New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Nagyon jó forduló volt 😀
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
Ha nagy üzletet akarnak, akkor inkább majd Mallett lesz elsózva. Szerintem marad egy darabig ez a hármas, pillanatnyilag mindenki elégedett a helyzetével. Majd ha Mallett előzi esetleg Hoyer-t a depth chart-on, akkor lesz megoldandó helyzet. De még azt is kezelhetik trade nélkül. (Hoyer-ért szvsz nem kapnánk annyival többet, mint amennyit nekünk is ér, amiért érdemes lenne elpasszolni.)Az Offenset pedig továbbra is egy élmény nézni. Legalábbis számomra, csak ezt nem értem, hogy időnként miért engednek le mégis. Kíváncsi vagyok, hogy eljön-e és ha igen mikor a Hoyer time... 😊WitchdoctorEzen gondolkoztam már én is, mert ha Mallettet elegendőnek tartják az edzők, akkor gondolom szeretnénk Hoyert majd esetleg rásózni valakire, ahhoz viszont kell mutatni belőle valamennyitzolika26
A PS-ben edződő Markell Carter-nek (valaki emlékszik rá? 😊 ) megduplázták a már korábban is megemelt fizuját, így már a PS minimum háromszorosát 300k $-t keres. Állítólag vinni akarták, de ő maradt a Pats-nél, ezt honorálták. Még megérjük, hogy roster-re kerül. Carter-t "cserélnénk" Carter-re? :/
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Az Offenset pedig továbbra is egy élmény nézni. Legalábbis számomra, csak ezt nem értem, hogy időnként miért engednek le mégis. Kíváncsi vagyok, hogy eljön-e és ha igen mikor a Hoyer time... 😊WitchdoctorEzen gondolkoztam már én is, mert ha Mallettet elegendőnek tartják az edzők, akkor gondolom szeretnénk Hoyert majd esetleg rásózni valakire, ahhoz viszont kell mutatni belőle valamennyit

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Én személy szerint nem hiszek ebben a hypeolt big play D-ben. Nem hiszek abban, hogy a DB-k azért engednek irdatlan playeket, hogy egyszer majd szedjenek egy INT-et. Vagy egy D-line ember azért nem csinál tacklet, hogy csináljon helyette egy fumblet. Ehhez pedig ez kellene. Egyebekben az én szememben ez csak szerencse. Egyedül az RZ védelem az, ami még megállja a helyét.Más: McC-vel komolyan kezdeni kellene valamit, mert az már tényleg a legalja, hogy a 4. negyedben egy playnél Sergio Brown - aki a tacklet végül megcsinálja - oltja le kőkeményen mert annyira fogalmatlanul őgyeleg a pályán.
És még egy utolsó nagy fájdalmam, hogy már tavaly is majd minden irányító karrier csúcsot csinált ellenünk, és idén is elég veretes ez a névsor, akik nagyot játszottak ellenünk - hogy Riverst, BigBent ne is említsük-: Henne (416 yard), Fitzpatrick (369), Campbell (344), Vince Young (400),
Az Offenset pedig továbbra is egy élmény nézni. Legalábbis számomra, csak ezt nem értem, hogy időnként miért engednek le mégis. Kíváncsi vagyok, hogy eljön-e és ha igen mikor a Hoyer time... 😊

több mint 14 éve
Rendben, akkor az a néhány jól elhelyezett középhosszú passz tévesztett meg. Azért az első 16-17 percben nem mi vezényeltük a ritmust. 😊Az az érzésem, hogy a Broncos az első negyedben vetette be az egyéb meccseken a 4. negyedre tartogatott játékstílusát. Plusz valamelyik szakértő írta, hogy egy dolog edzésen szimulálni a Broncos Off-t, és egy másik a valóságban szembesülni vele.Nagyon nem. Az elején mindig runheavy option playt nyomunk. Annyi h a Raiders óta ellenetek ment a legjobban.
tomi-tomi
A 4. negyedben a comebackeknél általában már nincs idő futni, akkor spreadben játszunk többnyire. Valamennyire az is a taktika része, h ez ugye komoly ritmusváltás. Nos most a ritmus végig a ti kezetekben volt...Black_Adder
Ritmusról jut eszembe. Nekem úgy tűnt, hogy az elején nem vártátok meg a támadó play-ek végét, rendszeresen (sokkal) hamarabb jött a snap.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150481458327372&set=a.10150481457742372.391197.42693447371&type=3&theater
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Az az érzésem, hogy a Broncos az első negyedben vetette be az egyéb meccseken a 4. negyedre tartogatott játékstílusát. Plusz valamelyik szakértő írta, hogy egy dolog edzésen szimulálni a Broncos Off-t, és egy másik a valóságban szembesülni vele.Nagyon nem. Az elején mindig runheavy option playt nyomunk. Annyi h a Raiders óta ellenetek ment a legjobban.
