New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Nem ez iPod, vagy mi a laptopszervizt kell varni, hogy visszahozhassak a satani ékezeteketNem mindegy ám, hogy trollkodásnak látod-e az elborult vakságot. Esetleg az elborult vakságot bizonyos szemszögből/szemüvegen át indokolt álláspontnak. Amivel szemben már lehet és ha kedved van hozzá érdemes érveket elmondani. Btw mi választja el a Pats-topic Brady kiégett gumicsontját a Bears-topic Cutler szar/kislány gumicsontjától? 😊Hozzátenném, hogy hülyeség volt bannolni, szeirntem ha az ember képes kicsit kívülről figyelni, akkor nagyon vicces tud lenni ez a fajta trollkodás/elborult vakság. 😀 :rolleyes:fetomyadom, persze ha folyamatosan ugyanazok ismetlodnek, akkor csak önmagába forog. Nem igaz nem lehet annyira kreativnak lenni, hogy csak a falhozallitas van. És persze mindenki és azonnal, meg a legdorzsoltebbek is rá mennek a mulegyre. :mad:sutianap
suti, az mindennek a teteje lesz, ha még ékezeteket is randomszerűen fogsz használni! 😀tomi-tomi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Adom, én csak Sobriért járok ebbe a topicba, tök vicces 😀...a betyár repült két hétre. a következő ilyen négyet fog eredményezni.shawnkaVajh miért? Mi az az "ilyen" konkrétan, ami most két hét bant ér, legközelebb meg négyet? Teljes komolysággal kérdezem.
Ha véletlenül ez egy bizonyos vélemény monomániás ismételgetése lenne, akkor felhívom a figyelmedet, hogy ezért a fórum cca. 80%-át reptethetnéd.tomi-tomi
Hozzátenném, hogy hülyeség volt bannolni, szeirntem ha az ember képes kicsit kívülről figyelni, akkor nagyon vicces tud lenni ez a fajta trollkodás/elborult vakság. 😀 :rolleyes:fetomy
Jah és szerintem Gronk kiégett.
több mint 14 éve
Nem mindegy ám, hogy trollkodásnak látod-e az elborult vakságot. Esetleg az elborult vakságot bizonyos szemszögből/szemüvegen át indokolt álláspontnak. Amivel szemben már lehet és ha kedved van hozzá érdemes érveket elmondani. Btw mi választja el a Pats-topic Brady kiégett gumicsontját a Bears-topic Cutler szar/kislány gumicsontjától? 😊Hozzátenném, hogy hülyeség volt bannolni, szeirntem ha az ember képes kicsit kívülről figyelni, akkor nagyon vicces tud lenni ez a fajta trollkodás/elborult vakság. 😀 :rolleyes:fetomyadom, persze ha folyamatosan ugyanazok ismetlodnek, akkor csak önmagába forog. Nem igaz nem lehet annyira kreativnak lenni, hogy csak a falhozallitas van. És persze mindenki és azonnal, meg a legdorzsoltebbek is rá mennek a mulegyre. :mad:sutianap
suti, az mindennek a teteje lesz, ha még ékezeteket is randomszerűen fogsz használni! 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Hozzászólásaid jobb alsó sarkában lévő töröl feliratú gomb csodákra képes 😀a betyár repült két hétre. a következő ilyen négyet fog eredményezni.shawnkaEjj, vazze, ha ezt előbb olvasom, nem írtam volna meg az utolsó postot válaszul. 😕 Nem lehet valahogy törölni? Nem szeretek úgy vitázni, ha az illető nem tud reagálni.peterk2005

több mint 14 éve
lehet mi olykor jót szórakozunk, de szerintem Höriék már nagyon unják, hogy mindig ugyanazon kap össze a fórum Sobrival.Hozzátenném, hogy hülyeség volt bannolni, szeirntem ha az ember képes kicsit kívülről figyelni, akkor nagyon vicces tud lenni ez a fajta trollkodás/elborult vakság. 😀 :rolleyes:fetomyadom, persze ha folyamatosan ugyanazok ismetlodnek, akkor csak önmagába forog. Ne igaz nem lehet annyira kreativnak lenni, hogy csak a falhozallitas van. És persze mindenki és azonnal, meg a legdorzsoltebbek is rá ennek a mulegyre. :mad:sutianap
off, de a Szakmázgató visszatér erre a 2 hétre?
