New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Tebow, egy benne bízó, rá építő zseniális edzővel (ennek tartottam addig BB-t), kb. új minőséget hozhatott volna az NFL-be. Nézd meg az idei teljesítményét a Denverben..Sobri JóskaNem kívánlak sokáig etetni, csak pár észrevétel.
1. A te véleményedet elfogadjuk, sőt meg is értjük amit írsz, még ha m@rhaságnak is gondoljuk.
2. Elfogadjuk, sőt megértjük, hogy minden szar vagy vesztett mérkőzés után újra elszajkózod a véleményed.
3. Milyen minőséget hozott ő az NFL-be? Option futás???? Erre képes bármilyen nem fakezú RB is.
4. Milyen teljesítményt hozott idén? A PO-ban a liga tök utolsó védelme, egy hátsó körös LB kb: lemészárolta, kinyírta a option play-eket. Megállat a tudomány. Hol volt a Leader??? Megmondom a Pats D alatt...
5. Te nem láttad, a Denver mérkőzéseket? Kb ott is elmondták az amerikai kommentárorok, hogy a dobó technikája totál rossz. És képtelen kijavítani. Egy herélt majom is jobban megtanulta volna ennyi idő alatt...
6. Attól hogy az életben egy kiválló ember, akinek a tettei követendőek mindenki számára, és attól hogy a NCAA-ban kiválló volt, jó lenne észre venni, hogy Soccer mondattal éljek: Nem a grundon vagy, ez itt a profik világa. Itt mások az elvárások és szabályok. Nem lehet mindent adoptálni az NCAA-ból.
És végül. Szerintem ha Tebow több SB részvételt ér el, nem győzelmet, csak részvételt és több rekordot állít fel mint TB, utána lehet írni, hogy jobb mint TB. De addig minden amit mondasz csak demagógia, és szűk látó körűség.
U.I.: Erre ha akarsz válaszolni, te meg nyugodtan. De úgy döntöttem, hogy az lesz az utolsó post tőled amit elolvasok. Nincs kedvem pazarolni az időm, egy szűklátókörű, demagóg emberre.
Bocs...
U.I.:2. Kövezni ér 😀
több mint 14 éve
Egy emberre rá lehet rakni k. sok terhet meg egyéb finomságot, csak ne lepődjünk meg h ha egy idő után összeroppan alatta... DannaÉn pont ezt mondom.
Kiégett, összeroppant, jóllakott, mind ugyanannak az éremnek az oldalai, csak szóhasználat kérdése.
több mint 14 éve
Azoknak akik szerint abból, hogy Brady sorra bukja el a PO meccseit, és ezért arra következtetek, hogy kiégett, az következik, hogy minden irányító, aki veszít a PO-ban az kiégett, őszintén ajánlom, hogy pótolják valahogyan az általánosban kihagyott matekórák logika részeit, mert különben még nagy meglepetések érhetik őket az életnek nevezett illogikus focipályán.
több mint 14 éve
Én büszke vagyok a csapatra.Jááááj! Huh...Ha aztet egy nyuggernek Floridában valaki lefordítaná, asszem elő is hozná a puskát a padlásról, hogy megkergesse! Édes élet!Persze, feltétlen igazad van. LOOOOL 😂 😂 😂polonicMiért, 2007 óta hány SB-t nyertünk?
...Sobri Jóska
Azért ahhoz képest, hogy honan kellett a védelmet kihozni BigAl elküldése után, meg ahhoz képest mennyi kisebb-nagyobb sérültünk volt a szezonban, nagyon szépen helyt állt a csapat! Büszkék lehetünk rájuk!Kollega
Nem a csapatról írtam.
Vagyis amit róluk írtam, az mind pozitív, és arról szól, hogy mennyire erőn felül teljesítettek.
A Floridai nyugger meg mielött előhozza a puskát lehet olvas és értelmez is. Fura ha ez Magyarországon nehézségekbe ütközik.
