New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 15 éve
Dega 53 — van
A Jets most abban reménykedik,hogy a PO-ban bárkinek sikerülhet egy meccset nyernie,hogy nem ő az esélyes.
Nos....,a Jets azt a meccset már megnyerte!! 😀
RR nem tud semmit a Pats ellen,ami hatásos lenne,a Pats mentálisan sokkal jobb állapotban van...,és ott dől el!! 😉

"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
jól van, ryan kezdte, edwards folytatja, még egy-kettő, és nagyobbat kapnak mint múltkor 😛Wyatt
mondják... tele van a twitter vele... LT kifogásolta h a múltkori nagy verés után BESZÉLGETTEK és mosolyogtak a Pats játékosok... és h ő már akkoris mondta, h oké, most megfogtatok, de visszajövünk még... nem tom mit kellett volna csinálniuk a srácoknak, sírni?! magukba roskadva ülni, vagy mit?!Danna
Sziasztok!

Összeszedtünk itt egy pár előzetes nyilatkozatot (A Tomlinson félét is😀:

http://mnfl.blog.hu/2011/01/10/nfl_playoff_masodik_fordulo_ok_mondtak
több mint 15 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 852 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
akit érdekel, itt megtalálja az nfl network-ös Belichick SoundFX (és még sok más) videót. fantasztikus anyagok.triangle
Tényleg jó, köszi.
több mint 15 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Nem tudom volt-e már, de a Saints PO vereségével továbbra is a Pats a legutóbbi csapat, amelyik Super Bowl győzelmét követő évben is tudott a rájátszásban meccset nyerni a (2006. jan. vs Jaguars).
több mint 15 éve
triangle 1 283
akit érdekel, itt megtalálja az nfl network-ös Belichick SoundFX (és még sok más) videót. fantasztikus anyagok.
több mint 15 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Aaron Hernandez sérülése hogy javul?

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 15 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
lt-nek azóta is az a 2006-os po meccs a baja, bár őt eléggé bírom amúgy 😊

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
a Ravens mai teljesítményét elnézve azért örülök, hogy Sanco-ékat kaptuk, nem lennék a vasasok helyében...Gyulus
Bár örülök a Jetsnek, de én nem voltam eldölve a Ravenstől. Megvertek egy teljesen szétesett, 0 offense-szel játszó, a végérte teljesen hitehagyott Chiefset.

Ui.: de szar volt Casselzinedine5
persze, szerintem is inkább a mai KC volt közelebb a realitáshoz mint az alapszakaszbeli, úgyhogy a Ravens kvázi a kötelezőt hozta, de ettől függetlenül szinte minden szempontból erősebbnek érzem őket a Jets-nél.
több mint 15 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 433 — Ajmo Vatreni
a Ravens mai teljesítményét elnézve azért örülök, hogy Sanco-ékat kaptuk, nem lennék a vasasok helyében...Gyulus
Bár örülök a Jetsnek, de én nem voltam eldölve a Ravenstől. Megvertek egy teljesen szétesett, 0 offense-szel játszó, a végérte teljesen hitehagyott Chiefset.

Ui.: de szar volt Cassel
több mint 15 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
őszintén szólva annyira nem örülök most a Jetsnek, a jelenlegi Dline depth mellett igencsak komolyan megszívhatjuk egy run heavy D ellen (lásd tavalyi, Ravens elleni meccs...)
a -3 fok, hózápor is inkább PM-éknek tette volna be a kaput, egy NY-i csapatot ez annyira azért nem fog hazavágni

mindenesetre kevésbé kell aggódnunk 14/21 pont hátrányban, hogy az ellen QB-je az utolsó negyedben megfordítja a meccset😊

más... Deaderick-nek szvsz elég volt az egy hét bünti, iszonytatóan nagy szűkség lenne rá futás ellen:SGyulus
Jets vagy Ravens a kerdes, mert ha nyert volna az Indy akkor a Steelershez ment volna es akkor mar inkabb JetsSpigo
a Ravens mai teljesítményét elnézve azért örülök, hogy Sanco-ékat kaptuk, nem lennék a vasasok helyében...
több mint 15 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
jól van, ryan kezdte, edwards folytatja, még egy-kettő, és nagyobbat kapnak mint múltkor 😛Wyatt
mondják... tele van a twitter vele... LT kifogásolta h a múltkori nagy verés után BESZÉLGETTEK és mosolyogtak a Pats játékosok... és h ő már akkoris mondta, h oké, most megfogtatok, de visszajövünk még... nem tom mit kellett volna csinálniuk a srácoknak, sírni?! magukba roskadva ülni, vagy mit?!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
a Ravenst látva én kedvezőbbnek tartom hogy a Jets-szel játszunk. persze ellenük se lesz könnyű, főleg hogy az alapszakaszban már megadtuk nekik a kellő motívációt a visszavágásra, de azért a Ravens jobb csapat náluk, legalábbis az én véleményem szerint.
több mint 15 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
jól van, ryan kezdte, edwards folytatja, még egy-kettő, és nagyobbat kapnak mint múltkor 😛

több mint 15 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Hadd mondja csak. Annál nagyobbat fog koppanni majd jövő vasárnap.
több mint 15 éve
Proxi New England Patriots 465 — Patriots fan
Mily örvendetes, hogy a legnagyobb faszt (Kerry Rhodes) sikerült pótolni egy hasonlóval, Braylon Edwards-szal. Mi járhat a fejében, mikor ilyeneket mond?

"I remember what happened [Dec. 6 in a 45-3 Patriots win] but at the end of the day we know we're better than them."Imitheking
😂

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 15 éve
Imitheking New England Patriots 1 916
Mily örvendetes, hogy a legnagyobb faszt (Kerry Rhodes) sikerült pótolni egy hasonlóval, Braylon Edwards-szal. Mi járhat a fejében, mikor ilyeneket mond?

"I remember what happened [Dec. 6 in a 45-3 Patriots win] but at the end of the day we know we're better than them."
több mint 15 éve
Spigo New England Patriots 1 219 — Patriots GM
őszintén szólva annyira nem örülök most a Jetsnek, a jelenlegi Dline depth mellett igencsak komolyan megszívhatjuk egy run heavy D ellen (lásd tavalyi, Ravens elleni meccs...)
a -3 fok, hózápor is inkább PM-éknek tette volna be a kaput, egy NY-i csapatot ez annyira azért nem fog hazavágni

mindenesetre kevésbé kell aggódnunk 14/21 pont hátrányban, hogy az ellen QB-je az utolsó negyedben megfordítja a meccset😊

más... Deaderick-nek szvsz elég volt az egy hét bünti, iszonytatóan nagy szűkség lenne rá futás ellen:SGyulus
Jets vagy Ravens a kerdes, mert ha nyert volna az Indy akkor a Steelershez ment volna es akkor mar inkabb Jets
több mint 15 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Fasza...Wright ----> IRGRAFI
Cakkos lesz így a Dline. Wilforkon és Warrenen kívül csupa névtelen fiatal játékos van.FViktor93
Akik harapni fognak remélem, mert ki vannak éhezve!dd
Vagy összefossák a bokájukat mert sosem játszottak még playoffban 😀 remélem igazad lesz 😉
több mint 15 éve
dd New England Patriots 52
Fasza...Wright ----> IRGRAFI
Cakkos lesz így a Dline. Wilforkon és Warrenen kívül csupa névtelen fiatal játékos van.FViktor93
Akik harapni fognak remélem, mert ki vannak éhezve!
több mint 15 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
aki követ twitteren, tudja mit gondolok

több mint 15 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero

más... Deaderick-nek szvsz elég volt az egy hét bünti, iszonytatóan nagy szűkség lenne rá futás ellen:S
több mint 15 éve
Aic 6
Remélhetőleg az O hozza a jó formáját és a remek playcallingot akkor elegendő pontot felbírunk tenni a táblára, az igazi nagy kérdés az lesz, hogy ez a jelenlegi Dline +Mayo és Spikes képes lesz e megfogni a Jets féle futójátékot.manuszka86
Szerintem az, hogy Atiyyah Ellison-tól elköszöntünk azt jelenti, hogy Wright kivételével a többi D-Lineman rendben lesz a meccsig.
Warren-Wilfork-Deadrick nem rossz kezdő, és a sub-ba ott lesz Pryor, Moore és Love.
Így Vince több pihenőt kaphat, és végig "jóerőben" lesz.Sinisa
Egyetértek, egy egészséges D-line-al és kicsit felpofozott Linebacker sorral azért Sancho nem lesz olyan könnyű helyzetben. Visszatér Spikes futás ellen, sub packagben meg ott lesz a jó formában levő Guyton.

Csak a meccs elejét láttam tegnap, de azért voltak elég homály dobásai kedvenc Jets QB-nknak, amit azért McC és a safetyk komolyan megbüntethetnek. (csak Arringtont ne gyalázzák szét nagyon)

P.S.: Bria, Ventura után te nem pattansz fel a? 😛 😀Witchdoctor
a jetsesen ül 😊
több mint 15 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan
Remélhetőleg az O hozza a jó formáját és a remek playcallingot akkor elegendő pontot felbírunk tenni a táblára, az igazi nagy kérdés az lesz, hogy ez a jelenlegi Dline +Mayo és Spikes képes lesz e megfogni a Jets féle futójátékot.manuszka86
Szerintem az, hogy Atiyyah Ellison-tól elköszöntünk azt jelenti, hogy Wright kivételével a többi D-Lineman rendben lesz a meccsig.
Warren-Wilfork-Deadrick nem rossz kezdő, és a sub-ba ott lesz Pryor, Moore és Love.
Így Vince több pihenőt kaphat, és végig "jóerőben" lesz.Sinisa
Egyetértek, egy egészséges D-line-al és kicsit felpofozott Linebacker sorral azért Sancho nem lesz olyan könnyű helyzetben. Visszatér Spikes futás ellen, sub packagben meg ott lesz a jó formában levő Guyton.

Csak a meccs elejét láttam tegnap, de azért voltak elég homály dobásai kedvenc Jets QB-nknak, amit azért McC és a safetyk komolyan megbüntethetnek. (csak Arringtont ne gyalázzák szét nagyon)

P.S.: Bria, Ventura után te nem pattansz fel a? 😛 😀

több mint 15 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan
egy újabb megunhatatlan pats-jets meccs lesz jövő héten, nem gondoltam volna hogy velük játszunk majd (PM miatt), de azt kell megverni aki az utunkba kerül 😊manuszka86
Na hajrá! 😊 Veletek 😛Ventura
Üdvözlünk a bandwagonon... 😛

Nagy küzdelem lesz, de szerintem Foxborough nem éppen a kedvenc helye Sanchonak.

Az időjárás előrejelzés jelenleg +1 -3 fokot ír hózáporral, remélem ez nekünk kedvez majd a meccsen. Legalább most már mi is tudjuk, hogy kiből kell felkészülni... 😊

több mint 15 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Így Vince több pihenőt kaphat, és végig "jóerőben" lesz.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.