több mint 14 éve
meg Gronko is.én inkább az elkapókban keresném a gondot. Éles helyzetben nem tudtak úgy produkálni mint az alapszakaszban.Amadeus91Csak nem úgy érzed, hogy Welker kiégett? 😉peterk2005
több mint 14 éve
Hozzátenném, hogy hülyeség volt bannolni, szeirntem ha az ember képes kicsit kívülről figyelni, akkor nagyon vicces tud lenni ez a fajta trollkodás/elborult vakság. 😀 :rolleyes:fetomyadom, persze ha folyamatosan ugyanazok ismetlodnek, akkor csak önmagába forog. Nem igaz nem lehet annyira kreativnak lenni, hogy csak a falhozallitas van. És persze mindenki és azonnal, meg a legdorzsoltebbek is rá mennek a mulegyre. :mad:

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
a betyár repült két hétre. a következő ilyen négyet fog eredményezni.shawnkaEjj, vazze, ha ezt előbb olvasom, nem írtam volna meg az utolsó postot válaszul. 😕 Nem lehet valahogy törölni? Nem szeretek úgy vitázni, ha az illető nem tud reagálni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 14 éve
a betyár repült két hétre. a következő ilyen négyet fog eredményezni.shawnkate szívtelen... 😀
több mint 14 éve
Sobri többször elindította ezt a menetét, hogy Brady kiégett, és Tebow viszont tény, hogy a világ legjobb QB-ja. Semmi baj nincs ezzel, csak nem szokás bekocsikázni Harlembe, és kiabálni, hogy pusztuljon a nigger (enyhén túlzó példával ecsetelve). Bár ott inkább az élet, és a lakók büntetnek, és nem 1 hét távolléttel, de segond.a betyár repült két hétre. a következő ilyen négyet fog eredményezni.shawnkaVajh miért? Mi az az "ilyen" konkrétan, ami most két hét bant ér, legközelebb meg négyet? Teljes komolysággal kérdezem.
Ha véletlenül ez egy bizonyos vélemény monomániás ismételgetése lenne, akkor felhívom a figyelmedet, hogy ezért a fórum cca. 80%-át reptethetnéd.tomi-tomi
Mindemellett első 99 alkalommal nem volt ban. A 100. után múltkor ki lett rakva 1 hétre. Most, mikor újra belekezdett ugyanabba, akkor 2 hét. Ha legközelebb is belekezd ugyanabba, 4 hét lesz. Tehát mint IRL bíróságokon a visszaesők. Aztán majd 16, 32, 64 vagy random más hatvány után valamely admin úgy dönt, hogy nem is muszáj ezt így lekorlátozni hetekre.
Hozzátenném, hogy hülyeség volt bannolni, szeirntem ha az ember képes kicsit kívülről figyelni, akkor nagyon vicces tud lenni ez a fajta trollkodás/elborult vakság. 😀 :rolleyes:
több mint 14 éve
Hát, pedig ők radíroztak le minket az utolsó 25 percben. Egy épkézláb (vagy kettő félig) drive kellett volna. Egy elit Off.-t csak érdemekkel lehet megfogni véleményem szerint.Nekem nem tűnt annyira durvának ez a G defense mint mondjuk a Ravensé. Ha mindkét meccsen kiegyensúlyozottan játszunk és kiegyenlítődött volna a fluke / malfluke ratingünk, a Ravens d-n lehet, hogy akkor sem rágtuk volna át magunkat. Ellenben Flakon O-ja miatt - matematikailag - vernünk kellene őket is... áááá fene se tudja. Nem úgy alakult. De ez a döntő akkor sem a G defense érdeme...toxiqueSF: A védelem brutálisabb jóval mint a NYG viszont a passzjáték hiánya miatt szerintem is itt lett volna a legtöbb sansz.Nem hinném, hogy klasszisokkal jobb lett volna a Giants D-nél, az alapszakaszban persze igen, de a 17. forduló óta nem mondanám.
Én is AFC párti vagyok, de lássuk be idén elég vékonyka volt ez az oldal: Colts no comment, PIT se volt meggyőző, a Denver egy vicc (bocs), SDiego gyenge volt, Jets szintén, HOU Schaubbal talán erősebb lett volnaFredo
SD, Houston, ezekben a csapatokban sajnos kódolva van a lúzerkedés, de talán jövőre
Mondjuk nekünk nem baj 😊Wyatt
A Texans életveszélyes lett volna Schaub-bal. Persze az is a lúzerkedés egyik formája, hogy egy hét alatt veszítsék el két QB-jukat.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Tény! Aha. Milyen tény? Mitől lett ez tény? Honnan? Miért? Mert te azt mondod?Hogy az istennyilában ne lenne benne az SB győzelem? Vasárnap pár másodpercre és 2 rossz playre voltatok tőle, ennél mennyivel szeretnél jobb lehetőséget? 😊peterk2005Nem volt benne. Ez tény. Sobri Jóska
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
a betyár repült két hétre. a következő ilyen négyet fog eredményezni.shawnkaVajh miért? Mi az az "ilyen" konkrétan, ami most két hét bant ér, legközelebb meg négyet? Teljes komolysággal kérdezem.
