New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Sztyopa
306
Sok drop, fumbli 1 yardra,Brady teljesen befásult ezektől valszeg,a csapat meg szétesett már a 3.ban. Nembaj, még mindig jobban állunk mint ahogy "kellene",bár most valszeg jön még pár loss... Azért egy embert kellett volna kivenni, és az ennyire totál csőd legyen,na az valami..
Why so serious?
több mint 14 éve
Imitheking
1 883
Mintha a fogamat húzták volna. 😊 Úgy néz ki, azért marad a csapat az east elején.
több mint 14 éve
no hát ez egy rendes trap game volt 😛 Minden csapatrész botrányos volt, bár azt nem értem hogy mire készültünk egész héten kb Hillis egyedül megvert minket a maga 5.6 yardos átlagával..
De lesz ez még jobb is, kicsit vissza kell szállni a földre.
több mint 14 éve
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!" ez ma nem sikerültkilehet kapni,de nem így ahogy ma tettük.forintot nem ér a mai produkció
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Chung out :SMattMillerTalán nem is akkora baj, ha nem játszik. Ezt a Browns nélküle is verni kell. Inkább pihenjen a Steelers elleni meccsre. Oda nagyon fog kelleni.
több mint 14 éve
egy itteni fórumozó, GBR rendelte meg egy nagyobb csomaggal együtt, amit én jó hiszemben előre kifizettem... mikor megjött, mindenki meg is adta a pénzt, de ő meg eltűnt, nem gondoltam volna hogy pont egy Pats-es sapkától nem tudok megszabadulni...továbbra is eladó az alábbi vadiúj Pats-es baseballsapka! az ára: 7000 ftCsökkentsd az árat. 😉polonic
JJ Tiller
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
továbbra is eladó az alábbi vadiúj Pats-es baseballsapka! az ára: 7000 ftCsökkentsd az árat. 😉
JJ Tiller
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
továbbra is eladó az alábbi vadiúj Pats-es baseballsapka! az ára: 7000 ftszemélyesen Pesten vagy Győrben lehet tőlem átvenni, akit érdekel, PM-ben keressen ("All size fits all" a méretezése)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Nem is néztem meg a cikket, csak utólag, rögtön be kellett írni ide. 😀
több mint 14 éve
8. pedig Mankins VJ-vel karöltve...OFFde ő csak a 7. 😛
msn.com főoldalán:
Who Are Biggest Crybabies in the NFL? Favre képe van mellette. 😂polonic
Moss lett az első 😛Wyatt
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
OFFde ő csak a 7. 😛
msn.com főoldalán:
Who Are Biggest Crybabies in the NFL? Favre képe van mellette. 😂polonic
Moss lett az első 😛
több mint 14 éve
OFFmsn.com főoldalán:
Who Are Biggest Crybabies in the NFL? Favre képe van mellette. 😂
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Azért a jelenlegi 4 CB -vel a rosteren mecset játszani kicsit para nem?A 4cb kiegészitve a 4 Safetyvel sztem bőven elég a nickel+dime felállásokra.
Bár gondolom ha Mankins a pályára is visszatér, valaki az Oline-ból távozik és érkezhet egy cb a rosterre mondjuk Carter a PS-ből akár..pasztoyb
több mint 14 éve
pasztoyb
104
Azért a jelenlegi 4 CB -vel a rosteren mecset játszani kicsit para nem?Bár gondolom ha Mankins a pályára is visszatér, valaki az Oline-ból távozik és érkezhet egy cb a rosterre mondjuk Carter a PS-ből akár..
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
@ Viks, vicc Pryor büntetése, de hát most ez van, remélhetőleg visszavesznek ezekbőlettől függetlenül én bírom őket is, és Favre-ra sok mindent lehet mondani, lehet utálni bármit, na de azért egy bizonyos tiszteletet legyünk már szívesek megadni neki 😊
cb-k valóban parádésak, bár előző idényben Bodden teljesen jó volt, és idén DMc se vészes, mondjuk tényleg, lehetne erősebb is a csapatrész, de talán majd valamikor lesz olyan fogalom is a Patsnél, hogy pass rush 😊
kis múltidézésként megnéztem a Rams elleni SB-t, de jó is volt 😊
McKenzie-nek meg minél több sikert új csapatában, remélem, nagyon sokáig lesz képes játszani, meg Wheatleynek is szorítok azért, hogy ne kelljen még visszavonulnia
a Wilhite féle három pick erősebb gm game szerű, de én elviselném 😀 szerintem most egy viszonylag simább mérkőzésen 10-13 ponttal nyerünk (mondjuk 27-14-re)
több mint 14 éve
Ha egy csapat le akarja igazolja az aktív rosterre, a gyakorlócsapat "tulajdonosa" nem tehet ellene semmit. Legfeljebb a játékosban bízhatnak, hogy inkább marad valamelyest megemelt fizuért, vagy lojalitásból stbl. Így ez inkább egy stílusos lépés a Patstől. Minek szívózni, ha az eredményen úgysem tudnak változtatni.A "rendes" enyhe kifejezés... Álítólag AFC East csapathoz akar menni.lucasTyrone McKenzie kérte h engedjük el a PS-ből. Állítólag egy AFC-s csapat érdeklődik iránta elég komolyan, BB-ék megakarták adni neki az esélyt, rendes volt tőlük. "sajnos" nálunk teljesen telített a posztja.DannaSzurkolok neki megérdemelné, hogy valahol sokra vigye. Azért rossz látni, hogy a sérülések miatt a második korai körös játékosunkról kellet lemondani.FViktor93
McKenzie szempontjából meg gyakorlatilag esélytelen, hogy ebben az évtizedben beférjen a Pats LB sorába, hacsak nem lesz vmi nagy sérüléshullám, de arra meg nem nagyon lehet építeni.
