New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Tök igaza van Wyatt-nek, hogy nagyon könnyű volt a sorsulásunk, és nem "mérettünk meg" igazán az alapszakasz során (illetve a Steelers és a SD ellen talán). Ugyanakkor nem vagyok biztos benne, hogy gyengébb a csapat, mint tavaly volt, amikor rommá vertük az összes PO elődöntőst (jó, a GB kivétel, Rodgers nem játszott).
A WR állomány maradt, a TE-ek fejlődtek, a támadófal kicsit inkonzisztensebben játszik, de papíron a center poszttól eltekintve erősebb (bár Connoly szerintem >= Coppen), a RB corps fejlődött Ridley-vel (és talán Veerennel), Brady meg ugyanúgy játszik, csak idén pár felperdült labda az ellenfélhez pattant.
A védelem meg annyival volt jobb tavaly, hogy több labdát szerzett a secondary, de emlékeim szerint a yardokat nyaltuk ugyanúgy. Összességében a RZ védelem talán jobb is, pass rush is kezdett kialakulni (bár Carter sérülése lehet megölte ezt a trendet), míg a sec határozottan gyengébb.
Szó ami szó, én nem látom, hogy a mostani csapat sokkal gyengébb lenne, mint a tavalyi, inkább ugyanaz a szint. Tavaly a támadók kevesebbet hibáztak ("szerencsésebbek voltak"), és a védők több labdát szereztek, ezért voltak a komolyabb eredménybeli különbségek. Persze a PO eredményt is tudjuk...

Más: többen írjátok, hogy telhetetlenek vagyunk, meg örülni kell a divízió győzelemnek is, meg a cél a rájátszás/PO meccs nyerés. Nekem más a véleményem. Van/volt kb. 15 év, mikor a kedvenc csapatunknál játszik a NFL történetének egyik legjobb irányítója, és NFL történetének egyik legjobb edzőjének irányítása alatt. Ebben a tizenöt évből még van 3-4 hátra. Ezek után valószínüleg sokunk életében nem lesz még egyszer ilyen együttállás a Patriotsnál. Azt gondolom, hogy minden év, amikor nem nyerünk SB-t, vagy legalább nem jutunk be, csalódás. Ha majd Mallett irányít, vagy Jack del Rio lesz az edző, akkor örülünk a kis sikereknek. De addig minden év kudarc a Lombardi trófea nélkül.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
The New England Patriots announced today that DE Andre Carter has been placed on injured reserve with a leg injury. 😕

In addition, the Patriots signed DL Cedric McKinley to the practice squad.

McKinley, 24, was originally signed by the Minnesota Vikings as a rookie free agent out of Minnesota on May 4, 2010 but was released prior to the start of training camp. He was re-signed by Minnesota on July 31, 2011 and has spent part of the 2011 season on the Vikings’ practice squad.
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Wyatt,
visszatérve az eredeti gondolatodhoz. (Btw szerintem semmi pesszimizmus nem volt benne.) Egyetértünk, idén kevesebb prémium ellenféllel kellett játszanunk. A fő okot azonban abban látom, hogy sokkal kevesebb lett a prémium csapat. Az AFC-ben talán nincs egy se, amelyikre bármiféle viszonyítás nélkül (pillanatnyi forma, valamelyik csapatrész gyengesége, nehezen magyarázható vereség(ek) stb.) rá lehetne mondani. Csak erős, éppen erős csapatok vannak. (Az NFC-ben a GB és némi fenntartással a NO és a SF prémium minőség.)
Így viszont a tavalyi teljesítményhez képest vereség oldalról csak annyi változás van, hogy a Jets helyett kikaptunk az akkor bivalyerős Bills-től, a Browns helyett a konferencia egyik legerősebb csapatától (Steelers), illetve a liga egyik - szerintem - legerősebb csoportját nem sikerült kisöpörnünk.
Valahol annyiban látom a különbséget az általános minőségben, hogy tavaly a Colts ellen vívtunk max. médiahype-os meccset, idén pedig a Broncos ellen. Tavaly a PO-ba jutott 11 csapat közül játszottunk hattal (6-1) a maximálisan lehetséges nyolcból. Idén ez nem lesz több négynél (eddig 1-1,és lehet 1-2 a vége), s ehhez kell a Jets is. (Kell a túrót! 😊 )
Szóval, legfeljebb annyival gyengébb az idei csapat a tavalyinál, mint amennyit a mérlegünk is mutat. Viszont a PO-ban nem látok most olyan csapatot, amelyikkel szemben egyértelműen az átlagosnál kisebb esélyünk lenne. A Steelers-nek velünk szemben idén már megvolt a karácsonya, (s idegenben idén sokkal gyengébbek, mint a paradicsomos kertjükben. Nem véletlenül dobtak be mindent ma hajnalban a 1. seed-ért), a Ravens-t még a saját szurkolóik sem ismerik ki (viszont az a védelem ránk tudja zúdítani a nemezist!), a Jets most még gyengébbnek tűnik a tavalyi alapszakasznál (sajnos ez nem jelent túl sokat a PO-ra), a Texans 3. QB-val verhetőnek tűnik, a Chargers meg csak nem jut be 😊 . A mi védelmünk meg olyan, amilyen. Egy dolgot nagyon tud, labdát szerezni. A PO-ra esélyes AFC Off-ek meg idén meglepően jók labdaeladásban.
A mi Off-ünk pedig jobb állapotban van, mint tavaly ilyenkor. Hernandez egészséges, Branch-et könnyebb lenne pótolni szükség esetén. A futójátékunkban több a potenciál, Ridley vasárnap már jól hozta az elvárt szerepét, ez a hármas jobb a tavalyinál. Az OL pedig minden sérülés ellenére nekem stabilabbnak tűnik, most már hetek óta játszik jól erős pass rush ellen.
Nem vagyunk olyan egyértelmű első számú kiemeltek a játékunk alapján mint tavaly, de nem lépett igazából senki a helyünkre.