De persze tessék összemosni a dolgokat.
több mint 14 éve
Hogy az istennyilában ne lenne benne az SB győzelem? Vasárnap pár másodpercre és 2 rossz playre voltatok tőle, ennél mennyivel szeretnél jobb lehetőséget? 😊peterk2005Nem volt benne. Ez tény.
Éppenséggel a cserében lenne sokkal kevesebb lehetőség. Ha a liga történetét megnézed, akkor nyugodtan valószínűsíthető, hogy ha itt Brady és BB befejezi, akkor egy ideig unatkozni fogsz a SuperBowl napján...peterk2005Ilyet kijelenteni csak annyi értelme van, mintha mondjuk 2000-ben azt mondod: van egy Bledsoe, de ha vele valami történik, akkor sanszunk nincs, egy 6/199-es backup QB-val. És ránézésre még igazad is lett volna.
Pedig...
A Tebow felvetés ebben a topicban ne haragudj, de vicces. Tényeket kérsz Brady-ről azt cáfolandó, hogy most nincs kiégve, miközben vakon bízol egy olyan QB-ban, amelyik egy szerencsés pár meccses sorozaton kívül semmit sem csinált még. peterk2005Szerinted vicces, ez szubjektív, nem áll módomban cáfolni, hogy számodra vicces e.
Viszont az tény, hogy Tebow egyetemen kissé többet csinált, mint egy szerencsés pár meccses sorozatot.
És az NFL-ben is nagyságrendekkel többet, mint mondjuk Luck.
Akiben néhányan bíznak annyira, hogy akár a liga jelenlegi legjobb QB-ját simán cutolják miatta.
Szóval jöhetsz a hittel, de itt sokkal többről van szó.
Sőt, az a sorozat se igazán a teljesítményéről szólt, hanem a Tebow faktorról, ami vagy van vagy nincs. Jó eséllyel nincs. peterk2005Szerinted.
Szerintem meg van.
Nézd meg ebben a szezonban, ezzel a gyenge Denverrel hány GW drive-ja volt, hány fordítása. Hagy ne soroljam.
Bradyvel kapcsolatban viszont lehetne sorolni a tényeket, miszerint jobb QB ratinget, kevesebb INT-et, több yardot passzolt idén, mint bármelyik SB győztes PO-jában, de minek.peterk2005Valóban minek, hiszen soha nem mondtam, hogy bármi gond lenne az alapszakaszbéli Brady-vel.
Valószínűleg elkerülte figyelmedet, ezért leírom megint, hogy az alapszakasz más kávéház. Egy jó átlag kell, beleférnek meccsek, amelyek teljes homályok, és meccsek,a melyek nem sikerülnek jól. De ha összességében van egy jó, erős, stb. teljesítmény, akkor meg van a PO. De ott más minden. Más skillek kellenek. Ezek a skillek fakultak ki Bradynél.
Nem számokról beszélünk itt, hanem hit kérdésről. Az egyikben hiszel, a másikban nem. Végülis erről van szó, nem? 😉peterk2005Nem.
Tebownak kurva jók a győzelmi skilljei, és pályája elején jár, amit kell majd megtanulja, meglátod.
Brady zseni, aki túl van pályafutása zenitjén, megkoptak régenvolt erősségei, már nem cool, nem clutch, és ez a PO-ban gond, nem az alapszakaszban, ahol "elég" a meccsek 70%-t hozni egy 11-5-höz, és szinte biztos továbbjutáshoz. A PO-ban 100%-t kell hozni.
Erről van szó.
Meg arról, hogy én erre a kiégett kifejezést használom, de vagyok annyira nyitott, hogy elismerem, ha nem ez a legtalálóbb.
Ha mond valaki találóbbat, majd azt használom.
De ha valaki tagadja ezeket a tényeket, azt nem.
több mint 14 éve
Bepróbálhatjuk őt is lejjebb, hátha bejön, és akkor keresünk mást a magasabb pickkel. Ja nem, elcseréljük 😀

