New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
NFL rank Total Defense: 1. San Diego Chargers 244 yard"még mielőtt valaki a ligaelső pass D-vel jönne, azért ideírom kik ellen hozták be ezt a statisztikát a SanDiegoi srácok:
Passing D : 1. - ll - 158 yard
Rush D : 3. - ll - 86 yard
Ezenkívül a legtöbb sacket is ők érték el. Szám szerint 25-öt.
Persze mindenkinek meg van a saját véleménye, de ezen statok tükrében a károgóknak el kellene egy kicsit gondolkodni.
Azért az, hogy egy ilyen D ellen annyit teljesített az O amennyit, ha nem is dicsérendő, de nem is szégyenletes.GRAFI
-KansasCity ( M.Cassel-->a chiefs topikban esetleges évvégi cutról beszélnek)
-Jacksonville ( Garrard-Bouman-Edwards-McCown négyes ratingje 40-től 88-ig terjed )
-Seattle (Hesszieről ne is beszéljünk, 6-6 TD és INT, 75-ös rating )
-Arizona( Derek Anderson és Hall ratingjét ha összeadjuk, éppen túlfut a 100on)
-Oakland ( Campbell és Gradkowski meccsről meccsre váltják egymást. No nem azért mert a közönség mindkettőt akarja)
-St.Louis ( Bradford akit jónak tartok, de nincs elkapója plusz újonc)"
több mint 14 éve
Nyilván kevésbé kiszámítható előre, hogy mire kell készülnünk, de valaminek nagyon nem jól kellne működnie Minnesotában, ha a hirtelen előkapott második számú irányító félelmetesebb lenne, mint az első számú.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jackson azért önmagában nem fog új arcot adni ennek a Vikes O-nak, pláne nem néhány nap alatt. Moss-t, Harvin-t meg AP-t pedig ismerjük, tudjuk miket csinálnak. ha benne is van TJ-ben a meglepetésfaktor, viszont az is benne van hogy jóval rosszabb irányító még a féllábú Favre-nál is. persze majd kiderül, lebecsülnünk nyilván nem szabad persze.
több mint 14 éve
leginkább semmilyenWyattNa ez így ütött. 😀
Szerintem. . .
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
leginkább semmilyen, de én nem értek egyet azzal, hogy Favre ellen könnyebb lenneMajdnem mindegy ki fog irányítani, ilyen pass rsuhsal Brady hülyére dobál minket. A kérdés az lesz Tjacken mekkora lesz a nyomás azért nem irigylem ilyen helyzetbe beszállni. Remélem felszívja magát!TocaHát nem tudom, én annyira nem ugrálok örömömben h nagy eséllyel nem lesz Favre. Ennek a fiatal védelemnek szüksége van arra h teljes mértékben, mindenre körültekintően felkészítsék őket. Na most T-Jack ellen nehéz lesz. Remélem vhol van a fiók mélyén olyan meccs, ahol ő irányított... :/DannaSzintén zenész. Jobb lett volna Favre. T-Jack össze-vissza fog rohangálni/menekülni, amit minden védelem be tud nyalni. Ehhez jön még AP, Gerhart, és Harvin személyében is a földi veszedelem. Bár Childressben mindig lehet bízni, hogy neki nem lesz elég a futójátékkal nyerni, de Favre cimborájával ez jobban kijött volna.
Ugye a "not anymore so Wrangler Guy" ellen meg így könnyű lett volna a taktika. Csak ne ejtsék el a védőik a nekik ajándékozott passzokat. 😛DoM
több mint 14 éve
Majdnem mindegy ki fog irányítani, ilyen pass rsuhsal Brady hülyére dobál minket. A kérdés az lesz Tjacken mekkora lesz a nyomás azért nem irigylem ilyen helyzetbe beszállni. Remélem felszívja magát!Hát nem tudom, én annyira nem ugrálok örömömben h nagy eséllyel nem lesz Favre. Ennek a fiatal védelemnek szüksége van arra h teljes mértékben, mindenre körültekintően felkészítsék őket. Na most T-Jack ellen nehéz lesz. Remélem vhol van a fiók mélyén olyan meccs, ahol ő irányított... :/DannaSzintén zenész. Jobb lett volna Favre. T-Jack össze-vissza fog rohangálni/menekülni, amit minden védelem be tud nyalni. Ehhez jön még AP, Gerhart, és Harvin személyében is a földi veszedelem. Bár Childressben mindig lehet bízni, hogy neki nem lesz elég a futójátékkal nyerni, de Favre cimborájával ez jobban kijött volna.
