New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Szerintem ha ugyanaz a D meglenne, mint az évezred elején, akkor sima SB győzelem lett volna...Wyattez egyértelmű. Dehát nem véletlenül az volt a DYNASTY, nem véletlenül akkor még az volt a csapat/liga mottója, hogy defense wins championship. ott olyan klasszis védelem állt össze, ami mostanában elég nehezen jönne össze bárkinek is.

Twitter: azajoey
több mint 14 éve
Ritka könnyű sorsolás ez..Nem tudom, hogy volt-e már.Azért ez pesszimistán is egy 11-5. Optimistán akár 15-1 is lehet. Nálam a Ravens meccs a tuti zacsi (49ers kérdéses), a többi akár meg is lehet.zinedine5
A jövő évi ellenfelek.polonic
több mint 14 éve
Jónak tűnik ez a "sorsolás".Nem tudom, hogy volt-e már.Azért ez pesszimistán is egy 11-5. Optimistán akár 15-1 is lehet. Nálam a Ravens meccs a tuti zacsi (49ers kérdéses), a többi akár meg is lehet.zinedine5
Hihetetlen messze van még. 😊
A draftig is milyen sokat kell várni. Kiváncsi leszek, hogy mit alkotunk. Remélem, nem a trade-ek sokaságától lesz visszhangos Pats oldalról. 😊
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Nem véletlenül nem írtam ezzel kapcsolatban eddig. Örültem, hogy feljött a draft ill. FA téma. Azok a témák, amikről beszélni kellene. Erre újra elkezdődik a Brady kiégett, nem égett ki sztori, meg banoljuk Sobrit(egyébként ha jól tudom Höri már elküldte pihenőre emiatt, szóval nem ez az első eset). Könyörgöm, esedezem, mióta reszeljük a fingot ezzel kapcsolatban? Én nem akarok senkivel sem vitatkozni, de mindenki 68 milliószor kifejtette a véleményét, ne tegyük már meg még egyszer. Sobri szerint kiégett, mindenki más szerint nem égett ki. Kész. Tényleg nevetséges ez az egész, és ahogy én látom, nem csak én gondolom ezt, vannak még pats fanok akik nem formálnak véleményt a dologról. Hozzátenném érthető a felháborodás.Már két éve cseng le... Ok, hogy azoknak legalább akkora szerepük van az egészben akik válaszolnak, de ezeket mégis csak egy ember generálja, őt egyszerűbb és ésszerűbb is kitenni. Illetve azért a fórum érdekeit kéne figyelem előtt tartani, ahol megint az a jó ha minél többen ki tudják fejteni a véleményüket, de én például azalatt ameddig ment ez a "Brady kiégett" téma azt hiszem be se jelentkeztem nem, hogy hozzászóltam volna annyira elvette a kedvemet az egésztől. Szerintem nem én voltam az egyetlen aki így volt ezzel és azt az adminok sem akarják, hogy egy valaki elvegye a többiek "szórakozását".zolika26Anélkül hogy bántani akarnálak. Tudtommal semmi szabályellenes, offenzív, vagy trágár dolgot nem tett. Joga van leírni akár ide is, hogy Brady kiégett. Ezt nagyon túlzó, szigorú és mélységesen etikátlan eljárásnak tartom.Delonso_Egyetértek. Etikátlanságig nem mennék el, egyszerűen csak nem jó döntés. Ráadásul nem is oldott meg semmit, legfeljebb most nem Sobri véleménye, hanem a bannolása a téma.
Az ilyesmit jobb lecsengeni hagyni. Arról nem is beszélve, hogy amikor a Steelers/Philly topiccal megy a meccs a legnépszerűbb topic címért, akkor bezzeg jól jön a sok szófosás. 😊peterk2005
több mint 14 éve
Ha beírod most, aztán beírod holnap, aztán holnap után, aztán az után, vagy mondjuk nem naponta, csak hetente, és folyamatosan felkúrod az ittenieket, akkor bannolva leszel.Mondom, ha sobri most írta volna ezt be először, akkor megérteném a lázongást. De nagyon sokadjára megyünk ezen végig. Megértem, hogy XY-t nem idegesíti, de 10-ből 6-8 embert igen.