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Annyira szereti a Patset, hogy szeretne évente kétszer játszani a fiúkkal 😀 Mint az edzéseken.A "rendes" enyhe kifejezés... Álítólag AFC East csapathoz akar menni.lucasTyrone McKenzie kérte h engedjük el a PS-ből. Állítólag egy AFC-s csapat érdeklődik iránta elég komolyan, BB-ék megakarták adni neki az esélyt, rendes volt tőlük. "sajnos" nálunk teljesen telített a posztja.DannaSzurkolok neki megérdemelné, hogy valahol sokra vigye. Azért rossz látni, hogy a sérülések miatt a második korai körös játékosunkról kellet lemondani.FViktor93
több mint 14 éve
A "rendes" enyhe kifejezés... Álítólag AFC East csapathoz akar menni.Tyrone McKenzie kérte h engedjük el a PS-ből. Állítólag egy AFC-s csapat érdeklődik iránta elég komolyan, BB-ék megakarták adni neki az esélyt, rendes volt tőlük. "sajnos" nálunk teljesen telített a posztja.DannaSzurkolok neki megérdemelné, hogy valahol sokra vigye. Azért rossz látni, hogy a sérülések miatt a második korai körös játékosunkról kellet lemondani.FViktor93
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 14 éve
Remélem látom még játszani. Szimpatikus az életútja.Tyrone McKenzie kérte h engedjük el a PS-ből. Állítólag egy AFC-s csapat érdeklődik iránta elég komolyan, BB-ék megakarták adni neki az esélyt, rendes volt tőlük. "sajnos" nálunk teljesen telített a posztja.DannaSzurkolok neki megérdemelné, hogy valahol sokra vigye. Azért rossz látni, hogy a sérülések miatt a második korai körös játékosunkról kellet lemondani.FViktor93
több mint 14 éve
Persze, hogy nem ugyanaz, de ha nézzük a négy draftolt CB-t, akkor Wheatley cut, Wilhite max slot, de inkább ott sem, Butler nem játszik, maradt McCourty.Jó hát a sérüléssel nem lehet mit kezdeni. Nem ugyanaz kategoria ha elküldjük Butlert mint most Weathleyt.FViktor93Hát konkrétan idegbeteg lettem volna ha elcseréltük volna Butlert. Egy második körös pickről nem kéne így lemondani 😀FViktor93Ez a mondat ma este még viccesebb lett. 😀zinedine5
Remélen nem lesz jövő év elején egy rossz meccse, mert akkor neki is vége lesz.
Lehet, hogy nem kéne erőltetni ami nem megy.
Draftoljunk inkább...várjatok még gondolkodom...még mindig...Majd szólók ha eszembe jut.
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Jó hát a sérüléssel nem lehet mit kezdeni. Nem ugyanaz kategoria ha elküldjük Butlert mint most Weathleyt.Hát konkrétan idegbeteg lettem volna ha elcseréltük volna Butlert. Egy második körös pickről nem kéne így lemondani 😀FViktor93Ez a mondat ma este még viccesebb lett. 😀zinedine5
több mint 14 éve
Hát konkrétan idegbeteg lettem volna ha elcseréltük volna Butlert. Egy második körös pickről nem kéne így lemondani 😀FViktor93Ez a mondat ma este még viccesebb lett. 😀
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Tyrone McKenzie kérte h engedjük el a PS-ből. Állítólag egy AFC-s csapat érdeklődik iránta elég komolyan, BB-ék megakarták adni neki az esélyt, rendes volt tőlük. "sajnos" nálunk teljesen telített a posztja.DannaSzurkolok neki megérdemelné, hogy valahol sokra vigye. Azért rossz látni, hogy a sérülések miatt a második korai körös játékosunkról kellet lemondani.