Örülök Helmut meglátásának! Ő érzésem szerint olyan szemüvegen keresztül nézi és látja a focit, amelyikkel a (hosszú távú) lényeget pontosan képes felismerni.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Na én is most egy picit belevesztem itt a dolgokba, de Wyatt pártjára kell állnom mert a sorsolás igenis közrejátszott abban hogy igy állunk idén, de ettől még mindenki optimista és boldog hogy 11-3 a mérleg, és szerintem semmit sem veszt az értékéből az AFC első helyünk attól hogy ''gyenge '' ( az NFL ben nem igazán lehet ezzel a jelzővel illetni egy csapatot sem) csapatokkal sorsoltak bennünket össze idén. 11-3 az 11-3!!!!
Na de különben házon belül nem kellene veszekedni 😊 Vitatkozni lehet, de ne marjuk egymást úgy, hogy ez átforduljon veszekedésbe mert alapvetően mind ugyanazért szoritunk és ugyanannak örülünk 😊 😊 😊
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
[Hát ezt most elintézhetném egy kurva nagy LOL-lal, és hogy nem bazzeg, én nem követem évek óta a ligát, fogalmam nincs a sorsolásról 😀
A lényeg értelmezése ordas nagy egyes, ülj le 😊Wyatt
Na ez LOL. Ha meg évek óta követed a ligát, akkor miért írsz ennyire egyoldalú, a tényekre egyáltán tekintettel nem levő hozzászólást? Ilyen tudatlanságot jóformán az NFL-lel most ismerkedők írnak.

Lényeg... A tények ferdítése (csapatnevek egybeömlesztése, amit Te akként tüntettél fel, hogy milyen szerencsés, hogy nem ilyen sorsolásunk) az nem lényeg?never_the_answer
Alapvetően nem értem, hogy mi a problémád. Vagy miből gondolod hogy az amit írt, bármiféle demagóg tartalommal bír?
több mint 14 éve
manuszka86 New England Patriots 2 608 — Patriots fan
Az biztos hogy az elemzői munka sokat javult meccs közben az elmúlt szezonokhoz képest, és végre tud reagálni az edzői stáb a változásokra. Az már más kérdés hogy a jelenlegi D egy vicc, és a PO-ban nem tőlük kell várni hogy megnyerjék a meccseket, és az az érzésem hogy idén jó lesz az O a PO-ban és így talán hosszabb menetelés várható.