De lehet beállítani úgy, hogy igazából Sonka koma egy hiperaktív köcsög, akinek túl hamar jár el a keze, csak személy szerint én beszélgettem már nem egy és nem kettő userrel a fórumról már arról, hogy túlságosan is elnézőek a moderátorok, és szinte bármit meg lehet itt tenni anélkül, hogy bármi következménye lenne.
De végülis megértem. A trollkodás, baromkodás, flame generálás manapság sokkal inkább a jó arcok ismérve. Az a kemény csávó, aki "beleszarik" egy beszélgetésbe, társaságba, nem az aki hozzátesz valamit. Ugyebár oda is értünk a like gombhoz, ami problémája JJ-éknek, hogy több lájkot kap egy "kabbe szaba", mint egy terjedelmes és minőségi cikk pl.
több mint 14 éve
Nem tudom, hogy volt-e már.Azért ez pesszimistán is egy 11-5. Optimistán akár 15-1 is lehet. Nálam a Ravens meccs a tuti zacsi (49ers kérdéses), a többi akár meg is lehet.
több mint 14 éve
Ez kicsit sarkítva annyit tesz ha beírom, hogy hülye ez a Giselle, mit képzel magáról, akkor bannolva leszek mert itt mindenki imádja és ez őket sérti?Delonso_Nem, de ha beírod két évig minden nap szinte, akkor lehetséges.
több mint 14 éve
Így van sőt továbbmegyek. Azért létezik egy fórumdemokrácia is, hacsak az üzemeltető ezt teljesen másképp nem látja. És meg kéne szabni egy határt hol véded a közösséget és milyen eszközökkel van jogod védeni és ol az egyént.Én is, más is reagáltunk Sobri postjaira, vitatkoztunk vele. Ez nem kimondottan kiközösítés, ez csak egyet nem értés. Az eset után kicsit olyan érzésem van, hogy ő ki lett penderítve, mi meg megúsztuk. A moderátor dolga eldönteni, hogy mikor elég egy témából, de akkor szerencsésebb volna előbb tolni egy figyelmeztetést, hogy mostantól a Brady kiégett téma offtopic és mindenki hagyja abba. Én is, más is, Sobri is. És utána bárki folytatja, már jogosan kapna bant.peterk2005Ez nem Sobrin áll vagy bukik 😊 Sorry.Delonso_Nyilvánvalóan. Azonban ha fogod magad, és beállsz egy társaságba, akik magukban szépen beszélgetnek, majd szépen elkezded felhúzni őket, akkor attól függetlenül, hogy a törvény nem bünteti, és nem mondasz semmi sértőt, a társaság nem fog befogadni.fetomy
Ez kicsit sarkítva annyit tesz ha beírom, hogy hülye ez a Giselle, mit képzel magáról, akkor bannolva leszek mert itt mindenki imádja és ez őket sérti?
több mint 14 éve
Én is, más is reagáltunk Sobri postjaira, vitatkoztunk vele. Ez nem kimondottan kiközösítés, ez csak egyet nem értés. Az eset után kicsit olyan érzésem van, hogy ő ki lett penderítve, mi meg megúsztuk. A moderátor dolga eldönteni, hogy mikor elég egy témából, de akkor szerencsésebb volna előbb tolni egy figyelmeztetést, hogy mostantól a Brady kiégett téma offtopic és mindenki hagyja abba. Én is, más is, Sobri is. És utána bárki folytatja, már jogosan kapna bant.Ez nem Sobrin áll vagy bukik 😊 Sorry.Delonso_Nyilvánvalóan. Azonban ha fogod magad, és beállsz egy társaságba, akik magukban szépen beszélgetnek, majd szépen elkezded felhúzni őket, akkor attól függetlenül, hogy a törvény nem bünteti, és nem mondasz semmi sértőt, a társaság nem fog befogadni.fetomy

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 14 éve
No akkor megírom ezzel kapcsolatosan az uccsó hozzászólásom, nem akarván szétoffolni itt mindent.Két dolog jutott erről eszembe.
1. Voltak jópáran, akik kifejlesztették a számukra nem kívánatos írókkal szembeni virtuális ignore-t. Danára pl emlékszem név szerint is, akik egyszerűen leírták innentől el sem olvassák amit ír. Ha valaki nem akar kötözködni vele, nem megy bele kilométeres flamekbe, nem ír rá vissza.
