New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
The Steelers have added LB James Harrison to the injury report with back spasms. His status for tomorrow's game is Questionable.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Csóri Wes, ha így folytatódik nem nagyon fog tudni egy zsíros szerződéshosszabbítást "kijátszani" magának...Egy épkézláb futójáték az ő dolgát is segítené. Mindazonáltal én nem hiszem,hogy tud majd a régi fényében tündökölni. És ez nagyrészt BB-nek köszönhető. Semmi oka nem volt,hogy felküldje anno a pályára...
Sajnos el kell ismerni, hogy mélységi célpont hiányában nem nagyon tud élni, és nem hiszem, hogy a térdsérülése már nem hátráltatja... Remélem az újoncokkal együtt ő is megszokja az új helyzetet, és újra tud majd élni a pályán...Witchdoctor
több mint 14 éve
Csóri Wes, ha így folytatódik nem nagyon fog tudni egy zsíros szerződéshosszabbítást "kijátszani" magának... Sajnos el kell ismerni, hogy mélységi célpont hiányában nem nagyon tud élni, és nem hiszem, hogy a térdsérülése már nem hátráltatja... Remélem az újoncokkal együtt ő is megszokja az új helyzetet, és újra tud majd élni a pályán...
több mint 14 éve
Cameron Jordan szerintem qva jó kis DE lesz a nagyok között is, ráadásul 3-4 D-ből jönne és elég esélytelen, hogy első körös picket kelljen rá dobni. (szerk. : megejgyzem szerintem azt is simán megérné)RB-t pedig én tuti nem húznék az első körben...
Szerintem ezen a védelmen rengeteget dobna még egy olyan FS aki jó coverben és van elég esze ahhoz, hogy a zóna védekezésben is használható legyen ->Vödör trade és jöhetne a helyére valaki, mondjuk Rahim Moore 😊
Persze még ezer minden fog változni addig.
Do your job
több mint 14 éve
Évek óta orvosolni kéne ezt, olyan nagy hajtást a megoldásért mégsem vettem észre.No igen finoman fogalmaztam, még olyan csapatok ellen se tudunk komoly pass rusht kifejteni akik harmatos OL rendelkeznek, szanaszét dobál minket a rookie és az átlagos QB is. Jó lenne ezt a következő évre orvosolni a szakmai stábnak.manuszka86az kijelenthető hogy valamivel jobb az idei pass rush de azért eléggé haloványak vagyunk ezen a térenmanuszka86Ez a jobb még mindig nagyon-nagyon kevés. Mondhatni lófasz.zinedine5
több mint 14 éve
No igen finoman fogalmaztam, még olyan csapatok ellen se tudunk komoly pass rusht kifejteni akik harmatos OL rendelkeznek, szanaszét dobál minket a rookie és az átlagos QB is. Jó lenne ezt a következő évre orvosolni a szakmai stábnak.az kijelenthető hogy valamivel jobb az idei pass rush de azért eléggé haloványak vagyunk ezen a térenmanuszka86Ez a jobb még mindig nagyon-nagyon kevés. Mondhatni lófasz.zinedine5
több mint 14 éve
az kijelenthető hogy valamivel jobb az idei pass rush de azért eléggé haloványak vagyunk ezen a térenmanuszka86Ez a jobb még mindig nagyon-nagyon kevés. Mondhatni lófasz.
több mint 14 éve
mivel az egyetem óta labda helyett csak kézigránát volt a kezében így erősen meccshiánya lehet, gondolom a playbook tanulásán múlik a dolog nem pedig erőnléti gondjai vannak 😊Mitől függ mikor kerülhet a rosterre vagy egyáltalán kerülhet-eHát szerintem ha már nincs kötelező katonai szolgálata akkor csak BB-től függ, de lehet, hogy van valami külön eljárás. Nálam okosabbak majd megmondják.nDRofőállású FB lesz/lennenDRomiklos
persze adott esetben a gólvonalon most is be lehet küldeni, hogy "basszál félre 2 védőt" mert az ilyen komoly melót a DT-kre is rá szokták bízni.
több mint 14 éve
nDRo
1 593
Mitől függ mikor kerülhet a rosterre vagy egyáltalán kerülhet-eHát szerintem ha már nincs kötelező katonai szolgálata akkor csak BB-től függ, de lehet, hogy van valami külön eljárás. Nálam okosabbak majd megmondják.miklosA mai edzésen megjelent Eric Kettani is akit 2009-ben a Navy-től szereztt a csapat,majd reserv/military list-re tette, vele nem tudom mi lehet , s milyen potenciál vanna benne, ha esetleg Taylor végleg kiesnemiklosfőállású FB lesz/lennenDRo
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
a futójáték azért messze nem tökéletes, és látható, ha nagyon kell, akkor bizony nem oldják meg még azt a feladatot semazok után, hogy a passzjátékunk is kezd meghalni meg pláne még jobban szét fogják szedni a futást is amíg ilyen bjge futkorászik, emögött a fal mögött, 1. körben egy fasza rb és egy nagy darab (legalább 6'3", de inkább 6'4" vagy 6'5" magas, legalább 200 fontos) jó kezű wr (ebből most jön ki azért pár, egyik simán meglehet), 2. kör legelején meg jöhet ol-ember
amúgy én egy olb draftot nem zárnék ki, mert ninkovichnak volt jó meccse, meg cunningham is játszogat, de azért olyan gyilkos nagy pr nem jellemez minket
pedig a secet elvileg feltöltöttük az évek alatt kiemelkedő képességű emberekkel, na már most vagy mindegyik korai pick kuka, vagy a pr hiánya miatt nem tudunk passz ellen eredményesebbek lenni, a pr-t látjuk, hogy nincs, így én inkább ezt favorizálnám
de amennyire mostani drafton elleneztem, biztos hozunk még egy cb-t 1. körben, meg egy s-t másodikban... de akkor be is baszunk rendesen jocival attól tartok 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mitől függ mikor kerülhet a rosterre vagy egyáltalán kerülhet-eA mai edzésen megjelent Eric Kettani is akit 2009-ben a Navy-től szereztt a csapat,majd reserv/military list-re tette, vele nem tudom mi lehet , s milyen potenciál vanna benne, ha esetleg Taylor végleg kiesnemiklosfőállású FB lesz/lennenDRo
több mint 14 éve
nDRo
1 593
A mai edzésen megjelent Eric Kettani is akit 2009-ben a Navy-től szereztt a csapat,majd reserv/military list-re tette, vele nem tudom mi lehet , s milyen potenciál vanna benne, ha esetleg Taylor végleg kiesnemiklosfőállású FB lesz/lenne
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A mai edzésen megjelent Eric Kettani is akit 2009-ben a Navy-től szereztt a csapat,majd reserv/military list-re tette, vele nem tudom mi lehet , s milyen potenciál vanna benne, ha esetleg Taylor végleg kiesne
több mint 14 éve
DE-t én sem húznék idén, első körben OT-t húznék szintén. Hát hogy kell e OLB az egy jó kérdés, Cunningham egész jól mozog eddig, az kijelenthető hogy valamivel jobb az idei pass rush de azért eléggé haloványak vagyunk ezen a téren, lehet húznék ide egy embert úgy kb a 2. körben (egy állat OLB-t szívesen látnék azért 😛 ). WR/RB között döntenék én is, erre szerintem választ kapunk majd ahogy a szezon előrehalad, egy Fred Taylor stílusú futó nagyon hiányzik sztem, sajnos egyre többet sérült tavaly és idén is eddig...egy jó képességű futóra szavaznék (tudom erre jön a válasz hogy amire mi használjuk a futókat azt bárki megfutja), de egy jobbfajta futójáték már jobban teret nyitna a jelenlegi WR egységnek is.Todd McShay draft szakértő szerint , már most szemet vetett két a draftra kikerülő újonca a PatsDE sztem nem kell. Idén jól megmutatkozik, hogy ez a poszt tele van már idén is plusz ide még jön vissza Ty is. OLB pedig a Cunningham pick után szintén felesleges első körben. ha engem kérdezel akkor első körben OT,WR kettőst húznék.FViktor93
-Ryan Kerrigan, OLB, Purdue
-Cameron Jordan, DE, Californiamiklos
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ESPN.GO.COM:By Mike ReissESPN draft analyst Todd McShay is already looking ahead to next April's draft, producing an early projection (Insider content) of the players who might be picked in the first round.
The Patriots have two picks and McShay leans toward the defensive side with:
Ryan Kerrigan, OLB, Purdue
Cameron Jordan, DE, California
It's always a challenge to project what players/positions the Patriots might target in the draft, but it seems few would quibble with another pass rusher and sturdy lineman up front.
Reiss írta . de gondoltam , csak egy találgatás, s Todd McShay tudásáról sem tudunk semmit, mennyire nyomós személyiséghopp akkor benéztem. feltúrtam már a netet ma egyszer de nem találom a McShay mockot mert csak az insiderek látják. pedig tele szoktak vele lenni a fórumok.
csak mert őket írta McShay a mockba, még semmi sem bizonyítja, hogy figyelné őket a melléjük társított csapat.Hörimiklos
Kerrigan pedig ugyanúgy DE, mint Jordan. Igaz 20 fonttal könnyebb.Höri
több mint 14 éve
A szezon fele még vissza van. Esetleges sérülések biztosan átírják a needeket. Én támadó falembert és futót húznék mindenképpen.Todd McShay draft szakértő szerint , már most szemet vetett két a draftra kikerülő újonca a PatsDE sztem nem kell. Idén jól megmutatkozik, hogy ez a poszt tele van már idén is plusz ide még jön vissza Ty is. OLB pedig a Cunningham pick után szintén felesleges első körben. ha engem kérdezel akkor első körben OT,WR kettőst húznék.FViktor93
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Todd McShay draft szakértő szerint , már most szemet vetett két a draftra kikerülő újonca a PatsDE sztem nem kell. Idén jól megmutatkozik, hogy ez a poszt tele van már idén is plusz ide még jön vissza Ty is. OLB pedig a Cunningham pick után szintén felesleges első körben. ha engem kérdezel akkor első körben OT,WR kettőst húznék.
több mint 14 éve
Reiss írta . de gondoltam , csak egy találgatás, s Todd McShay tudásáról sem tudunk semmit, mennyire nyomós személyiséghopp akkor benéztem. feltúrtam már a netet ma egyszer de nem találom a McShay mockot mert csak az insiderek látják. pedig tele szoktak vele lenni a fórumok.
miklosTodd McShay draft szakértő szerint , már most szemet vetett két a draftra kikerülő újonca a Patscsak mert őket írta McShay a mockba, még semmi sem bizonyítja, hogy figyelné őket a melléjük társított csapat.Höri
Kerrigan pedig ugyanúgy DE, mint Jordan. Igaz 20 fonttal könnyebb.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Reiss írta . de gondoltam , csak egy találgatás, s Todd McShay tudásáról sem tudunk semmit, mennyire nyomós személyiségTodd McShay draft szakértő szerint , már most szemet vetett két a draftra kikerülő újonca a Patscsak mert őket írta McShay a mockba, még semmi sem bizonyítja, hogy figyelné őket a melléjük társított csapat.Höri
több mint 14 éve
Todd McShay draft szakértő szerint , már most szemet vetett két a draftra kikerülő újonca a Patscsak mert őket írta McShay a mockba, még semmi sem bizonyítja, hogy figyelné őket a melléjük társított csapat.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Todd McShay draft szakértő szerint , már most szemet vetett két a draftra kikerülő újonca a Pats -Ryan Kerrigan, OLB, Purdue
-Cameron Jordan, DE, California
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
egy mai elemzés , mindkét csapat védelme a play-action pass-szel a legsebezhetőbb:According to ESPN Stats & Information tracking, each team has allowed opposing quarterbacks to complete more than 70 percent of their play-action passes.
Some statistics from ESPN Stats & Information:
Patriots defense against play-action
Completion percentage: 74.2
Yards/attempt: 9.5
Passer rating: 98.4
Steelers defense against play-action
Completion percentage: 77.3
Yards/attempt: 9.0
Passer rating: 111.6
több mint 14 éve
irdd le Hexameterben az Iliász egyik történeteként a meccset melyben Hektór=,BB Akhilleusz pedig TomiTomi alakját ölti fel a többi szereplő megnevezése és indoklása csapatonként váltva.hm, 10 v 10 ustawka? 😀Jocisajnálom abszolút szimpi csákó, meg most az egész Spec-etek egész pofás,tudom, csak az olcsó hungarizmus mondattya velem 😛 , no de TomiTomi iránti érzéseim viszont elmúlhatatlanok 😂sutianapBiztosíthatlak mi is így érzünk Ward ls BB iránt 😊
Amúgy komoly témára terelve a szót, valamilyen formában versengésre kellene késztetni egy Steelers fan csoportot egy PAts fanokból álló csoporttal, itt a fórum keretei között -a meccshez kapcsolódóan, és nem pusztán kvíz jellegű feladattal, de mégse jelentsen túl nagy terhelést senkinek- 😊undisputedly
A meccs (remélhetőleg) az idei legnagyobb eposz, melyben a két tulajdonképpeni szembenálló - és teljesen eltérő nézeteket valló tábor egy-egy legendás alakja elevenedik meg....
mehet
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Ezt le kellett gúgliznom 😀hm, 10 v 10 ustawka? 😀Jocisajnálom abszolút szimpi csákó, meg most az egész Spec-etek egész pofás,tudom, csak az olcsó hungarizmus mondattya velem 😛 , no de TomiTomi iránti érzéseim viszont elmúlhatatlanok 😂sutianapBiztosíthatlak mi is így érzünk Ward ls BB iránt 😊
Amúgy komoly témára terelve a szót, valamilyen formában versengésre kellene késztetni egy Steelers fan csoportot egy PAts fanokból álló csoporttal, itt a fórum keretei között -a meccshez kapcsolódóan, és nem pusztán kvíz jellegű feladattal, de mégse jelentsen túl nagy terhelést senkinek- 😊undisputedly
Azért ennyire nem komoly az ellenszenv 😀
több mint 14 éve
hm, 10 v 10 ustawka? 😀Biztosíthatlak mi is így érzünk Ward ls BB iránt 😊browns ellen egy első félidei kickoffnáltrianglesajnálom abszolút szimpi csákó, meg most az egész Spec-etek egész pofás,tudom, csak az olcsó hungarizmus mondattya velem 😛 , no de TomiTomi iránti érzéseim viszont elmúlhatatlanok 😂sutianap