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Wyatt amúgy szerintem is túlaggódod egy kicsit!
Lehet, hogy bizonyos paraméterek alapján nem jobb ez a csapat, mint a tavalyi, de "bölcsebb", és szerintem harcedzettebb! Szerintem idén sokáig meneteltek. Megindokolni nem tudom, talán csak annyit tudok mondani, hogy sok tekintetben átalakult a játékotok, és sokkal jobban alkalmazkodtok a "nem várt körülményekhez", mint tavaly, vagy azelőtt! Persze benne van, hogy valamelyik örök mumus PO roadwarrior jön és legyőz Titeket, de ez mindig benne van a pakliban!Helmut Zimmer
Én örülök majd legjobban neki, ha végigmegyünk 😊 Én már abszolút nem aggódok, nálam kb a főcsoportdöntő a cél idén, minden győzelem ajándék lesz 😊 Én csupán lehetséges okot írtam a mérlegre 😊 Ettől még a Chargerst nem biztos, hogy szeretném ellenfélnek az elődöntőben 😀

Köszi Gyurma 😊

több mint 14 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Wyatt amúgy szerintem is túlaggódod egy kicsit!
Lehet, hogy bizonyos paraméterek alapján nem jobb ez a csapat, mint a tavalyi, de "bölcsebb", és szerintem harcedzettebb! Szerintem idén sokáig meneteltek. Megindokolni nem tudom, talán csak annyit tudok mondani, hogy sok tekintetben átalakult a játékotok, és sokkal jobban alkalmazkodtok a "nem várt körülményekhez", mint tavaly, vagy azelőtt! Persze benne van, hogy valamelyik örök mumus PO roadwarrior jön és legyőz Titeket, de ez mindig benne van a pakliban!
több mint 14 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 603 — zászló zászló szív
[Hát ezt most elintézhetném egy kurva nagy LOL-lal, és hogy nem bazzeg, én nem követem évek óta a ligát, fogalmam nincs a sorsolásról 😀
A lényeg értelmezése ordas nagy egyes, ülj le 😊Wyatt
Na ez LOL. Ha meg évek óta követed a ligát, akkor miért írsz ennyire egyoldalú, a tényekre egyáltán tekintettel nem levő hozzászólást? Ilyen tudatlanságot jóformán az NFL-lel most ismerkedők írnak.

Lényeg... A tények ferdítése (csapatnevek egybeömlesztése, amit Te akként tüntettél fel, hogy milyen szerencsés, hogy nem ilyen sorsolásunk) az nem lényeg?never_the_answer
Muszáj belepofáznom, mert korábban említettél minket is: nettó baromság, amit írsz, és Wyattnek tök igaza van. Nagyon egyszerű sorsolást kapott idén a Pats (többnyire magán kívüli okokból), a kutya nem gondolta volna az idény előtt, hogy az NFC West ennyire (nincs rá jobb szó) fura lesz. Igazán idén jó csapatot nem sokat vertetek meg (a Jets nem az igazi az idén, Ryan éra első éve talán, amikor minden kategóriában több yardot nyelnek, mint visznek, és még így top 10-es D van 😊 ).

Igazából arra utalt Wyatt, hogy tényleg könnyű meccseitek voltak, ezzel nem ferdített semmi tényt, annyit közölt, hogy nem lehet felmérni, hogy mennyire erős a csapat vagy mennyire sem, mivel nem mutattátok meg, hogy mit tudtok erős csapat ellen, illetve igen: kikaptatok a Steelerstől, meg a Giantstől.

Értem mire gondoltál arra, hogy a Saints kikapott a Ramstől, de megint nettó baromság, amit írsz, hiszen nem lehet összehasonlítani azt, hogy rövidzárlat miatt botlott egyet gyenge csapat ellen a Saints, a Pats meg nem. Ez így hülyeség, és semmi köze semmilyen sportfelfogáshoz. Attól nem lesz jó egy csapat, hogy megveri az összes gyenge ellenfelet, de kikap egy erősebbtől, és attól sem rossz egy csapat, hogy kikap egy gyengébbtől. Emlékeztetlek a kis példádra: miután kikaptatok a Giantstől, rá egy hétre gyalultuk le őket. Annak amit te írsz, köze nincs a valósághoz, Wyatt csak aggodalmát fejezte ki, hogy mi lesz a PO-ban, ahol esetleg az AFC komolyabb csapatai ellen is meg kell mutatni, mit tudtok.

