New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Először is gratulálok én is a Csapatnak, nem kis győzelmeket sikerült behúzni az elmúlt 3 hétben! 😊Az meg hogy Vezetjük a LIGÁT (Steelers-től függően egyedül vagy holtversenyben!) egész egyszerűen számomra hihetetlen! 😀
(Messze nem vagyunk ennyire jók, dehát ki vagyok én hogy VITATKOZZAK A "KRISTÁLYTISZTA" SZÁMOKKAL?) 😀
Lássuk én mit szűrtem le a mai meccsből! 😉
D --> Nem véletlen hogy velük kezdem, mert nálam ők hozták a mecset (A mait is!!!) mégha a számok nem is ezt mutatják feltétlenülé
Az elején nem igazán akart működni a futás elleni védekezés de én ezt jórészt AP "számlájára" írom!
(Elképesztően jó a srác, mikor nem ő volt fent közel sem futottak olyan jól!)
Később sem voltunk "Dominánsak", de amikor kellett jöttek a D Stoppok! 😉
A Red Zone Védekezés is Alakulgat! 😊
D-Line --> Nem nagy nevek (Wilfork a kivétel!) de meglepően "Mély" a "Merítési" Lehetősége BB-nek!
(Lassan ott tartunk hogy a G. Warren, Wright, Brace, Pryor, Deaderick ötösfogat bármelyik tagja is van fennt Wilfork mellett/helyett tudja hozni az elvárt színvonalat!)
LB-ek --> Mayo nagy szezont fut (Köszönhetően Részben Spikes Érkezésének! 😉 ) Guyton és Fletcher/Crable azért inkább csak Backup-ok, míg a TBC-Ninkovich-Cunningham hármas legalább már néha nyomást is tud kifejteni az ellenfél QB-aira!
DB-ek --> Chung kihagyhatatlan, Sanders és Vödör felnőhetne hozzá! Itt ragadnám meg az alkalmat hogy némileg "védelmembe vegyem" Vödört, ma nem az ő "hibája" volt hogy BB-ék ennyire "hátrarendelték" Moss "megregulázására"! 😉
McCourty mecsről-mecsre jobb, érzi a ritmust és el is kapta a fonalat az utóbbi néhány mecsen! Arrington és Butler csak Backup-nak jók jelenleg! (Mondjuk továbbra sem értem Butler ilyen szintű mellőzését csak nem véletlenül adtunk érte 2. körös Picket!) :/
Van Potenciál a D-ben, csak el ne higgyék hogy "Kolbászból van a Kerítés" is mnostantól és akkor nem lesz baj! 😉
O --> "Felemás" érzésem van velük kapcsolatban! 😕
(Ha sikerül elkapni a "Ritmust" bármire képesek, egyébbként meg néha csak szenvednek a pályán, mintha csak most verődött volna össze 11 srác a "Térről"!)
O-fal --> A "Körülményekhez képest" jól teljesítenek, ennél többet nem is igazán várhattunk tőlük!
(Csak meg ne sérüljön innen már senki, különben "Világvége" lehet!) 😉
RB-ek --> "Kukázott" és "Elfekvőböl Kölcsönzött" Társaság! 😂
(Amit "Elvárunk" tőlük azt megteszik! Kérhetünk ennél többet? Ma pl. a 2. Félidőben már-már túl is teljesítettek!) 😉
TE-ek --> No Comment...
(Király kis Csapat!) 😀
WR-ek --> Akárki akármit mond igenis keményen megérezzük itt Moss hiányát! 😕
Welker már nem él meg olyan "könnyen", Tate-nek még idő kell és Edelman is csak epizódszerepekre van kárhoztatva (Vagy még arra sem!)! Branch talán az egyetlen aki "Produkál" Mostanság, de ez nekem így kevésnek tűnik! 😕
(Tudom hogy ma Tate 100+ Yard meg TD, de ezen számok mögött inkább a "Szerencsefaktor" áll és nem a "Tudatosság"!) 😉
QB --> Brady jó-jó, de "Nem az Igazi"! 😕
(Van hogy semmi ideje sincs és kapkod, máskor meg a "Világ minden Ideje az Övé" mégsem talál célpontot magának!) 😕
Igazából nem tudom hogy a Playhívások rosszak vagy Ő van "Formán Kívül"! 😕
Hűha, úgy nézem kicsit túlzásba vittem az irogatást! Ez inkább egy "Eddigi Szezonösszefoglaló Érzésre"! 😀
(Sorry!) 😉
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
-többnyire- Arrington nagyon lekapta. Tudta az edzői stáb, hogy nem szereti Randy ha szét jammelik, Arrington meg mint legfizikálisabb corner erre nagyon alkalmas volt.HabiAzért arról ne feledkezzünk meg, hogy nem vállalta a kockázatot a Vikings Favra-val, hogy másodpercekig hagyja szemben a pass rushsal, amíg Randy meg tudja futni a mélységi passzhoz szükséges route-okat. Rövidre, középre meg neki nem lehet dobni, ezt már a Patsnél is pontosan tudták. 5-10 yardon amikor befelé ténfergett, volt hogy védő se volt nagyon a közelében, mert minek.