Ha véletlenül ez egy bizonyos vélemény monomániás ismételgetése lenne, akkor felhívom a figyelmedet, hogy ezért a fórum cca. 80%-át reptethetnéd.
több mint 14 éve
Nekem nem tűnt annyira durvának ez a G defense mint mondjuk a Ravensé. Ha mindkét meccsen kiegyensúlyozottan játszunk és kiegyenlítődött volna a fluke / malfluke ratingünk, a Ravens d-n lehet, hogy akkor sem rágtuk volna át magunkat. Ellenben Flakon O-ja miatt - matematikailag - vernünk kellene őket is... áááá fene se tudja. Nem úgy alakult. De ez a döntő akkor sem a G defense érdeme...Nem hinném, hogy klasszisokkal jobb lett volna a Giants D-nél, az alapszakaszban persze igen, de a 17. forduló óta nem mondanám.SF talán, Alex Smithben benne lett volna 1-2 int, futást azért tűrhetően tudtuk volna fg-kre hozni talán, a védelem meg ugyanúgy elit. A két QB közötti különbség miatt lett volna szerintem esélyünk, a többivel egyetértek :/SF: A védelem brutálisabb jóval mint a NYG viszont a passzjáték hiánya miatt szerintem is itt lett volna a legtöbb sansz.
Viszont ideje is volt ennek, ha az egyik konferencia huzamosan szarabb, akkor a jobb drafthelyek, etc, miatt lassan kiegyenlítődik, aztán megfordulWyatt
Én is AFC párti vagyok, de lássuk be idén elég vékonyka volt ez az oldal: Colts no comment, PIT se volt meggyőző, a Denver egy vicc (bocs), SDiego gyenge volt, Jets szintén, HOU Schaubbal talán erősebb lett volnaFredo
SD, Houston, ezekben a csapatokban sajnos kódolva van a lúzerkedés, de talán jövőre
Mondjuk nekünk nem baj 😊Wyatt
több mint 14 éve
Nem hinném, hogy klasszisokkal jobb lett volna a Giants D-nél, az alapszakaszban persze igen, de a 17. forduló óta nem mondanám.SF talán, Alex Smithben benne lett volna 1-2 int, futást azért tűrhetően tudtuk volna fg-kre hozni talán, a védelem meg ugyanúgy elit. A két QB közötti különbség miatt lett volna szerintem esélyünk, a többivel egyetértek :/SF: A védelem brutálisabb jóval mint a NYG viszont a passzjáték hiánya miatt szerintem is itt lett volna a legtöbb sansz.
Viszont ideje is volt ennek, ha az egyik konferencia huzamosan szarabb, akkor a jobb drafthelyek, etc, miatt lassan kiegyenlítődik, aztán megfordulWyatt
Mondjuk nekünk nem baj 😊

több mint 14 éve
a betyár repült két hétre. a következő ilyen négyet fog eredményezni.
több mint 14 éve
Fredo
205
SF talán, Alex Smithben benne lett volna 1-2 int, futást azért tűrhetően tudtuk volna fg-kre hozni talán, a védelem meg ugyanúgy elit. A két QB közötti különbség miatt lett volna szerintem esélyünk, a többivel egyetértek :/SF: A védelem brutálisabb jóval mint a NYG viszont a passzjáték hiánya miatt szerintem is itt lett volna a legtöbb sansz.
