New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Biztos, hogy nem az interjúja miatt küldték el. Ennyiből a játékosok nagy részét kirúghatták volna amilyen marhaságokat össze tudtak hordani. Szerintem szimpatikusan nyilatkozott volt csapata mellett, egyébként pedig a kifütyülőket sem értettem...A végén jó volt az a kép amikor többekkel összeölelkezett meg lepacsizott. Azért így már más lett az érte kapott pick értéke is...
A Vikingsnél a legnagyobb hibát nem Moss elküldése jelenti hanem Childress pálya meletti maradása...
Randy hozzánk nem fog visszajönni, bár ha Branch hozza szokásos sérüléses formáját akkor simán el tudnám képzelni, hogy visszahozzuk.
Kíváncsian várom mi lesz a Randy saga folytatása. Remélem nem valami még gyengébb csapatba megy "bohóckodni"
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Remélem eszébe se jut a vezetőségnek, hogy vissza hozzák. Végre van élet a playcallingban nem kell megint tönkre baszni az értelmetlen hosszú passzokkal.
több mint 14 éve
hatalmas comment:hamarabb lett Moss kivágva, mint Brady haja le.
több mint 14 éve
Megvárja,hogy ki nyeri a hétvégi OAK-KC meccset és megy a győzteshez. 😀ja, biztos csillog a szeme a 2-6-os mérlegtől.😀 😂 😀Sztem meg megy Denverbe McDanielshez.
sztem esélytelen h visszajöjjön. Lehet amúgy h sejtette ő már ezt, ezért fényezte annyira a Pats-et tegnap. 😀
Kivi vok h ezzel a fizetéssel és hozzáállásal bevállalja-e vki, bár a Browns esélyes, Mangini szereti az általunk kidobott játékosokat. 😀Danna
Ebben legalább lenne realitás.Bazzani
akkormár inkább Chiefs és Pioli.
úgyanúgy megvan a kötődés, de van playoff is.Höri
több mint 14 éve
ja, biztos csillog a szeme a 2-6-os mérlegtől.Sztem meg megy Denverbe McDanielshez.persze, aztán Brady-t elcserélik a Jetsbe öt első körért, de onnan kirúgatja magát D másnap mert megdugja Ryan, Tannenbaum és Woody Johnson összes nőismerését facebook lista alapján és visszajön ő is.Höri😀 😂 😀
sztem esélytelen h visszajöjjön. Lehet amúgy h sejtette ő már ezt, ezért fényezte annyira a Pats-et tegnap. 😀
Kivi vok h ezzel a fizetéssel és hozzáállásal bevállalja-e vki, bár a Browns esélyes, Mangini szereti az általunk kidobott játékosokat. 😀Danna
Ebben legalább lenne realitás.Bazzani
akkormár inkább Chiefs és Pioli.
úgyanúgy megvan a kötődés, de van playoff is.
több mint 14 éve
ahh akkor már teljes mértékben Lions fan lennék, amúgy ti túl jók vagytok nem kell oda Randy 😀szted elmenne idén még 1x egy olyan csapatba ahol idén újra játszhat ellenünk?! 😂manuszka86Igen,hozzánk. 😀
Lions fórumról:
St. Louis would get first waiver claims.... would Mayhew put in a claim? He'd only be a half year rental.... but Randy Moss and Calvin Johnson on the same team without giving up anything?Bazzani
több mint 14 éve
Sztem meg megy Denverbe McDanielshez.persze, aztán Brady-t elcserélik a Jetsbe öt első körért, de onnan kirúgatja magát D másnap mert megdugja Ryan, Tannenbaum és Woody Johnson összes nőismerését facebook lista alapján és visszajön ő is.Höri😀 😂 😀
Ebben legalább lenne realitás.
több mint 14 éve
persze, aztán Brady-t elcserélik a Jetsbe öt első körért, de onnan kirúgatja magát D másnap mert megdugja Ryan, Tannenbaum és Woody Johnson összes nőismerését facebook lista alapján és visszajön ő is.Höri😀 😂 😀
Kivi vok h ezzel a fizetéssel és hozzáállásal bevállalja-e vki, bár a Browns esélyes, Mangini szereti az általunk kidobott játékosokat. 😀
több mint 14 éve
szted elmenne idén még 1x egy olyan csapatba ahol idén újra játszhat ellenünk?! 😂manuszka86Igen,hozzánk. 😀
Lions fórumról:
St. Louis would get first waiver claims.... would Mayhew put in a claim? He'd only be a half year rental.... but Randy Moss and Calvin Johnson on the same team without giving up anything?
több mint 14 éve
szted elmenne idén még 1x egy olyan csapatba ahol idén újra játszhat ellenünk?! 😂Hát sztem lesz olyan csapat aki hamarabb behúzza.na végre visszatért az igazi Moss, az itteni dögunalmas korszak után 😀HöriDe attól félek, hogy visszajön ide 😕 Bár Al papa még közbeszólhat 😀szaba
Azért megnézném Buffalo-ban. 😀
Gyűrű meg faszom.Bazzani
több mint 14 éve
persze, aztán Brady-t elcserélik a Jetsbe öt első körért, de onnan kirúgatja magát másnap mert megdugja Ryan, Tannenbaum és Woody Johnson összes nőismerését facebook lista alapján és visszajön ő is.De attól félek, hogy visszajön ide 😕 Bár Al papa még közbeszólhat 😀szabaelég csúnyán leszólta Childresst, a taktikát, h miért nem rúgtak FG-t a szüni előtt, konkrétan kérdezni se kérdezhettek tőle, ő csinált magával interjút, majd közölte h idén nem hajlandó többet nyilatkozni.Dannana végre visszatért az igazi Moss, az itteni dögunalmas korszak után 😀Höri
több mint 14 éve
Hát sztem lesz olyan csapat aki hamarabb behúzza.De attól félek, hogy visszajön ide 😕 Bár Al papa még közbeszólhat 😀szabaelég csúnyán leszólta Childresst, a taktikát, h miért nem rúgtak FG-t a szüni előtt, konkrétan kérdezni se kérdezhettek tőle, ő csinált magával interjút, majd közölte h idén nem hajlandó többet nyilatkozni.Dannana végre visszatért az igazi Moss, az itteni dögunalmas korszak után 😀Höri
Azért megnézném Buffalo-ban. 😀
Gyűrű meg faszom.
több mint 14 éve
szaba
10 547
De attól félek, hogy visszajön ide 😕 Bár Al papa még közbeszólhat 😀na végre visszatért az igazi Moss, az itteni dögunalmas korszak után 😀Hörimit mondott?mascheranoelég csúnyán leszólta Childresst, a taktikát, h miért nem rúgtak FG-t a szüni előtt, konkrétan kérdezni se kérdezhettek tőle, ő csinált magával interjút, majd közölte h idén nem hajlandó többet nyilatkozni.Danna
több mint 14 éve
http://1500espn.com/sportswire/Randy_Moss_rambling_Patriots_love_fest_the_complete_transcript103110elég csúnyán leszólta Childresst, a taktikát, h miért nem rúgtak FG-t a szüni előtt, konkrétan kérdezni se kérdezhettek tőle, ő csinált magával interjút, majd közölte h idén nem hajlandó többet nyilatkozni.DannaA Vikings kidobta Randyt... :omit mondott?mascherano
mondjuk az esti nyilatkozata után annyira nem csodálom.Danna
Igazából ami állandó téma szokott lenni "adatlopás" ügyben: Moss elmondta, hogy az edzői stáb nem hallgatott rá egész héten, hogy mit fog játszani a Pats, csak a meccsen jöttek a mondatok, hogy hát Randy, pont úgy történt minden, ahogy mondtad..
De a legjobb tényleg a saját interjú volt. 😂
több mint 14 éve
na végre visszatért az igazi Moss, az itteni dögunalmas korszak után 😀elég csúnyán leszólta Childresst, a taktikát, h miért nem rúgtak FG-t a szüni előtt, konkrétan kérdezni se kérdezhettek tőle, ő csinált magával interjút, majd közölte h idén nem hajlandó többet nyilatkozni.DannaA Vikings kidobta Randyt... :omit mondott?mascherano
több mint 14 éve
no meg lenyilatkozta hogy mennyire szereti az itteni srácokat és hogy nagyon hiányoznak neki stb. Az behalás volt amikor mondta hogy nem válaszol kérdésekre és hogy majd ő levezeti az interjút saját magának 😂A Vikings kidobta Randyt... :omit mondott?mascherano
több mint 14 éve
elég csúnyán leszólta Childresst, a taktikát, h miért nem rúgtak FG-t a szüni előtt, konkrétan kérdezni se kérdezhettek tőle, ő csinált magával interjút, majd közölte h idén nem hajlandó többet nyilatkozni.A Vikings kidobta Randyt... :omit mondott?mascherano
több mint 14 éve
aki kicsit jártasabb az NCAA-ben tudna nekem olyan OL játékosokat mondani akikre érdemes lenne figyelni Pats draft szempontból?!C/G Stefen Wisniewski, Penn State, 2-3.kör
Köszöntem előre is a segítséget,válaszokat!manuszka86
több mint 14 éve
A Vikings kidobta Randyt... :omit mondott?
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 14 éve
A Vikings kidobta Randyt... :o mondjuk az esti nyilatkozata után annyira nem csodálom.
több mint 14 éve
aki kicsit jártasabb az NCAA-ben tudna nekem olyan OL játékosokat mondani akikre érdemes lenne figyelni Pats draft szempontból?!Köszöntem előre is a segítséget,válaszokat!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A régi SB érában is ez volt. Az első félidő olyan volt, amilyen, azután a nagyszünetről visszatérve a harmadik negyedben indult a tűzijáték. Még Ricsiék is sokat beszélték, hogy vajon mi lehet ennek az oka. Számomra nagyon pozitív volt az erős második félidő, mert ez azt jelenti, hogy megtalálja a csapat a hibákat és az ellenszert is megleli. Ez volt a "régi" Pats erőssége is.
A csapat hétről-hétre egyre jobban összeáll, és még van egy hét a tanulásra. Utána jön a Steelers és a Colts. Ott majd kiderül, hogy milyen fából faragták ezt a mostani gárdát (szerintem jóféléből 😀)
több mint 14 éve
Ez úgy ahogy van hülyeség...
több mint 14 éve
nem tudom de nekem az az érzésem, hogy az első félidőben mintha jegelnénk a játékot. Nagyon keveset mutatunk meg mit is tudunk. Így az ellen nem nagyon tud minket félidőben kielemezni.Utána pedig elővesszük a sokoldalú támadásainkat. Az elmúlt években meg az volt, hogy az első félidőben már megakartuk nyerni a mérkőzést és ha itt nem sikerült kellő előnyt összeszedni akkor azon a második félidőben már nem tudtunk változtatni.
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Aminek nagyon lehet örülni:1. Végre mi jövünk ki jobban a 2. félidőkből (sokat javult a félidei elemzés)!!!
2. Régen a 3 SB érában sem voltunk rekorddöntögetők, "csak" nyertünk és ez most kezd visszajönni. Bármeddig jutunk el idén ez sokat számít a fiatal játékosoknak! Többeknek jelentősen fog tőle nőni az önbizalmunk!
Csak így tovább srácok!!! Go PATS!!!