New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Csak az örökigazság: Az alkohol a legjobb érzéstelenítő/fájdalomcsillapító 😊Annak ellenére hogy G-Force az egyik nagy kedvencem,csak nekem visszás egy kicsit,hogy ha ilyen frankó a lába,hogy így tud dancelni,akkor a SB-on,miért nem csipkedte magát kicsit jobban? Mert ott konkrétan úgy mozgott mint egy Chemotoxos légy.Eddig azt hittem a lába miatt...kolok1972Van aki nem a pokolba ment a meccs után :o .Szerintem csak lazán kiengedte a szezonban felgyülemlett feszültséget 😊 Egyébként ahogy ezt elnézem , engem jobban megviselt a vereség mint őket 😂gravedigger
Rob Gronkowski and Matt Light danced shirtless on stage after Patriots loss
Még videók is vannak:
Rob Gronkowski Dances on Stage Hours after Super Bowl
Gronk Partying After Super Bowl
Gronkowski nem tudom mit vett be, de ütött 😀Robilluma
Csodálkoztál volna ha bepiálva játszik 😉

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Annak ellenére hogy G-Force az egyik nagy kedvencem,csak nekem visszás egy kicsit,hogy ha ilyen frankó a lába,hogy így tud dancelni,akkor a SB-on,miért nem csipkedte magát kicsit jobban? Mert ott konkrétan úgy mozgott mint egy Chemotoxos légy.Eddig azt hittem a lába miatt...Szerintem csak lazán kiengedte a szezonban felgyülemlett feszültséget 😊 Egyébként ahogy ezt elnézem , engem jobban megviselt a vereség mint őket 😂gravediggerEgyre több fotót látok a neten a Bradying-ről. Szomorú újra-meg-újra szembesülni azzal, hogy az NFL-ben a vesztes a pokolba megy.Van aki nem a pokolba ment a meccs után :o .
toxique
Még videók is vannak:
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 14 éve
Nem tudom, hogy volt-e már.A jövő évi ellenfelek.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem csak lazán kiengedte a szezonban felgyülemlett feszültséget 😊 Egyébként ahogy ezt elnézem , engem jobban megviselt a vereség mint őket 😂Egyre több fotót látok a neten a Bradying-ről. Szomorú újra-meg-újra szembesülni azzal, hogy az NFL-ben a vesztes a pokolba megy.Van aki nem a pokolba ment a meccs után :o .
toxique
Még videók is vannak:
több mint 14 éve
Egyre több fotót látok a neten a Bradying-ről. Szomorú újra-meg-újra szembesülni azzal, hogy az NFL-ben a vesztes a pokolba megy.Van aki nem a pokolba ment a meccs után :o .
toxique
Még videók is vannak:
Gronkowski nem tudom mit vett be, de ütött 😀

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 14 éve
Egyre több fotót látok a neten a Bradying-ről. Szomorú újra-meg-újra szembesülni azzal, hogy az NFL-ben a vesztes a pokolba megy.Ez hülyeség. Akkor a tebowing miatt Tewbow a mennybe ment egy győztes meccs után? Inkább annak a jele, hogy Brady is van annyira érdekes, mint Tebow.
toxique
Ha a "vesztes" pokolba menne, akkor nem Brees-zel lett volna tele az összes Pro Bowl híradás.

több mint 14 éve
Asszem anno olyan augusztus magasságában jött meg a jegy. Akkor is csomagküldővel kértük, mert a hazai postában én nem bízok!Hát nem kapkodják el..Ennyi erővel akkor a lóvét is csak 7 nappal előtte vonhatnák le..SztyopaAzok akiknek megvan a jegyük, és UPS Secure Courier -es kézbesítést kértek, mikorra várhatják a jegyük érkezését?Van erről valami infó?SztyopaLegkésőbb 7 nappal a meccs előtt meg kell jönnie. Legutóbb 8 nappal előtte kaptam. Lényeg a nyugodt várakozás . 😊jules
We are all PATRIOTS!
