülyeség egy ilyen lépésen. Én a helyedben összetenném a két kezem, hogy Brady még húzza, és - akár a hibáival együtt is - a pályán van hétről hétre, mert ennél akármi is lesz, 99.999%-ban csak rosszabb jöhet.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 14 éve
Roth Pittsburgh Steelers 277 — #HereWeGo
Amúgy a Giants szabálytalanságánál (12 védő volt fent), miért nem állították vissza az időt? Nagyon nem mindegy az a 1x másodpercWyatt
Szerintem offsidehoz hasonló lehet a szabályozás rá,de pontos leírást nem sikerült találnom.

több mint 14 éve
Sztyopa 315
Kell egy mélységi célpont, egy elkapásokkal is kereshető, jó kezű,jól futó RB (Vereen?).
A D meg ettől csak jobb lehet jövőre..De mindenek előtt egy rendesen végigvitt pre season, a sok fiatal miatt..

Why so serious?
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 307
Amúgy a Giants szabálytalanságánál (12 védő volt fent), miért nem állították vissza az időt? Nagyon nem mindegy az a 1x másodpercWyatt
Elfelejtették. Amúgy sztem nem kell visszaállítani.
több mint 14 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Az zavar nagyon, hogy Bradyügyben igazam van.
Sobri Jóska
Persze, feltétlen igazad van. LOOOOL 😂 😂 😂

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Érzésem szerint is valahol itt van a kulcs. Ez a két TE-s, slot receiveres megoldás nagyon működik általában, de ha ezt megfogják, akkor nincs plan B (illetve biztos van, csak jóval kisebb az eredményessége).

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem az is közrejátszik ebben hogy nincs komoly mélységi veszély ezért könnyebben védekezik ellenünk egy elit D mint mondjuk Manning vagy Rodgers-ék ellen aki bármikor elengedhet egy 50 yardos bombát.
Brady és BB profi. Úgy gondolom, ha az edzéseken / meccseken Ocho-macho megütötte volna az elvárt szintet, akkor többet játszik. Ha BB be tudta volna illeszteni a scheme-be, akkor TB használta volna az elkapóját: nem gondolom, hogy ennyi edzés után ovis-szintű problémák miatt maradna távol a csatatértől.toxique
Amikor Ocho a pályán volt és felé ment a labda, akkor jól teljesített, én nem láttam semmi szint nem-megütési problémát. Ezért is furcsa, hogy milyen kevés snapet töltött a pályán. Egyébként is furcsa ami a klasszis első WR-ekkel történik nálatok. Moss és Ocho is nyilvánvalóan a gyűrűért jött ide, Moss nagyszerűen is játszott egy évig, aztán amikor nem jött össze a gyűrű, megromlott a viszony. Ocho idén szintén csak mosolygott és áradozott, de ez logikus, mert neki is a gyűrű volt a fontos. Kiváncsi leszek, hogy jövőre mi lesz vele.

Az érdekesebb kérdés, hogy ezzel az OL felállással TB mennyire az alfája és omegája a Patsnek. Ha TB helyére betennéd Brees-t, vagy Rogers-t (vagy Vick-et, esetleg Cam Newtont... etc 😀 ), nem hinném, hogy eltűnnénk az sb esélyes csapatok sorából. Ennek ellenére szeretném, ha Brady maradna a vezérünk, és Brees maradna ott, ahol van... 😀 toxique
Brees-el és Rodgers-el kapcsolatban nincs kétségem, hogy hasonló szinten járnátok. De Vick, Can Newton más liga, vele egész biztosan nagyon esne a csapat, Belichick ide vagy oda. Lehet, hogy néha bajban van, lehet, hogy időnként hibázik, de Brady most is, így is korszakos egyéniség. Ilyent "holmi" jó QB-val nem lehet helyettesíteni.

Egyébként számomra nem csak az OL, hanem a teljes O is kicsit kérdőjeles. Egyrészt tagadhatatlanul elit O, ha az alapszakaszi eredményességet, és bármilyen statisztikát nézek. Ugyanakkor a többi elit O-val ellentétben az utóbbi időben a Pats O jó védelmek ellen konstansan 20 pont környékén ragad. Nem időnként, hanem az utóbbi időben mindig. Ez a Saints, Packers, vagy a Manning-i Colts-ra nem jellemző. Nyilván elit D ellen mindenkinél esik az eredményesség, de nincs az a hatalmas kontraszt, hogy agyon szórják a gyengébb D-ket, és szenvednek a jók ellen. A Patsnél látok egy ilyen kettősséget. Nem értek annyira hozzá, hogy "kiszakmázgassam" 😊 ennek az okát, de ez nem lehet véletlen, valami oka kell, hogy legyen.peterk2005
több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Ez engem is érdekelne. Csak azért írtam ezt a posztot, hogy ne sikkadjon el az eredeti kérdés.

több mint 14 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
Jobb téma mint a Tommy fiú kiégett... gondolkoztam rajta, hogy tökön szúrom magam.nDRo
Én azért ezt kétszer is megfontolnám a helyedben! 😊 Inkább szerezz egy kis ragasztószalagot a Sobri szájára - vagy az ujjaira, keresztbe tekerve, hogy ne tudjon gépelni. Vagy alkalmazd a nálam már jól bevált "no lapozzunk!" technikát.

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 14 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
A női megérzésem azt súgja, hogy Brandon Lloyd nálunk fog kikötni. A secondaryt is az FA piacról kellene megerősítenünk, a draft ezen a téren nem nagyon megy nekünk. A D-falba meg lehetne draftolni. Ja meg TE-t is, azt mindig szereti BB.

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 443 — Ajmo Vatreni
most jutottam csak el ide Gratulálni Nektek mert rohadt nagyot játszottatok !
de a momentumok most nekünk "kedveztek" !!yooker
is
több mint 14 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Sziasztok!
Ha terveztek közös mezrendelést az új hacukákból, akkor dobtok egy p.ü.-t? Szívesen csatlakoznék!
Köszönöm!
több mint 14 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
most jutottam csak el ide Gratulálni Nektek mert rohadt nagyot játszottatok !
de a momentumok most nekünk "kedveztek" !!