2. Azért ez egy fórum, ahol ha neki különös de nem sértő nézetei vannak, azokat ide is leírhatja. És azért fórum, hogy ezeket meg lehessen beszélni. Engem inkább és sokkal inkább szórakoztatott ő, mint azok akik átsírnak oldalakat, ha épp nem nyernek, vagy valamelyik rosszul játszott stb stb...
több mint 14 éve
most komoly? Az hogy elkeserítő a vereség és annak a ténye, hogy vesztett a csapat illetve annak miértjei és következményei majd folyolmányai lesznek, vannak. A jópélda volt eza visszükahalottakat m.pájton igen én biztos voltam benne, hogy jön a Sobri-visszavág - ennél durvább támadást csak egy esetleges denvergyőzelem váltott volna ki. Ment a kesergés. Pölö volt belógatni való a Brady vs. JMD vagy Bellichik, a O playhívás mindenféle, de a jónép csak a zaftosSobrikukacra akar úszni - mondhatni ugyanúgy mint a szakmázgatósra mer az az igazi CSALI. És ebben Sobri kibaszott nagy ász, akkora céltáblát ad hogy 400 kilóméterről gyufaágyuval se tudod kihagyni, na csak ennyi......Ez nem Sobrin áll vagy bukik 😊 Sorry.Delonso_Nyilvánvalóan. Azonban ha fogod magad, és beállsz egy társaságba, akik magukban szépen beszélgetnek, majd szépen elkezded felhúzni őket, akkor attól függetlenül, hogy a törvény nem bünteti, és nem mondasz semmi sértőt, a társaság nem fog befogadni. Vagy lesz egy tag, aki szépen kipenderít, vagy odébbmennek. A Pats-fanok sajnos nem tudnak odébbmenni, illetve gondolom a fórum adminjainak sem célja az, hogy akárhány fórumozó is mondjuk hanyagolja inkább a topicot, mert van 1 akinek arról szól az itt léte, hogy szétbarmolja a topicot.
Ideális az lenne, ha mindenki figyelmen kívül tudná hagyni, de a legideálisabb meg az lenne, ha nem 10-nek kéne alkalmazkodni 1-hez, hanem az 1 lenne képes alkalmazkodni ahhoz a társasághoz, ahova belép. Mert a Pats topicot úgy kell elképzelni, mint egy bárban egy asztalt, ahol társalognak egy baráti körbe tartozó emberek. Odamehetsz, ha megpróbálsz beilleszkedni, de ha azért mész csak, hogy belebaromkodjál a beszélgetéseikbe, akkor nehogymár a 10 másik legyen rád tekintettel.fetomy
Allergia - hibás immunválasz, nem adekvált külső ingerre

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Hát 2007 óta azért párszor volt hozzá szerencsém. 😊 Engem szórakoztat. Persze van akit nem, de ez nem indok a banra. Van akit ez van akit az bosszant. Tudnék még mondani 1-2 embert itt fórumon, aki ha úgy gondolja, hogy igaza van, akkor ugyanannyira leállíthatatlan mint Sobri, mégse kap bant érte. Amíg a szabályok szerint postol, ez így is van jól szerintem.Az ilyesmit jobb lecsengeni hagyni.peterk2005Gondolom nem sűrűn találkoztál ezzel a témával itt 😊fetomy
(Gondolom észrevetted, hogy engem nem csak Sobri, hanem a Sobri ban téma is szórakoztat, így tőlem akár addig beszélgethetünk róla, amíg Sobri vissza nem jön. 😀)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 14 éve
Ez nem Sobrin áll vagy bukik 😊 Sorry.Delonso_Nyilvánvalóan. Azonban ha fogod magad, és beállsz egy társaságba, akik magukban szépen beszélgetnek, majd szépen elkezded felhúzni őket, akkor attól függetlenül, hogy a törvény nem bünteti, és nem mondasz semmi sértőt, a társaság nem fog befogadni. Vagy lesz egy tag, aki szépen kipenderít, vagy odébbmennek. A Pats-fanok sajnos nem tudnak odébbmenni, illetve gondolom a fórum adminjainak sem célja az, hogy akárhány fórumozó is mondjuk hanyagolja inkább a topicot, mert van 1 akinek arról szól az itt léte, hogy szétbarmolja a topicot.