Wyatt arra akart utalni, hogy örülni kell ennek az ellenfél felhozatalnak, hiszen az elmúlt évek leggyengébb Pats-e ez, és ebben, lássuk be, tök igaza van. Arra utalt, ha más sorsolást kap ez a csapat, akkor lehet nem állna ilyen jól. És ebbe nem igazán értem, hogy mi a ferdítés. Azt gondolni, hogy azért játszik a csapat így, mert évek óta tudja, hogy nem a Saints vagy a Packers lesz az ellenfél, hát finoman szólva baromság.

több mint 14 éve
Ember, nem tudok veled mit kezdeni, de komolyan. Érthetetlen a 11–3 egy ilyen védelemmel, leírom, hogy nagyban köszönhető, hogy a liga legerősebb csapatai nem kerültek az utunkba (még fel is sorolom, hogy ki mindenki ellen romolhatott volna a teljesítmény, ha esetleg másik divíziót kapunk, vagy nincs sérülés, etc), ezek után idehányod ezt a hülyeséget. Igenis kurva könnyű volt ez a sorsolás, ha egy NFC és egy AFC Northot kapunk idén, és játszik PM, meg egy decemberi Chargers jön, akkor nyilván nincs 11–3. Ennyi volt a lényege nem több. Ha neked ebből az jön le, hogy nem is játszhattunk volna egyszerre (btw ezt sem értem miből veszed, hogy nem tudom...) mondjuk a 49ersszel és a Packersszel, mert nem egy divízióban vannak, és demagógnak tartod (mivan??? 😀), hogy leírtam, hogy a jó eredményhez nagyban hozzájárult, hogy ilyen csapatok ellen idén nem kellett játszani, akkor csak sajnálni tudlak, hogy nem érted 😀 Senki nem mondta, hogy nem szép a mérleg, nem örül neki, hogy valszeg meglesz a hazai pálya az összes hátralévő mérkőzésünkön (az SB-ig persze), vagy, hogy nem azt kell megverni aki, és amikor jön. Az volt a kiindulás, hogy érthetetlen a mérleg, én meg leírtam, hogy miért nem olyan kiugró. Innentől sajnállakWyatt
1. Számold össze, hány "ha"-val kezdődő és egyéb feltételes mondatot írtál.
2. Nézd meg, kérlek, hogy az NFC melyik dívizójával, melyik évben játszunk - amit eléggé könnyű ténynek venni, ez az egyetlen faktor, ami állandó a sorsolásunkban.
3. Tegyél pontot az utolsó mondatod végére.never_the_answer
Pedig mindig elhatározom, hogy nem foglalkozom az értetlen emberekkel, mert úgysem képesek felfogni semmit. Rendben, hidd azt, hogy nem tudom, hogy évente egy NFC-s divízióval játszunk csak, hidd azt, hogy kurva erős a sorsolásunk, ne értsd meg (mi a fasznak is...), hogy mindössze azokat a csapatokat írtam le, akik ellen megszenvedhettünk volna, de szerencsére számunkra jól alakultak a dolgok, higgy amit akarsz, úgysem értesz meg semmit. A pontot meg majd én eldöntöm, rakok-e 😀 Amúgy nem tudom ki szomorkodik, mivel még mindig csak egy magyarázat volt egy felvetésre, ezen nem megsértődni kell, meg belém állni a hülyeségeiddel 😊
Ja, és légy nyugodt, ha ellenünk valaki rossz formában lesz a rájátszásban és nyerünk, sem fog érdekelni, csak örülök majd a győzelemnek 😉 Ettől függetlenül még nem kell csukott szemmel járkálni

több mint 14 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
Öröm és boldogság, de halkan megjegyzem, hogy 90% így, hogy vagy a Jets vagy a Steelers jön majd hozzánk, ha másodikok lennénk/lettünk volna akkor lett volna esély a Texans/Broncos duóra
Nyilván azt kell megverni akivel játszunk, de azért annyira nem könnyítettünk a helyzetünkön 😀zolika26
Big Bennel ilyen állapotban, hogy lépni sem tud azért nem olyan veszélyes a Steelers, a Jets meg simán lemaradhat a szabadkártyáról. A lényeg, hogy jó eséllyel megvan a bye. A többi majdnem mindegy. Csak a támadók fogjanak ki jó napot, aztán hajrá.DoM
mire összefuthatnánk a steelers-sel az még min. 4 hét addigra meggyógyulhat. Persze nem tudom mennyire komoly a sérülése