több mint 14 éve
Egyre több fotót látok a neten a Bradying-ről. Szomorú újra-meg-újra szembesülni azzal, hogy az NFL-ben a vesztes a pokolba megy. De nem csüggedek! Mert Brady a vezérünk, és jövőre kitapossuk mindenkiből a szuszt is egy tökéletes szezonnal!
több mint 14 éve
Ezt osztom én is, bár a meccset nincs egyáltalán hangulatom újranézni, de épp JPP volt az aki nem nyújtott kiemelkedőt a Giants D line ból, ha valakit ki kell emelni az inkább TuckgravediggerÉn kifejezetten a két D-line-ra gondoltam.
Simán lehet, h én emlékszem rosszul - a győztes meccs elhomályosítja az emlékeimet -, de mintha nagyobb lett volna a nyomás a falemberek (tehát nem a teljes front seven) részéről Brady-n a SB-on.
Nekem vmi miatt JPP maradt az emlékeimben, talán csak a kivédekezett passza miatt, de nekem úgy rémlik, h sajnos több szép jelenete is volt a mérkőzésen.
Érthető okokból persze nekem sincs kedvem végignézni újra a SB-t...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ezt osztom én is, bár a meccset nincs egyáltalán hangulatom újranézni, de épp JPP volt az aki nem nyújtott kiemelkedőt a Giants D line ból, ha valakit ki kell emelni az inkább TuckA Giants D-line volt jobb, mint a Ravens-é. Kis túlzással Pierre-Paul egymaga több gondot okozott, mint a Ravens D-line. A LB-ek a Ravens-nél egyértelműen jobbak és sec. is sokkal jobb a Ravens-nél.Lehet, hogy újra kell néznem a meccseket... de emlékeim szerint a Ravens elleni szenvedősebb volt az SB-nél, csupán szerencsésebb volt a végkimenetele. Ott sem arról volt szó, hogy a Ravens D nem tudott megtartani minket, vagy megölni a támadójátékunkat. A vereséghez egyébként sok minden hozzájárult. Attól függetlenül, hogy kialakult a fórumon a Bradyvédő alakulat, ebben azért ő is vastagon benne volt, ahogyan az O egésze. Meg az a vacak szürke hoodie...
A különbség ilyen szempontból az volt, hogy hányszor nem sikerült megtartania a Pats O-line-nak, a 4 emberes pass rusht, és, hogy a pass rush megtartásához hány emberre volt szükség (5 falember, vagy kell még egy blokkoló TE, esetleg a RB is blokkol). Minél többen védik Brady-t, annál kevesebb célpont marad és annál könnyebb a dolguk a LB-knek, CB-nek, safety-knek.
Ez volt a döntő a Giants D-nél vasárnap este (éjszaka). ....és sajnos már nem először.
De egyébként meg szerintem örüljünk. 30 csapat nem vesz részt a SB-ban. Mi pedig a maradék kettőben voltunk 😉Rule
Nem azt mondtam, hogy rossz a Giants D, csak azt, hogy az emlékeim szerint a Ravensé durvábban muzsikált...
Mondom én; jövőre BB a kék hoodie-ban vezényli a SB-t, és akkor tuti nyerünk! 😀toxique
több mint 14 éve
A Giants D-line volt jobb, mint a Ravens-é. Kis túlzással Pierre-Paul egymaga több gondot okozott, mint a Ravens D-line. A LB-ek a Ravens-nél egyértelműen jobbak és sec. is sokkal jobb a Ravens-nél.Lehet, hogy újra kell néznem a meccseket... de emlékeim szerint a Ravens elleni szenvedősebb volt az SB-nél, csupán szerencsésebb volt a végkimenetele. Ott sem arról volt szó, hogy a Ravens D nem tudott megtartani minket, vagy megölni a támadójátékunkat. A vereséghez egyébként sok minden hozzájárult. Attól függetlenül, hogy kialakult a fórumon a Bradyvédő alakulat, ebben azért ő is vastagon benne volt, ahogyan az O egésze. Meg az a vacak szürke hoodie...