több mint 14 éve
ne is mondd basszus...pedig olyan jó lenne ide 😕 (ettől persze még draftolhatjuk, de nuku offseasonnel...mondjuk így is jobb lenne a fogalmatlan Ihedigbo-Brown duónál)Nem is tudom... Eddig inkább a tapasztalt WR-ekkel jártunk jobban, mint a "saját nevelésű" fiatalokkal... Nem tudom, mi az Öreg kialakult álláspontja erről, de talán most vagyunk olyan helyzetben, h nyugodt szívvel megereszthetünk egy korai körös elkapót, főleg h ilyen ergya safety felhozatal nem tudom mikor volt utoljára...BostonRáadásul most esett ki az egyetlen elsőkörös kaliber :/Wyatt

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Nem is tudom... Eddig inkább a tapasztalt WR-ekkel jártunk jobban, mint a "saját nevelésű" fiatalokkal... Nem tudom, mi az Öreg kialakult álláspontja erről, de talán most vagyunk olyan helyzetben, h nyugodt szívvel megereszthetünk egy korai körös elkapót, főleg h ilyen ergya safety felhozatal nem tudom mikor volt utoljára...BostonRáadásul most esett ki az egyetlen elsőkörös kaliber :/

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Srácok, én csak 1 dolgot írnék: az elmúlt 10 évben 5x játszottunk Super Bowlt! ÖTSZÖR!!!!Ez a kulcs, erről beszéltem én is az előbbiekben...
Ha valaki ezek után szidja BB-t, vagy Tomot, az mélységesen gondolkodjon el azon hogy mit jelent az NFL és beszélgessen el mondjuk egy Jaguars fannal, majd szégyelje el magát...Danna
több mint 14 éve
Srácok, én csak 1 dolgot írnék: az elmúlt 10 évben 5x játszottunk Super Bowlt! ÖTSZÖR!!!! Ha valaki ezek után szidja BB-t, vagy Tomot, az mélységesen gondolkodjon el azon hogy mit jelent az NFL és beszélgessen el mondjuk egy Jaguars fannal, majd szégyelje el magát...
Nem azt mondom h nem lehet kritizálni és minden tökéletes amit csinálnak, messze nem, nagyon nem. Én is fogtam a fejem a hülyeségeink láttán, de azért mindennek van egy egészséges, normális határa... itt pedig nagyon sokan átlépték ezt már nagyon régen.
Meggyőződésem hogy Eli ezzel a D-vel még a PO-ba se jutott volna be, ahogy amikor szar volt a védelme sorra ki is kaptak. Ehhez képest most sokan már Brady elé teszik, amitől nem is tudom hogy nevessek, vagy inkább sírjak. Egy emberre rá lehet rakni k. sok terhet meg egyéb finomságot, csak ne lepődjünk meg h ha egy idő után összeroppan alatta... ha a D-t rendbe rakja BB, és nem akar mindent csinálni, hagyja h az O-val Josh foglalkozzon, akkor meggyőződésem h jövőre kijavítjuk ezt a hibát.
több mint 14 éve
Nem is tudom... Eddig inkább a tapasztalt WR-ekkel jártunk jobban, mint a "saját nevelésű" fiatalokkal... Nem tudom, mi az Öreg kialakult álláspontja erről, de talán most vagyunk olyan helyzetben, h nyugodt szívvel megereszthetünk egy korai körös elkapót, főleg h ilyen ergya safety felhozatal nem tudom mikor volt utoljára...
Do your job
több mint 14 éve
Jááááj! Huh...Ha aztet egy nyuggernek Floridában valaki lefordítaná, asszem elő is hozná a puskát a padlásról, hogy megkergesse! Édes élet!Miért, 2007 óta hány SB-t nyertünk?Az zavar nagyon, hogy Bradyügyben igazam van.Persze, feltétlen igazad van. LOOOOL 😂 😂 😂polonic
Sobri Jóska
...Sobri Jóska
Azért ahhoz képest, hogy honan kellett a védelmet kihozni BigAl elküldése után, meg ahhoz képest mennyi kisebb-nagyobb sérültünk volt a szezonban, nagyon szépen helyt állt a csapat! Büszkék lehetünk rájuk!
We are all PATRIOTS!
több mint 14 éve
Na jó Ocho menjen Lloyd jöjjön majd draftolunk egy fa..a wr-t! 😀Egy Brandon Lloyd, Ocho, Welker trió kiegészülve Gronk és Hernyóval picit jól nézne ki ja az "elhamvadt~kiégett" Bradyről már nem is beszélek 😉 !Ja, meg két l-lel 😀
Bőven van még potenciál a csapatban és a titkos Brady klón Malett (remélem 2 t-vel írják)!ParadSEC
Lloyd, Ocho, Welker nem hangzik olyan jól, mindegyik egyre inkább kifelé megy már a ligából, Ocho már konkrétan az ajtóban van 😊 Lloyd jöhet, meg egy fasza fiatal, de ne legyen itt is az, mint a védelemben, hogy 30+ emberek egyszerre hagyják abba, aztán hajrá UDFA-k 😛Wyatt
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 14 éve
Egy Brandon Lloyd, Ocho, Welker trió kiegészülve Gronk és Hernyóval picit jól nézne ki ja az "elhamvadt~kiégett" Bradyről már nem is beszélek 😉 !Ja, meg két l-lel 😀
Bőven van még potenciál a csapatban és a titkos Brady klón Malett (remélem 2 t-vel írják)!ParadSEC
Lloyd, Ocho, Welker nem hangzik olyan jól, mindegyik egyre inkább kifelé megy már a ligából, Ocho már konkrétan az ajtóban van 😊 Lloyd jöhet, meg egy fasza fiatal, de ne legyen itt is az, mint a védelemben, hogy 30+ emberek egyszerre hagyják abba, aztán hajrá UDFA-k 😛