Ideális az lenne, ha mindenki figyelmen kívül tudná hagyni, de a legideálisabb meg az lenne, ha nem 10-nek kéne alkalmazkodni 1-hez, hanem az 1 lenne képes alkalmazkodni ahhoz a társasághoz, ahova belép. Mert a Pats topicot úgy kell elképzelni, mint egy bárban egy asztalt, ahol társalognak egy baráti körbe tartozó emberek. Odamehetsz, ha megpróbálsz beilleszkedni, de ha azért mész csak, hogy belebaromkodjál a beszélgetéseikbe, akkor nehogymár a 10 másik legyen rád tekintettel.
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=iw1MiOlNGVsMár mások leírták. Az állandóság miatt baj ez.polonica betyár repült két hétre. a következő ilyen négyet fog eredményezni.shawnkaAnélkül hogy bántani akarnálak. Tudtommal semmi szabályellenes, offenzív, vagy trágár dolgot nem tett. Joga van leírni akár ide is, hogy Brady kiégett. Ezt nagyon túlzó, szigorú és mélységesen etikátlan eljárásnak tartom.Delonso_
és ez mennyire baszzhattya a csőröket? azt mégse lehet banolni?
de tényleg akkor hülyeség a lájk gomb is ( mer Józsinak vót rendesen ) legyen inkább igaz-hamis gomb - és akkor tényleg felcsúszhatunk arra a steelerses-hagyományú bandwagonra, hogy bizony vannak az igazság tudói, akik ellen senki semerre

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Már két éve cseng le... Ok, hogy azoknak legalább akkora szerepük van az egészben akik válaszolnak, de ezeket mégis csak egy ember generálja, őt egyszerűbb és ésszerűbb is kitenni. Illetve azért a fórum érdekeit kéne figyelem előtt tartani, ahol megint az a jó ha minél többen ki tudják fejteni a véleményüket, de én például azalatt ameddig ment ez a "Brady kiégett" téma azt hiszem be se jelentkeztem nem, hogy hozzászóltam volna annyira elvette a kedvemet az egésztől. Szerintem nem én voltam az egyetlen aki így volt ezzel és azt az adminok sem akarják, hogy egy valaki elvegye a többiek "szórakozását".Egyetértek. Etikátlanságig nem mennék el, egyszerűen csak nem jó döntés. Ráadásul nem is oldott meg semmit, legfeljebb most nem Sobri véleménye, hanem a bannolása a téma.a betyár repült két hétre. a következő ilyen négyet fog eredményezni.shawnkaAnélkül hogy bántani akarnálak. Tudtommal semmi szabályellenes, offenzív, vagy trágár dolgot nem tett. Joga van leírni akár ide is, hogy Brady kiégett. Ezt nagyon túlzó, szigorú és mélységesen etikátlan eljárásnak tartom.Delonso_
Az ilyesmit jobb lecsengeni hagyni. Arról nem is beszélve, hogy amikor a Steelers/Philly topiccal megy a meccs a legnépszerűbb topic címért, akkor bezzeg jól jön a sok szófosás. 😊peterk2005

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Ez nem Sobrin áll vagy bukik 😊 Sorry.Az ilyesmit jobb lecsengeni hagyni.peterk2005Gondolom nem sűrűn találkoztál ezzel a témával itt 😊
(Lecseng pár nap alatt, majd pár nap szünet, és felhozza újra. Nem véletlenül aposztrofálják sokan vicc topic2-nek ezt a helyet, hiszen elég gyakran lehet ily humoros szösszeneteket olvasni itt 😊 Persze nem a Pats-fanoknak ugyebár...)fetomy
több mint 14 éve
Az ilyesmit jobb lecsengeni hagyni.peterk2005Gondolom nem sűrűn találkoztál ezzel a témával itt 😊
(Lecseng pár nap alatt, majd pár nap szünet, és felhozza újra. Nem véletlenül aposztrofálják sokan vicc topic2-nek ezt a helyet, hiszen elég gyakran lehet ily humoros szösszeneteket olvasni itt 😊 Persze nem a Pats-fanoknak ugyebár...)
több mint 14 éve
Nem tudom, hogy volt-e már. A jövő évi ellenfelek.polonicMi már az életben soha nem fogjuk megúszni egymást...

