New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 7 éve
www.sport1tv.hu/sztori/75759/berlinben-jatszana-a-new-england-patriots/Nem lenne rossz. Berlin még kocsival sem egy járhatatlan távolság.
Kis pletyka a bye week vége felé.
zinedine5
több mint 7 éve
szerintem a mostani NO O# jobb mint a mi 2007-esünk, legalábbis sokoldalúbbnem néztem utána pontos számoknak, de a fal+futójáték terén messze jobbnak tűnnek, csapat szinten viszont a védelmük nagyon sebezhető
nem kell semmilyen hibába beleesniük, mi sem azért kaptunk ki a SB-ban mert az alapszakaszban hülyére vertünk 2-3 csapatot, tudta az ellenfél mi a gyengeségünk, ezt 18 meccsen keresztül nem tudod palástolni még 0 vereséggel sem és ott voltak nagyon erősek, ahogy ezt a Saints-t is lehet limitálni (Ravens bemutatta)
kérdés melyik csapatnak van meg minimálisan az ehhez szükséges minősége védőoldalon, hogy jó gameplant lehessen kitalálni, aztán az megint egy másik kérdés, hogy a játékosok képesek-e ezt a pályán végrehajtani, az előbbire talán a tegnapi Bears képes lehet, utóbbira már vannak kétségeim, hogy idegenben, kvázi PO szűzként menne-e

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
www.sport1tv.hu/sztori/75759/berlinben-jatszana-a-new-england-patriots/Kis pletyka a bye week vége felé.
több mint 7 éve
Egy négymeccses nyerési sorozat a PO-ban és már elégedettek is vagyunk.... Azért a Saints ellen s SB-ban underdogok leszünk. 😊ne add alább... a PO-ban kell nyerni a többi kit érdekel 😀Majd meglátjuk. Évi 2-3 zacsi/gyenge meccs benne van. Még ez sem jelenti azt, hogy bármi gond lenne később. Nyerni kell Pittsburghben (meg a többi meccsen is, de azon különösen), aztán jóvanÉs ki a kutyát izgat? Van évente 2-3 kicsúszó meccs, na bumm. Pittsburghben kell nyerni, aztán jóvanSimán lehet olyan szkenárió, hogy verjük a KC-t, Texanst, Pittsburgh-öt... és mégis megelőznek bennünket 😊
Wyatt
NB2
Wyatt
ZERO_L
Elnézve a Saints meccsét, azon gondolkodtam, hogy nem esnek-e abba hibába, amibe pld. a Pats esett 2007-ben, hogy ti. agyonnyerik a meccseket, minden játékot megcsinálnak, kipróbálnak és mire eljön a PO, addigra az ellenfelek kielemzik őket és megtalálják a gyenge pontokat, mint a Giants anno.
több mint 7 éve
Ott alap, de csak jobb, ha otthon játszunk végig, ahhoz meg fontos, hogy ne veszítsünk fontos meccset már. De csak nem fogunk

több mint 7 éve
ne add alább... a PO-ban kell nyerni a többi kit érdekel 😀Majd meglátjuk. Évi 2-3 zacsi/gyenge meccs benne van. Még ez sem jelenti azt, hogy bármi gond lenne később. Nyerni kell Pittsburghben (meg a többi meccsen is, de azon különösen), aztán jóvanÉs ki a kutyát izgat? Van évente 2-3 kicsúszó meccs, na bumm. Pittsburghben kell nyerni, aztán jóvanSimán lehet olyan szkenárió, hogy verjük a KC-t, Texanst, Pittsburgh-öt... és mégis megelőznek bennünket 😊
Wyatt
NB2
Wyatt

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
Majd meglátjuk. Évi 2-3 zacsi/gyenge meccs benne van. Még ez sem jelenti azt, hogy bármi gond lenne később. Nyerni kell Pittsburghben (meg a többi meccsen is, de azon különösen), aztán jóvanÉs ki a kutyát izgat? Van évente 2-3 kicsúszó meccs, na bumm. Pittsburghben kell nyerni, aztán jóvanSimán lehet olyan szkenárió, hogy verjük a KC-t, Texanst, Pittsburgh-öt... és mégis megelőznek bennünket 😊
Wyatt
NB2

