New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
kis off: a colts nyert, a divíziójukba mi alapján csoportelsők? nagyobb arányú győzelem?
több mint 14 éve
ha jól rémlik Dom húzta le nagyon, de azért csak nem olyan rossz ez a Dunlap gyerek se (persze nem mondom, hogy 3-4ben is így tolná, de 1+ sackje lenne azért talán 😛)

több mint 14 éve
Kétszer egymásután is ritkán kapunk ki nemhogy ez még divizió riválisok ellen legyen. 😛 A Halley üstökös is előbb jön el. 😀Ja akkor ez eszembe sem jutott 😀 ... mi is?_bbÉs mi van ha a két utolsó meccsen vesztünk, a jets meg nyer... akkor övék a divízió (a jobb divízión belüli mérleg miatt), vagy nem?... és nekünk meg nuku hazai pálya, meg első körös szünet :rolleyes:_bbIlyenekre mi nem gondolunk 😀FViktor93

több mint 14 éve
triangle
1 283
egyébként ami eszedbe sem jutott, abban igazad van 😊Ja akkor ez eszembe sem jutott 😀 ... mi is?_bbÉs mi van ha a két utolsó meccsen vesztünk, a jets meg nyer... akkor övék a divízió (a jobb divízión belüli mérleg miatt), vagy nem?... és nekünk meg nuku hazai pálya, meg első körös szünet :rolleyes:_bbIlyenekre mi nem gondolunk 😀FViktor93
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ja akkor ez eszembe sem jutott 😀 ... mi is?Ilyenekre mi nem gondolunk 😀FViktor93kikapott a Steelers a Jetstől...És mi van ha a két utolsó meccsen vesztünk, a jets meg nyer... akkor övék a divízió (a jobb divízión belüli mérleg miatt), vagy nem?... és nekünk meg nuku hazai pálya, meg első körös szünet :rolleyes:_bb
azaz ha ma este megverjük a Packers-t, akkor garantált a hazai pálya!
sok a kisebb-nagyobb sérülés (plusz Spikes eltiltás), nem jönne rosszul egy kis "tétnélküliség"... bár az elmúlt éveket elnézve max az utcsó meccset adnánk le, a 'fins ellen idegenben nem először kerülne ilyenre sor...Gyulus
több mint 14 éve
Ilyenekre mi nem gondolunk 😀kikapott a Steelers a Jetstől...És mi van ha a két utolsó meccsen vesztünk, a jets meg nyer... akkor övék a divízió (a jobb divízión belüli mérleg miatt), vagy nem?... és nekünk meg nuku hazai pálya, meg első körös szünet :rolleyes:_bb
sok a kisebb-nagyobb sérülés (plusz Spikes eltiltás), nem jönne rosszul egy kis "tétnélküliség"... bár az elmúlt éveket elnézve max az utcsó meccset adnánk le, a 'fins ellen idegenben nem először kerülne ilyenre sor...Gyulus
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
kikapott a Steelers a Jetstől...És mi van ha a két utolsó meccsen vesztünk, a jets meg nyer... akkor övék a divízió (a jobb divízión belüli mérleg miatt), vagy nem?... és nekünk meg nuku hazai pálya, meg első körös szünet :rolleyes:
több mint 14 éve
kikapott a Steelers a Jetstől...azaz ha ma este megverjük a Packers-t, akkor garantált a hazai pálya!
sok a kisebb-nagyobb sérülés (plusz Spikes eltiltás), nem jönne rosszul egy kis "tétnélküliség"... bár az elmúlt éveket elnézve max az utcsó meccset adnánk le, a 'fins ellen idegenben nem először kerülne ilyenre sor...
több mint 14 éve
Nem szoktam félreérteni értelmesen megírt mondatokat, szövegeket.te aztán megfogtad a lényegét annak amit írtam. csak éppen tévesen. szerintem semmiféle fikázódás nem volt részemről. egyrészt írtam hogy idei produktuma ami nem igazán valami fényes, nyavalygott, hogy nincs még meg a hosszabb szerződése. bajkeverésről nem írtam. az hogy mi a biztos arról annyit hogy ami megtörténik.Kíváncsi lennék, hogy elnézve Moss idei produktumát vajon elgondolkozott-e azon, hogy mi ér többet vagy mivel jut messzebbre, a csapat érdekkel vagy pedig a nyavalygással. Mert szerintem elindította magát egy elég rendes lavinán.mascheranoSzerintem Moss szereplése nálunk korrekt volt, felesleges fikázni.
