New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 15 éve
wes New England Patriots 29
Elnézést, hogy közbeszólok, de ez egy baromság, hogy kivételeznének a Vikingsel.
Én sem értem, miért büntették meg Pryort, szabályos ütközés volt, és valószínű sok viking szurkolónak okozott örömet Favre újabb sérülése. Azonban más játékosok is ugyanúgy kapják a büntetéseket a semmiért. Pl. a Minnesotanál Ray Edwardsra utaznak és minden héten nézheti a bankszámláját, mert ki tudja milyen indokot találnak ki.Pálca
Szerintem senki nem hitte azt, hogy kivételeznének a vikings-szal, csupán annyit mondtak, hogy ha Fitzpatrickot, vagy Stafford-ot gyalulják a földbe nem biztos, hogy lesz büntetés, hisz ők "csak" Stafford és Fpatrick. És azért lássuk be van benne valami. Mert Pryor ütközése nem volt szabálytalan. Tény hogy passz után jött, de 0.2 mp alatt nem tud megállni, vagy nem tudja kikerülni Favre-t. És Favre-t meg eleve nem kellett volna játszatni bokatöréssel.nDRo
Az utolsó mondatodban van a lényeg. Így most saját magát büntette.
több mint 15 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Elnézést, hogy közbeszólok, de ez egy baromság, hogy kivételeznének a Vikingsel.
Én sem értem, miért büntették meg Pryort, szabályos ütközés volt, és valószínű sok viking szurkolónak okozott örömet Favre újabb sérülése. Azonban más játékosok is ugyanúgy kapják a büntetéseket a semmiért. Pl. a Minnesotanál Ray Edwardsra utaznak és minden héten nézheti a bankszámláját, mert ki tudja milyen indokot találnak ki.Pálca
Szerintem senki nem hitte azt, hogy kivételeznének a vikings-szal, csupán annyit mondtak, hogy ha Fitzpatrickot, vagy Stafford-ot gyalulják a földbe nem biztos, hogy lesz büntetés, hisz ők "csak" Stafford és Fpatrick. És azért lássuk be van benne valami. Mert Pryor ütközése nem volt szabálytalan. Tény hogy passz után jött, de 0.2 mp alatt nem tud megállni, vagy nem tudja kikerülni Favre-t. És Favre-t meg eleve nem kellett volna játszatni bokatöréssel.
több mint 15 éve
Pálca Minnesota Vikings Kansas Jayhawks 332 — Vikings fan
Én sem értem, miért büntették meg Pryort, szabályos ütközés volt, és valószínű sok viking szurkolónak okozott örömet Favre újabb sérülése. Azonban más játékosok is ugyanúgy kapják a büntetéseket a semmiért. Pl. a Minnesotanál Ray Edwardsra utaznak és minden héten nézheti a bankszámláját, mert ki tudja milyen indokot találnak ki.
több mint 15 éve
inkább foglalkozzanak CBA tárgyalásokkal és legyen végre megegyezés, ne ilyen hülye büntetések kiszabásával töltsék az időt...már kezdi felrántani az emberek agyát ez a dolog, fizikai sportról beszélünk és itt még nem is volt komoly sérülés csak pár öltést kapott a papa nagy dolog no meg egy abszolút szabályos hit volt...manuszka86
Észrevehetnéd,az a lényeg,hogy ki kapta az ütést.
Azt hiszed,ha Fitzpatrick vagy Stafford kapja akkor ez fizetős?
Picsát.Bazzani
Legalább PO-ba nem jutnak 😊 Vicc ami színjáték megy a vikingeknél. Az élen Favre-al. Ők most az NFL bohócai. Brett pedig a cirkuszigazgató.undisputedly
Inkább Childress az igazgató... Azért Brett apó nálam hatalmas respect-tel bír ettől függetlenül tényleg nem kellene kivételezni vele.
több mint 15 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 850 — SuperBowl Champions 2013/2014
inkább foglalkozzanak CBA tárgyalásokkal és legyen végre megegyezés, ne ilyen hülye büntetések kiszabásával töltsék az időt...már kezdi felrántani az emberek agyát ez a dolog, fizikai sportról beszélünk és itt még nem is volt komoly sérülés csak pár öltést kapott a papa nagy dolog no meg egy abszolút szabályos hit volt...manuszka86
Picsát.Bazzani
Legalább PO-ba nem jutnak 😊 Vicc ami színjáték megy a vikingeknél. Az élen Favre-al. Ők most az NFL bohócai. Brett pedig a cirkuszigazgató.
több mint 15 éve
Pryort meg végül 7500 dolcsira büntették. khmmm.....triangle
Guytont is, de az még valamennyire érthető, elvégre late hit volt, de Pryor büntetése...F.Schleck
Így van Guyton-é még érthető, de ez a Pryor féle büntetés...nevetséges az egész....
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Picsát.Bazzani
persze nyilván azért jött a büntetés mert a 41 éves rekordman kapta az ütést és egyetértek veled, de akkor is lenne jobb dolguk mint hogy ezekkel a pénzbüntetésekkel foglalkozzanak.manuszka86
Szerintem ezzel az erővel meg a LG-ot kellett volna megbüntetni, mert nem tudta megblokkolni Pryor-t...
több mint 15 éve
manuszka86 New England Patriots 2 605 — Patriots fan
Picsát.Bazzani
persze nyilván azért jött a büntetés mert a 41 éves rekordman kapta az ütést és egyetértek veled, de akkor is lenne jobb dolguk mint hogy ezekkel a pénzbüntetésekkel foglalkozzanak.

több mint 15 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 114 — Axel Foley
Picsát.

több mint 15 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Elég hosszú podcast interjú Zolival:

http://espn.go.com/espnradio/player?rd=1#/podcenter/?id=5768768&autoplay=1&callsign=ESPNRADIO

Nagyon szimpatikusan beszél, csak sajnos nem említi, hogy valójában magyar származású.
több mint 15 éve
manuszka86 New England Patriots 2 605 — Patriots fan
inkább foglalkozzanak CBA tárgyalásokkal és legyen végre megegyezés, ne ilyen hülye büntetések kiszabásával töltsék az időt...már kezdi felrántani az emberek agyát ez a dolog, fizikai sportról beszélünk és itt még nem is volt komoly sérülés csak pár öltést kapott a papa nagy dolog no meg egy abszolút szabályos hit volt...

több mint 15 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
vicc az egész. a 18 meccses alapszakasz, meg a londoni franchise hiányzik egy pekingi super bowl mellé, és végeztem ezzel a Goodell által vezetett cirkusszal.
több mint 15 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
hát ez nevetséges

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 15 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Guytont is, de az még valamennyire érthető, elvégre late hit volt, de Pryor büntetése...

több mint 15 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Hát konkrétan idegbeteg lettem volna ha elcseréltük volna Butlert. Egy második körös pickről nem kéne így lemondani 😀
több mint 15 éve
Geronimo 151 — Kickoff
http://www.boston.com/sports/football/patriots/articles/2010/11/05/tale_of_punter_mesko_unlike_any_in_nfl/?page=1

több mint 15 éve
triangle 1 283
Pryort meg végül 7500 dolcsira büntették. khmmm.....
több mint 15 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
"Bill Belichick doesn't rule out the possibility of Logan Mankins playing Sunday." Mike Reiss

(The Patriots have until 4 p.m. ET on Saturday to make the decision.)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 15 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Azt nem tudom hallottátok-e, de állítólag majdnem bizniszeltünk egymással

Brian Allee-Walsh of NewOrleans.com reports Pierre Thomas was nearly traded to the Patriots leading up to the October 19 deadline.
Further confirmation of Coach Sean Payton's ongoing frustration with Thomas' inability to shake nagging injuries. The Saints were targeting a cornerback (Darius Butler?) in return, but talks came to a halt when the Patriots asked for a draft pick to be thrown in.
atapapa
Thomas jó is lett volna ide, bár tény a sérülései kicsit aggasztóak, de Fafej játszik annyira jól, hogy megérdemelje a bizalmat. Butlert meg én sem adtam volna oda, neki még bőven van jövője itt nálunk

JT Daniels fan
több mint 15 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 396 — #neverpunt
Azt nem tudom hallottátok-e, de állítólag majdnem bizniszeltünk egymással

Brian Allee-Walsh of NewOrleans.com reports Pierre Thomas was nearly traded to the Patriots leading up to the October 19 deadline.
Further confirmation of Coach Sean Payton's ongoing frustration with Thomas' inability to shake nagging injuries. The Saints were targeting a cornerback (Darius Butler?) in return, but talks came to a halt when the Patriots asked for a draft pick to be thrown in.

több mint 15 éve
wes New England Patriots 29
Akkor Colt McCoy kezd majd ellenünk is.
Ami lehet jó is meg rossz is.ThundersNFL
Megmondom őszintén félek a browns-tól...Olyan kiszámíthatatlan nekem az a csapatnDRo
igen, ráadásul, ha megverjük őket, mindenki legyint egyet, de ha kikapnánk, akkor mindenki egyből más színben látná az eddigi eredményeket is (nem is biztos, hogy alaptalanul). szóval itt szinte csak mi veszíthetünk.
egy magabiztos győzelemmel kellene elhallgattatni a kétkedőket.triangle
Csak a kötelezőnek mondott győzelmeket a legnehezebb behúzni.
Igaz nem láttam, de New Orleans is ráfázott múltkor.
több mint 15 éve
triangle 1 283
Megmondom őszintén félek a browns-tól...Olyan kiszámíthatatlan nekem az a csapatnDRo
igen, ráadásul, ha megverjük őket, mindenki legyint egyet, de ha kikapnánk, akkor mindenki egyből más színben látná az eddigi eredményeket is (nem is biztos, hogy alaptalanul). szóval itt szinte csak mi veszíthetünk.
egy magabiztos győzelemmel kellene elhallgattatni a kétkedőket.
több mint 15 éve
Megmondom őszintén félek a browns-tól...Olyan kiszámíthatatlan nekem az a csapat
több mint 15 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 663 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ami lehet jó is meg rossz is.

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 15 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Injury report csütörtökről.

NEW ENGLAND PATRIOTS

NEM VETT RÉSZT
S Jarrad Page (vádli)
RB Fred Taylor (lábujj)

CSÖKKENTETT EDZÉSMUNKA
WR Deion Branch (térdszalag)
S Patrick Chung (térd)
WR Matthew Slater (boka)

TELJES EDZÉSMUNKA
QB Tom Brady (jobb váll)

CLEVELAND BROWNS

NEM VETT RÉSZT
DL Kenyon Coleman (térd)
QB Jake Delhomme (boka)
OL John St. Clair (boka)
QB Seneca Wallace (boka)

CSÖKKENTETT EDZÉSMUNKA
DL Shaun Rogers (boka)
LB Matt Roth (térdszalag)
TE Alex Smith (boka)

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one