több mint 7 éve
És ki a kutyát izgat? Van évente 2-3 kicsúszó meccs, na bumm. Pittsburghben kell nyerni, aztán jóvanSimán lehet olyan szkenárió, hogy verjük a KC-t, Texanst, Pittsburgh-öt... és mégis megelőznek bennünket 😊
Wyatt
több mint 7 éve
Pontosan...olcsó vigasz, de néha kell ez is. Lásd a Philly ellen...Ez vigasztalt Téged is a tavalyi playoffban? 😊Jobb csapatoktól nem szégyen kikapni 😉 😀Igen sajnos. 😕 Nem néztem, mert az Aranylábúaknak drukkoltam + néztem, hogy O'Sullivan hogy kap ki Judd Trumptól, de szörnyű, hogy a Jags meg a Titans mindenki ellen leolvad, csak ellenünk nem.de nem törölték fel😕Ha a Steelersszel ma feltörlik a padlót, az még jól is jön nekünk, ami a kiemelést illeti.Jaja, mondjuk a Jaguarsnak „néhány” zacsi befért azóta, hogy győztek ellenünk, szal azt sem mondanám pöpec körnek. Most megint felszívják magukat, aztán elmondják, hogy na, a két döntőst megvertük végül 😊nr1 D# 😉Mondtam volna, hogy ez idén tendencia, nézve a Jags és a Lions teljesítményét, de amit a Jaguárok most a Vasassal csinálnak, az priceless. Eddig 17 playt csinált a Pittsburgh, abból kettő lett interception.
múltheti szánalmas teljesítményünket, még jobban beárazzák... remélem serényen jegyzetel az O#ünk
ZERO_L
Burkus
Wyatt
Burkus
mikor ránéztem 1/7 18 yard volt a statja BB-nek, de aztán csak összehozott 334 yardot (igaz 3 INT-et is!)
NB2
Burkus
Klaci79
Burkus
több mint 7 éve
Ez vigasztalt Téged is a tavalyi playoffban? 😊Jobb csapatoktól nem szégyen kikapni 😉 😀Igen sajnos. 😕 Nem néztem, mert az Aranylábúaknak drukkoltam + néztem, hogy O'Sullivan hogy kap ki Judd Trumptól, de szörnyű, hogy a Jags meg a Titans mindenki ellen leolvad, csak ellenünk nem.de nem törölték fel😕Ha a Steelersszel ma feltörlik a padlót, az még jól is jön nekünk, ami a kiemelést illeti.Jaja, mondjuk a Jaguarsnak „néhány” zacsi befért azóta, hogy győztek ellenünk, szal azt sem mondanám pöpec körnek. Most megint felszívják magukat, aztán elmondják, hogy na, a két döntőst megvertük végül 😊nr1 D# 😉Mondtam volna, hogy ez idén tendencia, nézve a Jags és a Lions teljesítményét, de amit a Jaguárok most a Vasassal csinálnak, az priceless. Eddig 17 playt csinált a Pittsburgh, abból kettő lett interception.
múltheti szánalmas teljesítményünket, még jobban beárazzák... remélem serényen jegyzetel az O#ünk
ZERO_L
Burkus
Wyatt
Burkus
mikor ránéztem 1/7 18 yard volt a statja BB-nek, de aztán csak összehozott 334 yardot (igaz 3 INT-et is!)
NB2
Burkus
Klaci79
több mint 7 éve
És ki a kutyát izgat? Van évente 2-3 kicsúszó meccs, na bumm. Pittsburghben kell nyerni, aztán jóvan