tomi-tomi
A 4. negyedben a comebackeknél általában már nincs idő futni, akkor spreadben játszunk többnyire. Valamennyire az is a taktika része, h ez ugye komoly ritmusváltás. Nos most a ritmus végig a ti kezetekben volt...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
http://bleacherreport.com/articles/978378-all-32-nfl-teams-as-a-batman-character/page/12

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Az az érzésem, hogy a Broncos az első negyedben vetette be az egyéb meccseken a 4. negyedre tartogatott játékstílusát. Plusz valamelyik szakértő írta, hogy egy dolog edzésen szimulálni a Broncos Off-t, és egy másik a valóságban szembesülni vele.Jó, hogy szar ez a védelem, de azért örüljünk már annak, amikor végre jól csinálnak valamit... Ez a két fumbli teljesen egyértelműen a D-t dícséri. Nem az ölükbe pottyant hanem megharcoltak érte. Énkomolyan nem értem, hogy miért kell abban a kevés jóban is a rosszat keresni...Boston+1000000000000000
Láthatóan rosszul lettek felkészítve, Wilfork meg is mondta h teljesen másra készültek, mint amit kaptak az első negyedben, de aztán dícsérte az edzőket, amiért képesek voltak a meccs közben húzni egyet és változtatni a sémán. Onnantól működött a dolog.. válasz már erre a váltásra nem volt.Danna
Dicsérik Patricia-t, hogy menet közben tudott ilyen nagy mértékű kiigazítást hatékonyan levezényelni.
Brady pedig a jelek szerint nagyon személyesre vette a tegnapi meccset. Könyörtelen volt, 4. negyedben 5/5 109 yard. A Dumerville sack-ről pedig azt mondta, hogy reggel nagyon érezte az utóhatását. Amióta irányító, azóta mondják neki, hogy ilyen sack után az a fontos, hogy hamarabb legyen talpon, mint a sack-et elkövető.
több mint 14 éve
Jó, hogy szar ez a védelem, de azért örüljünk már annak, amikor végre jól csinálnak valamit... Ez a két fumbli teljesen egyértelműen a D-t dícséri. Nem az ölükbe pottyant hanem megharcoltak érte. Énkomolyan nem értem, hogy miért kell abban a kevés jóban is a rosszat keresni...Boston+1000000000000000
Láthatóan rosszul lettek felkészítve, Wilfork meg is mondta h teljesen másra készültek, mint amit kaptak az első negyedben, de aztán dícsérte az edzőket, amiért képesek voltak a meccs közben húzni egyet és változtatni a sémán. Onnantól működött a dolog.. válasz már erre a váltásra nem volt.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hát nincs eza kifordultam a Kúlformámból TB, vagy miket hoztak összeróla. Inkább előkerül egy teljesen új Húdekurvárafelhúztamazagyam Bredi, Ő akarta futni a TD-t, Ő akarta a melegvasalót Istenfiának arcocskájára helyezni, Ő akarta megleckéztetni. Lehet legközelebbi meccsen bemegy LBnek is 😉 EzaBredi jövőre ijen spékkel többet fut majd, mint Nyúton egész életében, ezaBredi következőmeccsen lepofozza Nyolcötöt egy dropért, ezaBredi pokolbélitűzbenég pusztakézzel kiszedi a szíved. Ez tecc 😀 nekem nagyonsutianapSzerintem ez volt a lehető legfrappánsabb válasz minden kritikára 😊
több mint 14 éve
Fájdalmas Carter elvesztése, de lehet, hogy a 3–4-gyel hosszabb távon jobbak tudunk lenni 😊Az első negyedet szerencsére csak hellyel-közzel láttam (lehet, hogy miattam volt az egész, a Giants ellen sem láttam sokat, akkor a támadók durciztak be 😀), de utána annyira már nem volt gány. Brady meg Brady, best evör 😊 Én nem bántam, hogy megpróbálta, szerintem is egyszerűbb néha a QB-sneak, szokott is menni igen szépen. Így meg ment az idő, két kísérlet után jött BJGE és megoldotta 10 centiről, elsőre lehet, hogy simán megfogják mínuszon, ha hátratosszuk neki, aztán jöhetnek az incomplete-ek 😛

több mint 14 éve
Hát nincs eza kifordultam a Kúlformámból TB, vagy miket hoztak összeróla. Inkább előkerül egy teljesen új Húdekurvárafelhúztamazagyam Bredi, Ő akarta futni a TD-t, Ő akarta a melegvasalót Istenfiának arcocskájára helyezni, Ő akarta megleckéztetni. Lehet legközelebbi meccsen bemegy LBnek is 😉 EzaBredi jövőre ijen spékkel többet fut majd, mint Nyúton egész életében, ezaBredi következőmeccsen lepofozza Nyolcötöt egy dropért, ezaBredi pokolbélitűzbenég pusztakézzel kiszedi a szíved. Ez tecc 😀 nekem nagyonsutianapHogy a tökömbe van, hogy nem tudunk ugyanannak a csapatnak szurkolni?! B@ssza meg! (Nem tudom, melyik arcocska jelzi ezt.)
több mint 14 éve
Nem szeretném, ha bántásnak fognád fel! Szvsz nem fedi a teljes képet, hogy az Off fehér (hibátlan, eszméletlen hatékony) és a Def fekete (kritikán aluli). Plusz nekem ez az egész csapatsport, ahol annak ellenére, hogy a csapatrészek nem egy időben vannak a pályán, nagyon is komolyan hatnak egymás teljesítményére. Sokkal erősebb összefüggéseket látok, érzékelek, mint sem felbontsam/szétválasszam a Pats (bármelyik NFL csapat) teljesítményét csapatrészek szerint. Meggyőződésem, hogy BB például erősen ledorongolja az Off-t a tegnapi hibájáért, mert az egész csapat küzdelmét a TD-ért tették félmunkává.Ne gyártsunk felesleges legendákat, ha kérhetem! 😊 tomi-tomiOké, nem gyártunk legendákat. A támadók közepesek/rosszak, mivel egy statisztikai mutatóban gyengék. A védelem meg elit, tekintve, hogy a RZ-ban viszonylag jól szerepelnek. Az ellenfelek meg sosem hibáznak, mindet mi kényszerítjük ki. És amúgy is semmi gond nincs, ez a PO kész védelem. Irigylem a optimizmusodat.LordTamas
A PO-ban pedig, mint 2007 óta mindig, az Off-ünk teljesítménye fog dönteni. (Ez ütős mondat az előző gondolat után. 😊 ) Nekünk azért kell szurkolni, hogy az ellenfél védelme ne tegyen hozzá sok extrát. Elég nagy bajban lennénk, leszünk, ha a védelmünk extra teljesítményért kellene szorítanunk.
Egyrészt optimista vagyok - milyen legyek egy potenciális 13-3-as szezon végének közeledtével, látván, hogy minden csapat képes megdöbbentő(en gyenge) teljesítményre?! Másrészt nem hiszek a mai NFL-ben a "védelem nyeri a bajnokságot" mondás mindent felülíró igazságában. Szvsz ma már az Off-ek is képesek erre.
több mint 14 éve
Én nem láttam ennyire vészesnek. A cél egyértelmű volt: az offense révén olyan előnyt összeszedni az adott támadássorozatból, h Tebow-nak ne legyen lehetősége egy nagy CBW-re.egy megynyert meccsen, pár perccel a vége előtt, miért küldjük a csapat legértékesebb játékosát QB sneakre? Kétszer egymás után. Ez számomra teljesen érthetetlen döntés, főleg annak fényében, hogy Bradynél kb 40 kilóval nehezebb védőjátékos le is sérült egy ilyen kicsi-rakás jelen után.LordTamasEzt én is eléggé sérelmeztem. Nem hiszem h csak húzni akartuk az időt ahogy Sanyi mondta (ha igen akkor sem Brady-vel kéne). Kicsit nekem olyan érzésem volt hogy "ha Tebow tud td-t futni akkor Brady is tud 1 meccsen 2 TD-t futni",bár lehet rosszul gondolom.
Mindenesetre felelőtlen döntésnek tartottam...Joco
Amennyiben TD-t ér el a Pats, akkor nincs is vita, vége a mérkőzésnek.
Mivel csak 1 yardot kellett megtenni, ezért egy QB sneak-kel simán be lehetett volna húzni a TD-t. Ilyen esetekben (1-2 yard) sokszor egyszerűbb is, mint egy RB futás, mivel nincs annyi ideje a D-line-nak, hogy a LB-kel kiegészítve nulla yardon tartsa a támadókat.
Egy kicsit jobb O-line munkával sikeres is lehetett volna rögtön az első próbálkozás. Vagy ha a LJ elől nem takarják a képet és látta volna, h a labda legelső pontja keresztezte a gólvonal síkját mielőtt a labda halottá vált :rolleyes:
EGyébként meg Brady - aki mint tudjuk kiégett - simán bevállalta ezt, mivel a csapatért mindent... ha a csapatnak erre van szüksége, akkor bizony ő is oda teszi magát.
több mint 14 éve
Jó, hogy szar ez a védelem, de azért örüljünk már annak, amikor végre jól csinálnak valamit... Ez a két fumbli teljesen egyértelműen a D-t dícséri. Nem az ölükbe pottyant hanem megharcoltak érte. Énkomolyan nem értem, hogy miért kell abban a kevés jóban is a rosszat keresni...
Do your job
több mint 14 éve
Hát nincs eza kifordultam a Kúlformámból TB, vagy miket hoztak összeróla. Inkább előkerül egy teljesen új Húdekurvárafelhúztamazagyam Bredi, Ő akarta futni a TD-t, Ő akarta a melegvasalót Istenfiának arcocskájára helyezni, Ő akarta megleckéztetni. Lehet legközelebbi meccsen bemegy LBnek is 😉 EzaBredi jövőre ijen spékkel többet fut majd, mint Nyúton egész életében, ezaBredi következőmeccsen lepofozza Nyolcötöt egy dropért, ezaBredi pokolbélitűzbenég pusztakézzel kiszedi a szíved. Ez tecc 😀 nekem nagyon

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Ne gyártsunk felesleges legendákat, ha kérhetem! 😊 tomi-tomiOké, nem gyártunk legendákat. A támadók közepesek/rosszak, mivel egy statisztikai mutatóban gyengék. A védelem meg elit, tekintve, hogy a RZ-ban viszonylag jól szerepelnek. Az ellenfelek meg sosem hibáznak, mindet mi kényszerítjük ki. És amúgy is semmi gond nincs, ez a PO kész védelem. Irigylem a optimizmusodat.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
LOL 😊 Lehet 😀 😀 😀Szerintem ez volt O'Brian bosszúja az előző meccsen történtek miatt 😊Spigoegy megynyert meccsen, pár perccel a vége előtt, miért küldjük a csapat legértékesebb játékosát QB sneakre? Kétszer egymás után. Ez számomra teljesen érthetetlen döntés, főleg annak fényében, hogy Bradynél kb 40 kilóval nehezebb védőjátékos le is sérült egy ilyen kicsi-rakás jelen után.LordTamasEzt én is eléggé sérelmeztem. Nem hiszem h csak húzni akartuk az időt ahogy Sanyi mondta (ha igen akkor sem Brady-vel kéne). Kicsit nekem olyan érzésem volt hogy "ha Tebow tud td-t futni akkor Brady is tud 1 meccsen 2 TD-t futni",bár lehet rosszul gondolom.
több mint 14 éve
Szerintem ez volt O'Brian bosszúja az előző meccsen történtek miatt 😊egy megynyert meccsen, pár perccel a vége előtt, miért küldjük a csapat legértékesebb játékosát QB sneakre? Kétszer egymás után. Ez számomra teljesen érthetetlen döntés, főleg annak fényében, hogy Bradynél kb 40 kilóval nehezebb védőjátékos le is sérült egy ilyen kicsi-rakás jelen után.LordTamasEzt én is eléggé sérelmeztem. Nem hiszem h csak húzni akartuk az időt ahogy Sanyi mondta (ha igen akkor sem Brady-vel kéne). Kicsit nekem olyan érzésem volt hogy "ha Tebow tud td-t futni akkor Brady is tud 1 meccsen 2 TD-t futni",bár lehet rosszul gondolom.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nah közben remekül alakulnak a tőlünk független dolgok is, kikapott a Texans után a Ravens is, kiváncsian várom a ma hajnali meccset, mert ott is megvan az esély hogy a Frisco elkapja a Steelerst 😊 Jó lenne tuti home field a PO-ban 😊
több mint 14 éve
Na egy újabb pürroszi győzelem. Pozitív, hogy a támadók, miután bemelegedtek, eszméletlen hatékonyak voltak. Végre volt futás is (bár egyértelműen a passz alapozta meg), Hernandez megmutatta, hogy nem két emberes a passz játék, Brady meg Brady. Ráadásul egy kifejezetten jó D ellen játszottunk, ami, ha nem is Steelers/Ravens szint, de nem sokkal marad el tőlük jelenleg.Ne gyártsunk felesleges legendákat, ha kérhetem! 😊
Viszont a védelem kritikán aluli. Megint rá lehet fogni, hogy elég ponton tartották az ellenfelet, de ez kizárólag a Denver bakijainak volt köszönhető, illetve a támadóknak, akik egy kedvező mezőnypozíciót sem ajándékoztak a Broncosnak. A rájátszás meg a mentálisan összeszedett, kevés hiábal játszó ellenfelekről szól. Carter kiesése, bár a meccsen nem látszott meg, szerintem talán a legrosszabb dolog, ami történhetet védelmi szempontból.