Ugye a "not anymore so Wrangler Guy" ellen meg így könnyű lett volna a taktika. Csak ne ejtsék el a védőik a nekik ajándékozott passzokat. 😛DoM
több mint 14 éve
Hát nem tudom, én annyira nem ugrálok örömömben h nagy eséllyel nem lesz Favre. Ennek a fiatal védelemnek szüksége van arra h teljes mértékben, mindenre körültekintően felkészítsék őket. Na most T-Jack ellen nehéz lesz. Remélem vhol van a fiók mélyén olyan meccs, ahol ő irányított... :/DannaSzintén zenész. Jobb lett volna Favre. T-Jack össze-vissza fog rohangálni/menekülni, amit minden védelem be tud nyalni. Ehhez jön még AP, Gerhart, és Harvin személyében is a földi veszedelem. Bár Childressben mindig lehet bízni, hogy neki nem lesz elég a futójátékkal nyerni, de Favre cimborájával ez jobban kijött volna.
Ugye a "not anymore so Wrangler Guy" ellen meg így könnyű lett volna a taktika. Csak ne ejtsék el a védőik a nekik ajándékozott passzokat. 😛
több mint 14 éve
Hát nem tudom, én annyira nem ugrálok örömömben h nagy eséllyel nem lesz Favre. Ennek a fiatal védelemnek szüksége van arra h teljes mértékben, mindenre körültekintően felkészítsék őket. Na most T-Jack ellen nehéz lesz. Remélem vhol van a fiók mélyén olyan meccs, ahol ő irányított... :/DannaHa jól emlékszem akkor ő volt az, aki a "Már csak egy QB hiányzik a csapatba!" időszakban vezette a Vikingeket...
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
Hát nem tudom, én annyira nem ugrálok örömömben h nagy eséllyel nem lesz Favre. Ennek a fiatal védelemnek szüksége van arra h teljes mértékben, mindenre körültekintően felkészítsék őket. Na most T-Jack ellen nehéz lesz. Remélem vhol van a fiók mélyén olyan meccs, ahol ő irányított... :/Dannafeltolni mindenki a boxba akit lehet, AP-t állítsuk meg, T-Jax szerintem önmagában kevés
több mint 14 éve
Hát nem tudom, én annyira nem ugrálok örömömben h nagy eséllyel nem lesz Favre. Ennek a fiatal védelemnek szüksége van arra h teljes mértékben, mindenre körültekintően felkészítsék őket. Na most T-Jack ellen nehéz lesz. Remélem vhol van a fiók mélyén olyan meccs, ahol ő irányított... :/
több mint 14 éve
Ezt Helyesen így Írjuk! 😉Favre bokatörésWyattAzért kíváncsi lennék most Randy érzéseire, hogy lerokkant a QB-ja a "nagy visszatérésre"! :/
Na nem mintha bánnám a dolgot, így is elég erős a Vikes.
Na Igen az Tényleg Jó Lenne!!!!WyattEzt Én Is Támogatnám Mert Ezt A Hullámvasút Írást Durva Még Olvasni Is! 😀
(Vazzeg Ez Nagyobb Kihívás Mint Gondoltam Volna)Witchdoctor
"Ezt Én is Támogatom mert Ezt a Hullámvasút Írást Durva még Olvasni is!"
Bocsi csak hirtelen beestem a fórumra és ilyenkor még nem könnyű levetközni a régi szokásokat! 😕
(Majd igyekszem!) 😉
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Favre bokatörésWyattAzért kíváncsi lennék most Randy érzéseire, hogy lerokkant a QB-ja a "nagy visszatérésre"! :/
Na nem mintha bánnám a dolgot, így is elég erős a Vikes.