A deep passz miatt meg Vödör rendesen 30 yardról nézte a meccset, ami miatt el is késett párszor középről.
több mint 14 éve
-többnyire- Arrington nagyon lekapta. Tudta az edzői stáb, hogy nem szereti Randy ha szét jammelik, Arrington meg mint legfizikálisabb corner erre nagyon alkalmas volt.számomra a mai meccs (+ az eddigi szezon) konklúziói:Annyit még hozzáfűznék hogy: RANDY WHOOO?? 😀Joco
- Light cut,
- Vödör trade,
- Mankins who
Amit Dan Connolly tol hetek óta, az elképesztő. Legalábbis szerintem.Boston
JT Daniels fan
több mint 14 éve
Hát sztem nem lesz könnyebb a Browns elleni meccs. Nagyon jó csapatot csinált Mangini ott és hát uyge tudjuk ha róla van szó akkor nem kell félni, hogy felspanolja a csapatát a Pats ellen.FViktor93Mangini miatt must win meccs 😀
nem láttam idén meccset tőlük, de Saintset elverték szépen és ahogy hallom Mccoy is jól játszik. Folytatni kell az elkezdett munkát és jobban fogunk pörögni a szezon közepére/végére.
több mint 14 éve
Nagyon örülök ennek a győzelemnek!A D tényleg javuló tendenciát mutat. McCourty egyre jobb lesz, beválik ez a húzás, úgy tűnik. Aztán Mayo-t is meg kell említeni. Nagyon jól tolja, mindenhol ott van a pályán.
A Brady-ben kétkedőknek most azért megmutatta, hogy tud villantani. A Tate-nek menő passz szenzációs volt. Nekem személy szerint nagyon tetszett BJGE játéka.
Hirtelen ennyi, ha valakit kihagytam volna, akkor elnézést. 😊
Jó volt látni, ahogy Moss ölelkezik BB-vel, Bradyvel és a többiekkel is.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Hát sztem nem lesz könnyebb a Browns elleni meccs. Nagyon jó csapatot csinált Mangini ott és hát uyge tudjuk ha róla van szó akkor nem kell félni, hogy felspanolja a csapatát a Pats ellen.
több mint 14 éve
Lehet pakolni a képeket újra a falra.DoMegy lyukas fityinget sem tettem volna arra h a ravens, chargers, vikings triót behúzzuk...
voltak emlékezetes pillanatok, fafej ahogy Koppen seggéről lepattant vagy épp BJGE röppályája..😊
nem egyszer szégyenteljes produkciót nyújtottak a sporik, hazai pályán ezt nem nagyon vártam volna
remélem senki sem veszi elő a favre-sérülés miatt Pyror-t, szvsz Hutch-ot megkerülve egy elég kemény, de teljesen szabályos qb hitet mutatott be (a flag wilhite balfaszkodására lett bedobva)
a fiatal d előtt meg ismét le a kalappal, 4 rookie volt a kezdőben...
több mint 14 éve
Nagyon fontos meccset sikerült nyerni!Nem semmi ez a 6-1. Ennyire kemény sorsolás mellett zsebben a Ravens, Chargers, Vikings skalp.
Le a kalappal a fiatal csapatunk előtt akikben benne van az erő, fejlődési potenciál. Egyetértek a korábban leírtakkal még annyi, hogy Mayo és a D# fal is nagyot játszott, meg persze Meskó is remekül puntolt.
Nagy dícséret BB-nek az utolsó drive-ért meg az O# 2. félidei playcalling-jáért!
Jó érzés és büszkeség minden Pats szurkolónak, persze eddig is jó érzés mert mindig a csapat mellett kell lenni!! Akár megy akár nem!
Jövő héten talán egy könnyebb mérkőzés jön a Barnák ellen, de lebecsülni nem szabad őket, hogy sima meccs lesz mert visszaüthet.
Haladjunk csak szépen ezen a megkezdett úton!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!! Ezt nem lehet elégszer hangsúlyozni!!!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Oaklandnek nagyon megy az utolsó 2 meccsen, azért annyira ne lendüljenek bele mert azért a korai 2011-es picket szeretnénk realizálni 😛
több mint 14 éve
Huh hát nem volt egy nyugodt meccs. Legközelebb nyerjünk könyebben 😀Nekem eddig ez a nagyon nagy szó az általad írt védelem javulás mellett a tavalyi évhez képest hogy tudunk javulni a 2. félidőre. Legyen akármi is a szezon végén,nem volt rossz döntés elküldeni Moss-t, ki tudja mi lett volna a Jets meccs vége ha már akkor nincs,de gyorsan hozzá is teszem h az 1 kezes TD elkapása felejthetetlen volt.
Az Offense:
Folytatjuk azt a fajta tendenciát, hogy az első félidőben alszunk és döcög a gépezet aztán a második félidőben felpörgünk megtaláljuk a müködő gameplant..FViktor93
több mint 14 éve
számomra a mai meccs (+ az eddigi szezon) konklúziói:Annyit még hozzáfűznék hogy: RANDY WHOOO?? 😀
- Light cut,
- Vödör trade,
- Mankins who
több mint 14 éve
számomra a mai meccs (+ az eddigi szezon) konklúziói:Amivel még kiegészíteném, az idei évben draftolt játékosok beválni látszanak és a fiatalok is szépen fejlődnek Cuni, MCc, Hernandez stb...jól draftoltunk, jövőre is egy hasonlót!
- Light cut,
- Vödör trade,
- Mankins who
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Huh hát nem volt egy nyugodt meccs. Legközelebb nyerjünk könyebben 😀Csapatrészekre lebontva:
A Defense:
Igazi playmaker csapatrész. Vannak még hibák ez jól látszik, de meccsről meccsre fejlődnek, és most már eljutottak arra a szintre, hogy mint meccs faktor beszéljünk róluk. És az igazán örömteli, hogy még mindig nagy a fejlődési potenciál bennük.
Mayo egy állat. Nem túlzok ha azt mondom All pro formában játszik. Mindenhol ott van és mindent megcsinál.
McCourthy pedig igazolja azt amit sokan gondoltunk róla a draftolásakor. Nagy húzás volt.
Az Offense:
Folytatjuk azt a fajta tendenciát, hogy az első félidőben alszunk és döcög a gépezet aztán a második félidőben felpörgünk megtaláljuk a müködő gameplant. A playcalling is egész elfogadható, sőt néhol már nagyon élvezetes. Az O-fal hát elég hullámzó. Vannak nagy pillanataik, de vannak ordító hibáik.
Brady megint hozta a zsenialitását. Amikor kellet akkor megcsinálta a kulcsplayeket.
Illetve nekem ez a meccs mutatta meg, hogy ez az Offense elit Offense. Nem hoznak csili-vili számokat mint mondjuk a Chargers, de amikor nagyon kell a kulcsjáték és a pont akkor oda teszik magukat és megcsinálják.
több mint 14 éve
számomra a mai meccs (+ az eddigi szezon) konklúziói:- Light cut,
- Vödör trade,
- Mankins who
Amit Dan Connolly tol hetek óta, az elképesztő. Legalábbis szerintem.
Do your job
több mint 14 éve
wow jól játszottunk, a D meg hétről-hétre jobb lesz, MCc picknek annyira anno nem örültem de nagyon kezd belelendülni a játékba!Ap csak 92 yardot futott (3.6os átlag) még a végén van run D is. Sokkal jobban állunk mint azt pl én is gondoltam volna, jöhetnek a barnák talán kicsit könnyebb meccs.
több mint 14 éve
Ahogyan Márk is mondta, ebben a csapatban óriási potenciál van. Sokat fejlődtek a srácok idén, 3 ilyen győzelem, ilyen ellenfelek ellen azért bárkinek a dicsőségére válna, hát még egy 11 rookie-val felálló, megfiatalított védelemmel és egy átalakult támadósorral rendelkező csapatnak. Iszonyatosan büszke vagyok a csapatra, de gondolom nem csak én. 😊
JT Daniels fan
több mint 14 éve
Lehet pakolni a képeket újra a falra.
több mint 14 éve
inaktívakNew England Patriots:
17 Taylor Price WR
18 Matthew Slater WR
21 Fred Taylor RB
25 Patrick Chung S
44 Jarrad Page S
60 Rich Ohrnberger OL
64 Mark LeVoir T
74 Kyle Love DL
Minnesota Vikings:
14 Joe Webb 3QB
19 Hank Baskett WR
25 Tyrell Johnson S
29 Lito Sheppard CB
34 Albert Young RB
50 Erin Henderson LB
72 Chris DeGeare G
73 Jimmy Kennedy DT
több mint 14 éve
Mivel múlt héten nem voltam gép és netközelbe gratulálok a csapatnak a Chargers elleni győzelemhez!Ma pedig ismét harc kezdődik, hazai pálya Gillette mellettünk, esélyesebbek vagyunk
A kérdés, hogy a támadófalunk mit tud kezdeni a Vikings D# monstereivel szemben és a védelmünk fel nő a feladathoz. Úgy érzem csak AP futásaival nem tud minket megverni a Minnesota.
Akár játszik akár nem Brett papa nekünk mindenképp győzni kell!!!
Mossnak remélem jó meccse lesz legyen neki TD elkapása de mi nyerjünk 😉
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 14 éve
btw, Nick Fairley DE-ként nálunk, ha az Oakland átvált lúzer üzemmódra?WyattMár tavaly nézegettem egy fehér embert Suh mellett a Nebraskában (idén meg direkt ezért nézem a meccseiket) és sztem Crick a második kör elején a Panthers pickkel elhozható lenne. Fairley-nek idén nagyon megy ahhoz nem fér kétség, csak nem vagyok benne biztos, hogy nem egy one year wonder a srác.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
btw, Nick Fairley DE-ként nálunk, ha az Oakland átvált lúzer üzemmódra?
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
hmm ez a bowl.hu-s mock draft kicsit érdekes pats szempontból, bár ha 32. helyen draftolnánk senki nem panaszkodna 😛na igen, 32. helyről drafttal, ha nem trade-ből jött, már elégedett lenne mindenki 😀 😀
Azért nem biztos hogy Rb-t kellene húzni azzal az oklandes pickkel.
Mondjuk korai még így jósolgatni, de kb minden mockban Ingram mánia van😊manuszka86
amúgy rb-t első két körben biztosan húznék, látjuk, hogy semmi nem érünk jelenlegi gárdánkkal kulcshelyzetben futással 😛
több mint 14 éve
hmm ez a bowl.hu-s mock draft kicsit érdekes pats szempontból, bár ha 32. helyen draftolnánk senki nem panaszkodna 😛 Azért nem biztos hogy Rb-t kellene húzni azzal az oklandes pickkel.
Mondjuk korai még így jósolgatni, de kb minden mockban Ingram mánia van😊
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
Gameday... 😀le ne késd a kezdést, csak mert elfelejtetted, hogy az amcsik nem most állítják át az időt 😀
Amire kíváncsi leszek:
Offense:
O-line: Hogy alakul a bal oldal? Light mellé vajon Conolly-t vagy Wendell-t rakjál-e be az edzők? Az SD ellen a második félidőben egész jól helytállt Wendell, lehet, hogy ezen a meccsen már ő is kezd.
TE-k: Vajon Gronnk megint inkább blokkolni, Hernandez pedig elkapni fog, vagy kicsit megkavarják majd a kártyákat?
RB: Taylor megint out, marad ugye BJGE és Fafej, esetleg Morris. Nekem bevallom, nagyon tetszik Fafej mozgása a pályán, kicsit olyan PocketHercules-es. Pontosabban arra emlékeztető. Remélem több lehetőséget fog kapni.
TB: Sikerült-e egy kicsit még javítani a kemisztrít Tate-el, és jobban bevonjuk-e megint Welkert.
Defense:
D-line: BigVince vajon megint DE poszton kezd? Egyelőre ez bejött a futás ellen, és lehet, ha egyre jobban beleszoknak a srácok az új szerepkörbe, akkor még jobb lehet. Én szeretném Brace-t is látni megint, a szezon elején elég ígéretesnek tűnt (volta szép megmozdulásai).
LB sor: Cuni vajon továbbra is egyre több szerepet fog kapni?
SEC: Butler? 😊
Még 12 óra a kickoffig.... 😀Witchdoctor
am szerintem Connolly, Gronk közeli td, Hernandez hosszú elkapások, Woodhead nem kiemelkedően sok szerep, de elég azért, Tate talán kap egy két fly-t csak az íze kedvéért, Welker ilyen 5-7 elkapás és 50-60 yard körül zár, Butler meg maradjon itt, ne menjen se a Gatorshöz, se a Bamához 😀