New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Eddig sem voltak gyengék és most CJ-nek még több helye lesz futkározni.gdavidAz első hisztiig minden rendben lesz.
Aztán kevés lesz a passz, hülye az edző, vak a szurkoló vagy akármi.
Százszor inkább Britt.
több mint 14 éve
wes
29
Merriman amúgy meg Bills, azért sok sikert neki, csak ne ellenünkWyattAmilyen szerencsénk van pont ellünk tér vissza csúcsformába, de ne legyen igazam.
AMugy remélem összejön neki az ujrakezdés.
több mint 14 éve
Eddig sem voltak gyengék és most CJ-nek még több helye lesz futkározni.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
Azt ne felejtsük el azért, hogy Connolly egyáltalán nem volt ilyen jó RG-ként, mint most. A szakik szerint az sokkal nehezebb poszt, mint a LG.Sérülés esetén más a leányzó fekvése 😀 De ha Neal is és Connolly is egészséges akkor nálam tuti nem lenne Mankins kezdő.FViktor93Hát én nagyot csalódnék BBben ha most betenné Mankinst a kezdőbe. Connolly a belét kidolgozza edzéseken és még jól is játszik. Nem indokolt szerintem, hogy Mankins a kezdőbe kerüljön.FViktor93Neal az utóbbi 3 szezonban 31 alapszakaszmeccsen lépett pályára mint RG, tehát lassan vége a szezonjának. 😊 Ha Connolly bevethető lenne ezen a poszton is, megoldódna ez a kérdés.???El Bandi
Egyébként leigazoltuk a PS-ba az általam valaha látott egyik leggyengébb QB-t, Jonathan Cromptont. 😀
több mint 14 éve
Hogy ez működjön is, akkor LG is kéne, mert Mankins sanszos, hogy nem lesz patrióta jövőre.Hát én nagyot csalódnék BBben ha most betenné Mankinst a kezdőbe. Connolly a belét kidolgozza edzéseken és még jól is játszik. Nem indokolt szerintem, hogy Mankins a kezdőbe kerüljön.FViktor93Neal az utóbbi 3 szezonban 31 alapszakaszmeccsen lépett pályára mint RG, tehát lassan vége a szezonjának. 😊 Ha Connolly bevethető lenne ezen a poszton is, megoldódna ez a kérdés.???El Bandi
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Sérülés esetén más a leányzó fekvése 😀 De ha Neal is és Connolly is egészséges akkor nálam tuti nem lenne Mankins kezdő.Hát én nagyot csalódnék BBben ha most betenné Mankinst a kezdőbe. Connolly a belét kidolgozza edzéseken és még jól is játszik. Nem indokolt szerintem, hogy Mankins a kezdőbe kerüljön.FViktor93Neal az utóbbi 3 szezonban 31 alapszakaszmeccsen lépett pályára mint RG, tehát lassan vége a szezonjának. 😊 Ha Connolly bevethető lenne ezen a poszton is, megoldódna ez a kérdés.???El Bandi
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hát én nagyot csalódnék BBben ha most betenné Mankinst a kezdőbe. Connolly a belét kidolgozza edzéseken és még jól is játszik. Nem indokolt szerintem, hogy Mankins a kezdőbe kerüljön.FViktor93Neal az utóbbi 3 szezonban 31 alapszakaszmeccsen lépett pályára mint RG, tehát lassan vége a szezonjának. 😊 Ha Connolly bevethető lenne ezen a poszton is, megoldódna ez a kérdés.???
több mint 14 éve
Szerintem már a héten játszik. Múlt héten is edzett, de limitált volt.
több mint 14 éve
szaba
10 547
Chung-al mivan? Nem akarom még1szer benézni fantaziban.
több mint 14 éve
Persze. Egy csapat, egyszerre csak egy embert szedhet fel. Viszont ha felszedett valakit, újra beállhat a sor végére, és ha éppen senkinek nem kell akit még kiszemelt magának, akkor viheti.
több mint 14 éve
24h-n belül, ha jól tudom. Moss esetében ez azt jelenti, hogy ma este 21h-kor megnézik, kik akarják felszedni waiverről és amelyik csapat a legrosszabb helyen áll idén ezen csapatok közül az viheti. Ugyanez van Merrimannal is (csak nála nem tudom mikor lett hivatalos a waive), annyi kiegészítéssel, hogy emlékszem vmi olyasmire, hogyha egy csapat az adott héten már hozott vkit waiverről, akkor egy esetleges második ember esetén már ők az utolsók a listán.Bejelentkezik, akinek kell. Aki lejjebb van a listán, az viheti.GRAFIKöszönöm!Tibi86
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Bejelentkezik, akinek kell. Aki lejjebb van a listán, az viheti.GRAFIKöszönöm!
több mint 14 éve
Bejelentkezik, akinek kell. Aki lejjebb van a listán, az viheti.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok! nem nagyon látom át ezt a waiver listát! adott ügye a csapatok sorrendje, de h mennek végig rajta? a csapatokat felhívják, h kell v nem kell? v a csapatok sorrendben hívhatják Randy-t ? mi itt az eljárás? 😊
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
csak rá kéne nézni Merrimanre, bírja-e egészségesen 😊Nem lenne rossz elhozni, de tuti nem marad meg a waiveren míg hozzánk kerül.
bár Schefter szerint delfingyanús 😛Wyatt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
csak rá kéne nézni Merrimanre, bírja-e egészségesen 😊ő is waiveren van nem? akkor ott is 32.ek vagyunk, ill 31.
bár Schefter szerint delfingyanús 😛Wyatt
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
csak rá kéne nézni Merrimanre, bírja-e egészségesen 😊bár Schefter szerint delfingyanús 😛
több mint 14 éve
Tudtommal két hétig még lehetünk 54-en.Mankins visszatérte kapcsán két kérdés:A második kérdés engem is érdekelne, hogy ki lesz akit kitesznek.
- Vajon mennyit edzhetett, milyen állapotban van?
- Kit fognak kitenni, hogy beférjen az 53-ba?
Főleg ez utóbbi kérdés lehet fájdalmas.
Igaz, hogy nagy játékos, de egy olyat kell kitenni, aki esetleg sokkal kevésbé tehetséges, de kb. március óta kidolgozta a belét, hogy ott lehessen a keretben...Sinisa
Egyébként csinálhatja vele a csapat, hogy köszöni szépen de nem kell neki itt játszani?
(Persze tudom, hogy a tudása miatt nem valoszínű, csak elmélkedésként.)wes
több mint 14 éve
Nem az INT volt randomnak sorolva. Hanem az INT visszahordás.Egy INT-t pl. nézhetünk úgy is, hogy szarul donta a QB, béna volt a WR, de lehetett szemfüles a CB GRAFIEgy biztos, a McC pick vasárnap tuti hogy ez utóbbi kategóriába tartozik... 😀Witchdoctor
több mint 14 éve
Egy INT-t pl. nézhetünk úgy is, hogy szarul donta a QB, béna volt a WR, de lehetett szemfüles a CB GRAFIEgy biztos, a McC pick vasárnap tuti hogy ez utóbbi kategóriába tartozik... 😀
több mint 14 éve
GhostLead
295
Szerintem Quinn Ojinnaka-t fogjuk cutolni, hogy Mankins az 53-as rosterre kerüljön!
több mint 14 éve
eladó az alábbi vadiúj Pats-es baseballsapka! az ára: 7000 ftszemélyesen Pesten vagy Győrben lehet tőlem átvenni, akit érdekel, PM-ben keressen ("All size fits all" a méretezése)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal