NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
én is arra szurkolok pont emiatt 😀 mondjuk nekünk meg a Saints-et kellene elkerülni a POban mert ők meg minket vernek halomra sztem 😊Legyen Giants-Steelers SB. 😊 (Bár azt tuti buknánk, nagyon kedvezőtlen matchup lenne számunkra)SoldadosLegyen. 😊 Akkor 350 yard. A sört majd lerendezzük, tuti lesz még meccsnézős fórumtalálkozó, ha esetleg az egyikre eljössz, ott rendezzük.SoldadosOké 😊Szesze
több mint 14 éve
dd
52
nekem nagyon nem, azt jelentené, hogy valamelyik pats játékos lesérül 😕Fogadhatnátok pl arra, hogy szerez-e annyi pontot a Pats, ahány ezerre büntetik majd Harrisont. :rolleyes:JanEz tetszik 😀wes
viccnek is rossz
több mint 14 éve
Legyen Giants-Steelers SB. 😊 (Bár azt tuti buknánk, nagyon kedvezőtlen matchup lenne számunkra)Oké 😊Szeszeinkább legyen hasonló kaliber yardmennyiségben.Legyen. 😊 Akkor 350 yard. A sört majd lerendezzük, tuti lesz még meccsnézős fórumtalálkozó, ha esetleg az egyikre eljössz, ott rendezzük.Soldados
átlag 300-at szoktatok kapni, ezen a meccsen legyen 380 😊 nah?
A tét az két sör mondjuk, nemtom mikor tudjuk meginni de talán valamikor összejön.
szerk: 380 nem lesz... legyen 350 😊 annyit se ért még el senki
(Jah, és bocs az OFF-ért a Pats szurkolóktól!)Szesze
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Oké 😊Legyen. 😊 Akkor 350 yard. A sört majd lerendezzük, tuti lesz még meccsnézős fórumtalálkozó, ha esetleg az egyikre eljössz, ott rendezzük.SoldadosNa mit szólsz ahhoz, hogy 20 támadó pont legyen a mérce? És persze beszéljük meg a tétet is.Soldadosinkább legyen hasonló kaliber yardmennyiségben.
A tét az két sör mondjuk, nemtom mikor tudjuk meginni de talán valamikor összejön.
több mint 14 éve
azt tuti buknám 😊Fogadhatnátok pl arra, hogy szerez-e annyi pontot a Pats, ahány ezerre büntetik majd Harrisont. :rolleyes:JanEz tetszik 😀wes
több mint 14 éve
Legyen. 😊 Akkor 350 yard. A sört majd lerendezzük, tuti lesz még meccsnézős fórumtalálkozó, ha esetleg az egyikre eljössz, ott rendezzük.inkább legyen hasonló kaliber yardmennyiségben.Hát megmondom őszintén én is így gondolom, de ha már egyszer kijelentettem anno akkor nem vonom vissza 😊SzeszeNa mit szólsz ahhoz, hogy 20 támadó pont legyen a mérce? És persze beszéljük meg a tétet is.Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
wes
29
Fogadhatnátok pl arra, hogy szerez-e annyi pontot a Pats, ahány ezerre büntetik majd Harrisont. :rolleyes:JanEz tetszik 😀
több mint 14 éve
inkább legyen hasonló kaliber yardmennyiségben.Na mit szólsz ahhoz, hogy 20 támadó pont legyen a mérce? És persze beszéljük meg a tétet is.SoldadosOks. Szólj, ha kiötlötted. 😊 (Egyébként van igazság abban amit írsz 😉) De nem fog sikerülni nekik se annyira jól megvalósítani ezt a stílust. :cool:SoldadosHát megmondom őszintén én is így gondolom, de ha már egyszer kijelentettem anno akkor nem vonom vissza 😊Szesze
(Jah, és bocs az OFF-ért a Pats szurkolóktól!)
több mint 14 éve
Na mit szólsz ahhoz, hogy 20 támadó pont legyen a mérce? És persze beszéljük meg a tétet is.Hát megmondom őszintén én is így gondolom, de ha már egyszer kijelentettem anno akkor nem vonom vissza 😊SzeszeÉn sem érzem annak, de ellenetek sztem nem lesznek rosszak, sztem pont alkalmas az offense-ük arra a játékra ami a ti védelmetek ellen szükséges. Aztán persze lehet, h nem lesz igazam. Majd kitalálok valamit, de egyelőre nem jut eszembe semmi jó 😊 Valami olyasmit kéne, h több yardot fogtok szívni, mint szoktatok/vártok.SzeszeOks. Szólj, ha kiötlötted. 😊 (Egyébként van igazság abban amit írsz 😉) De nem fog sikerülni nekik se annyira jól megvalósítani ezt a stílust. :cool:Soldados
több mint 14 éve
Fogadhatnátok pl arra, hogy szerez-e annyi pontot a Pats, ahány ezerre büntetik majd Harrisont. :rolleyes:
több mint 14 éve
Hát megmondom őszintén én is így gondolom, de ha már egyszer kijelentettem anno akkor nem vonom vissza 😊Oks. Szólj, ha kiötlötted. 😊 (Egyébként van igazság abban amit írsz 😉) De nem fog sikerülni nekik se annyira jól megvalósítani ezt a stílust. :cool:SoldadosHát találj ki vmit. 😊 Én most sem érzem olyannak a Pats O-t, amelytől rettegni kellene.SoldadosÉn sem érzem annak, de ellenetek sztem nem lesznek rosszak, sztem pont alkalmas az offense-ük arra a játékra ami a ti védelmetek ellen szükséges. Aztán persze lehet, h nem lesz igazam. Majd kitalálok valamit, de egyelőre nem jut eszembe semmi jó 😊 Valami olyasmit kéne, h több yardot fogtok szívni, mint szoktatok/vártok.Szesze
több mint 14 éve
Oks. Szólj, ha kiötlötted. 😊 (Egyébként van igazság abban amit írsz 😉) De nem fog sikerülni nekik se annyira jól megvalósítani ezt a stílust. :cool:Én sem érzem annak, de ellenetek sztem nem lesznek rosszak, sztem pont alkalmas az offense-ük arra a játékra ami a ti védelmetek ellen szükséges. Aztán persze lehet, h nem lesz igazam. Majd kitalálok valamit, de egyelőre nem jut eszembe semmi jó 😊 Valami olyasmit kéne, h több yardot fogtok szívni, mint szoktatok/vártok.Szeszebazzeg most nézem, h SNF lesz a meccsetek 😕 szinte biztos, h hétfőn hajnalban kell mennem dolgozni, esélytelen h megnézzem..Hát találj ki vmit. 😊 Én most sem érzem olyannak a Pats O-t, amelytől rettegni kellene.Soldados
Soldi: a fogadást továbbra is tartom, mely szerint a Pats O nem lesz rossz ellenetek. Bár nemtom hogyan tudjuk ezt nyélbe ütni, h legyen is értelme, mert sztem ti nyertek a Pats nulla pass-rusha miatt, így BB-nek nagy meccse lesz.
Ettől függetlenül a védelmetek sztem megszenved majd rendesen.Szesze
több mint 14 éve
Én sem érzem annak, de ellenetek sztem nem lesznek rosszak, sztem pont alkalmas az offense-ük arra a játékra ami a ti védelmetek ellen szükséges. Aztán persze lehet, h nem lesz igazam. Majd kitalálok valamit, de egyelőre nem jut eszembe semmi jó 😊 Valami olyasmit kéne, h több yardot fogtok szívni, mint szoktatok/vártok.bazzeg most nézem, h SNF lesz a meccsetek 😕 szinte biztos, h hétfőn hajnalban kell mennem dolgozni, esélytelen h megnézzem..Hát találj ki vmit. 😊 Én most sem érzem olyannak a Pats O-t, amelytől rettegni kellene.Soldados
Soldi: a fogadást továbbra is tartom, mely szerint a Pats O nem lesz rossz ellenetek. Bár nemtom hogyan tudjuk ezt nyélbe ütni, h legyen is értelme, mert sztem ti nyertek a Pats nulla pass-rusha miatt, így BB-nek nagy meccse lesz.