A különbség ilyen szempontból az volt, hogy hányszor nem sikerült megtartania a Pats O-line-nak, a 4 emberes pass rusht, és, hogy a pass rush megtartásához hány emberre volt szükség (5 falember, vagy kell még egy blokkoló TE, esetleg a RB is blokkol). Minél többen védik Brady-t, annál kevesebb célpont marad és annál könnyebb a dolguk a LB-knek, CB-nek, safety-knek.
Ez volt a döntő a Giants D-nél vasárnap este (éjszaka). ....és sajnos már nem először.
De egyébként meg szerintem örüljünk. 30 csapat nem vesz részt a SB-ban. Mi pedig a maradék kettőben voltunk 😉Rule
Nem azt mondtam, hogy rossz a Giants D, csak azt, hogy az emlékeim szerint a Ravensé durvábban muzsikált...
Mondom én; jövőre BB a kék hoodie-ban vezényli a SB-t, és akkor tuti nyerünk! 😀
több mint 14 éve
Sztyopa
315
Hát nem kapkodják el..Ennyi erővel akkor a lóvét is csak 7 nappal előtte vonhatnák le..Azok akiknek megvan a jegyük, és UPS Secure Courier -es kézbesítést kértek, mikorra várhatják a jegyük érkezését?Van erről valami infó?SztyopaLegkésőbb 7 nappal a meccs előtt meg kell jönnie. Legutóbb 8 nappal előtte kaptam. Lényeg a nyugodt várakozás . 😊jules
Why so serious?
több mint 14 éve
Először is gratulálok a szezonotokhoz, sztem nagyot teljesítettetek! (Off on)Másodszor ezt a fikciót, hogy ha nem a Giants az ellen, hanem a GB, NO, SF tök felesleges lejátszani, mert nem tudhatjuk. Mindenestre azzal a magyarázattal, hogy a SF azért lett volna jó, mert Alexünkben benne van pár int, nagyon nem értek egyet. Harbaugh nagyon megtanította arra, hogy vigyázzon a tojásra. Egész évben ha 5 intje volt (persze nem is passzjátékra épül a játékunk), míg EM, DB-nek 3x annyi, szóval ez picit furcsa magyarázat, TOver mutatóban eléggé topon voltunk. (Off vége)
Harmadszor ez a Sóbri saga. Nevetséges az egész. Sóbri beteg (nem vagyok pszichiáter nem tudom milyen axison mozog), és ezért sajnálni kell. Borzasztó lehet az élete. Nézzétek végig az összes topikot. Kényszeresen a nagy többség véleményével, homlokegyenest szembe menő, a többséget dühítő, sértő, pukkasztó mantrakba kezd (punks not dead). Ráadásul intelligens, de állogikus, elferdített magyarázataival ezeket a kedélyeket tovább tudja szítani. Ezzel sztem önigazolást próbál magának a cyber világban szerezni, hogy különb vagyok a többieknél és okosabb. Feltételezem vmi iszonyat kisebbrendűségi komplexus lehet a hátterében, de ezt az erre megfelelő forumon kellene kitárgyalnia. Politikai topikban az elején én is sokszor belesétáltam a csapdájába és leálltam vitatkozni. Tök felesleges, ez is a kórképéhez tartozik, hogy élvezi a figyelmet, hogy vele foglalkoznak. Egy megoldás kedves Pats fanok: Testületileg kezdjétek el szapulni Bradyt, és pár nap múlva Tíbó mellett fel fog tünni egy másik isten Sóbrinál. Vagy ami még egyszerűbb NE REAGÁLJATOK RÁ!!!(Bár én is jókat mulatok a Sóbri vs világ vitákon).
