NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Dallas Cowboys - Minnesota Vikings
11
6
2:20, ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
De jó "látni" viito! 😊 A választ meg köszönöm! :cool:
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
A pats.hu miért nem érhető el? 😐deepsilvera szolgáltató géptermében elektromos hiba van.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
A pats.hu miért nem érhető el? 😐
több mint 15 éve
triangle
1 283
röviden: semmi biztosatbővebben: ma volt MRI-je, aminek az eredményét még nem tudni, Rapoport egyik forrása szerint nem komoly (IR) a sérülés, de nincs kizárva, hogy kihagy egy kis időt, esetleg néhány hetet. egy mai charity eventre sem ment el, pedig be volt nevezve, de mivel a médiát is meghívták, ezért a csapat jobbnak látta, hogy otthon marad, és nem zaklatják az újságírók.
több mint 15 éve
McCourtyról tudtok valamit?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 15 éve
Hát ez nem túl jó hír finoman szólva 😐Kinti fórumok szerint Wright lesz IR.undisputedlyPedig ez nagyon valószínűnek tűnik. Most hirtelen nem is tudom, hogy volt-e egyáltalán üres hely az 53-ban, de szerintem nem.zinedine5Én azért bízom benne, hogy Chevis Jackson helyére hoztunk valakit.FViktor93
több mint 15 éve
Kinti fórumok szerint Wright lesz IR.Én azért bízom benne, hogy Chevis Jackson helyére hoztunk valakit.FViktor93DT Louis Leonard jött az aktív rosterre, remélem nem IR-re megy valaki (Wright? Pryor?).Pedig ez nagyon valószínűnek tűnik. Most hirtelen nem is tudom, hogy volt-e egyáltalán üres hely az 53-ban, de szerintem nem.zinedine5
triangle
több mint 15 éve
Én azért bízom benne, hogy Chevis Jackson helyére hoztunk valakit.DT Louis Leonard jött az aktív rosterre, remélem nem IR-re megy valaki (Wright? Pryor?).Pedig ez nagyon valószínűnek tűnik. Most hirtelen nem is tudom, hogy volt-e egyáltalán üres hely az 53-ban, de szerintem nem.zinedine5
triangle
több mint 15 éve
DT Louis Leonard jött az aktív rosterre, remélem nem IR-re megy valaki (Wright? Pryor?).Pedig ez nagyon valószínűnek tűnik. Most hirtelen nem is tudom, hogy volt-e egyáltalán üres hely az 53-ban, de szerintem nem.
triangle
több mint 15 éve
triangle
1 283
DT Louis Leonard jött az aktív rosterre, remélem nem IR-re megy valaki (Wright? Pryor?).más:
To help replace injured first-round pick Brandon Graham, the Eagles will sign former Patriots LB Derrick Burgess today. 😂
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Az a kár, hogy hálós...
több mint 15 éve
még mindig vevőre vár, ára 5000 ft...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Tegnap este megint megnéztem a Bears elleni snowyball-t, és két dologra lettem figyelmes: Az első, hogy a legnagyobb hókustolásban milyen zene szólt a hangszóróból: Beach Boys! Betojás 😀! A második, hogy - pár meccs alapján - a magyar komment is nagyon jó, szerintem egál az amerikaival.Go Pats (on the Chargers)!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
én nem tudok ennyire előre gondolkodni, de azt tudom hogy bármelyik ellen is játszanánk brutálisan nehéz meccsek lesznek.Ez a beszéd! 😉
Most én addig látok hogy verjük meg a green bayt és ne legyenek további sérültjeink a sérültek meg mihamarabb gyógyuljanak 😊mascherano
Csak szépen sorban, egyesével lépkedni az úton! :cool:
több mint 15 éve
én nem tudok ennyire előre gondolkodni, de azt tudom hogy bármelyik ellen is játszanánk brutálisan nehéz meccsek lesznek.Most én addig látok hogy verjük meg a green bayt és ne legyenek további sérültjeink a sérültek meg mihamarabb gyógyuljanak 😊
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 15 éve
A steelers - ravens kettős ellen nagyobb az esélyünk szerintem.Az eddigi meccseinket és ellenfeleinket tekintve szerintem is a Chargers lenne a legnehezebb ellenfél!Én nem félek annyira a Chargerstől hazai pályán. Rivers utál hóban fagyban játszani. Sokkal jobban örülnék nekik mint egy Steelers,Ravens kettősnek.FViktor93
Támadásban rengeteg fegyverük van, amit ki is tudnak használni és a védelmük is brutál erős! Ha nem csináltak volna ennyi buta turnovert ellenünk, akkor nem sűrűn nyertünk volna a nyugati parton!Egon bá
Mi megesszük a védelmüket, viszont az ő O#-juk nagyon egálon van a mi védelmünkkel.