több mint 14 éve
nDRo
1 593
És íme Wyatt testvér megmondá az igazságot (remélem). 😊hát a parádésan (nem) működő O a gyenge (nem) védelmetek ellen mókás lesz, mondjuk a túl oldal se lesz jobb, de talán majd a spec team, ja nem, az is gyenge mostbazzeg most nézem, h SNF lesz a meccsetek 😕 szinte biztos, h hétfőn hajnalban kell mennem dolgozni, esélytelen h megnézzem..Hát találj ki vmit. 😊 Én most sem érzem olyannak a Pats O-t, amelytől rettegni kellene.Soldados
na az ilyen mérkőzéseken jön a meglepetés 😀Wyatt
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
hát a parádésan (nem) működő O a gyenge (nem) védelmetek ellen mókás lesz, mondjuk a túl oldal se lesz jobb, de talán majd a spec team, ja nem, az is gyenge mostbazzeg most nézem, h SNF lesz a meccsetek 😕 szinte biztos, h hétfőn hajnalban kell mennem dolgozni, esélytelen h megnézzem..Hát találj ki vmit. 😊 Én most sem érzem olyannak a Pats O-t, amelytől rettegni kellene.Soldados
na az ilyen mérkőzéseken jön a meglepetés 😀
több mint 14 éve
bazzeg most nézem, h SNF lesz a meccsetek 😕 szinte biztos, h hétfőn hajnalban kell mennem dolgozni, esélytelen h megnézzem..Hát találj ki vmit. 😊 Én most sem érzem olyannak a Pats O-t, amelytől rettegni kellene.
több mint 14 éve
bazzeg most nézem, h SNF lesz a meccsetek 😕 szinte biztos, h hétfőn hajnalban kell mennem dolgozni, esélytelen h megnézzem.. Soldi: a fogadást továbbra is tartom, mely szerint a Pats O nem lesz rossz ellenetek. Bár nemtom hogyan tudjuk ezt nyélbe ütni, h legyen is értelme, mert sztem ti nyertek a Pats nulla pass-rusha miatt, így BB-nek nagy meccse lesz.
Ettől függetlenül a védelmetek sztem megszenved majd rendesen.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én Edelman-ra gondoltam, de tény, h csak a vicc kedvéért linkeltem be... reális esélye nincs 😊Megtaláltam a győzelmet érő play-ünket : http://www.youtube.com/watch?v=0UIdI8khMkw&feature=player_embedded Harrisonék néznének, mint a csacsi 😀Tibi86Vagy a 2. lépésnél Farrior úgy törné el Bradyt, hogy az életben nem játszana többet. Ez egy aljas play, ami nem való focipályára.visi_b
több mint 14 éve
Megtaláltam a győzelmet érő play-ünket : http://www.youtube.com/watch?v=0UIdI8khMkw&feature=player_embedded Harrisonék néznének, mint a csacsi 😀Tibi86Vagy a 2. lépésnél Farrior úgy törné el Bradyt, hogy az életben nem játszana többet. Ez egy aljas play, ami nem való focipályára.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Megtaláltam a győzelmet érő play-ünket : http://www.youtube.com/watch?v=0UIdI8khMkw&feature=player_embedded Harrisonék néznének, mint a csacsi 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Elég látványosan hiányzik Moss (illetve egy komoly mélységi célpont):A kérdés csak az:.... kinek? 😉
http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4687142/statistical-analysis-patriots-miss-mossLordTamas
Mikor még volt ,akkor sem volt jelentősen több sikeres mélységi passzunk (na itt nem a 2007-es évről beszélünk!!!), és ami még fontosabb az az a tény, hogy Mossal sem volt több pontunk az eredményjelzőn! :cool: 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
😂 :cool:Gondolom azzal újat nem mondok, hogy futni nem fogtok. 😊SoldadosAhogy az agresszív kismalac mondaná: "Nem is akarunk!" 😀Gogo
több mint 14 éve
Elég látványosan hiányzik Moss (illetve egy komoly mélységi célpont):Találkoztunk egy Ravensszel, egy Chargersszel, ahol végig támadtak, illetve volt egy überrossz meccsünk a Cleveland ellen ahol ki is kaptunk. MAjd ha értékelhető minta lesz akkor gyertek az ilyen statisztikákkal, addig ez mind hatásvadász mutatvány.
http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4687142/statistical-analysis-patriots-miss-mossLordTamas
több mint 14 éve
Elég látványosan hiányzik Moss (illetve egy komoly mélységi célpont):http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4687142/statistical-analysis-patriots-miss-moss