több mint 7 éve
Jobb csapatoktól nem szégyen kikapni 😉 😀Igen sajnos. 😕 Nem néztem, mert az Aranylábúaknak drukkoltam + néztem, hogy O'Sullivan hogy kap ki Judd Trumptól, de szörnyű, hogy a Jags meg a Titans mindenki ellen leolvad, csak ellenünk nem.de nem törölték fel😕Ha a Steelersszel ma feltörlik a padlót, az még jól is jön nekünk, ami a kiemelést illeti.Jaja, mondjuk a Jaguarsnak „néhány” zacsi befért azóta, hogy győztek ellenünk, szal azt sem mondanám pöpec körnek. Most megint felszívják magukat, aztán elmondják, hogy na, a két döntőst megvertük végül 😊nr1 D# 😉Mondtam volna, hogy ez idén tendencia, nézve a Jags és a Lions teljesítményét, de amit a Jaguárok most a Vasassal csinálnak, az priceless. Eddig 17 playt csinált a Pittsburgh, abból kettő lett interception.
ZERO_L
Burkus
Wyatt
Burkus
NB2
Burkus
több mint 7 éve
Igen sajnos. 😕 Nem néztem, mert az Aranylábúaknak drukkoltam + néztem, hogy O'Sullivan hogy kap ki Judd Trumptól, de szörnyű, hogy a Jags meg a Titans mindenki ellen leolvad, csak ellenünk nem.de nem törölték fel😕Ha a Steelersszel ma feltörlik a padlót, az még jól is jön nekünk, ami a kiemelést illeti.Jaja, mondjuk a Jaguarsnak „néhány” zacsi befért azóta, hogy győztek ellenünk, szal azt sem mondanám pöpec körnek. Most megint felszívják magukat, aztán elmondják, hogy na, a két döntőst megvertük végül 😊nr1 D# 😉Mondtam volna, hogy ez idén tendencia, nézve a Jags és a Lions teljesítményét, de amit a Jaguárok most a Vasassal csinálnak, az priceless. Eddig 17 playt csinált a Pittsburgh, abból kettő lett interception.
ZERO_L
Burkus
Wyatt
Burkus
NB2
több mint 7 éve
de nem törölték fel😕Ha a Steelersszel ma feltörlik a padlót, az még jól is jön nekünk, ami a kiemelést illeti.Jaja, mondjuk a Jaguarsnak „néhány” zacsi befért azóta, hogy győztek ellenünk, szal azt sem mondanám pöpec körnek. Most megint felszívják magukat, aztán elmondják, hogy na, a két döntőst megvertük végül 😊nr1 D# 😉Mondtam volna, hogy ez idén tendencia, nézve a Jags és a Lions teljesítményét, de amit a Jaguárok most a Vasassal csinálnak, az priceless. Eddig 17 playt csinált a Pittsburgh, abból kettő lett interception.
ZERO_L
Burkus
Wyatt
Burkus
több mint 7 éve
Ha a Steelersszel ma feltörlik a padlót, az még jól is jön nekünk, ami a kiemelést illeti.Jaja, mondjuk a Jaguarsnak „néhány” zacsi befért azóta, hogy győztek ellenünk, szal azt sem mondanám pöpec körnek. Most megint felszívják magukat, aztán elmondják, hogy na, a két döntőst megvertük végül 😊nr1 D# 😉Mondtam volna, hogy ez idén tendencia, nézve a Jags és a Lions teljesítményét, de amit a Jaguárok most a Vasassal csinálnak, az priceless. Eddig 17 playt csinált a Pittsburgh, abból kettő lett interception.
ZERO_L
Burkus
Wyatt
több mint 7 éve
Jaja, mondjuk a Jaguarsnak „néhány” zacsi befért azóta, hogy győztek ellenünk, szal azt sem mondanám pöpec körnek. Most megint felszívják magukat, aztán elmondják, hogy na, a két döntőst megvertük végül 😊nr1 D# 😉Mondtam volna, hogy ez idén tendencia, nézve a Jags és a Lions teljesítményét, de amit a Jaguárok most a Vasassal csinálnak, az priceless. Eddig 17 playt csinált a Pittsburgh, abból kettő lett interception.
ZERO_L
Burkus

több mint 7 éve
Vajon mi voltunk ennyire balfaszok? Vagy a Colts ennyire jó? Vagy a Titans volt erőn felül ellenünk?A Coltsnál voltak változások, előnyükre, úgy néz ki Luck is felépül és szereztek egy jó HC-t.
FViktor93
Amikor ellenünk játszottak, akkor egy kórházcsapat volt itt, de látszottak a jelek, hogy mit szeretnének és mi válhat a csapatból.
Meg merem kockáztatni, hogy jövőre a Colts igen erősen PO esélyes lesz, főleg h az a Frank Reich a HC aki a tavalyi SB győztes Eaglesnek volt az OC-ja.
több mint 7 éve
nr1 D# 😉Mondtam volna, hogy ez idén tendencia, nézve a Jags és a Lions teljesítményét, de amit a Jaguárok most a Vasassal csinálnak, az priceless. Eddig 17 playt csinált a Pittsburgh, abból kettő lett interception.
ZERO_L
több mint 7 éve
OFF: a Titans DC, Dean Pees rosszul lett, és egy indianapolis-i kórházba vittek a meccs előtt. Vrabel hívja a játékokat. Valószínűleg fejben nincs ott a D, de ettől még az O-nak nem kéne lúzerkednie.ok, ezt nem tudtam, csak eredményt látok, Houston meccset nézem
Nandito
több mint 7 éve
OFF: a Titans DC, Dean Pees rosszul lett, és egy indianapolis-i kórházba vittek a meccs előtt. Vrabel hívja a játékokat. Valószínűleg fejben nincs ott a D, de ettől még az O-nak nem kéne lúzerkednie.
Music City Miracle
több mint 7 éve
Vajon mi voltunk ennyire balfaszok? Vagy a Colts ennyire jó? Vagy a Titans volt erőn felül ellenünk?
több mint 7 éve
Aki minket megver idén, annak lefőtt a szezonja kb 😀én mondtam már Nándinak múlt héten, hogy óvatosan örüljön😊
Mondjuk az Eaglesnél még ezt is bevállalták volna nagy örömmel előre 😀
Wyatt
megjegyzem Roethlisberger is eléggé fejre állt a múlt hetihez képest, úgy látszik ez egy ilyen év!