Mindenestre amíg a bowl.hu tajgetoszát, az ősprimitív szakmázgatót kvázit admin szinten is támogatták, csak hogy mindenki röhöghessen ezen a faéknél is egyszerűbb jószágon, addig Sóbri bannja érthetetlen és indokolatlan számomra.
http://www.youtube.com/watch?v=-Dvykq3m6fM

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
Azok akiknek megvan a jegyük, és UPS Secure Courier -es kézbesítést kértek, mikorra várhatják a jegyük érkezését?Van erről valami infó?SztyopaLegkésőbb 7 nappal a meccs előtt meg kell jönnie. Legutóbb 8 nappal előtte kaptam. Lényeg a nyugodt várakozás . 😊

"We got Tom Bradyed again."
több mint 14 éve
Sztyopa
315
Azok akiknek megvan a jegyük, és UPS Secure Courier -es kézbesítést kértek, mikorra várhatják a jegyük érkezését?Van erről valami infó?
Why so serious?
több mint 14 éve
Én is sajnálom egyfelől a dolgot, hiszen a fórum lényege, hogy - bizonyos keretek között -, szabadon elmondhassuk a véleményünket az adott témáról.Első alkalomra persze szerintem se jár érte ban, de gondolom lett már figyelmeztetve, plusz előtte volt egy hét "büntije" és gondolom ez most azért jött mert nem tanult belőle. Ténleg tud jó dolgokat irni, amit szeretek is olvasni, csak ez az arca ebben a topicban ritkán jön előgravediggerLehet te is máshogy vélekednél ha a Giants topic lenne tele már qrv@ hosszú ideje azzal hogy Eli kiégett stb...Lehet, h nem tetszene, de egyrészt nyilvánvalóan hülyeség így kb bele se mennék egy ilyen vitába, másrészt sztem ilyesmiért szóba se kéne kerülnie a bannolásnak.Szesze
Nekem Sobrival nincs semmi bajom, érdekes szinfoltja a fórumnak, de ezt már annyira túlzásba vitte, minden vesztes meccs után két oldalnyi hsz van csak a Brady témáról...gravedigger
Ugyanakkor fontos, h a többi fórumozót is tiszteletben tartsuk.
Konkrétan napi 50* elolvasni, h Brady kiégett az már unalmas és ami a lényeg, h ez így már tönkreteszi a fórumot. Amíg havonta egyszer írta fel Sobri, én tök szívesen elolvastam - mivel ez is egy álláspont, érdemes volt rajta elgondolkodni.
De napi 50 hsz Sobritól és erre másik 50 válasz a többiektől (akik kiállnak Brady mellett), élvezhetetlenné teszi az egész topicot :rolleyes: :rolleyes: .
több mint 14 éve
Lehet, h nem tetszene, de egyrészt nyilvánvalóan hülyeség így kb bele se mennék egy ilyen vitába, másrészt sztem ilyesmiért szóba se kéne kerülnie a bannolásnak.SzeszeNem azért lett banolva, mert ezt csinálja, hanem mert miután már mindenkinek elege volt itt ebből, hogy időtlen idők óta csinálja, figyelmeztetve lett. Az adminok egyáltalán nem keménykezűek, sokszor lett figyelmeztetve, hogy ne csinálja. De ő az a típusú user, aki ilyenkor direkt annál inkább csinálja. Múltkor ezért 1 hétre ki lett rakva, mégis újra belekezdett.