Én is AFC párti vagyok, de lássuk be idén elég vékonyka volt ez az oldal: Colts no comment, PIT se volt meggyőző, a Denver egy vicc (bocs), SDiego gyenge volt, Jets szintén, HOU Schaubbal talán erősebb lett volna
több mint 14 éve
Sztem a kérdés megválaszolatlan marad.. Jóskának (és rajongóinak) küldeném Budapestre a következő dalt:http://www.youtube.com/watch?v=n6RoOwSKI7M&feature=related
A lerágott csontot most kb. két hétig hanyagoljuk.. addigra csak lesz új téma.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
LOL!Hogy az istennyilában ne lenne benne az SB győzelem? Vasárnap pár másodpercre és 2 rossz playre voltatok tőle, ennél mennyivel szeretnél jobb lehetőséget? 😊peterk2005Nem volt benne. Ez tény. Sobri Jóska
több mint 14 éve
Fredo
205
Sobri! Egy kérdés (tették már fel itt) csak tényszerűen:
Ha az utolsó NYG elhal mondjuk egy INt miatt és marad a 17-15 akkor mit írtál vón?
több mint 14 éve
SF talán, Alex Smithben benne lett volna 1-2 int, futást azért tűrhetően tudtuk volna fg-kre hozni talán, a védelem meg ugyanúgy elit. A két QB közötti különbség miatt lett volna szerintem esélyünk, a többivel egyetértek :/Viszont ideje is volt ennek, ha az egyik konferencia huzamosan szarabb, akkor a jobb drafthelyek, etc, miatt lassan kiegyenlítődik, aztán megfordul

több mint 14 éve
Fredo
205
Nem akarom Brady-t védeni, de azért elég érdekes dolog az ő megtámadása. A józanabbak látják hogy ez nem olyan világverő csapat (bocs) mint a pl a 2007-es. Ennek a csapatnak plafon volt az SB részvétel és hab a tortán hogy meccsben voltak végig. Fikció, de a SF, GB, NO ellen se lett volna több esély szerintem. Az NFC sajnos erősebbnek érzik mostanság. Az BB és TB zsenije hogy kihozzák a maximumot szinte mindig a csapatból. Hányan cserélnének velük akik erre nem képesek!
több mint 14 éve
Szerintem próbálj meg szöveget értelmezni.szerintem ülj neki egy értelmező kéziszótárnak, mert baromira nem ugyanazt jelenti ez a három szó... és még csak nem is szóhasználat kérdése.DannaEgy emberre rá lehet rakni k. sok terhet meg egyéb finomságot, csak ne lepődjünk meg h ha egy idő után összeroppan alatta... DannaÉn pont ezt mondom.
Kiégett, összeroppant, jóllakott, mind ugyanannak az éremnek az oldalai, csak szóhasználat kérdése.Sobri Jóska
Direkt rövid mondatokat írok.
Ugyanis nem színonímaként használtam a kifejezéseket.
Hanem leírandó Brady jelenlegi állapotát.
Három különböző szóval.
De ezek csak szavak.
Brady ennél összetettebb.
És azt elfogadom, hogy nem feltétlen egy szó, ami jellemzi őt.
De ha egy szóval próbálom, akkor mindig szűkített jelentéstartalommal tudom csak.
Ha meg túl sokkal, akkor beleveszek a jelzők erdejébe.
Ezért keresem a legtalálóbb kifejezést.
Segíthetsz benne.
Keresek egy kifejezést, ami megmutatja, hogy egy zseniről van szó, kiemelkedő játékintelligenciával, tudással, aki a leginkább cool QB volt a ligában, de mostanra már nem clutch.
Elnézést, az utolsó mondat hosszúra sikeredett.
több mint 14 éve
szerintem ülj neki egy értelmező kéziszótárnak, mert baromira nem ugyanazt jelenti ez a három szó... és még csak nem is szóhasználat kérdése.Egy emberre rá lehet rakni k. sok terhet meg egyéb finomságot, csak ne lepődjünk meg h ha egy idő után összeroppan alatta... DannaÉn pont ezt mondom.
Kiégett, összeroppant, jóllakott, mind ugyanannak az éremnek az oldalai, csak szóhasználat kérdése.Sobri Jóska
több mint 14 éve
Szerintem ha ugyanaz a D meglenne, mint az évezred elején, akkor sima SB győzelem lett volna, ha csak egy kb olyan segítette volna (szerk: egész szezon során, tehát nem mindent egyedül kellett volna csinálnia, ez kurva fontos, mert hiába old meg 18 meccset, ha egy nem jön össze), akkor nem sima, de győzelem, így nem. A Giants O hiába gyengébb, mint a Patriotsé, a Pats védelme ellen nem ugyanaz játszani, mint a Giantsé ellen, így a Giants O-nak kevesebb is elég lehet, a Patsnak csak a max. Ez nem volt meg, ettől függetlenül abban a 20 percben azért jól tolták, Brady is, ennyire volt elég. Papírforma szerint 7-10 pontos vereségnek kellett volna lennie, ehelyett közel volt a WTebow-val ez kb 10–45 lett volna