Minden sportoló, minden ember foglalkozik a saját érdekeivel, életszerűtlen lenne, ha nem így tenné.
Moss se azért ment el, mert bajkeverő volt, vagy nem tudott beilleszkedni (azért ne feledd a perfect season-t), vagy a csapat kárára volt, hanem mert előbbre akart lépni, és mi semmiképp se számítottunk rá ezután a szezon után.
Az meg kimondott szerencse, hogy távoztával a Pats előnyére változott. Ennyi. Fikázni, kárörvendeni felesleges.Sobri Jóska
na mindegy vedd inkább semmisnek amit írtam ha ennyire félreértelmezel dolgokat.mascherano
Moss idei produktuma, nyavalygás, elindított lavina, furcsán nem-fikázol.
De végtére is mindegy.
Megint beírom, múlt héten bejött, szerintem a GB elleni is könyű meccs lesz, 38-13. Go Pats!
több mint 14 éve
te aztán megfogtad a lényegét annak amit írtam. csak éppen tévesen. szerintem semmiféle fikázódás nem volt részemről. egyrészt írtam hogy idei produktuma ami nem igazán valami fényes, nyavalygott, hogy nincs még meg a hosszabb szerződése. bajkeverésről nem írtam. az hogy mi a biztos arról annyit hogy ami megtörténik.Kíváncsi lennék, hogy elnézve Moss idei produktumát vajon elgondolkozott-e azon, hogy mi ér többet vagy mivel jut messzebbre, a csapat érdekkel vagy pedig a nyavalygással. Mert szerintem elindította magát egy elég rendes lavinán.mascheranoSzerintem Moss szereplése nálunk korrekt volt, felesleges fikázni.
Minden sportoló, minden ember foglalkozik a saját érdekeivel, életszerűtlen lenne, ha nem így tenné.
Moss se azért ment el, mert bajkeverő volt, vagy nem tudott beilleszkedni (azért ne feledd a perfect season-t), vagy a csapat kárára volt, hanem mert előbbre akart lépni, és mi semmiképp se számítottunk rá ezután a szezon után.
Az meg kimondott szerencse, hogy távoztával a Pats előnyére változott. Ennyi. Fikázni, kárörvendeni felesleges.Sobri Jóska
na mindegy vedd inkább semmisnek amit írtam ha ennyire félreértelmezel dolgokat.
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 14 éve
Kíváncsi lennék, hogy elnézve Moss idei produktumát vajon elgondolkozott-e azon, hogy mi ér többet vagy mivel jut messzebbre, a csapat érdekkel vagy pedig a nyavalygással. Mert szerintem elindította magát egy elég rendes lavinán.mascheranoSzerintem Moss szereplése nálunk korrekt volt, felesleges fikázni.
Az meg kimondott szerencse, hogy távoztával a Pats előnyére változott. Ennyi. Fikázni, kárörvendeni felesleges.
több mint 14 éve
Biztos tudnak valamit... 😀utálom az ilyen meccseket, amikor minden mellettünk szól. akárcsak a barnák ellen, itt is csak mi veszíthetünk, akkora favoritok vagyunk. hasonló előérzetem van, remélhetőleg az eredmény merőben különböző lesz. 😊triangleIdejét nem tudom mikor láttam ilyen alacsony oddsot NFL-ben. 1.08-ra adnak minket.undisputedly
"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 14 éve
Igen köszi a pontosítást, ezt már továbbgondoltam, hogy a csoport győzelem meg pihenő az első körben ma a végig hazai pálya pedig később 😉....bár részletkérdés, de a home field végig ma még nem lehet meg, csak az east meg a first round by. ahhoz még az kell, hogy a hátralévő meccseken a vasas max egy meccsel nyerjen többet nálunk.triangle
Visszatérve a csapathoz, ma mindenképp győzni kell lehetőleg sérülések nélkül és a Jets vereségét kiszurkolni mert akkor meg van a hazai pálya végig...Bruschi85
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
utálom az ilyen meccseket, amikor minden mellettünk szól. akárcsak a barnák ellen, itt is csak mi veszíthetünk, akkora favoritok vagyunk. hasonló előérzetem van, remélhetőleg az eredmény merőben különböző lesz. 😊triangleIdejét nem tudom mikor láttam ilyen alacsony oddsot NFL-ben. 1.08-ra adnak minket.
több mint 14 éve
triangle
1 283
...bár részletkérdés, de a home field végig ma még nem lehet meg, csak az east meg a first round by. ahhoz még az kell, hogy a hátralévő meccseken a vasas max egy meccsel nyerjen többet nálunk.