Én az egyetlen esélyt a rájátszásban abban látom, hogy Brady és az offense magához képest is erőn felül teljesít, és állandó TD kényszerben tartja az ellenfelet a meccs kezdetétől. Ekkor van esély, hogy hibába kényszerítsük az ellenfelet, mert huzamosabban megállítani senkit nem fogunk tudni. Csakhát egy Ravens/Steelers/Houston védelem ellen nem olyan egyszerű ez...
Más: egy megynyert meccsen, pár perccel a vége előtt, miért küldjük a csapat legértékesebb játékosát QB sneakre? Kétszer egymás után. Ez számomra teljesen érthetetlen döntés, főleg annak fényében, hogy Bradynél kb 40 kilóval nehezebb védőjátékos le is sérült egy ilyen kicsi-rakás jelen után.LordTamas
Az eszméletlen hatékony támadójátékhoz. Az utolsók között vagyunk az ellenfél térfeléről indított drive-ok eredményességében. Tegnap 20 yard-ról egy nyamvadt yardot mentünk előre az első fumble után. Sokszor hiába szerez labdát a D jó mezőnypozícióban, az Off max egy FG-t ér el belőle. Pedig ennek a védekező felfogásnak alappillére, hogy a szerzett labdát nagy biztonsággal bünteti az Off.
A Denver azért hibázott kétszer, mert a D rákényszerítette. Az első negyed után lehúzták a rólót. (Az más kérdés, hogy előtte tárt ajtóval fogadták a Broncos-t. 😉 ) A Def-ről néhány dolog: 1985 óta most lehet először, hogy két puss rusher-ünk is elér 10-10 sack-et. Az 50%-os RZ védekezésünk 2006-ban volt ilyen jó utoljára. Annyira kiszámítható a Def-ünk. Engednek négy-öt jó drive-ot (eljutnak a RZ-ba), ebből lesz két TD meg az apró, 20-25 pont. Amiben komoly változatosságot mutatnak, ennek a 4-5 drive-nak az időbeni eloszlása. Tegnap is újítottak, hármat az első negyedben engedtek. (A szívbaj kerülgetett.) Szvsz a harmadik végén a 4th&1-nél volt a fordulópont, örüljünk, hogy Fox az FG-t választotta.
Ha valami rendben van ennél a csapatnál, az a mentális állapot.
Még el sem kezdődik egy meccs, de a Pats máris TD kényszerben tartja az ellenfelét. Ez a csapat - többek között - erről szól. S egy ilyen meccs után már két TD-s kényszerben érezheti magát a túloldal.
Carter hiánya engem is nagyon aggaszt. Talán Ellis, Moore, Anderson pótolni tudja. Tegnap Anderson nagyon szépen megtette.
(Tebow mínusz nagyon sok yard-os sack-je minden idők 2. legnagyobb veszteségű sack-je volt! TT szeret csúcsokat döntögetni. 😊 )
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Irdatlan durva pontgyártásban a Pats az alapszakaszban: az elmúlt 19 alapszakasz mecsen (tavaly és idén) 16-szor 30+ felett zárt... 19 meccsből hozott is ezzel 16-ot (a kakukktojások a Bills elleni 31 pontszerzéses vereség, és a Dallas elleni 20 pontszerzéses győzelem).Azért, a védelem ide vagy oda, baromi jó érzés ezekre a meccsekre visszagondolni, nagy időszak ez a Pats históriájában.
Nem vitatom, igaza van a DoM-féle, Tőle már-már örökös kesergésnek, hogy egy minimális ésszerűség lenne a D#-ben, akkor még jobb lehetne a Pats, ellenben én így is nagyon élvezem.