Na Igen az Tényleg Jó Lenne!!!!WyattEzt Én Is Támogatnám Mert Ezt A Hullámvasút Írást Durva Még Olvasni Is! 😀
(Vazzeg Ez Nagyobb Kihívás Mint Gondoltam Volna)
több mint 14 éve
NFL rank Total Defense: 1. San Diego Chargers 244 yard"Csak annak a statisztikának hiszek, amit én magam hamisítottam"
Passing D : 1. - ll - 158 yard
Persze mindenkinek meg van a saját véleménye, de ezen statok tükrében a károgóknak el kellene egy kicsit gondolkodni.
Azért az, hogy egy ilyen D ellen annyit teljesített az O amennyit, ha nem is dicsérendő, de nem is szégyenletes.GRAFI
több mint 14 éve
NFL rank Total Defense: 1. San Diego Chargers 244 yardPassing D : 1. - ll - 158 yard
Azért az, hogy egy ilyen D ellen annyit teljesített az O amennyit, ha nem is dicsérendő, de nem is szégyenletes.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én asszem 10-6-ot tippeltem és WC meccset. Ezzel teljesen ki lennék békülve és szerintem nem is egy túlzó elvárás.Csak most látom, hogy egy lappal ezelőtt páran reagáltak az írásomra, és úgy látszik félreérthető voltam:
A nímandot jobb híján használtam, mert nem akartam vulgáris lenni 😊 csak eszembe jutott, hogy más sokkal rosszabb mérleggel álló csapatok hogy örülnének egy ilyen győzelemnek itt meg a panaszkodók vannak túlsúlyban. Nem mindenki! Csak sokan... akad azért telhetetlen pats drukker bőven.
Bár, ahogy a mondás is tartja: "Sírva vigad a magyar"
több mint 14 éve
Na, Aludva egyet a Mecsre, Lehiggadva azt Kell Mondjam Grat a Csapatnak! 😊Ha Igaz a Mondás hogy a Nehezen Nyert Meccsek Érnek a Legtöbbet, akkor ez a Tegnapi egy Nagyon Értékes Győzelem Volt! 😉
Az NFL-ben Idegenben Nyerni (majdnem) Mindig Bravúr Kategória, úgyhogy Kezeljük Értékén ezt a W-t!
(Bár Tegnap az Eredménykövetőn Jóval Borulátóbb Voltam!) 😀
Ezuton Szeretném Nyilvánosan is Megkövetni a CSAPATOT, mert Magamban Mostanra csak 3-3-at Tippeltem Szezonkezdetkor de szerencsére ismét Kiderült milyen Keveset is Értek Valójában ehhez a Játékhoz! 😀
Szóval csak így Tovább, Cáfoljanak csak rá a "Borulátásomra" Hétről-Hétre és Jó Kis Évünk Lesz! 😉
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Teljesen egyetértek DoM nézőpontjával a csapatot illetően.Ennek a feltétele, hogy mindenki vendéged egy sörre. 😀
Szeretném megragadni az alkalmat, hogy üdvözöljem ezt a fantasztikus Pats "családot" aminek remélem én is a tagja lehet majd egyszer 😊wes
Persze ez csak vicc. 😊
Üdv és hajrá Pats! 😉
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Teljesen egyetértek DoM nézőpontjával a csapatot illetően.Üdv és jó szorakozást a továbbiakban!
Szeretném megragadni az alkalmat, hogy üdvözöljem ezt a fantasztikus Pats "családot" aminek remélem én is a tagja lehet majd egyszer 😊wes
több mint 14 éve
wes
29
Teljesen egyetértek DoM nézőpontjával a csapatot illetően.Szeretném megragadni az alkalmat, hogy üdvözöljem ezt a fantasztikus Pats "családot" aminek remélem én is a tagja lehet majd egyszer 😊
több mint 14 éve
Asszem most nem értek egyet a többség véleményével. Nyertünk egy olyan csapat ellen, amely sokkalta erősebb, mint amit az eredményei mutatnak. Tök nem érdekel, hogy a D, az O, vagy éppen a ST "hozta" ezt a győzelmet. Mint ahogy az sem érdekel, hogy mi lett volna HA játszik a Chargers két kezdő elkapója. Az sem érdekel, hogy mi lenne HA Bodden, Warren és McGowan nem sérült...Tegnapi eredménykövetőt ki is hagytad. Félidőben tisztelet a kivételnek a többség azonnal falhoz állította volna a csapatot, mert csak 10 ponttal vezettünk idegenben, és milyen dolog az, hogy 50 yarddal volt képe a New Englandnek előnnyel fordulni. 😛
Ezen ameccsen nem a Chargers verte meg saját magát, hanem majdnem mi magunk... Az utolsó negyed minden szempontból ijesztő volt, de ilyen kihagyások előfordulnak másoknál is, gondoljatok csak vissza a Ravens elleni meccsre...