Visszatérve a csapathoz, ma mindenképp győzni kell lehetőleg sérülések nélkül és a Jets vereségét kiszurkolni mert akkor meg van a hazai pálya végig...Bruschi85
több mint 14 éve
Persze nem is írtam, hogy az idő őket zavarná. Inkább arra próbáltam kihegyezni, hogy pl. a Ravensnél ott egy Ed Reed (aki nagy kedvencem egyébként) és playmaker ha játszik volt is egy stat, hogy vele milyen és nélküle a TO mutató plusz Ray aki mindent tud a játékról. A Steelersnél pedig azt érzem, hogy a D# ott is Troytól-Harrisonig-Hamptonon át nagy falat lehet egy PO-ban. Főleg ha az O# és D# line tagjainál beüt egy-két sérülés ami ne legyen persze.Annál inkább a Steelers-Ravens duót, mert náluk mindig a D# képes villanni és ez a PO-ban simán eldönti az aktuális párharcot.Az idő miatt nyilván ennek a két csapatnak nem fáj a feje. Viszont a kettő közül nekünk a Steelers eleve jó matchup. A Ravens ellen a legnagyobb fegyverünk a tavalyi meccs lehet. Az akkora pofon volt, hogy azt nehéz nem az eszükbe juttatni egy esetleges felkészűlés elött.
Bruschi85
De szerintem mindkét csapat ellen több esélyünk van, mint a SD ellen lenne. Persze azt is nyerhetjük, de én attól félnék a leginkább. Brutális a front seven-jük és az hóban, fagyban is kijönne.zinedine5
A SD-t nem érzem annyira erősnek, főleg, hogy ott is lassan egy kórházcsapat van. Ráadásul látva egy-két meccsüket, hát finoman szólva sem acélos támadó csapatok ellen talán a Colts volt egyedül kivétel (ott meg PM volt kritikán aluli) mutatott szép dolgokat a D#-ük. Rivers-et a hóban meg lehet fürdetni. A védelmi statjuk szép és jó, de milyen ellenfelekkel szemben. SD többen nagyon túlértékelik, mint csapatot és egyáltalán nem biztos, hogy a PO-ba is jut.
De megfordítva a kérdést azért nehogy már nekünk kelljen izgulni ilyen korán amikor a jelenlegi AFC PO-ban a Ravens, Steelers, ha bejut SD és Colts és a Jets skalp is begyűjtve 😀
Remek dolog írogatni meg beszélgetni a PO-ról, de még mindig messze van és bármi történhet kis túlzással. Szépen sorjában haladjunk és akkor elérjük amiről minden Pats szurkolói álmodozik és ha ehhez még a megfelelő játék is párosul akkor az csak hab a tortán. De a legfontosabb a W, ahogy annak lenni kell.
Visszatérve a csapathoz, ma mindenképp győzni kell lehetőleg sérülések nélkül és a Jets vereségét kiszurkolni mert akkor meg van a hazai pálya végig. Nincs kötelező győzelem, ráadásul a GB kis túlzással az életéért küzd, de legalább, hogy a Bears ne nyerje meg a csoportot hanem sikerüljön kitolni a Macik elleni meccsükig a csoportpárharcot.