Én elhiszem, hogy Sobri viselkedése sokaknak nem gond, sokak szerint tök jól csinálja, de ha bejön ide, és a topic rendszeres látogatói, úgymond gazdáinak nagy részét iszonyatosan zavarja, akkor el kell fogadni, hogy nincs itt a helye. Lehet, hogy téged Szesze pl. nem zavarna, hogy ha én mondjuk midnen nap ott trollkodnék, hogy Eli a világ legszarabb QBja, mert nem nyer minden évban MVP és SB és egyéb díjakat, de ha 10-ből 8-at igen, akkor igenis rakjanak ki érte.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Első alkalomra persze szerintem se jár érte ban, de gondolom lett már figyelmeztetve, plusz előtte volt egy hét "büntije" és gondolom ez most azért jött mert nem tanult belőle. Ténleg tud jó dolgokat irni, amit szeretek is olvasni, csak ez az arca ebben a topicban ritkán jön előLehet, h nem tetszene, de egyrészt nyilvánvalóan hülyeség így kb bele se mennék egy ilyen vitába, másrészt sztem ilyesmiért szóba se kéne kerülnie a bannolásnak.SzeszeEzt a Sobri bant kurvára nem tartom indokoltnak.. én sem értek vele egyet, hülyeségnek tartom az egész Brady elméletét úgy ahogy van, de kirakni valakit (főleg 2 hétre) ilyenért az több, mint túlzás. Pont az volt a jó ebben a fórumban, h nem voltak bannolgatások minden szarért..SzeszeLehet te is máshogy vélekednél ha a Giants topic lenne tele már qrv@ hosszú ideje azzal hogy Eli kiégett stb...
Nekem Sobrival nincs semmi bajom, érdekes szinfoltja a fórumnak, de ezt már annyira túlzásba vitte, minden vesztes meccs után két oldalnyi hsz van csak a Brady témáról...gravedigger
több mint 14 éve
Ezt a Sobri bant kurvára nem tartom indokoltnak.. én sem értek vele egyet, hülyeségnek tartom az egész Brady elméletét úgy ahogy van, de kirakni valakit (főleg 2 hétre) ilyenért az több, mint túlzás. Pont az volt a jó ebben a fórumban, h nem voltak bannolgatások minden szarért..SzeszeNektek adjuk. Mindenhol máshol oszthatja az észt, csak minket hagyjon már békét, mert "ez így megy évrül-évre, télen nyáron, szünet nélkül", és már nagyon elég. Mondjuk én már egyszerűen nem olvasom el, amit ír, de még átlapozni is unalmas. Leszakadhatna már a témáról, mert egyébként tud normális dolgokat is írni. Csak nem akar, és élvezi, hogy mindenkit kiborít. Ennyi.
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 14 éve
Lehet, h nem tetszene, de egyrészt nyilvánvalóan hülyeség így kb bele se mennék egy ilyen vitába, másrészt sztem ilyesmiért szóba se kéne kerülnie a bannolásnak.Ezt a Sobri bant kurvára nem tartom indokoltnak.. én sem értek vele egyet, hülyeségnek tartom az egész Brady elméletét úgy ahogy van, de kirakni valakit (főleg 2 hétre) ilyenért az több, mint túlzás. Pont az volt a jó ebben a fórumban, h nem voltak bannolgatások minden szarért..SzeszeLehet te is máshogy vélekednél ha a Giants topic lenne tele már qrv@ hosszú ideje azzal hogy Eli kiégett stb...
több mint 14 éve
Azért mert mindíg van aki erre reagál. Ahogy látom, hogy Sobri erről ír átugrom és kész. A ban túlzás.Ezt a Sobri bant kurvára nem tartom indokoltnak.. én sem értek vele egyet, hülyeségnek tartom az egész Brady elméletét úgy ahogy van, de kirakni valakit (főleg 2 hétre) ilyenért az több, mint túlzás. Pont az volt a jó ebben a fórumban, h nem voltak bannolgatások minden szarért..SzeszeLehet te is máshogy vélekednél ha a Giants topic lenne tele már qrv@ hosszú ideje azzal hogy Eli kiégett stb...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ezt a Sobri bant kurvára nem tartom indokoltnak.. én sem értek vele egyet, hülyeségnek tartom az egész Brady elméletét úgy ahogy van, de kirakni valakit (főleg 2 hétre) ilyenért az több, mint túlzás. Pont az volt a jó ebben a fórumban, h nem voltak bannolgatások minden szarért..SzeszeLehet te is máshogy vélekednél ha a Giants topic lenne tele már qrv@ hosszú ideje azzal hogy Eli kiégett stb...