több mint 14 éve
Egyetértek. Etikátlanságig nem mennék el, egyszerűen csak nem jó döntés. Ráadásul nem is oldott meg semmit, legfeljebb most nem Sobri véleménye, hanem a bannolása a téma.a betyár repült két hétre. a következő ilyen négyet fog eredményezni.shawnkaAnélkül hogy bántani akarnálak. Tudtommal semmi szabályellenes, offenzív, vagy trágár dolgot nem tett. Joga van leírni akár ide is, hogy Brady kiégett. Ezt nagyon túlzó, szigorú és mélységesen etikátlan eljárásnak tartom.Delonso_
Az ilyesmit jobb lecsengeni hagyni. Arról nem is beszélve, hogy amikor a Steelers/Philly topiccal megy a meccs a legnépszerűbb topic címért, akkor bezzeg jól jön a sok szófosás. 😊

több mint 14 éve
Van aki nem a pokolba ment a meccs után :o .Ész megáll, a birodalmi lépegető pogózik. 😀 😀
Rob Gronkowski and Matt Light danced shirtless on stage after Patriots loss
Még videók is vannak: Rob Gronkowski Dances on Stage Hours after Super Bowl
Gronk Partying After Super Bowl
Gronkowski nem tudom mit vett be, de ütött 😀Robilluma

több mint 14 éve
A gond az, a fórum a véleményünk meglátásaink leírására van.Ő nem tett mást állandóság ide vagy oda.
több mint 14 éve
Már mások leírták. Az állandóság miatt baj ez.a betyár repült két hétre. a következő ilyen négyet fog eredményezni.shawnkaAnélkül hogy bántani akarnálak. Tudtommal semmi szabályellenes, offenzív, vagy trágár dolgot nem tett. Joga van leírni akár ide is, hogy Brady kiégett. Ezt nagyon túlzó, szigorú és mélységesen etikátlan eljárásnak tartom.Delonso_
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
a betyár repült két hétre. a következő ilyen négyet fog eredményezni.shawnkaAnélkül hogy bántani akarnálak. Tudtommal semmi szabályellenes, offenzív, vagy trágár dolgot nem tett. Joga van leírni akár ide is, hogy Brady kiégett. Ezt nagyon túlzó, szigorú és mélységesen etikátlan eljárásnak tartom.
több mint 14 éve
JaMarcusnak tudtommal nincs élő szeződése NFL csapattal 😀Nincs is olyan QB a ligában aki eleget tudna tenni Sobri követelményeinek.FViktor93Egy van 😊Bálesz
Győztek az ész érvek, nem tettem 😊Jobb téma mint a Tommy fiú kiégett... gondolkoztam rajta, hogy tökön szúrom magam.nDRoÉn azért ezt kétszer is megfontolnám a helyedben! 😊 Inkább szerezz egy kis ragasztószalagot a Sobri szájára - vagy az ujjaira, keresztbe tekerve, hogy ne tudjon gépelni. Vagy alkalmazd a nálam már jól bevált "no lapozzunk!" technikát.lucas
több mint 14 éve
Jó arc a srác egyébként, mondjuk én Matt Light vetkőzését kihagytam volna a képek közül 😂Szerintem csak lazán kiengedte a szezonban felgyülemlett feszültséget 😊 Egyébként ahogy ezt elnézem , engem jobban megviselt a vereség mint őket 😂gravediggerAnnak ellenére hogy G-Force az egyik nagy kedvencem,csak nekem visszás egy kicsit,hogy ha ilyen frankó a lába,hogy így tud dancelni,akkor a SB-on,miért nem csipkedte magát kicsit jobban? Mert ott konkrétan úgy mozgott mint egy Chemotoxos légy.Eddig azt hittem a lába miatt...kolok1972
Egészen más terhelés szétpiáltam ugrálni egy buliban, vagy a Super Bowlon teljes erővel futni, elkapni. 😊 Szerintem másnap, több okból sem volt ennyire vidám. Ő egy fiatal ember, borzasztó sok teherrel a hátán. Nagyon nehéz jónak lenni, meccsről meccsre, és most végre kiengedhette a feszültséget. 😊 Meg legalább látszik, hogy jó fej részeg, nem kötekedős, vagy depizős 😊