Komolyan kell készülni és minden téren a maximumot nyújtani, de BB és az edzők ezt úgyis megkövetelik maximálisan. Elbizakodni pedig nem szabad mert annak tudjuk mi lehet a vége beleszaladhatunk a késbe.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
triangle
1 283
utálom az ilyen meccseket, amikor minden mellettünk szól. akárcsak a barnák ellen, itt is csak mi veszíthetünk, akkora favoritok vagyunk. hasonló előérzetem van, remélhetőleg az eredmény merőben különböző lesz. 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én is tudom mennyire összehasonlítható a Browns futójátéka, a GB-ével (talán a beharangozóból kiderült 😉 ). Egyébként meg akármennyire is nincs futójátéka a GB-nek, mindent meg fog tenni, hogy legyen, mert ez az egy esélye van a tapasztalatlan irányítójával... meg azon se lepődnék meg, ha pár trükköt is bevetnének. A Browns meccs előtt voltak a hírek, h mennyire rosszul mentek az edzések, szerencsére most ilyen nem volt... de jelzem, akkor nem tudta BB "helyrerakni" őket, ő se mindenható. Másrészt én a hozzáállásra utaltam, hogy bizony most könnyű ebbe a csapdába esni. Könnyebb mint a Jets, vagy a Bears ellen. És olyan meccs meg nincs az NFL-ben, hogy lefutott, bárkitől bármikor ki lehet kapni, pláne helytelen hozzáállás esetén. Például a Lions meccs sem indult fényesen, nem tudom rémlik-e... tisztán amiatt, hogy nem voltak ott fejben a srácok.Remélem a srácok az öltözőben a Green Bayről beszélnek és nem a Chargesről meg a rájátszásról (úgy mint itt), mert akkor a Brownshoz hasonlatos meccs lesz :S ...sajnos a média nagyon arra hajt, hogy elhitesse a csapattal, hogy verhetetlen, pedig..._bbA Browns run O-ja nem összehasonlítható a GB futásaival, főleg, úgy, hogy a Brownsnál mindenki arra számít, hogy futnak, a Packersnél meg pass first volt folyamatosan.
A szezon legnagyobb meglepetése lenne, ha itt mi kikapnánk. Akármire is gondolnak a srácok. (De úgy gondolom, BB helyrerakja őket, ha nem a feladatra.)zinedine5
Ami meg azt illeti, persze jobb, hogy ez a téma, mintha már csak a draft maradt volna... ugyanakkor ettől még ha ez a téma az öltözőben is, akkor hamar csak a draftról beszélgethetünk majd mi is.
Na tessék: Ránézek a Pats.hu-ra, hát nem szóba került a draft 😀 😂
több mint 14 éve
A csapat-véleményem szerint-elbírja a pszichés terhelést,nem lesz gond,a Jets és a medvék ellen is sokan aggódtak,s lám....
"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 14 éve
Remélem a srácok az öltözőben a Green Bayről beszélnek és nem a Chargesről meg a rájátszásról (úgy mint itt), mert akkor a Brownshoz hasonlatos meccs lesz :S ...sajnos a média nagyon arra hajt, hogy elhitesse a csapattal, hogy verhetetlen, pedig..._bbA Browns run O-ja nem összehasonlítható a GB futásaival, főleg, úgy, hogy a Brownsnál mindenki arra számít, hogy futnak, a Packersnél meg pass first volt folyamatosan.
A szezon legnagyobb meglepetése lenne, ha itt mi kikapnánk. Akármire is gondolnak a srácok. (De úgy gondolom, BB helyrerakja őket, ha nem a feladatra.)
több mint 14 éve
Még mindig jobb, mintha azon menne a vita, hányadik helyen draftolhat majd a Pats saját jogon az első körben és vajon kit húz BB...
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Remélem a srácok az öltözőben a Green Bayről beszélnek és nem a Chargesről meg a rájátszásról (úgy mint itt), mert akkor a Brownshoz hasonlatos meccs lesz :S ...sajnos a média nagyon arra hajt, hogy elhitesse a csapattal, hogy verhetetlen, pedig...
több mint 14 éve
Érdekes meccs lesz!Nagyon kíváncsi vagyok a O. fal mennyire tudja tartani III.C.M.-t!
Go Pats Go Mayo
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 14 éve
Egyébként a Chargers ellen volt az utolsó győztes PO meccsünk 2008 januárjában (AFC döntő).Az csak egy dolog, hogy mi fosunk a Chargers, Ravens, Steelers, Kóc kvartett- től,
de ők meg rettegni fognak, ha a Gillette-be kell jönni PO meccset játszani. Ebben biztos vagyok
(még akkor is így van, ha szerintem a csapatunk túlértékelt).
több mint 14 éve
Nagy nyomást kell helyezni Riversre,kishasziHát persze... 😐
és turnovert kell kiharcolni,kishasziEz inkább valószínű
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."