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Öröm és boldogság, de halkan megjegyzem, hogy 90% így, hogy vagy a Jets vagy a Steelers jön majd hozzánk, ha másodikok lennénk/lettünk volna akkor lett volna esély a Texans/Broncos duóra
Nyilván azt kell megverni akivel játszunk, de azért annyira nem könnyítettünk a helyzetünkön 😀zolika26
Big Bennel ilyen állapotban, hogy lépni sem tud azért nem olyan veszélyes a Steelers, a Jets meg simán lemaradhat a szabadkártyáról. A lényeg, hogy jó eséllyel megvan a bye. A többi majdnem mindegy. Csak a támadók fogjanak ki jó napot, aztán hajrá.DoM
Azért egy hónap alatt csak rendbe jön, ha meg kiesik a Jets akkor jön a Chargers? most megnyugtattál 😀
De az utolsó mondat a lényeg! 😊zolika26
Bengals is jöhet a Chargers helyett.
több mint 14 éve
Ember, nem tudok veled mit kezdeni, de komolyan. Érthetetlen a 11–3 egy ilyen védelemmel, leírom, hogy nagyban köszönhető, hogy a liga legerősebb csapatai nem kerültek az utunkba (még fel is sorolom, hogy ki mindenki ellen romolhatott volna a teljesítmény, ha esetleg másik divíziót kapunk, vagy nincs sérülés, etc), ezek után idehányod ezt a hülyeséget. Igenis kurva könnyű volt ez a sorsolás, ha egy NFC és egy AFC Northot kapunk idén, és játszik PM, meg egy decemberi Chargers jön, akkor nyilván nincs 11–3. Ennyi volt a lényege nem több. Ha neked ebből az jön le, hogy nem is játszhattunk volna egyszerre (btw ezt sem értem miből veszed, hogy nem tudom...) mondjuk a 49ersszel és a Packersszel, mert nem egy divízióban vannak, és demagógnak tartod (mivan??? 😀), hogy leírtam, hogy a jó eredményhez nagyban hozzájárult, hogy ilyen csapatok ellen idén nem kellett játszani, akkor csak sajnálni tudlak, hogy nem érted 😀 Senki nem mondta, hogy nem szép a mérleg, nem örül neki, hogy valszeg meglesz a hazai pálya az összes hátralévő mérkőzésünkön (az SB-ig persze), vagy, hogy nem azt kell megverni aki, és amikor jön. Az volt a kiindulás, hogy érthetetlen a mérleg, én meg leírtam, hogy miért nem olyan kiugró. Innentől sajnállak

több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Azért egy hónap alatt csak rendbe jön, ha meg kiesik a Jets akkor jön a Chargers? most megnyugtattál 😀
De az utolsó mondat a lényeg! 😊

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Big Bennel ilyen állapotban, hogy lépni sem tud azért nem olyan veszélyes a Steelers, a Jets meg simán lemaradhat a szabadkártyáról. A lényeg, hogy jó eséllyel megvan a bye. A többi majdnem mindegy. Csak a támadók fogjanak ki jó napot, aztán hajrá.
több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Nyilván azt kell megverni akivel játszunk, de azért annyira nem könnyítettünk a helyzetünkön 😀

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Hát nem gondoltam volna szombaton, hogy rajtunk kívül mind3 riválisunk kikap, de végülis nagyon örülök neki. Vezetjük az AFCt :cool:
Innentől a két hazai meccset be kell húzni és akkor én már boldog leszek.
több mint 14 éve
Persze, szép ez a mérleg, csak idén nincs Colts, nem játszottunk a Texansszal amikor volt még közepes irányítójuk legalább (még, ha annyira akkor sem tartottam volna tőlük), nem játszottunk a Ravensszel sem, a Steelersszel igen, de az olyan is volt, a Westben a KC-nek sem volt legalább alapszinten NFL-játékra képes irányítója (meg a fél csapata), a San Diegót mondjuk megvertük, ráadásul akkor még nem is voltak olyan rosszak, mondjuk most szerintem ebben a formában nem felénk billenne a mérleg nyelve, ha csak az erőt nézzük (amúgy ellúzerkednék). A Jetset oda-vissza vertük, az szép még, meg a Dallas legyűrése, és a Philly detronizálása is, de nem volt Packers, Lions (tőlük spec nem tartanék), a pár héttel ezelőtti Bears, nem volt a Saints, sem a Falcons, de még a 49ers sem 😊 Én mondjuk nem szomorkodom, hogy 1. helyen állunk, de a PO-ban sokkal komolyabb erőt képviselő csapatok jönnek majd, szal egyelőre nem gyújtok örömtüzeketWyatt
Hát... ennyi demagógiát egy helyütt... Tudod Te egyáltalán hogyan megy a sorsolás NFL-ben, és milyen csapatokkal játszhatunk egyáltalán, különösen az NFC-ből? Évekre előre tudjuk, hogy épp melyik divízió ellen játszunk, ezért a GB, DET, ATL, CHI, NO, PHI, DAL, SF egy gondolatmenetben több mint baromság felsorolni. Az, hogy most az előző évekbeli mérlege miatt nem volt HOU, meg BAL az ellenfelek között, hát akkor nem volt; és kit érdekel? AZ IND meg nem csak nekünk, hanem másnak is viszonylag könnyű győzelem volt, ez egyáltalán nem mérvadó, hogy "jaj, a Colts idén milyen gyönge".