több mint 14 éve
Egy Brandon Lloyd, Ocho, Welker trió kiegészülve Gronk és Hernyóval picit jól nézne ki ja az "elhamvadt~kiégett" Bradyről már nem is beszélek 😉 !Bőven van még potenciál a csapatban és a titkos Brady klón Malett (remélem 2 t-vel írják)!
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 14 éve
BazingaNem-nem ő is kapott már ki POban szóval ő is kiégett.FViktor93Vigyétek Paintert, még sosem veszített PO-meccset. Kész főnyeremény 😊Bálesz

több mint 14 éve
Nem-nem ő is kapott már ki POban szóval ő is kiégett.FViktor93Vigyétek Paintert, még sosem veszített PO-meccset. Kész főnyeremény 😊

több mint 14 éve
Nem-nem ő is kapott már ki POban szóval ő is kiégett.Nincs is olyan QB a ligában aki eleget tudna tenni Sobri követelményeinek.FViktor93Egy van 😊Bálesz
több mint 14 éve
17 másodperc az még sima egy oldalpassz 10 yardért, vagy extrém esetben kettő, és akkor egy +10-20 yard azért mindjárt más, de nem ez döntött

több mint 14 éve
A bírók nem döntöttek rpsszul, csak rosszul jött ki most nektek a play. Defensive hibánál - hacsak az nem triggerel offensive hibát is - nem fújják le azonnal a playt, hanem hagyják lejátszani, hátha a támadók jobban járnak a megszerzett yardokkal, mint a büntetéssel. Ilyenkor az eltelt idő szabályos játékkal telik - akkor is ha végül nem sikerül -, ezért az órát sem kell visszaállítani.Illegal participation 15 yard, illegal substitution 5 yard. Az NCAA-ben legalább is így van.Az tuti, hogy 5 yard büntetést kaptak, 12 emberrel állt fel a védelmük és nyertek kilenc másodpercet (kb. két gyors játék idejét.)tomi-tomi
+ ahogy írtam is, normál esetben ennek halott labda szabálytalanságnak kellene lennie, így yardbüntetés + nem ketyeg az óra.Rule
Egyébként el tudom képzelni, hogy a történtek fényében az offseasonban átgondolják a szabályt, mert az eset rávilágított arra, hogy meccs végi szituációban a védelem akár vissza is élhet vele. Szerencsére most nem ez történt, az a plusz 8 másodperc pedig kb. ugyanilyen hail mary-re lett volna csak elég, csak legfeljebb nem a saját 40 yardról dobta volna Brady, hanem pár yarddal közelebbről. Mivel így is bedobta az end zone-ba, és az elkapók is odaértek, tulajdonképpen nincs jelentősége.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 14 éve
Így van Elisha az ultimate 😊Btw, lassan berakom aláírásba is, mert úgy látszik a legtöbben hajlamosak elfelejteni, hogy mi, ellentétben a Coltscal, akik inkább elbukták az idényt, hogy legyen még egy PM-jük, már behúztuk tavaly az új Bradynket 😛

több mint 14 éve
Nincs is olyan QB a ligában aki eleget tudna tenni Sobri követelményeinek.FViktor93Egy van 😊

több mint 14 éve
Brees FA lesz.Áh Brees is ki van égve nem láttad a Niners elleni meccset. Nincs is olyan QB a ligában aki eleget tudna tenni Sobri követelményeinek.
Egyszerű az egész, le kell igazolni Őt. Alapszakaszban majd Brady dobál, rekordokat dönt, a PO-ban meg padozik és Brees kezd helyette. Sima.Stez
több mint 14 éve
Brees FA lesz.Egyszerű az egész, le kell igazolni Őt. Alapszakaszban majd Brady dobál, rekordokat dönt, a PO-ban meg padozik és Brees kezd helyette. Sima.
több mint 14 éve
én inkább az elkapókban keresném a gondot. Éles helyzetben nem tudtak úgy produkálni mint az alapszakaszban.Amadeus91Csak nem úgy érzed, hogy Welker kiégett? 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)