A chargers azon kívül,hogy ők a fekete lovak, dominálja a védelmünket, ráadásul a védelmük is Top.
több mint 15 éve
Az eddigi meccseinket és ellenfeleinket tekintve szerintem is a Chargers lenne a legnehezebb ellenfél!Én nem félek annyira a Chargerstől hazai pályán. Rivers utál hóban fagyban játszani. Sokkal jobban örülnék nekik mint egy Steelers,Ravens kettősnek.
Támadásban rengeteg fegyverük van, amit ki is tudnak használni és a védelmük is brutál erős! Ha nem csináltak volna ennyi buta turnovert ellenünk, akkor nem sűrűn nyertünk volna a nyugati parton!Egon bá
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Az eddigi meccseinket és ellenfeleinket tekintve szerintem is a Chargers lenne a legnehezebb ellenfél!Én Schefternél olvastam twitteren, h ha mi nyerünk most vasárnap és a Steelers kikap, akkor már tuti nekünk a homefield a végig a PO-ban.Szerintem ez nem igaz, mert, ha elveszítjük a két divízió meccset, a Jets meg nyer 3*, akkor 12-4-el állnánk mind a ketten, de a jobb csoport mérleg nekik kedvezne.
Én is jobban örülnék a KC-nek vagy a Raidersnek, mint a Chargersnek vagy a Coltsnak. Talán egy jó havas, hideg meccs azért megzavarná őket, de inkább ne próbáljuk ki.Danna
Azért a Colts meg a Chargers sem hiszem, hogy komoly ellenfél lenne egy tegnapihoz hasonló időben. Lekopogom... 😊LordTamas
Támadásban rengeteg fegyverük van, amit ki is tudnak használni és a védelmük is brutál erős! Ha nem csináltak volna ennyi buta turnovert ellenünk, akkor nem sűrűn nyertünk volna a nyugati parton!
több mint 15 éve
következő két meccset be kell húzni és akkor nincs miről beszélni max a PO-ról. 😊Onnantól meg azt kell megverni aki szembejön!
több mint 15 éve
Én Schefternél olvastam twitteren, h ha mi nyerünk most vasárnap és a Steelers kikap, akkor már tuti nekünk a homefield a végig a PO-ban.Szerintem ez nem igaz, mert, ha elveszítjük a két divízió meccset, a Jets meg nyer 3*, akkor 12-4-el állnánk mind a ketten, de a jobb csoport mérleg nekik kedvezne.
Én is jobban örülnék a KC-nek vagy a Raidersnek, mint a Chargersnek vagy a Coltsnak. Talán egy jó havas, hideg meccs azért megzavarná őket, de inkább ne próbáljuk ki.Danna
Azért a Colts meg a Chargers sem hiszem, hogy komoly ellenfél lenne egy tegnapihoz hasonló időben. Lekopogom... 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
És a hét citromdíjasa: Santonio Holmeshttp://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d81cd7f05/Holmes-drops-easy-TD-pass 😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Tate 4. negyedbeli catch-e lett a 14. hét legszebb elkapása az NFL.com-on. http://www.nfl.com/videos/nfl-top-5-catches/09000d5d81cdb7a3/Top-five-catches-of-Week-14 😛
több mint 15 éve
Én Schefternél olvastam twitteren, h ha mi nyerünk most vasárnap és a Steelers kikap, akkor már tuti nekünk a homefield a végig a PO-ban.Én is jobban örülnék a KC-nek vagy a Raidersnek, mint a Chargersnek vagy a Coltsnak. Talán egy jó havas, hideg meccs azért megzavarná őket, de inkább ne próbáljuk ki.