És mi van akkor, hogyha épp rossz formában sodorta elénk a sorsolás a legyőzötteket? Kit érdekel? Meg kell oldani azt a meccset, mentálisan és fizikálisan, mert egy-két hiba, és vesztünk. Lásd pl. NO veresége az STL-től. Gondoltad volna? Nem. Hozta a meccset az NO? Nem. Nekünk azért a második legtöbb W ott figyel mindegyik mellett. Az, hogy hozzuk a W-ket viszonlag szép sorban, igenis, komoly fegyvertény.

Miből tudod azt, hogy nem épp rossz formába keveredik elénk az általad szimplán "sokkal komolyabb erőt képviselő csapatok" a PO-ban majd a leendő ellenfelünk? Miért nem számolsz ezzel az eshetőségekkel? Miért kell irdatlan pesszimista jövőt festeni 2. legtöbb szerzett győzelem mellet? Szerintem csapat igenis egyben van, utolsó lehelletéig küzd, aztán, ha kiesik, no majd akkor leszek szomorú. Most nem. Én most inkább örülök.never_the_answer
Hát ezt most elintézhetném egy kurva nagy LOL-lal, és hogy nem bazzeg, én nem követem évek óta a ligát, fogalmam nincs a sorsolásról 😀
A lényeg értelmezése ordas nagy egyes, ülj le 😊

több mint 14 éve
Nem arra gondoltam hogy gyújtsunk örömtüzeket, de szerintem sokat nem kell azzal foglalkozni hogy kinek minek és hogy milyen körülménynek köszönhető ez a 11-3, lényeg hogy ez 11-3 és ezzel most az AFC első helyén állunk. Nem vitatom hogy a Ravens a Steelers és talán a Chargers is sokkal komplettebb csapat mint a miénk, de egyenlőre ne ezzel foglalkozzunk hanem örüljünk annak ami van 😊 Én speciel ahogy azt tegnap is kifejtettem, már a csoportgyőzelmet óriási sikernek könyvelem el tekintve az összes tényezőt, sérülést, játékerőt stb, az meg hogy elsők vagyunk a konferenciában már már hihetetlen és amondó vagyok élvezzük ki amig lehet 😊 ( reméljük nem ügyetlenkedjük el az utolsó két hazai nyerhető meccset az alapszakasz végéig ), és utána foglalkozzunk a rájátszással 😊 Na meg a home field még egy extra ok lenne az örömre és a büszkeségre 😊gravedigger
Ja nem is erről van szó, nyerjük meg az utolsó két mérkőzést, aztán a rájátszásban nyomjuk amíg bírjuk, minél tovább jutunk, annál jobban örülök majd 😊 Csak sokan nem értették, hogy lehet pont ez a gyenge csapat (korábbi Patsekhez képest) 11–3-mal 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem arra gondoltam hogy gyújtsunk örömtüzeket, de szerintem sokat nem kell azzal foglalkozni hogy kinek minek és hogy milyen körülménynek köszönhető ez a 11-3, lényeg hogy ez 11-3 és ezzel most az AFC első helyén állunk. Nem vitatom hogy a Ravens a Steelers és talán a Chargers is sokkal komplettebb csapat mint a miénk, de egyenlőre ne ezzel foglalkozzunk hanem örüljünk annak ami van 😊 Én speciel ahogy azt tegnap is kifejtettem, már a csoportgyőzelmet óriási sikernek könyvelem el tekintve az összes tényezőt, sérülést, játékerőt stb, az meg hogy elsők vagyunk a konferenciában már már hihetetlen és amondó vagyok élvezzük ki amig lehet 😊 ( reméljük nem ügyetlenkedjük el az utolsó két hazai nyerhető meccset az alapszakasz végéig ), és utána foglalkozzunk a rájátszással 😊 Na meg a home field még egy extra ok lenne az örömre és a büszkeségre 😊
több mint 14 éve
Persze, szép ez a mérleg, csak idén nincs Colts, nem játszottunk a Texansszal amikor volt még közepes irányítójuk legalább (még, ha annyira akkor sem tartottam volna tőlük), nem játszottunk a Ravensszel sem, a Steelersszel igen, de az olyan is volt, a Westben a KC-nek sem volt legalább alapszinten NFL-játékra képes irányítója (meg a fél csapata), a San Diegót mondjuk megvertük, ráadásul akkor még nem is voltak olyan rosszak, mondjuk most szerintem ebben a formában nem felénk billenne a mérleg nyelve, ha csak az erőt nézzük (amúgy ellúzerkednék). A Jetset oda-vissza vertük, az szép még, meg a Dallas legyűrése, és a Philly detronizálása is, de nem volt Packers, Lions (tőlük spec nem tartanék), a pár héttel ezelőtti Bears, nem volt a Saints, sem a Falcons, de még a 49ers sem 😊 Én mondjuk nem szomorkodom, hogy 1. helyen állunk, de a PO-ban sokkal komolyabb erőt képviselő csapatok jönnek majd, szal egyelőre nem gyújtok örömtüzeket