Ezt a TB nagyon függ a faltól dolgot meg nem is értem hogy őszinte legyek. Amit Dan Koppen és Matt Light az utóbbi időben csinál, az maga a katasztrófa. Ezzel kell kezdeni valamit, különben nem csak O nem lesz, de potenciális HoF irányító sem sokáig...Boston
Nem lehet minden meccset domináns játékkal 500 támadó yarddal és 50 pont különbséggel megnyerni.
Nagyon nagy pozitívum, hogy nem csak támadósorból áll az idei Patriots, hanem látszik a fény az alagút végén a védelemnél, és a special teamsre is lehet bizton támaszkodni. Az alapszakasz nem arról szól, hogy minden meccsen minden csapatrész 100%-os pontossággal működjön, hanem be kell jutni a PO-ba, amihez meccseket kell nyerni. Akárhogy. A lényeg, hogy a remélhető rájátszásban már elég harcedzett lesz a társaság, hogy képes legyen túltenni magát a hullámvölgyeken, és ha a védelem látja, hogy gond van a támadóknál, akkor előlép, hogy majd mi hozzuk a meccset, ha a támadók látják, hogy tűzijáték kell, mert a védelem eszén rendre túljárnak, akkor tovább lökik a Pats szekerét, ugyanez igaz az ST-re is.
Idén másodszor nyert idegenben a csapat komoly ellenféllel szemben. Bénázott az ellenfél? Igen. Valami miatt remegett a kezük? Igen. Köze lehetett hozzá az ellenfélnek? Minden bizonnyal. Ki tudta használni a Pats? Igen.
Az elkövetkező meccsek szerepe óriási lesz, hogy kialakuljon az új CSAPAT identitása, hogy megtanuljanak küzdeni a játékosok egymásért, hogy mindenki felfogja, nem az egyén, hanem az eredmény, és a csapat számít. Hogy egy-egy meccs után ne arról legyen szó az újságokban, hogy hol van Bruschi, Rodney, miért cserélte el a csapt Seyt, és Mosst, hanem hogy milyen int-je volt McCourtynak, Deaderick, Fletcher egyre többet van a pályán hátsó körös, UDFA újonc létére, Crable a sérülések után érdemben tud hozzászólni a meccshez, Gronkowskiban és Hernandezben újonc létére mennyire bízik Brady, Mayo újra teljesen egészségesen pro browl formában van stb.
több mint 14 éve
Érdekes, matematikai levezetése a 4&1nek:http://espn.go.com/blog/statsinfo/post/_/id/10528/math-behind-belichicks-4th-down-gamble
több mint 14 éve
@GreshandZo - Sources tell us that Patriots Safety Patrick Chung will miss 1-2 weeks after getting injured Sunday vs Chargersaz "belefér", legalább nem season ending.
több mint 14 éve
ebben igazad van, javulgatunk azért no meg nem kell magyarázni azért a bizonyítvány 5-1 a mérleg eddig és kész 😊persze oké ha a fal nem nyit utat akkor ott vége van a nótának, de tök látszódott hogy ott középen ha másnap reggelig próbálkozunk akkor se fog menni, csak erre céloztam.Nekem különösen tetszik,hogy sorra jó driveokat vezetünk a félidő utáni első birtoklásból. Eddig jellemzően ekkor fogyott el a tudomány.undisputedly
Pesze az tetszik nekem is hogy több célpontnak mennek végre a lasztik, de az OC felelőssége az hogy az első félidőt ne aludjuk már át és ez nem új keletű dolog ez sztem coaching hiba. A fal tényleg borzasztó gyenge volt reméljük ilyet nem kell még egyszer látnunk idén. Oda a fal közepére jó lenne olyan ember aki a nagyobb embereket is képes megfogni mert ezzel van gond.manuszka86
Hernandez TD-t nagyon várok már, igazi X faktor a srác.