Nekem Sobrival nincs semmi bajom, érdekes szinfoltja a fórumnak, de ezt már annyira túlzásba vitte, minden vesztes meccs után két oldalnyi hsz van csak a Brady témáról...
több mint 14 éve
Ezt a Sobri bant kurvára nem tartom indokoltnak.. én sem értek vele egyet, hülyeségnek tartom az egész Brady elméletét úgy ahogy van, de kirakni valakit (főleg 2 hétre) ilyenért az több, mint túlzás. Pont az volt a jó ebben a fórumban, h nem voltak bannolgatások minden szarért..
több mint 14 éve
Nekem nem tűnt annyira durvának ez a G defense mint mondjuk a Ravensé. Ha mindkét meccsen kiegyensúlyozottan játszunk és kiegyenlítődött volna a fluke / malfluke ratingünk, a Ravens d-n lehet, hogy akkor sem rágtuk volna át magunkat. Ellenben Flakon O-ja miatt - matematikailag - vernünk kellene őket is... áááá fene se tudja. Nem úgy alakult. De ez a döntő akkor sem a G defense érdeme...toxiqueA Giants D-line volt jobb, mint a Ravens-é. Kis túlzással Pierre-Paul egymaga több gondot okozott, mint a Ravens D-line. A LB-ek a Ravens-nél egyértelműen jobbak és sec. is sokkal jobb a Ravens-nél.
De egyébként meg szerintem örüljünk. 30 csapat nem vesz részt a SB-ban. Mi pedig a maradék kettőben voltunk 😉
több mint 14 éve
OFF: Süti! Ha hosszan nyomod a betűt az Ipodon,megjelenik az ékezetes változata 😉Nem ez iPod, vagy mi a laptopszervizt kell varni, hogy visszahozhassak a satani ékezeteketsutianapadom, persze ha folyamatosan ugyanazok ismetlodnek, akkor csak önmagába forog. Nem igaz nem lehet annyira kreativnak lenni, hogy csak a falhozallitas van. És persze mindenki és azonnal, meg a legdorzsoltebbek is rá mennek a mulegyre. :mad:sutianapNem mindegy ám, hogy trollkodásnak látod-e az elborult vakságot. Esetleg az elborult vakságot bizonyos szemszögből/szemüvegen át indokolt álláspontnak. Amivel szemben már lehet és ha kedved van hozzá érdemes érveket elmondani. Btw mi választja el a Pats-topic Brady kiégett gumicsontját a Bears-topic Cutler szar/kislány gumicsontjától? 😊
suti, az mindennek a teteje lesz, ha még ékezeteket is randomszerűen fogsz használni! 😀tomi-tomi
ON: Most így a szezon után eszembe jutott DoM-nak az egyik draftértékelő cikke,ahol arról írt,hogy Ridley és Vereen draftolása ezen a helyen majd a szezon után ítélhető meg,attól függően hogy mennyit használjuk őket és mennyire lesz többdimenziós a játékunk ettől. Most így visszanézve,nekem azért kérdéses hogy ha csak erre a szezonra gondolunk,akkor volt-e értelme beáldozni rájuk egy 2. és egy 3.körös picket? Hangsúlyozom,hogy nem azt kérdőjelezem meg hogy jó játékosok-e( sztem Ridleyről bebizonyosodott hogy az lehet,Vereenből viszont alig láttunk vmit),hanem hogy a foglalkoztatottságuk szempontjából érdemes volt-e ilyen korai pickeket beáldozni Brady pályafutása alatt olyan játékosokra,akik pl a PO alatt szinte semmilyen szerepet nem kaptak.Sztem vagy nem kellett volna draftolni őket,vagy inkább jobban kellett volna használni őket.Azért láttuk hogy voltak olyan védő újoncok pl.,akik azonnal komoly dolgot raktak az asztalra (idén pl Kerrigan,vagy Von Miller),bár nyilván nem ezen a drafthelyen,de talán más needre kellett volna itt húzni.Nekem ez picit luxusnak tűnt,főleg ha hozzáadjuk az üvegtestű Ras-I picket.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.