New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 15 éve
A Jets most abban reménykedik,hogy a PO-ban bárkinek sikerülhet egy meccset nyernie,hogy nem ő az esélyes.Nos....,a Jets azt a meccset már megnyerte!! 😀
RR nem tud semmit a Pats ellen,ami hatásos lenne,a Pats mentálisan sokkal jobb állapotban van...,és ott dől el!! 😉
"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!jól van, ryan kezdte, edwards folytatja, még egy-kettő, és nagyobbat kapnak mint múltkor 😛Wyattmondják... tele van a twitter vele... LT kifogásolta h a múltkori nagy verés után BESZÉLGETTEK és mosolyogtak a Pats játékosok... és h ő már akkoris mondta, h oké, most megfogtatok, de visszajövünk még... nem tom mit kellett volna csinálniuk a srácoknak, sírni?! magukba roskadva ülni, vagy mit?!Danna
Összeszedtünk itt egy pár előzetes nyilatkozatot (A Tomlinson félét is😀:
http://mnfl.blog.hu/2011/01/10/nfl_playoff_masodik_fordulo_ok_mondtak
több mint 15 éve
akit érdekel, itt megtalálja az nfl network-ös Belichick SoundFX (és még sok más) videót. fantasztikus anyagok.triangleTényleg jó, köszi.
több mint 15 éve
Nem tudom volt-e már, de a Saints PO vereségével továbbra is a Pats a legutóbbi csapat, amelyik Super Bowl győzelmét követő évben is tudott a rájátszásban meccset nyerni a (2006. jan. vs Jaguars).
több mint 15 éve
lt-nek azóta is az a 2006-os po meccs a baja, bár őt eléggé bírom amúgy 😊

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
persze, szerintem is inkább a mai KC volt közelebb a realitáshoz mint az alapszakaszbeli, úgyhogy a Ravens kvázi a kötelezőt hozta, de ettől függetlenül szinte minden szempontból erősebbnek érzem őket a Jets-nél.a Ravens mai teljesítményét elnézve azért örülök, hogy Sanco-ékat kaptuk, nem lennék a vasasok helyében...GyulusBár örülök a Jetsnek, de én nem voltam eldölve a Ravenstől. Megvertek egy teljesen szétesett, 0 offense-szel játszó, a végérte teljesen hitehagyott Chiefset.
Ui.: de szar volt Casselzinedine5
több mint 15 éve
a Ravens mai teljesítményét elnézve azért örülök, hogy Sanco-ékat kaptuk, nem lennék a vasasok helyében...GyulusBár örülök a Jetsnek, de én nem voltam eldölve a Ravenstől. Megvertek egy teljesen szétesett, 0 offense-szel játszó, a végérte teljesen hitehagyott Chiefset.
Ui.: de szar volt Cassel
több mint 15 éve
a Ravens mai teljesítményét elnézve azért örülök, hogy Sanco-ékat kaptuk, nem lennék a vasasok helyében...őszintén szólva annyira nem örülök most a Jetsnek, a jelenlegi Dline depth mellett igencsak komolyan megszívhatjuk egy run heavy D ellen (lásd tavalyi, Ravens elleni meccs...)Jets vagy Ravens a kerdes, mert ha nyert volna az Indy akkor a Steelershez ment volna es akkor mar inkabb JetsSpigo
a -3 fok, hózápor is inkább PM-éknek tette volna be a kaput, egy NY-i csapatot ez annyira azért nem fog hazavágni
mindenesetre kevésbé kell aggódnunk 14/21 pont hátrányban, hogy az ellen QB-je az utolsó negyedben megfordítja a meccset😊
más... Deaderick-nek szvsz elég volt az egy hét bünti, iszonytatóan nagy szűkség lenne rá futás ellen:SGyulus
több mint 15 éve
jól van, ryan kezdte, edwards folytatja, még egy-kettő, és nagyobbat kapnak mint múltkor 😛Wyattmondják... tele van a twitter vele... LT kifogásolta h a múltkori nagy verés után BESZÉLGETTEK és mosolyogtak a Pats játékosok... és h ő már akkoris mondta, h oké, most megfogtatok, de visszajövünk még... nem tom mit kellett volna csinálniuk a srácoknak, sírni?! magukba roskadva ülni, vagy mit?!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
a Ravenst látva én kedvezőbbnek tartom hogy a Jets-szel játszunk. persze ellenük se lesz könnyű, főleg hogy az alapszakaszban már megadtuk nekik a kellő motívációt a visszavágásra, de azért a Ravens jobb csapat náluk, legalábbis az én véleményem szerint.
több mint 15 éve
jól van, ryan kezdte, edwards folytatja, még egy-kettő, és nagyobbat kapnak mint múltkor 😛

több mint 15 éve
Hadd mondja csak. Annál nagyobbat fog koppanni majd jövő vasárnap.
több mint 15 éve
Mily örvendetes, hogy a legnagyobb faszt (Kerry Rhodes) sikerült pótolni egy hasonlóval, Braylon Edwards-szal. Mi járhat a fejében, mikor ilyeneket mond?😂
"I remember what happened [Dec. 6 in a 45-3 Patriots win] but at the end of the day we know we're better than them."Imitheking