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Na én most ébredezem a tegnap esti meccs után és nem találok szavakat 😊 Először is azért köszönjük meg a Frisconak ezt a győzelmet, másik oldalról meg majd most kiderül hogy ki hány kilós a csapatban, teljesen a saját kezünkben van a sorsunk, két olyan meccs jön otthon amit kötelező hozni, de ha ezek közül bukunk valamit akkor hihetetlenül csalódott leszek. Csak a játékosokon múlik hogy megkimélik e magukat mostmár az utazástól, mert innentől kezdve akár a Super Bowl-ig ( ha eljutunk esetleg )játszhatunk otthon 😊 Meglátjuk, minden esetre nagy érdeklődéssel várom a dolgok további alakulását és remélem nem engedjük hogy kicsússzon a kezünkből ez az AFC első hely 😊 Hajrá !!!
több mint 14 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
Én is épp azon gondolkodtam, hogy mióta én Pats-fan vagyok, és követem a csapat körüli dolgokat, messze ez a leggyengébb védelem, és a támadás is volt már jobb, mégis 11-3-mal állunk. És ha azt a 3 vereséget megnézzük, a Bills ellen egy már megnyert meccset hülyéskedtünk el, a Giants ellen 1 percet kellett volna kibírnunk, egyedül a Steelers meccs volt az, ahol messze voltunk a győzelemnek a lehetőségétől is. Mindezek ellenére mégis félelmeim vannak a play offot nézve, mert ki tudja, hogy ott összejön-e egy-egy ilyen big play a védelemtől. Jobban örülnék egy stabil, megbízható játéknak, de most ennyi van. Egyszerűen csodálkozom, hogy a miénk lehet az 1. hely az alapszakasz után.

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 14 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Viszont legalább vezetjük az AFC-tWyatt
Hihetetlen, h idén - a védelem miatt - sztem az utóbbi évek leggyengébb csapatával rendelkezünk. Ettől függetlenül a 15 fordulóban az AFC első helyére kerülünk 11-3-mas mérleggel úgy, h kizárólag saját magunktól függ, h megtartjuk-e ezt a pozíciót.

Emellett persze nagyon örültem az MNF alakulásának, nagyon jól jött nekünk ez az eredmény....meg tulajdonképpen az egész forduló :cool:
több mint 14 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 344 — Patriots fan
Rohadás pedig nagyon tetszett Carter játéka!
Na akkor jöhet a hibrid 3-4-4-2-1-8-2-3-4-5-6-2-??? 😂

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich