New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 978
Nekem semmi bajom se volt a Rams elleni döntőnkkel. És nem (csak) azért, mert nyertünk. Mindkét csapat védelme nagyot játszott szerintem. Izgalmas is volt, sokáig volt esélye mind a két csapatnak.
Kollega
Én is ezzel értek egyet, de ezt már leírtam utána is.
Igen, pontgyártás szempontjából vagy offense szempontjából nem volt az a látványos meccs, de a védelmek odatették magukat, mindkét oldalon.

Sokan azért sírtak, hogy nem akarnak ilyen KC-Rams féle meccseket nézni, ahol csak úgy repkednek a TD-k a védelmek miatt és nincs semmi védelmi játék...hát most megkapták és akkor most ez lett a rossz, mert...mert nem volt kiegyensúlyozott, kiélezett, pontokban azért gazdagabb?

Gyönyörű volt, Wade Phillips olyan gameplant tett össze, hogy Brady sokszor azt se tudta, hogy mi van.
JMD is csak vakarta a fejét, ráadásul a félidei elemzés BB-vel se juttatta a csapatot előrébb.

És ez a meccs is úgy lett meg, hogy JMD az oldalvonal mellett, instant rajzolt fel 3 playt, építve arra, hogy a megfelelő emberek (Gronk, JE, TB) tudják milyen játék jön és rájuk van építve.

JE meg odatette magát ezen a meccsen (is), MVP is lett.

Egész meccs alatt nem tudtam ülve maradni, mert bármikor benne volt egy nagy védelmi játék mindkét oldalról.

Persze, hogyha értenék hozzá és playenként felrajzolnám és kielemezném, akkor lehet kijönne, hogy egy unalmas meccs volt és Brady kiégett... 😉
Solymi
Elhiheted, hogy Chicago drukkerként nem a káprázatos támadójáték szerelmese vagyok...😊
A tavalyi döntőn, bár elismerem, hogy két nagyon jó védelem lépett pályára, de a támadók meglehetősen indiszponáltak voltak. A döntőben, az addig szárnyaló Rams O vergődött, mint hal a szatyorban. Ehhez nyilván sok köze volt az addigra (de főleg a 19-es szezonra) összeállt védelmeteknek, de annak is, hogy a Super Bowlon már nagy volt a kabát Mcvayre, de főleg Goffra. Brady is szenvedett, de a rutin diadalmaskodott, azért még így is jobb volt a támadósor, mint az ellenfélé. A Rams védelem is odavágott, 13 pont az megsüvegelendő. Amúgy BB taktikailag megette Macvayt reggelire......

Egy szó mint száz, én nem csak a védelmek miatt éreztem azt, hogy nem tudtak haladni a támadók, ezért mondom, hogy szar volt.
A ti védelmetek pedig olyan szépen összeállt, hogy néha még nekem is tetszett 😊, egyébként ők tartották a csapatot a víz fölött több meccsen. Bár ilyan teljesítményt roadt nehéz megismételni, de azt gondolom, hogy Brady nélkül is sikeresek lehettek idén is.
csi77
Ez ilyen elméleti kérdés, hogy a támadók szarok, vagy a védők parádéznak. Ez a Patriotsnál inkább úgy csapódik le, hogy Belichick mindig vagy nagyon hamar megérti mi történik a pályán, vagy eleve az van, amit ő gondolt. De hát nem mindig találnak megoldást és olyankor persze jól kikapunk. Ehhez az én tudásom elég kevés, hogy megmondjam mikor, mi a szitu. De itt utólag a szakik azt mondták, hogy kb. egész meccsen az volt a pályán, amit az Öreg akart és eszerint nem sok esélye volt a Ramsnek. Csak ez egy olyan sakkjátszma, ahol nem feltétlenül az a bábu üt, amelyik lép.

Azért fura dolog ez. Ott van a Falcons elleni döntőnk, ahol vagy 3 negyeden keresztül a műfű alól lestünk kifele. Ott aztán tényleg azt gondoltam, hogy vakon vagyunk. Erre egyszer csak, jóval később előállt valaki és elmesélte, hogy az Öreg pontosan levetítette előre, hogy ez lesz. Szóval ki tudja.

Minden esetre ez az én teóriám erről.
Kollega
Na igen, a Falcons ellen mindenki úgy állt ott, hogy még meccs van, csak pontokat kell csinálni.
A Sugárban mikor néztük, ott a félidőben volt egy kis elbizonytalanodás, hogy ebben a szezonban enni volt és szép volt ez így is, de aztán csak győzött a elszántság és mindenki elkezdte elemezni meg számolgatni, hogy mi kellene ahhoz, hogy valóban meccs legyen.

És ahogy jöttek ezek a dolgok - mert azért az O-n látszott, hogy megy az, csak a ritmusnak kellene meglennie - akkor már éreztük, hogy itt bizony meccs van és elég lesz az a 18 perc...

A Rams ellen meg valóban nem volt olyan éles az az O, nem mentek a játékok, Bradyn is látszott, hogy iszonyat vigyáz a labdára, mert tudta, hogy egy hiba elég és vége lehet a meccsnek.

Meg azért a JE, Patterson, Hogan, Dorsett elkapósor nem olyan veretes, főleg, hogy Hogan se az volt már mint aki a sérülése előtt és aztán Gronk is kb. csak akkor volt használva mikor nagyon muszáj volt.
Ehhez képest meg csoda, hogy JE kb. élete meccsét játszotta, legalábbis bármikor szabadra játszotta magát.
több mint 5 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
Inside the mind of the best corner in the game

www.youtube.com/watch?v=RwJYVKqRIH4

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Nekem semmi bajom se volt a Rams elleni döntőnkkel. És nem (csak) azért, mert nyertünk. Mindkét csapat védelme nagyot játszott szerintem. Izgalmas is volt, sokáig volt esélye mind a két csapatnak.
Kollega
Igen, pontgyártás szempontjából vagy offense szempontjából nem volt az a látványos meccs, de a védelmek odatették magukat, mindkét oldalon.

Sokan azért sírtak, hogy nem akarnak ilyen KC-Rams féle meccseket nézni, ahol csak úgy repkednek a TD-k a védelmek miatt és nincs semmi védelmi játék...hát most megkapták és akkor most ez lett a rossz, mert...mert nem volt kiegyensúlyozott, kiélezett, pontokban azért gazdagabb?

Gyönyörű volt, Wade Phillips olyan gameplant tett össze, hogy Brady sokszor azt se tudta, hogy mi van.
JMD is csak vakarta a fejét, ráadásul a félidei elemzés BB-vel se juttatta a csapatot előrébb.

És ez a meccs is úgy lett meg, hogy JMD az oldalvonal mellett, instant rajzolt fel 3 playt, építve arra, hogy a megfelelő emberek (Gronk, JE, TB) tudják milyen játék jön és rájuk van építve.

Egész meccs alatt nem tudtam ülve maradni, mert bármikor benne volt egy nagy védelmi játék mindkét oldalról.

Persze, hogyha értenék hozzá és playenként felrajzolnám és kielemezném, akkor lehet kijönne, hogy egy unalmas meccs volt és Brady kiégett... 😉
Solymi
Elhiheted, hogy Chicago drukkerként nem a káprázatos támadójáték szerelmese vagyok...😊
A tavalyi döntőn, bár elismerem, hogy két nagyon jó védelem lépett pályára, de a támadók meglehetősen indiszponáltak voltak. A döntőben, az addig szárnyaló Rams O vergődött, mint hal a szatyorban. Ehhez nyilván sok köze volt az addigra (de főleg a 19-es szezonra) összeállt védelmeteknek, de annak is, hogy a Super Bowlon már nagy volt a kabát Mcvayre, de főleg Goffra. Brady is szenvedett, de a rutin diadalmaskodott, azért még így is jobb volt a támadósor, mint az ellenfélé. A Rams védelem is odavágott, 13 pont az megsüvegelendő. Amúgy BB taktikailag megette Macvayt reggelire......

Egy szó mint száz, én nem csak a védelmek miatt éreztem azt, hogy nem tudtak haladni a támadók, ezért mondom, hogy szar volt.
A ti védelmetek pedig olyan szépen összeállt, hogy néha még nekem is tetszett 😊, egyébként ők tartották a csapatot a víz fölött több meccsen. Bár ilyan teljesítményt roadt nehéz megismételni, de azt gondolom, hogy Brady nélkül is sikeresek lehettek idén is.
csi77
Ez ilyen elméleti kérdés, hogy a támadók szarok, vagy a védők parádéznak. Ez a Patriotsnál inkább úgy csapódik le, hogy Belichick mindig vagy nagyon hamar megérti mi történik a pályán, vagy eleve az van, amit ő gondolt. De hát nem mindig találnak megoldást és olyankor persze jól kikapunk. Ehhez az én tudásom elég kevés, hogy megmondjam mikor, mi a szitu. De itt utólag a szakik azt mondták, hogy kb. egész meccsen az volt a pályán, amit az Öreg akart és eszerint nem sok esélye volt a Ramsnek. Csak ez egy olyan sakkjátszma, ahol nem feltétlenül az a bábu üt, amelyik lép.

Azért fura dolog ez. Ott van a Falcons elleni döntőnk, ahol vagy 3 negyeden keresztül a műfű alól lestünk kifele. Ott aztán tényleg azt gondoltam, hogy vakon vagyunk. Erre egyszer csak, jóval később előállt valaki és elmesélte, hogy az Öreg pontosan levetítette előre, hogy ez lesz. Szóval ki tudja.

Minden esetre ez az én teóriám erről.

We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 257 — Bears & Illinois fan
Kollega

Solymi

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Sokat segít az értelmezésben, ha nem magyar kommentárral nézed meg. Itt egy kicsit eleve savanyú volt a szőlő.

We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 978
Kollega

Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 5 éve

We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Az idei vackabb volt, mint a tavalyi

több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 257 — Bears & Illinois fan
Mondjuk ettol (meg a Colts csalasatol) fuggetlenul, talan nem kellett volna egy agyonnyert meccset kiengedni
Wyatt
Számomra az elég magyarázatnak tűnik arra, hogy kifogyott a végére a szusz, hogy még aznap reggel is legalább 8 játékos volt lázas, ha jól emlékszem. Ilyen különbségek is tudnak számítani.

De én úgy gondolom, azt az utolsó driveot meg tudtuk volna fogni, ha nem dobnak Hobbs teljesen szabályos szerelésére egy zászlót.
Kollega
Sokaig nem akadtam fent azon a meccsen, mert a kovi vereseg sokkal fajdalmasabb volt. Meg szerencsere azota lett meg 3 gyuru, ugyhogy ezek a fajdalmak csokkennek 😊
Wyatt
Szerencsére voltak rendes bírók is. Például tavaly januárban, akik észrevették, hogy Ford rossz helyen állt és visszafújták a meccsvesztes INT-et.Azután minden idők legszarabb SB-jén meglett a 6. Vannak jó bírók is.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Mondjuk ettol (meg a Colts csalasatol) fuggetlenul, talan nem kellett volna egy agyonnyert meccset kiengedni
Wyatt
Számomra az elég magyarázatnak tűnik arra, hogy kifogyott a végére a szusz, hogy még aznap reggel is legalább 8 játékos volt lázas, ha jól emlékszem. Ilyen különbségek is tudnak számítani.

De én úgy gondolom, azt az utolsó driveot meg tudtuk volna fogni, ha nem dobnak Hobbs teljesen szabályos szerelésére egy zászlót.
Kollega
Sokaig nem akadtam fent azon a meccsen, mert a kovi vereseg sokkal fajdalmasabb volt. Meg szerencsere azota lett meg 3 gyuru, ugyhogy ezek a fajdalmak csokkennek 😊
Wyatt
Most is csak azért merült fel, mert szegény Caldwell azon a meccsen játszotta ki magát végleg a csapatból. Meg úgy kb. a ligából is.

We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Wyatt

Kollega

több mint 5 éve
Wyatt

We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Minden negatív körülmény (a fél csapat lázas beteg volt) ellenére, végső soron egy bírói hiba miatt vesztettünk.

We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Szörnyű, de egyszerűen nem emlékeztem rá, hogy nálunk játszott 😕
Pedig akkor már igencsak követtem az NFL-t/patset.
NB2
Hát én ugye a Panthers elleni döntő óta nézem, de kezdetben még csak a PO-meccseket, 2007 szeptemberétől pedig az alapszakaszt is. De ezt a 2006-os idény konferenciadöntőjét nem csodálom, hogy felejteni szeretnénk 😊

Egy idényt játszott csak nálunk, de ez a fej nekem azóta beleégett a bukimba 😊

több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Jézus, lelőtték Reche Caldwellt, 41 éves volt
 www.nfl.com/news/former-nfl-wr-reche-caldwell-41-killed-saturday
Wyatt
RIP

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 122 — nabege2@yahoo.com
Szörnyű, de egyszerűen nem emlékeztem rá, hogy nálunk játszott 😕
Pedig akkor már igencsak követtem az NFL-t/patset.
több mint 5 éve
Jézus, lelőtték Reche Caldwellt, 41 éves volt
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/lwasol9hd1cdgibuoycv
Former NFL WR Reche Caldwell, 41, killed Saturday
Caldwell, who played for the Chargers, Patriots and Redskins, was shot and killed on Saturday.

több mint 5 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
Túl nagy ziccer volt 😂

twitter.com/lanrapoportnfl_/status/1268266414437261315?s=21

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 548 — The only discipline that lasts, is self discipline
 twitter.com/CDCarter13/status/1267543027402317830

nem tudom valós-e, de szakadok 😀

"Many people feel strongly about events that have occured between people"
Borbinho
Ennél Belichickesebb statementet nehéz elképzelni. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 twitter.com/CDCarter13/status/1267543027402317830

nem tudom valós-e, de szakadok 😀

"Many people feel strongly about events that have occured between people"

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Persze, Stidham megszerzi a backup QB pozit majd 1 évre rá ugyanaz az ember, akit legyőzött a TC-ben beelőzi.... Stidham mehetne is puntokat gyakorolni, ne nevettessük már ki magunkat, ez még felvetésnek is vicc.

(Nálam Hoyer nem kezdő szint és backupnak is mint mentor, film room budy lehet hatalmas hozadéka és nem a klasszikus “ha lesérül a kezdő még lehet esélyünk” csereként, mint volt anno Foles vagy idén Winston)
ZERO_L
Nekem annyiban sántított Ninko okfejtése, hogy Stidham már egy éve a csapatnál van, tehát ismeri a rendszert, egy évig vett részt nap mint nap az edzéseken, inkább tisztában van az egésszel mint Hoyer, aki az elmúlt egy évet a Coltsnál töltötte. Támadóoldalon nem nagyon van sajnos olyan játékos, akivel most kellene összecsiszolódni, mert nem igazoltunk senkit, kivéve a FB-et meg a két TE-t, ők meg Hoyernek ugyanazt a kihívást jelentik mint Stidhamnek. (És nem valószínű, hogy ők váltják meg nálunk a világot.)

Ninko a TC lehetséges hiányában a rutin oldaláról közelítette meg a kérdést ,abban nyilván igaza van. Stidham tavalyi néhány labdaérintése tétmeccsen nem volt reménykeltő.

Én is nyilván szívesebben nézem Stidhamet mint Hoyert, de egy esetleges "földbe állást" egyiküknél sem.
több mint 5 éve
Szörnyű tragédia történt DMC-ékkel... Meghalt a születendő lányuk, a körülmények a posztban, elég részletes.

twitter.com/mccourtytwins/status/1266772230224203776?s=21

| lehet ízléstelen ezt felhozni és ha az anya így jobban fel tudja dolgozni, akkor természetesen érthető, de miért kell ilyen csontig hatoló részletességgel beszámolni erről??? |
ZERO_L
Erdekes felvetes. Vannak ilyen facebook-csoportok direkt ilyen esetek kibeszelesere. Es igen, sajnos egy ilyen helyzetet borzalmasan nehez kezelni, foleg az anyanak. Plane ilyen kozel a celhoz 😕

De a tortenet megosztasa segithet a nonek, es ez lenyegesen fontosabb szerintem, minthogy ez esetleg tul csontig hatolo-e masnak. Hidd el, kisebb gond is nagyobb annal ilyenkor, hogy masnak too much e a sztori.

Ugyanakkor azt is elfogadom, hogy kulso szemlelo ugy van vele, hogy ezt ennyire nem kell kiteregetni, es meg lehet osztani ezt olyan feluleteken is, ahol csak olyan nok vannak, akik ezen atmentek, es ok tudnak neki ennek feldolgozasaban segitseget adni, mert ez tenyleg rettenetes erzes, es ez nem egy-ket het, honap alatt lesz jobb neki.

Szoval, ha ez segit neki, engem nem zavar, ha ennyire reszletesen kiirja magabol (en pl szimplan nem olvastam vegig)

több mint 5 éve
Szörnyű tragédia történt DMC-ékkel... Meghalt a születendő lányuk, a körülmények a posztban, elég részletes.

twitter.com/mccourtytwins/status/1266772230224203776?s=21

| lehet ízléstelen ezt felhozni és ha az anya így jobban fel tudja dolgozni, akkor természetesen érthető, de miért kell ilyen csontig hatoló részletességgel beszámolni erről??? |

több mint 5 éve
Persze, Stidham megszerzi a backup QB pozit majd 1 évre rá ugyanaz az ember, akit legyőzött a TC-ben beelőzi.... Stidham mehetne is puntokat gyakorolni, ne nevettessük már ki magunkat, ez még felvetésnek is vicc.

(Nálam Hoyer nem kezdő szint és backupnak is mint mentor, film room budy lehet hatalmas hozadéka és nem a klasszikus “ha lesérül a kezdő még lehet esélyünk” csereként, mint volt anno Foles vagy idén Winston)