több mint 15 éve
Mily örvendetes, hogy a legnagyobb faszt (Kerry Rhodes) sikerült pótolni egy hasonlóval, Braylon Edwards-szal. Mi járhat a fejében, mikor ilyeneket mond?"I remember what happened [Dec. 6 in a 45-3 Patriots win] but at the end of the day we know we're better than them."
több mint 15 éve
őszintén szólva annyira nem örülök most a Jetsnek, a jelenlegi Dline depth mellett igencsak komolyan megszívhatjuk egy run heavy D ellen (lásd tavalyi, Ravens elleni meccs...)Jets vagy Ravens a kerdes, mert ha nyert volna az Indy akkor a Steelershez ment volna es akkor mar inkabb Jets
a -3 fok, hózápor is inkább PM-éknek tette volna be a kaput, egy NY-i csapatot ez annyira azért nem fog hazavágni
mindenesetre kevésbé kell aggódnunk 14/21 pont hátrányban, hogy az ellen QB-je az utolsó negyedben megfordítja a meccset😊
más... Deaderick-nek szvsz elég volt az egy hét bünti, iszonytatóan nagy szűkség lenne rá futás ellen:SGyulus
több mint 15 éve
Vagy összefossák a bokájukat mert sosem játszottak még playoffban 😀 remélem igazad lesz 😉Akik harapni fognak remélem, mert ki vannak éhezve!ddFasza...Wright ----> IRGRAFICakkos lesz így a Dline. Wilforkon és Warrenen kívül csupa névtelen fiatal játékos van.FViktor93
több mint 15 éve
Akik harapni fognak remélem, mert ki vannak éhezve!Fasza...Wright ----> IRGRAFICakkos lesz így a Dline. Wilforkon és Warrenen kívül csupa névtelen fiatal játékos van.FViktor93
több mint 15 éve
őszintén szólva annyira nem örülök most a Jetsnek, a jelenlegi Dline depth mellett igencsak komolyan megszívhatjuk egy run heavy D ellen (lásd tavalyi, Ravens elleni meccs...)a -3 fok, hózápor is inkább PM-éknek tette volna be a kaput, egy NY-i csapatot ez annyira azért nem fog hazavágni
más... Deaderick-nek szvsz elég volt az egy hét bünti, iszonytatóan nagy szűkség lenne rá futás ellen:S
több mint 15 éve
Aic
6
a jetsesen ül 😊Egyetértek, egy egészséges D-line-al és kicsit felpofozott Linebacker sorral azért Sancho nem lesz olyan könnyű helyzetben. Visszatér Spikes futás ellen, sub packagben meg ott lesz a jó formában levő Guyton.Remélhetőleg az O hozza a jó formáját és a remek playcallingot akkor elegendő pontot felbírunk tenni a táblára, az igazi nagy kérdés az lesz, hogy ez a jelenlegi Dline +Mayo és Spikes képes lesz e megfogni a Jets féle futójátékot.manuszka86Szerintem az, hogy Atiyyah Ellison-tól elköszöntünk azt jelenti, hogy Wright kivételével a többi D-Lineman rendben lesz a meccsig.
Warren-Wilfork-Deadrick nem rossz kezdő, és a sub-ba ott lesz Pryor, Moore és Love.
Így Vince több pihenőt kaphat, és végig "jóerőben" lesz.Sinisa
Csak a meccs elejét láttam tegnap, de azért voltak elég homály dobásai kedvenc Jets QB-nknak, amit azért McC és a safetyk komolyan megbüntethetnek. (csak Arringtont ne gyalázzák szét nagyon)
P.S.: Bria, Ventura után te nem pattansz fel a? 😛 😀Witchdoctor
több mint 15 éve
Egyetértek, egy egészséges D-line-al és kicsit felpofozott Linebacker sorral azért Sancho nem lesz olyan könnyű helyzetben. Visszatér Spikes futás ellen, sub packagben meg ott lesz a jó formában levő Guyton.Remélhetőleg az O hozza a jó formáját és a remek playcallingot akkor elegendő pontot felbírunk tenni a táblára, az igazi nagy kérdés az lesz, hogy ez a jelenlegi Dline +Mayo és Spikes képes lesz e megfogni a Jets féle futójátékot.manuszka86Szerintem az, hogy Atiyyah Ellison-tól elköszöntünk azt jelenti, hogy Wright kivételével a többi D-Lineman rendben lesz a meccsig.
Warren-Wilfork-Deadrick nem rossz kezdő, és a sub-ba ott lesz Pryor, Moore és Love.
Így Vince több pihenőt kaphat, és végig "jóerőben" lesz.Sinisa
Csak a meccs elejét láttam tegnap, de azért voltak elég homály dobásai kedvenc Jets QB-nknak, amit azért McC és a safetyk komolyan megbüntethetnek. (csak Arringtont ne gyalázzák szét nagyon)
P.S.: Bria, Ventura után te nem pattansz fel a? 😛 😀

több mint 15 éve
Üdvözlünk a bandwagonon... 😛egy újabb megunhatatlan pats-jets meccs lesz jövő héten, nem gondoltam volna hogy velük játszunk majd (PM miatt), de azt kell megverni aki az utunkba kerül 😊manuszka86Na hajrá! 😊 Veletek 😛Ventura
Nagy küzdelem lesz, de szerintem Foxborough nem éppen a kedvenc helye Sanchonak.
Az időjárás előrejelzés jelenleg +1 -3 fokot ír hózáporral, remélem ez nekünk kedvez majd a meccsen. Legalább most már mi is tudjuk, hogy kiből kell felkészülni... 😊

több mint 15 éve
Remélhetőleg az O hozza a jó formáját és a remek playcallingot akkor elegendő pontot felbírunk tenni a táblára, az igazi nagy kérdés az lesz, hogy ez a jelenlegi Dline +Mayo és Spikes képes lesz e megfogni a Jets féle futójátékot.manuszka86Szerintem az, hogy Atiyyah Ellison-tól elköszöntünk azt jelenti, hogy Wright kivételével a többi D-Lineman rendben lesz a meccsig.
Így Vince több pihenőt kaphat, és végig "jóerőben" lesz.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.